Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL

• 00 Reagovat !

foto

15.12.00  14:40

« Vectra a 91 1.8 automat

Hladam niekoho kto sa rozumie automatom...
    za studena mi to po zaradeni zacne blikat,nejaka
    porucha,v opli mi povedali ze tam je zle cidlo rychlosti,ci co aaale ked sa zahreje tak to chodi dobre,ci nestaci to cidlo vycistit a kde sa nachadza,ci treba rozobrat prevodovku ,alebo je niekde z vonku....
    dik
    mf9@post.sk
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.00  23:17

« Re: Tak jaká je vaše Vectra

Titel ak to nenabúraš,budeš ošetrovat lak od skaliek a samozrejme opavíš poškodené nástreky na podvozku,vyvoskuješ dutiny kvalitnou chémiou tak ti to vydrží minimálne ako VW.Technologie zvárania,antikoroznych ochránn,kvality plechov sú u GM a VW porvnateľné!! Inak všetci opláci,mám česť jazdiť s firemnou Octáviou TDI 4X4.Je to Džad!!!!!Jediné čo by som zobral s toho auta tak motor.Ale sedadlá(po dlhšom používaní mojím dlhým telom je to horor a keď si presadnem do mojej starej,tak mám pocit ako keby mi niekdo urobil masáž).A ten priestor,nebudem komentovať.Proste zvon opticky veľké auto a v interiéri sa to dá asi porovnať s Fiat 126P-maluch.Má to 8 tis. a už niečo búcha v náprave,tlmiči.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.00  12:56

« Re: Sledovanie pohybu auta

Jasne---www.secar.cz, www.secar.sk
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.00  10:58

« Re: Sledovanie pohybu auta

Cim vice lidi si to poridi, tim by to mohlo byt levnejsi. Ona uz ta cena 15 000 je celkem prizniva, vzhledem k tomu ze to zarizeni je asi prenositelne a nemusi byt porodano s autem, ale pouzito pro dalsi. Nebo ne ? Je nekde neco na i-netu ?
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.00  09:54

« Sledovanie pohybu auta

Chlapi (zeny), videl som ze v cechach uz je zariadenie typu sherlog uz za 15000, pouzivate to niekto ?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.00  09:46

Mas pravdu, pocnuc vectrami akoby opel zacal vyrabat "auta", pred nimi to boli fakt sroty. A teraz ? Cenami, designom, a dielenskym spracovanim su uplne konkurencieschopne, mozno maju aj dost navrch. Opel sa stal nasou znackou, ako som uz daval porovnanie do rubriky Octavia ve srovnani s jinimi znackami - alebo tak nejako, Octavie L&K a Vectry CDX .... Je to jasne. Samozrejme vytka patri tej korozii na A-ckach ako hovoris, ale este neviem ako sa bude spravat moje B-cko v tych rokoch.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.12.00  11:49

ahoj, moje Vectra 2,0i 1990 jezdi za sedm, dalnice 120 a statni 80 km/h, za sest to auto asi nepojede nikdy a myslim, ze ani nizsi obsahy nejezdi, spis za vic, porad lepsi nez favorit.
    Chce to lehkou nohu, predvidat teren.
    Ta koroze je protivna, ale auta v tomto stari reznou vsechna, i SAAB, mozna AUDI ne.
    Jinak je to za 90.000 Kc i min elegance sama.
    Je to klasicky vuz, ktery nestarne.
    A neustale se da vylepsovat. Jezdete se svyma Vectrama opatrne a vecne !
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.00  10:35

« Re: Problemek s Tigrou

No teraz som to hladal, ale nenasiel som tu diskuziu. Volala sa nejako BRISK, alebo sportovni svicky.....uz si o nepamatam. Skus to pohladat v archive. Zaver toho bol asi taky, ze dost ludi bolo nespokojnych s BRISKAMI, a pouzitie sportovych sviecok ma vyznamlen v motere s vacsimi upravami. Dokonca neviem ci niekto ich nezavrhoval uplne. Fakt je to uz asi 4 mesiace a uz si to nepamatam, tak mozno placam blbosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.00  10:43

Sakra tady nefunguje vyhledavani? Nevis v jake rubrice se to probiralo (nebo k cemu dosli?)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.00  09:01

Kazdopadne sportovy filter nie je tahak, a spolu s inymi upravami to pocitis urcite. To ci sportove sviecky su na nieco dobre bolo uz rozoberane v inej rubrike ( pozri si ju ).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.00  08:41

Mel jsem podobny problem s Tigrou. V servisu mi rekli, ze pocitac nic nehlasi a ze je vse OK. Navic mi pripadalo pri pomale jizde po meste na minimum plynu jako bych jel na lane. Vse vyresilo pridani pripravku do benzinu na cisteni palivove soustavy a na cisteni vstriku. Koupil jsem to u cerpaci stanice.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  07:42

Nekde jsem zahlidnul prodavat nejake "sportovni" svicky. Ma cenu je kupovat nebo je to jen tahak na penize? To samy se vzduchovym filtrem (KN). Nemas s tim nejaky zkusenosti? Projevi se to nekde tak abych to poznal?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.00  16:54

Ak nechces ist do servisu, tak skus ist na to postupne. Skus sviecky, tak ci tak ich za chvilu budes musiet vymenit (vlastne uz si mal), po 85000 uz by sa mal vymenit aj pal. filter, aj ked ja mam na mojej vectre 100000 a este som ho nemenil (nemal som ziadny problem). Alebo este pockaj pokial sa to neskurvi uplne. Potom uz chybu najdes urcite. :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.00  15:45

Hmm na tacháku je 85000 km, prohlídku to mělo v 70000 další by měla být v 90000. Já jsem spíš myslel jestli to nemůže být nějaká kravina (třeba svíčky? že by to jelo chvílema jen na 3válce??) Ale jsem totální laik tak možná plácám blbosti...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.00  13:14

A co pravidelna prehliadka ? Tak napriklad vymena sviecok, palivoveho filtra ..... patrilo by sa na ten pocet kilometrov ktore mas na tachometri .? Inak suhlasim s technikmi, ze ked to ide normalne tak asi fakt nic nezistia, ale ak RJ zaznamenala nejaku zavadu tak v chybovom registry by to malo ostat (po 10 nastartovaniach sa maze ?? - neviem presne)
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.00  11:27

« Problemek s Tigrou

Mohl by mi prosím někdo poradit. Posledni dobou se mi stava, že po sešlápnutí plynu se tak 3-4 vteřiny nic neděje a pak teprve auto akceleruje. Bohužel to dělá jen někdy (tak 3 pokusy z 10). V servisu mi na férovku řekli že pokud to nedělá pravidelně tak nejspíš nic nenajdou.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.11.00  16:10

« Re: Vectra a 91 1.8 automat

Urcite napis do rubriky AUTOCOMPLEX Michalovi a ten ti povie co presne mozes cakat od toho tuningu. A do Brna to nieje az tak daleko.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.11.00  15:14

poznate niekto chp tuning?kolko to stoji a ci v blizkosti baje nieco take
    a do kolko ps sa da ist z 1.8 90Ps???
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.00  14:03

« Re: Kontrolka brzd u Tigry

Hmm, tak to je dobre info, mozno sa to niekedy hodi. Trochu ma zaraza V mistnim servisu Opel nic nezjistili. Ako mohli pustit to auto zo servisu bez opravenia chyby ??? Tak isto ako ty mohli prist na to aj oni.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.00  13:55

Aj nabuduce :-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…