Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL

• « 00 Reagovat !

foto IJK

IJK 24.06.06  15:37

« Re: Zkušenosti po upgrade B -> C

Jen páčky blinkrů hodnotím jako
    a) pokus o sebevraždu automobilky
    b) dobrý pokus, ale ve výsledku nedodělek, který přináší trochu stresu v provozu navíc.

Vidíš, mně to sice taky trvalo skoro měsíc, než jsem to zažil, ale na joystick místo blinkru jsem si velmi zvykl a už bych neměnil zpátky. Třeba trojblik na přeřazování z pruhu do pruhu je ideální, rozdíl v stlačení trojblik/trvalý blik je naučitelný, nastavení intervalu stěračů apod mi taky sedí líp u páčky bez aretace, nepochybně bude mecanikcky spolehlivější.
    A taky nehrozí, že necháš blinkry zapnuté a po následném nastartování hobluješ suchý sklo.
  • 00 Reagovat !

foto

24.06.06  12:54

« NCDR

Zdravim, mel sem Zafiru s NCDR 1100 a co se map tyce, muzu doporucit p. Javorskeho v Ostrave. www.javorsky.cz Velmi ochotny, evidentne se vyzna. Sehnal mi NCDR 1100 - auto bylo dovezeno bez navigace a taky pak sehnal mapu, ktera je pro NCDR 1100. Bohuzel pokryti CR je dost chabe, nicmene smerem "na zapad" uz se to da pouzivat 100%.
    Ted mi shani mapu pro NCDR 2015 do Vectry tak sem zvedavy. Je uzasne ze cesky Opel (at uz v Praze nebo v Ostrave...) ma co se navigaci tyce znalosti houpaveho kone - podle jejich "rad" bych dodnes s navigaci nefungoval. Argumentuji to tim ze u nas se neprodavaji ale myslim ze todle je pekna blbost vzhledem k mnozstvi dovezenych. No, jejich problem...
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.05  16:42

« Bez nadpisu

Pro toto zarizeni zadna CZ varianta nebyla, pouze SRN a nektere zapadni zeme. Mozna se ale pletu.
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.05  11:36

« Navigace NCDR 1100

Našel jsem starší příspěvek ve fóru cafe.auto.cz na téma navigace typu NCDR 1100.
    Rád bych Vás poprosil, pokud máte někdo manuál k tomuto zařízení v češtině, zda by jste mně jej neposkytl. Taky by mně zajímalo jak se dají opatřit navigační CD.
    Děkuji za odpověď
    Mira
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.04  11:07

« Vyblikani ECU GM Vectra B 1.6 16v

Jedna se o ECU GM-Multec,propojil jsem piny 5-6 a zapnul zapalovani,led zacala vycitat regist zavad,1xBlik_4xBlik,to jsem chapal jako chybu 14 (coolant temp senzor),ale to mohla byt zavada zapricinena mnou,nedavno jsem ho odpojoval,ale pak divny kod,ktery v seznamu od GM nemam 10xBlik_5xBlik,coz chapu jako 105,pote se registr opakoval 14,105,neporadili by jste me prosim o co jde nebo jsem nezapnul vsechny moznkove zavity ? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.04  09:38

« Re: Re: Vectra 2.0 DTI - startovani

A k AutoESA, pročs u nich kupoval, když jsou to *? Zatajili to blbý startování?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.04  09:34

« Re: Re: Vectra 2.0 DTI - startovani

Kdysi jsem dostal tady nebo na jiným fóru doporučení na nějaký neznačkový (?) Opel servis do Říčan u Prahy, zatím jsem ho nepotřeboval, ale mám uložený číslo, je to 204-660977, nevím jestli to ještě platí, ale zkusit to můžeš ;o)
    Jinak u Srby v Modřanech jsem byl zatím spokojenej, zdá se mi, že vcelku věděj, co dělaj a jsou i ochotní. Ale třeba je to tím, že auto mám od nich, nebo jsem jim zrovna sympatickej. Kdo ví. ;o))
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.04  08:25

« Re: Vectra 2.0 DTI - startovani

1) netusim. hlavne nevim jak to zjistit. Je to Srba v Modranech. Mozna zkusit jit jeste jinam...
    2) mela 99tis. KM, r.v. 2000, 279 000,-KC. Auto po prohlidce v servisu pry OK (az na nejaky ty drobnosti). Jinak kupoval jsem v AutoESA a jsou to pekny zm :*) di
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.04  22:00

jo a jestli to to nevadí, tak jaký byl kup, kolik má vectra km, r.v. a koliks za ni dal?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.04  21:59

Nemohlo by to být zavzdušňováním palivového systému? Nějaká prasklinka či netěsnost, asi ne moc, to bys nenastartoval, ale jen tak trochu ... kterého Srbu jsi zkoušel?
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.04  16:08

« Vectra 2.0 DTI - startovani

ahoj,
    koupil jsem asi pred mesicem vectru (viz. predmet). vzdy necham li ji dele stat, je problem se startovanim. obcas chytne, potom ihned chcipne, nebo se alespon tvari na chcipnuti, jednou jsem si vsiml ze hned po startu dost kouri. nemam zkusenosti s dieselem a netusim jak se ma chovat normalne. bohuzel jsem ji nenechal nikdy stat delsi dobu (2 a vice dnu) ani jsem zatim nevypozoroval vliv teploty. V Srba servisu uz mi 2x rekli, ze zadny problem nenalezli.
    nemate nekdo prosim zkusenost?
    diky
  • 00 Reagovat !

foto

24.05.04  09:16

« Bez nadpisu

Silentblocky ulozeni budou vybehany. Dela to kdyz ma auto najeto pres 250000km, nebo se s autem zachazelo tvrde.
  • 00 Reagovat !

foto krakatit

krakatit 22.05.04  10:32

« Problém OMEGA MV6

mám takový problémek, možná ste se s ním už někdo setkal - mám Omegu MV6 s diferenciálem (asi se zvýšenou svorností) a při rozjezdu z místa při zatočeném volantu do rejdu a současném přidáním plynu se ze zadní nápravu ozývá takové drhnutí, při srovnání volantu to neděla a při rychlejší jízdě do zatáčky (asi nad 40km) to taky nedělá... co by to mohlo být? Oleje v diferáku je dostatek... někdo mi říkal, že to je už starým diferákem a někdo zase, že to je nějaká vůle na ramenech zadní nápravy...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.04  13:52

« Re: Re:

Volím Autotepas na Kladně. Sice nejsou přímo po ruce, ale ta cesta tam se mi zatím vyplatila. Ovšem nevím, jestli člověka pustí na dílnu, já se jich neptal...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.04  12:13

« Re:

pokud ti v servisu tvrdí, že tě nemůžou pustit na dílnu, tak bych utíkal rychle pryč. Navíc si tak trochu vymýšlejí, protože ty jako zákazník máš právo být na dílně. Samozřejmě, že na vlastní nebezpečí. Tom B.
  • 00 Reagovat !

foto

18.05.04  10:15

« Bez nadpisu

Mas nejaky lepsi tip, kam to teda dat? Vraj ma do dilny pustit nemozu, tak neviem, vzdycky mam lepsi pocit ked sa mozerm mechanikovi opzriet na ruky co robi!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.04  23:20

« Re: servis v prahe

Tam skvěle zgenerálkovali Omegu mýmu daňovýmu poradci >:D
    Za 90 tisíc korun to pak mělo spotřebu oleje litr na 200 km a k závěru tam už lil M6 AD ze sudu.
    Pak šla do bazaru a možná se s ní někdo trápí dodnes...Asi to bude fakt milej servis ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

17.05.04  11:11

« servis v prahe

zatial som si vybral Auto Steiger v Prahe 10, boli vcelku mili cez telefon
  • 00 Reagovat !

foto

14.05.04  11:58

« servis pre Opel v Prahe

Viete mi odporucit vhodny servis pre omegu v prahe (najidealnejsie v okoli Dejvic) . Potreboval by som dat vymenit predny spodny zaves a opravit brzdy(Po vymene dosticiek to na brzde ukazuje lava 230 prava 310). Diky
  • 00 Reagovat !

foto

13.05.04  16:54

« Bez nadpisu

Bud tam musis najit v nastavovacim MENU - EINSTELUNG a pak SPRACHE a zvolit anglinu, pokud to takto nejde, pak musis do Opla na TECH.
    Do menu se dostanes pres volant koleckem, nebo tim velkym otocnym cudlem na radiu (zmacknutim). Doufam, ze nejsem na mile daleko od pravdy.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…