Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL
« Re: Problemek s Tigrou
A co pravidelna prehliadka ? Tak napriklad vymena sviecok, palivoveho filtra ..... patrilo by sa na ten pocet kilometrov ktore mas na tachometri .? Inak suhlasim s technikmi, ze ked to ide normalne tak asi fakt nic nezistia, ale ak RJ zaznamenala nejaku zavadu tak v chybovom registry by to malo ostat (po 10 nastartovaniach sa maze ?? - neviem presne) -
« Problemek s Tigrou
Mohl by mi prosím někdo poradit. Posledni dobou se mi stava, že po sešlápnutí plynu se tak 3-4 vteřiny nic neděje a pak teprve auto akceleruje. Bohužel to dělá jen někdy (tak 3 pokusy z 10). V servisu mi na férovku řekli že pokud to nedělá pravidelně tak nejspíš nic nenajdou. -
« Kontrolka brzd u Tigry
Vracim se ke starsimu prispevku. Tykal se sice Tigry, ale protoze podobny problem by mohl nastat u Vectry, pisu. Slabe mi prosvecovala kontrolka na brzdovou kapalinu u Tigry. V mistnim servisu Opel nic nezjistili. Tak jsem si sehnal schema, sice od Vectry, ale zapojeni kontrolek v pristrojovce je podobne. Zjistil jsem, ze tahle kontrolka je pres diodu propojena s kontrolkou dobijeni. Ja vul jsem si vubec neuvedomil, ze ta kontrolka dobijeni mi nesvitila. Tak jsem ji vymenil a ona po nastartovani okamzite praskla. Lezlo na ni asi 24V. Zavada - prorazeny diody v usmernovaci v alternatoru. Po vymene vse v poradku. Mejte se. -
« Re: Vectra a 91 1.8 automat
Poznam jednoho mechanika v MaH ktory bol dost ochotny a poradil mi nejake veci. Sam sice povedal ze v pripade poruchy ako mas aj napr. ty bez diag. testera (neviem ako to presne volaju) neurobi nic. To otestovanie poruchy ta bude stat asi 300 Sk. Povedia ti co je zle, a mozno to opravis aj ty. Vlastne ked mas 91, tak by si mal vediet aj vyvolat chybovy register ? Co sa mne bohuzial zatial nedari. (ak som trepol hovadinu, tak ma Andy opravi) :-))) -
« Re: Titel
Popis kde tu vectru najdes som ti uz napisal do mailu, aj moje cislo. Neviem ci v MaH ti daju cenu ktora bude zniet pekne.Kazdopadne by som ju chcel dat dokopy, ale ked sa na nu pozriem tak je to totalka. Neviem sam posudit kedy sa uz auto neda dat doporiadku. Mozno pomoze aj tvoj nazor.