Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL
"-- skrytý --" 27.11.03 16:59
« Re: Upgrade
2.2dti je klasicky diesel akurat ma turbo s variabilnou geometriou. Ziadny CR. Takze nic svetoborneho sa od neho neda cakat. Podla mojho nazoru ide celkom fajn, jazdil som s nim GTS s AT a pokial clovek nechce byt zavodnik tak sa s tym da jazdit. Mozem pingnut kamosa co ho mal v signume ako to zralo. -
« Upgrade
Tak mám políčeno na upgrade: nechal jsem objednat Vectru v dieselu 92kW. Po 3 roky jsem týral Vectra Car 2,0DTi ("Opel 100" z r.99), uvažuju, že ji odkoupím do rodiny. Má 120tisíc, hodně po městě. Pls. poraďte co se bude muset v následujících tisících vyměnit a kolik to asi stojí?
Mále srovnání, ale asi málokoho překvapí: doma máme Octavii 1,9TDI z r.97, najeto má stejně jako ta Vectra. Škodovka má teď o dost volnější řízení, motoricky se mi ale zdá zachovalejší než ten Opel, tchán z ní bude mít radost.
Pokud jde o souboje značek: Japonce jsem nezvolil, protože se mi žádný moc nelíbí, jsem taky ovlivněn deziluzí z prasklé bubliny okolo hesla "Mitsubishi je japonský Mercedes". A možná budu nakonec litovat, že jsem nezvolil auto s větším prostorem na zadních sedadlech (Ford). Jsem zvědav... -
« vectra 95A - elektkrika
ahoj všechny zdravim. Měl bych dotaz ohledně vectry 95A. Moc tomu nerozumim a tak se ptám Vás odborníků. Tachometr mi přestal ukazovat rychlost, ručička se drží dole, na neutral klesají otážky a na palubce mi oranžově svítí kontrolka na které je motor s bleskem elektrickýho proudu. Nemáte někdo tušení co s tím? Na pojistky jsem ještě nekoukal. díky za pomoc -
« Re: Vectra B - ma ISO konektory na radio?
Plne to chapu, a pri cenach novych kompletu napr od Daewoo se neni ani cemu divit.
Ja ostane kvuli diteti taky v aute posloucham same pisnicky od Rosaka, Dady a jine
Detske kazety. Uz mi to pekne leze krkem. Neni to tak davno co jsem musel v tatove aute
poslouchat Hurvinky kvuli o 7let mladsimu brachovi. Takze preji at to dobre vyberete