Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL
-
« Re: CCRT 700
No, měl jsi pravdu, že by ho prodali. Pokud by ho ale vůbec měli. Nechytačka. Hradecký Autoprim je nejhorší dealerství, které znám. Za posledních 5 let v mé rodině prošlo 7 Oplů, v Autoprimu to věděli a myslíš si, že alespoň jednou přišel nějaký přiblblý reklamní materiál ?
Nevím, čím si to Opel zasloužil, ale mám tu značku rád, takže se těším na tu Zafiru. Pokud by bylo možné pořešit to nějak s manuálem k Philipsu CCRT 700 v češtině, nezůstanu dlužný. Prosím kontaktuj mne na info@nemo-hk.cz, ať nestraším se svými problémy v konfeře. Díky Danny -
« Re: CCRT 700
Děkuji za nabídku. Zkusím se poptat v královéhradeckém Autoprimu, ale tam věčně ochotní zaměstnanci se asi nepřetrhnou. Do Prahy bych pro manuál nejel, ale veškeré náklady bych samozřejmě uhradil. Stejně tak bych uvítal originální český manuál k tomuto vozu. -
« To radek_1
Ja jsem jen pomahal prehodit kola. Normalne s tim autem vubec nejezdim. Ma vlastni zkusenost. Minuly vikend jsem po dlouhe zimni pauze probudil k zivotu svou Vectru. Pripojil jsem baterku a vyjel z garaze. Zadal jsem kod radia a radio zacalo hledat stanici. Na hodinach bylo 00.00hod. najednou naskocila stanice a bum....i presny cas. Nicmene tento vikend, kdy se menil cas, se ani v jednom z nasich Opelu cas neprehodil, byt RDS znacek sviti u vsech. Zkousel jsem to na vice stanicich. Nevim, asi jeste nikdo na tech stanicich cas nepreridil. Proste, cas to nejak z tech nul nahodilo, ale zmenu casu to nezaregistrovalo. Chybu bych videl spis u tech vysilacu. -
"-- skrytý --" 27.03.03 17:17
« Re: nevie niekto
fiiha, to som nejak prehliadol u irmscheru a ako ich poznam na nas lenivcov s AT budu kaslat. Samozrejme, ze som myslel omegu. GTS 3.2 je celkom dobre auto ale pre mna je to "male", zvykol som si na velkost omegy a na ten komfort. Dufam, ze na omegu nezanevru a v8.com bude dalsi prirastok :) -
« Re: nevie niekto
Do Vectry C, 3.2 V6 dava Irmscher turbo a dostane tak z motoru cca. 300PS a 370 Nm. Uprava obsahuje i pritvrzeni podvozku, vyfuky a vetsi brzdy. Co se tyce Omegy, asi uz pro ni nic nebudou delat(tu jsi mel asi na mysli??) Mozna by to ale slo nejak "zfusovat" z ty Vectry??? -
« Re: Vectra B 2.5 V6
joo a ještě k tomu co psal campa o kolech B-ček 1,8 16V do MR99. Originál jsou obuté na 14"...docela atyp rozměr gum 185/75R14. Sháněl jsem dlouho 15" čtyřděrové, a nakonec na to pasují z WV Passatu, mají pouze jté ET, tz. o 14mm vyčuhují ven z karoserie oproti originálním diskům.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!