Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL
-
« Re: Tak jaká je vaše Vectra
No je určitě hezčí než ta moje stará. I když ten nový model je skoro stejný jako 97-98. Vůbec Vectra je docela hezké a pohodlné auto. Nejvíce se mi líbala v salónu ve výbavě CDX. Celá v elektronice včetně klimy.To už je auto na úrovni.
Já už mám starou plečku. Pořád do toho strkám peníze. Jednou to je lanko. Podruhé výfuk. No hrůza. Na jakých gumách jezdíš ? -
« Re: Tak jaká je vaše Vectra
Hmm. u Diesla je to dost velká spotřeba.Ale podle mně je to asi díky jízdě ve městě né ? I když nové vozy berou více. Podle mne by ta spotřeba měla být u tvého vozu kolem 6 litrů a to maximálně. Já jsem se svou spotřebou také dost nespokojen. Ale už to beru že mám trošku starší auto. Jinak jaké jsou ty nové Vectry ? -
« Tak jaká je vaše Vectra
Ahoj, toto téma za účel poradit všem, kteří mají vectru a snaží se sehnat levnější ND či levnější opravy nebo samoopravy.
Já osobně jsem si zakoupil starší Vectru A 2.0 a řeknu Vám ta spotřeba mě zaskočila. Když jezdím normálně kolem komína tak to je 8.5 - 9 l/100km což je dost. Na dálnici kolem 7.5 l/100 km. Není to moc. Jakou máte vy spotřebu.
Směle do toho.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!