Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL
-
« Re: Turbo
ten 6liter, to vpodstate je zopar kusov,nie?, najviac asi v australii(kde sa predavaju pod znackou Holden), celkom dobre diskusie k omegam(ale aj inym znackam), bohuzial v nemcine :-( su na [odkaz] ,skus napr pozriet tuto temu: [odkaz] je to o V8 motore, ale moc tam toho neprezradili. -
Viem, ze som mal mozno este pred kupou rozmyslat o motore,ale vtedy ani nejak nebol cas a ani som nemal dost informacii. Som spokojny s tym co mam, chcel som len (za prijatelnu sumu) pomoct motoru. hipo-autotechnik.de ponuka turbo aj na moj motor,
(208HP,270!!!Nm) lenze za 5000Eur, takze ako pisal campagnolo skor sa to oplati predat a kupit s lepsim motorom. Tak to necham asi tak a cas to nejako vyriesi. -
Irmscher dela pro Motory 2.0 16V (X20XEV) navyseni vykonu o 10kW za cca. 1400,- EUR, pro 2.5V6 (X25XE) o 20kW. Jedna se o preprogramovani jednotky, ostrou vacku a doplnuje se o sportovni koncovku vyfuku. Kompresor daval Steinmetz, ale
jen pro motory 3.0 V6. Urcite bych ale radeji prodal ten dvoulitr a koupil tu 2.5ku. V povinnem ruceni to vyjde nasteno a auto pojede lip. -
"-- skrytý --" 06.08.03 17:50
irmscher robil nieco pre vectru B s tymto motorom a MT. Spytaj sa su "svojho oblubeneho dealera opel" :-) na cenu... ale necakal by som "prijemnu" cenu... inak motorkit u ATX :-) 40tisic CZK (up to 165HP, 206Nm)... chip mozno bude stacit... napr. u gx tuning... -
« Volnobeh u Vectry
Ahoj.
Mam takyto problem:
Mam Opel Vectra 2.0i, rv 92. Ked prejdem kratku vzdialenost (zahreje sa motor), zastavim (napr. idem do obchodu) a ked nastartujem, neudrzi mi volnobezne otacky a motor zdochne. Ked ale prejdem par 10 metrov, zaradim 1. a 2., potom mi volnobeh drzi. Mate niekto podobne skusenosti?
PS: Pri startovani musim trosku pridat plyn. Moze to robit palivovy filter?
Dakujem za kazdy napad.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!