Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL

• « 00 Reagovat !

foto

11.10.99  08:17

« Re: topeni

Etzold uvadi u spatneho topeni dve moznosti - bud malo kapaliny v okruhu (vzduch ve vymeniku) nebo poskozena regulace teploty (zasekle ovladani - regulace by mela jit ztuha).
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.99  09:43

« Re: topeni

Ani s topenim problemy nemam - zkusim se podivat do Etzolda. Spis me prekvapuje mnozstvi bordelu ze stromu co se dostava do pruduchu - asi se nekdy podivam dovnitr.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.99  09:38

« Re: Rez na podbězích ( zadní blatníky)

Problemy se rzi nemam. U rocniku 95 by to bylo dost brzo. Ale vidivam v ulici stat Vectru 2.0 rocnik tak 91 a te taky dost koroduji zadni blatniky. Takze u starsich rocniku to asi neni vzacnost. Jsem docela zvedav jak na tom budou ty novejsi rocniky za par let. Podle reci by to melo byt lepsi. Kazdopadne jsem si v lete preventivne vystrikal vsechny podbehy a pristupne dutiny voskem Motip. Trochu me prekvapuje mnozstvi vody vytekajici ze dveri po delsim stani za destu - neni to vadne okeni tesneni? Asi ty dvere taky nekdy vystrikam...
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.99  07:19

« Spíte ?

Lidi copak ty vaše Vectry nemaj problémy ?
    Já mám velký problém s topením. Jak vám topí vectra ? Teplo fouká až po 3 km a to jenom takové polovlažné. Nevím jestli to není závada ?
    Na delší trasu jsem topení ještě nezkoušel. ALe po 10 km už topí a fouká teplo, né však moc teplo jako u Felcky ?,
    pomoc ???
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.99  14:50

« Bez nadpisu

Mate nekdo zkusenosti se spotrebou 2.5 v6? Uvazuju o koupi dik....
  • 00 Reagovat !

foto

28.09.99  18:46

« Rez na podbězích ( zadní blatníky)

Lidi taky máte zkušenosti se rzí na zadních blatnících ? Je to šílené sotva to ošmirglujete a nastříkáte už to zase chytá korozi. Nedávno jsem našel i korozi v kufru u pravého blatníku. No jestli to půjde dál tak budu s tou moji 92 za dva roky hotový....
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.99  08:30

« Re: lambda u Vectry 1.6

Mozna ze problem vybec neni v lambde - stalo by za to zkontrolovat podtlakovou regulaci prisavani tepleho vzduchu (Etzold o tom pise, ze se to obcas mechanicky zadira - potom jsou problemy s volnobehem po nastartovani). Navic problemy s cidly (i lambdou) by melo jit odhalit vyvolanim chyboveho registru pocitace (popis i kody - viz.Etzold).
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  09:00

« Re: Kniha

Tu knizku mam taky doma a na lecos se mi uz hodila. Jen mam pocit, ze to neni zpracovane do ukonceni vyroby. Mam Vectru 1.8 z modelove rady 94-95 a v knize uplne chybi napr. popis automatickeho napinani rozvodaku (rozvodak je veden jinak nez u starsich rocniku). Stejne tak tam chybi informace o imobilizeru (do 94 se asi nemontoval). Z toho soudim, ze ta kniha je zpracovana sice pekne ale asi tak do 1993.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.99  10:10

« Kniha

Ta kniha je super, ale chybí tam některé informace, které najdeš normálně v manuálu tvého auta. S tou knihou jsem se naučil opravovat běžné věci sám a tím dost ušetřím.
    DOPORUČUJI.. myslím že stojí 599 kč
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  23:13

« Re: Calibra

V prodeji je dobra knizka JAK NA TO ? OPEL VECTRA + OPEL CALIBRA.Autor H.R.ETZOLD,nakladatelství KOPP Šumavská 3, 370 01 Ceske Budejovice , tel/fax 038 60243. Je v ni dost .
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  16:09

Sonda bola menená v odbornom servise Opel, takže tam musím znovu ísť. Vďaka za odpoveď.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  14:59

U otazky mi chybi komentar, zda tu sondu menil servis nebo Ty sam. Pokud servis tak by mel rucit za provedenou praci a zavadu sam odstranit. Pokud je to vlastni vymena - otazka je, zda byla sonda opravdu nova a odpovidajiciho typu. Nejdulezitejsi ovsem bude, zda se zavada vyskytla opravdu az po vymene lambdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  22:42

« Re: k Vectre 1,6i

Mám podobnú Vectru, rok výroby 1990 a je na nej nabehaných cez 155000 km. Priemerná spotreba mi vychádza okolo 6 litrov. V poslednej dobe po vymene lambda sondy mi po naštartovaní buď chcípne alebo motor sa dostane do vyšších otáčok
    (otáčkomer nemám) a po kratkej jazde a zahriatí už ide perfektne. Podadite mi čo s tým môže byť?
  • 00 Reagovat !

foto

21.09.99  15:17

« Znate nekdo modely Vectry 1994-95?

Nevite nekdo jaky je rozdil ve vybave a provedeni modelu Vectry A Select a Sport? Jezdite nekdo podobnym modelem?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  15:13

« Re: Calibra

Peknou knizku od Koppa Vectra+Calibra nabizi Cokes v teto rubrice v prispevku z 9.9. (stejnou knihu mam doma).
  • 00 Reagovat !

foto

20.09.99  12:45

« Calibra

Ahoj Opláci ! Je tu místo i pro Calibru ??
    Např sháním manuál v češtině atd.
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.99  13:38

« Opel Vectra tuning

Prosím všechny příznivce
    Scháním všechny materiáli(obrázky, informace,ceníky)o možnostech tuningu Vectry rok výroby 1995 motor: 2.0 16V
    označení CD
    Předem děkuji
    muzete mailovat na koutsky@volny.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  15:35

« Re: k Vectre 1,6i

Dik za prispevek lombardo. Je videt, ze to nejsou az tak spatna auta jak se nam snazi namluvit ruzni novinari nebo i prispevky v jinych rubrikach. Vcera jsem s udivem cetl v rubrice Fabia "Opel - poruchova znacka - nebrat" -> nemam slov.
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.99  15:06

« dodatok

aaaaa zabudol som, je to '89
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.99  14:59

« k Vectre 1,6i

som tu prvy krat, čital som si vase postrehy a chcel by som sa k tomu tiez trosku vyjadrit.pred dvomi rokmi som kupil 1,6i z belgicka, mala najazdene 140 000/vtedy 185000,-Sk/, ja som na nej nabehal 40000 a okrem vymeny rozvodoveho remena,sviecok a 2x oleja a tento tyzden vymenenych brzdovych platniciek som nemusel do nej nic investovat.pritom ju vobec nesetrim, vonku jazdim na plny plyn, dlhodoba spotreba mi vychadza 5,9 l. suma sumarum som velmi spokojny :-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…