Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL

• « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  14:22

« Re: Vectra B z roku 1997 -- technicke specifikacie

1.6 8V (55 kW) nebo 1.6 16V (74kW)?
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.03  18:18

« Vectra B z roku 1997 -- technicke specifikacie

Prosim Vas, viete mi niekto poradit, kde by som na Internete nasiel technicke specifikacie Vectry, modeloveho radu 1996, ktory sa zacal vyrabat v r. 95.
    Pre motor 1.6 staci. Dakujem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.03  09:49

« Re: Kód na Blaupunkt CAR 300

Odvolavam poplach, karticku od radia nakonec nasla, ac tvrdila ze ji v zivote nevidela. Bez tech zenskej by byla nuda...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.03  10:28

« Kód na Blaupunkt CAR 300

Kamaradka mela v servisu Vectru a zakodovali ji radio. Auto kupovala novy, takze by ten kod snad mela mit nekde v papirech ale nevi kde to hledat. Vedel by nekdo jak na to? Porad breci, ze ma v aute moc ticho.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.03  16:42

« Re: Upgrade

yo, viem na co. Zatial mi nic nedorazilo. Ked pride odpoviem a dam detaily.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  15:52

Inak ja nemam problem so znackami, ale nova vectra kombi mi vyslovene ulahodila ... hlavne kufrom, vies naco nie? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  15:51

nudzovka, poslal som ti mail
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.03  15:43

farba? speci poziadavky? vecer budem mat zoznam toho co by mohlo byt. Inaksie Ty a opel? sa mi to nejak nezda :))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  13:59

vecta kombi 1.8 16V Elegance do konca roka (zaplatit)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.03  11:49

povedz aku vectru hladas a ja ti poviem co sa da s tym robit :-) alebo mailni na dead@movements.sk
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.03  06:31

To je asi pravda, ale v porovnání s původním 2.0 v kombi mi 2.2 v sedanu bude stačit. Taky mi na těch motorech vyhovuje jejich zvuk.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  20:22

no asi je to pase, maju ho len cierneho a do konca roka ine nebudu, potom su len tubo 2.0 beziny a to je drahe
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.03  16:59

2.2dti je klasicky diesel akurat ma turbo s variabilnou geometriou. Ziadny CR. Takze nic svetoborneho sa od neho neda cakat. Podla mojho nazoru ide celkom fajn, jazdil som s nim GTS s AT a pokial clovek nechce byt zavodnik tak sa s tym da jazdit. Mozem pingnut kamosa co ho mal v signume ako to zralo.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  16:40

Třeba zase víc vydrží...
    U článku o Zafiře ([odkaz] je záznam z brzdy nečipovaného 2.2DTI ([odkaz] - 107kW/345Nm.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  13:17

Tiez by som rad upgrejdoval videl som nove kombiky, ale ten dizel 2.2DTI sa mi zda nejaky slaby na tie litre nie?
  • 00 Reagovat !

foto

26.11.03  17:19

« Upgrade

Tak mám políčeno na upgrade: nechal jsem objednat Vectru v dieselu 92kW. Po 3 roky jsem týral Vectra Car 2,0DTi ("Opel 100" z r.99), uvažuju, že ji odkoupím do rodiny. Má 120tisíc, hodně po městě. Pls. poraďte co se bude muset v následujících tisících vyměnit a kolik to asi stojí?
    Mále srovnání, ale asi málokoho překvapí: doma máme Octavii 1,9TDI z r.97, najeto má stejně jako ta Vectra. Škodovka má teď o dost volnější řízení, motoricky se mi ale zdá zachovalejší než ten Opel, tchán z ní bude mít radost.
    Pokud jde o souboje značek: Japonce jsem nezvolil, protože se mi žádný moc nelíbí, jsem taky ovlivněn deziluzí z prasklé bubliny okolo hesla "Mitsubishi je japonský Mercedes". A možná budu nakonec litovat, že jsem nezvolil auto s větším prostorem na zadních sedadlech (Ford). Jsem zvědav...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.03  09:06

« Re: vectra 95A - elektkrika

Stalo se to kamaradovi a byla to pojistka. Tachometry u Opla jsou (pokud nejsou mechanicke u nekterych starsich typu) elektricke. Takze hledej pojistku...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.03  10:58

« Re: Váha vzduchu

Hadam ze ti to nekde prisava falesny vzduch rozdelej to vsude kde to jde a znovu si to peclive sesad zpatky. Mohlo by to zabrat.
  • 00 Reagovat !

foto

11.11.03  07:30

« vectra 95A - elektkrika

ahoj všechny zdravim. Měl bych dotaz ohledně vectry 95A. Moc tomu nerozumim a tak se ptám Vás odborníků. Tachometr mi přestal ukazovat rychlost, ručička se drží dole, na neutral klesají otážky a na palubce mi oranžově svítí kontrolka na které je motor s bleskem elektrickýho proudu. Nemáte někdo tušení co s tím? Na pojistky jsem ještě nekoukal. díky za pomoc
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.03  15:13

« Re: Vectra B - ma ISO konektory na radio?

Plne to chapu, a pri cenach novych kompletu napr od Daewoo se neni ani cemu divit.
    Ja ostane kvuli diteti taky v aute posloucham same pisnicky od Rosaka, Dady a jine
    Detske kazety. Uz mi to pekne leze krkem. Neni to tak davno co jsem musel v tatove aute
    poslouchat Hurvinky kvuli o 7let mladsimu brachovi. Takze preji at to dobre vyberete
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…