AAA AUTO PRAHA

"-- skrytý --" 06.01.00  14:56

No a právě o tom si myslim, že to je. Ať se souděj dvakrát denně, stejně maj nehorázný zisky a o tom je podnikání. Většinou ty, který si vydřou nejvíc, tak vydělávaj na blbosti druhejch.

06.01.00  14:50

« Re: autobazary - všechny!!! POZOR

Tak to je trochu uhozenej argument ze kdyby auto bylo dobre tak nikdo neprodava... Rekneme takhle, ze v CR je sance koupit starsi auto ve spickovem stavu minimalni, avsak najde se. Napr. ve Svycarsku najdes stare auta v uplnem perfektnim stavu, za a/ chovaji se knim lip jak u nas, za b/ maji silnice v lepsim stavu...

06.01.00  14:12

Zkuste si spocitat o kolik penez v tom jejich skoropodnikani-okradani jde. Ürcite prodaji aspon 80-100 aut denne, na kazdym po odecteni nakladu (preprava, najmy, provereni, mzdy atd.) maji rekneme prumerne 15 000 Kc. To je denni zisk, NE OBRAT ALE ZISK 1,5 mil.Kč. Kolik je dni v mesici vite vsichni a tad me reknete, jestli ty penize nestoji za trochu posramocenou povest a par nespokojenych zakazniku.

06.01.00  14:03

« Re: soud

Car papiru je jakakoliv smlouva o koupi auta!!! Jak dlouho se takovy soud potahne? Nekolik let, zvlast kdyz to bude prodavajici chytre protahovat a celkovy vysledek bude, ze kupujicimu zaplati opravu. A to v tom nejlepsim pripade. Pokud je to auto na leasing, tak je to uplne v haji. Proste smlouva - nesmlouva, to je uplne jedno.

06.01.00  13:44

« soud

U soudu bys to moch vyhrát, protože 1. věc, která byla porušena byla přávé ta smlouva a oni mají o průser víc. pro jistotu se ještě porad s právníkem.

06.01.00  13:20

« Lekce od AAA

Je to docela sranda s AAA. Myslim si, ze pres vsechno to blato, co tady delaj, tak maji taky svuj prinos a to, ze lidi prestanou byt najivni (teda alespon ty rozumni) a prestanou s nimi obchodovat. Je mnoho moznosti jak protahlou australskou hlavu hodit do jeho vlastniho svrabu, zacit je ignorovat, poslat je k soudu. Co na tom, ze podle smlouvy nema zakaznik prakticky zadnou obranu, kdyz smlouva odporuje nasim zakonum. Potom je to tedy jenom car papiru.

06.01.00  12:37

« Re: autobazary - všechny!!! POZOR

Jo, to je sice pekna rada, ale co clovek podepise ve smlouve je stejne uplne jedno. Smlouva je jenom car papiru. To ani nemluvim o tom, ze kdyz uz si auto nekdo po dlouhe dobe vybere, tak kvuli tomu, ze se mu nelibi smlouva, si to hned zase nerozmysli.

Navic se dobre starsi auto vlastne ani neda koupit. Kdyby to auto bylo dobre, tak proc by ho proboha nekdo prodaval a jeste nekomu uplne cizimu? Koupit dobre starsi auto od nekoho uplne neznameho musi byt nahoda jako ...

06.01.00  12:27

« autobazary - všechny!!! POZOR

Doporučuji v každém autobaz. vše zkontrolovat do nejmenších detailů, jako byste auto kupovali na ulici třeba od cikána. Reklama, dobré a velké jméno je sice dobrá věc, ale v téhle branži nemůžeš věřit nikomu... PS: 1)Přiznám se, měl jsem o nich mnohem lepší mínění!! 2)Než něco podepíšu, tak si ti musim přece přečíst, vím , že ne vždy to jde, ale to je jediná rada a způsob , jak se bránit, mino brokovnice!

06.01.00  12:02

« Nabízejí více než chtějí dát

Také jsem naletěl, když jsem prodával auto. Na muj inzerát se ozval výkupčí z AAA a slíbil mi 240.000,- Po prijezdu jsem neměl možnost s ním mluvit, takže to co Vám slíbí výkupčí nic neznamená, protože potom jednáte uplně s někým jiným. Chtěli mi dát 190.000,- Když poznali, že potřebuji peníze hned, tak řekli, že se musí poradit s šefem prodeje a zase přišli s cenou o několik tisíc nižší. Tak to udělali třikrát. Nakonec mi nabídli uplně směšnou cenu. Myslím, že jejich způsob výkupu je dost pochybný a snaží se odlákat pozornost zákazníka neustálými odchody, návrhy a různým vysvětlováním zaplněnosti trhu apod. Jediné co beru za výhodu je to, že berou plnou odpovědnost za koupené vozidlo.

06.01.00  10:30

« Re: AAA v televizi

Za rouskou obrovske reklamy se skryva do detailu promyslena obluda na okradeni co nejvetsiho mnozstvi lidi. Ty sou pekne naivni, kdyz verej takovy reklame. Jezdi dobre, super stav, vraceni penez...cha cha. Zaruka vraceni penez je tam asi 10 sekund - než si je prepocitaji. Ja osobne znam taky jeden bazar, kterej je asi stejne velky, ale suverene to o sobe netvrdi. Proste AAA je * a az to budou vsichni vedet, tak to tady ten australan zabali a pujde nekam do Kazachstanu zase narejzovat.

06.01.00  10:14

« Re: Dalsi dukaz o serioznosti AAA?

Ale jo, už sem pár lidí od nich psalo.

"-- skrytý --" 06.01.00  09:56

« Re: Dalsi dukaz o serioznosti AAA?

To nevim jestli čtou tuhle rubriku, ale mohli by sme jim dát vědět, že existuje a nechat jim možnost se vyjádřit.

06.01.00  09:56

« Re: Dalsi dukaz o serioznosti AAA?

No jak jsem tak procházel jejich web, tak víte, jakou bych pro ně vymyslel přezdívku?
    Jezdí super
    - to totiž mají napsáno u 3 aut z 5ti.

06.01.00  09:33

« Dalsi dukaz o serioznosti AAA?

AAA jsou opravdu neseriozni, pokud bych tam kupoval autak na jezdeni tak bych byl urcite velmi nespokojeny zakaznik.
    Koupil jsem dvoumistneho sportaka (jinak mam jeste jedno auto na jezdeni).
    Nechali mne svezt. Pri zkusebni jizde dlouhe cca. 5 az 7 km, jsme objevili nekolik zavad spatne brzdy (kotouce a desticky) a prilis vysoky volnobeh 3500 ot/min (v postate zavady nic hrozne vazneho).
    Kdyz jsem si auto odvazel domu, ujel jsem jen 10km a auto se uvarilo, nedojel jsem ani domu.
    Na aute pritom bylo napsano JEZDI SUPER a DOBRY STAV (to neni moc seriozni?).
    Ani jsem se auto nesnazil reklamovat - kdyby mi o tom vareni rekli auto bych zrejme stejne koupil,
    mam to auto jako konicka a drive ci pozdeji vse opravim, ale o serioznosti bazaru to moc nesvedci.
    Kupni smlouva je napsana tak, ze reklamace stejne nepada v uvahu - klidne reknou ze me na to upozornili.
    Nedokazu si predstavit co by nelal nejaky chudak, ktery neumi na aute ani poradne vymenit kolo a potrebuje jezdit.
    Neverte povidackam o testovani nevim kolika dulezitych parametru, tchan tam prodal Vectru a jen se v ni projeli a to bylo vsechno testovani bez jakychko-li zaznamu. Jeste se divili ze tak dobre auto chce prodat a pak mu dali o 20 tisic min nez slibovali.
    PS: Pro AAA urcite ctou tuto rubriku - klidne napisu vse v Aj a podepsane pro jejich vedouci at se mi pak k tomu vyjadri, kdyz jsou tak seriozni.

"-- skrytý --" 06.01.00  08:50

« Re: AAA v televizi

Tak co tam bylo??? V hopsode nemeli televizi ;o( Diky za odp.

02.01.00  22:09

« Re: AAA

a ještě jedna věc. když sem tam s tým kámošem byl, tak tam někdo reklamoval auto, který si tam koupil na leasing. Koupil ho prý v pátek a v úterý ho šel vrátit. Bylo mu řečeno, že ze zaplacené akontace, která byla 40.000,- mu můžou vrátit maximálně 10.000,-, protože mají takovou dohodu s leasingovkou, která si bere za odstoupení od smlouvy. Hm, to musí být docela dobrej kšeft.

02.01.00  22:03

« Re: AAA

Jo mám podobný zkušenosti,...kámoš prodával auto...po telefonu mu řekli, že jeho cenu 260.000,- dodrží. Když tam přijel, tak mu nabídli 240.000,-. Řekl jim, že si to ještě rozmyslí...od té doby mu pravidelně, tak 2x za týden volali, aby tam to auto prodal. Nakonec se rozhodl, že ano, a zeptal se, jestli platí těch 240.000,-. řekli mu, že samozřejmě. Když tam ten den přijel, tak mu řekli, že sehnali na "výjezdu" stejný, auto, ale o dva roky novější za stejnou cenu, a tak mu můžou dát maximálně 200.000,-. No a když na tu cenu po delším přemýšlení kývnul, tak mu přišel ten člověk říct, že po projednání s šéfem mu můžou dát max. 170.000,- Kč. To se už samozřejmě naštval a ještě ten den sehnal kupce za 250.000,- Kč, který si ještě libnoval, jaká je to výhodna cena. Do áček se asi byplatí prodat jenom křivý, nebo kradený auto...

02.01.00  12:04

« Octavia

Další perla o výkupu aut v AAA (bordel Praha) . Jeden známý chtěl prodat Octavii a potřeboval rychle prachy, tak zavolal do AAA a tam mu řekli, že jeho cenu budou akceptovat a že je pro ně přijatelná. Tak se tam rozjel, aby jim auto ukázal, auto se líbilo a že ať ho za dva dny přistaví, takže jo, vzal doklady a jel. Když přijel s papírama s hotovou věcí, řekli mu cenu o 20 000 menší (bylo to ve výkupně v Brně). Na otázku proč, mu řekli, že včera dostali velkou zásilku služebních Octávií a ty srazili cenu. Tak neváhal a nechal zavolat manželku do AAA, že by chtěla přesně takovou Octavii jakou prodávali nebo jinou a tam ji kupodivu řekli, že nemají ani jednu. Takže co se týče vojebávání lidí, tak v tom jsou profíci. Nejlepší sranda nastala, když tu samou Octavii nabídnul AAA jeho švagr a řekli mu samozřejmě cenu výšší, kterou si představoval. Dále není co dodat :-) . Jenom snad jedno a to kdy se tu objeví spokojený zákazník, kterému dali dohodnutou cenu. Z toho se samozřejmě vyklube majitel nebo nejlepší zaměstnanec AAA jako v podobných tématech.

02.01.00  00:00

« AAA, , Aneb všiváci z malovelkýho bazaru

Paco nejsi sám. Znám pár týpků z PRAHA CITY a ty maj podobnou skušenost. V autech se moc nevyznám , ale podle toho co mi vyprávěl jeden kámoš,tak ten bazar stojí za *. Tak zatím čaues.

30.12.99  19:39

« AAA v televizi

Ahoj lidi, pristi stredu po 22. hodine ma byt v Obcanskem judu na TV N@va reportaz o nejaky zensky, co si v AAA koupila relativne novy auto, ktery ale melo namontovanej starej motor nebo co. Takze se vsichni divejte !

20.12.99  19:06

« Re: šejdíři

Zažil jsem s AAAčkama to samý jako ty. Po telefonu měli velký zájem o mojí Corvettu. Prej určitě dáme Vašich 380 tis. Třikrát jsem se ptal jestli to platí jinak , že tam nejedu . Na handrkování nikdo nemá přece čas ! Ubezpečovali mě , že to platí. Když jsem tam přije, tak nějakej superarogantní frajer dělal jako že ho parádně otravuju a pak mi nabídnul 300 tis.!!
    Zdůraznil jsem mu , že jsem včera mluvil s jeho kolegou a proč ze mě dělá idiota ? Nato mi začal tykat a řekl mi ať tam odsut vypadnu. Tak vypadá opravdová realita solidnosti vyreklamovaného "Super bazaru " AAA.!!!! Jsou to obyčejný všiváci, který těžej z toho , že je někdo občas v problémech a potřebuje prachy. Proč ne ale alespoň na nejaké úrovni. Nakonec jsem tu korvetu prodal přes Anonnci za těch 380.tis !!!!

15.12.99  08:35

Nebo sběratel.

14.12.99  13:47

« Re: DeLorean

No DeLorean mě rozhodně neuchvátil a nevím o jediným důvodu, proč si takový vrak pořizovat, jedině snad, kdybych byl výstřední milionář,...a to bohužel nejsem.

13.12.99  10:46

« databaze benzinek

na adrese [odkaz] je databaze benzinek a muzete v ni hledat i pomoci mobilu pres SMS dotaz

11.12.99  23:42

« Jak jsem prodaval Sintru...

Rozhodl jsem se u AAA pred casem prodat Sintru. Potreboval jsem se ji zbavit, abych mel dost penez na nove auto. Vyrizoval jsem to pres pobocku v Plzni. Vse uz bylo domluveno a prohlednuto a cena dohodnuta na 30 tisic. Mel jen prijet nejaky sef z Prahy nebo kdo a tak jsem smluveneho dne prijel se vsemi papiry a s autem. Na zaver mi rekli, ze dostanu misto 30 tisic jen 10 tisic. Tak jsem se zase se vsim sbalil a odjel jinam... A o AAA si od te doby myslim svoje.

11.12.99  09:08

Sorry panove De Lorean pouzival motor V-six
    Peugeot/Renault.2849cc

10.12.99  22:32

« XXX

Myslím si, že v XXX prodávají ani neví co. Nedávno jsem si chtěl zakoupit JEEP GRAND CHEROKEE, mimo jiné jsem se byl podívat v XXX. Viděl jsem tam vytouženého JEEPa ve stříbrné barvě rv.95.Jelikož ale začal padat déšť se sněhem neměl jsem čas si to auto pořádně prohlédnout. Druhý den abych nejel zbytečně volám "Máte tam ještě toho stříbrného Jeepa?" odpověď -" Néé ten už je pryč, zkuste to zítra!" Za dva dny jsem měl cestu do Bohnic tak jsem se tam stavil- Jeep tam samozřejmě byl na stejném místě jak stál. Odchytil jsem po čtvrt hodince velmi "ochotného" prodejce a ptám se na leasing, který byl uvedený evidentně u tohoto auta v Annonci "Ne tohle auto nám lesingovka nechce proleasovat." " A proč, kvůli původu?" " Jo tak to já Vám neřeknu.". Prodejce odešel tak si auto prohlížím podrobně, vypadá jako nenabourané, vcelku zachovalé auto, a ejhle přední sklo rok výroby 1999??? "Podívám se na štítek výrobní číslem za oknem /zrovna se ten se jako na potvoru dává za to měněné přední sklo, pak je sice číslo kastle na místě za sedačkou , ale to jsem si neměl možnost prohlédnout/ a ten je nějaký podivně zkroucený a poškrábaný. Netvrdím, že to auto bylo 100% čorka, ale tyhle dvě skutečnosti mne více než odradili od nákupu tohoto auta za bezmála za půl milionu /obvyklá cena u tohohle auta bývá o 50 až 100 víc už s provizí prodejci/. Nehledě na fakt, že se na toho Jeepa můžete zajet podívat ještě dneska- pořád tam stojí.

06.12.99  11:13

« Re: DeLorean

ty udaje jsou z knizek, nyni je na trhu celkem dost pekny tituly, staci si podivat v knihkupectvi a vybrat si

02.12.99  08:05

« Re: DeLorean

Super, odkud to je ? Rád bych si to precetl cele.

01.12.99  11:00

« DeLorean

Historie

Blýskavá brožůrka modelu DeLorean DMC 12 Johna Zacharyho halasila: "Dlouho očekávaná revoluce
    v dopravě začala". Svou leštěnou karosérií z nerezavějícího plechu, výklopnýmy dveřmi a příslušenstvím
    na elektrický pohon byl tento automobil pokládán za letmý pohled do budoucnosti. Dnes panuje názor,
    že to byl jeden z největších omylů automobilového průmyslu, postavený na roveň s Fordovým katastrofálním
    typem Edsel. Bez ohledu na vládní pomoc ve výši 25 miliónu liber na výstavbu závodu v Západním Belfastu
    uzavřel DeLorean své brány v r. 1982 s deficitem 25 miliónu liber. Nešťastníci, kteří si automobil koupili,
    byli postaveni před problémy, plynoucí z nedostatečné kontroli kvality, počínaje dveřmy, které nešly otevírat,
    až k okénkům, která naopak vypadávala. Úspěch závisel na amerických zájemcích a předpovědi společnosti byli
    bláznivě optimistické. Počáteční novost opadla, rozšířily se zvěsti o špatné kvalitě a obchody zcela ustaly.

Motor a technická data

Vrchový motor VOLVO 2,8l V6 se vstřikováním paliva Bosh K-Jectronic poskytoval slušných 145 bhp při 5500 ot/min.
    Standartní byla 5. rychlostní ruční či 4. rychlostní automatická převodovka (na přání zákazníka).

Výroba v letech 1979 - 1982, vyrobeno 6500 kusů

Brzdy kotoučové, max. rychlost 201 km/h, z 0-96 km/h za 9,6s a z 0-161 km/h za 23,1s, spotřeba asi 12,8 l /100 km.

Interiér

Vyhlížel imposantně: byl obložen koží, měl elektricky ovládaná okna, sklopný teleskopický sloupek řízení, zdvojené těsnění,
    klimatizaci se 7 volitelnými funkcemi.

DeLorean DMC 12

DeLorean byl nasměrován na "svobodného mládence, který to dokázal" a jeden z projekčních záměrů zněl, že
    v něm má být za předními sedadly prostor pro úplné golfové vybavení. Tvar automobilu byl navržen Giugiarem a projekt
    revidoval Colin Chapman od Lotusu. Vyklápěné dveře a karosérie z nerezavějící oceli byly cynickými
    obchodními vylomeninami a každý, kdo se setkal s prototypem, tvrdil, že způsobovaly spíše potíže, než aby měly nějaku cenu.
    Pro bohaté prosklení a poruchovou klimatizaci bylo ve voze stále horko. Jemně broušená a leštěná karosérie z nerezavějící oceli
    se Colinu Chapmanovi nelíbila, líbila se však výrobci. Majitelé aut brzo zjistili, že ji nebylo možno vyčistit.
    Ještě předtím než byl DeLorean v roce 1979 uveden na trh, byl už starý ve většině svých prvků, jako např. v šikmém zadním skle se
    žaluziemi, i v hranatých zadních světlech. Boční vyklápěné dveře netěsnily a nedaly se dobře otevírat.
    Vzhledem ke své minulosti a omezeném počtu vyrobených kusů to může být pro někoho cenný kousek do jeho zbírky ale já bych
    a doufám že někdy budu :)) volil nějakou ameriku z 50. až ranných 70. let, buď some pony car nebo velký silný kabrio.
    Jinak doufám že se na mě nebudete zlobit vzhledem k rozsáhlosti příspěvku, chtěl jsem to jenom trochu osvětlit, můžu se ještě mrknout někde po nějakých fotkách.

30.11.99  23:01

« Re: šejdíři

Vemte si to logicky: jako dealer co vykupuje na protiuctet vim co kupuju (mam servis atd).Kdyz je auto dobry, tak ho prodam sam - dalsi zakaznik do servisu... Kdyz je to sragora, tak to hodim do AAA aby me nikdo neotravoval s reklamacema. Daj tam sice min penez, ale to beru jako poplatek za pohodu a za to ze si nikdo nestezuje na moji firmu.

29.11.99  16:14

« Lopata

Mimochodem, ktera Lopata sem nasypala fotky toho Papierwagenu ?

29.11.99  16:08

« Re: De Lorean

Dnes jsem mluvil se svým kamosem z NL co ten kram mel a rikal mi ze v Holandsku jich jezdi asi 40 ks a dají se koupit v cenach od 15 000 NLG (1 DEM = 1,12 NLG) nahoru. Takze to neni zadna "rarity". Nahradni dily se na to daji sehnat jakekoliv ale jsou docela drahe. Tim neni mysleno nic z motoru nebo naprav ty jsou Renault resp. PRV chcete-li. Drahe jsou dily karoserie, narazniky, kola atd. Holt nerez je nerez. Udajne ten motor jde vyladit na 260 HP. A propos, videli jste ty kola na tom aute. Tehdy jeste moc neletely nizkoprofilove pneu a tak to auto na tech balonech vypada opravdu obludne.

29.11.99  15:00

« De Lorean

Trochu jsem koukal a ma to motor Renault ovšem nějak vyvýjenej ve spolupráci s Volvem. "Bring out the beast, a Volvo (Renault) 2.85L V6." začal se vyvíjet v 79 a prodávat v 81 (6539), 82 (1126) až 83 (918). Nabarvený byly jenom tři. Kompletně celá historie spoustu věcí kolem je na: [odkaz]

"-- skrytý --" 29.11.99  11:05

« De Lorean - motor

motor je starej dobrej PRV. Tagze spis ten Renault

29.11.99  10:04

« Re: email

To teda neznam. Nejlepsi bude, kdyz se na to
    vykasles a zajedes si tam osobne.

29.11.99  09:19

« Re: DeLorean

takze DeLorean ma motor z volva, tusim 2.9 a cca 140 koni, je to dobrej sberatelskej kousek, jen uz pri uvedeni na trh v 79! byl uz znacne zastaralej, dvere nesly otevrit,vokna vypadavaly, klimatizace skoro porad nefunkcni, nacpali do toho spoustu el. motorku aby to bylo aspon na posledni chvili prodejni, ty vzpery ktery mely udrzet tak tezky dvere byly smesny a na nejdulezitejsim trhu v USA taky neuspeli protoze se rychle rozsirili zpravy o jejich spatnem zpracovani a vubec ze je to *, par informaci muze jeste sehnat

26.11.99  10:02

« Re: DeLorean

delorean byl pri me posledni navsteve za 890tisic tj nakejch 47000 DM, holt to drti jak se da, jeden muj dobrej kamarad, fanda do aut tam zacal pracovat minulej tejden na vykupu, to co mi rikal za kolik vykupujou auta to je hrozny, dle toho usuzuju ze auto tam da jen zoufalec co potrebuje honem prachy

26.11.99  08:59

« Re: DeLorean

V DeLoreanu jsem jel a skutecne to neni zadna bomba, ma to motor z Renaultu 30 a tezko to udela 200km/h ale ma to zvlastni tvar, dvere jsou super a je to z nerezu. Vsechny DeLoreany jsou rok vyroby 1983 a bylo jich vyrobeno asi 4300 ks. To auto ale nema prilis vysokou cenu. Muj znamy v Holandsku ho mel (uz mu ho nekdo ukradl) a kdyz ho kupoval asi v roce 1994, tak za nej zaplatil cca 30 000 NLG (25 000 DEM). Kolik za nej chteli v AAA ? Ja bych si to osobne nekoupil, to uz radsi ojety Ferrari, takovy Mondial se da koupit za ty penize taky.

26.11.99  08:49

« Re: šejdíři

Mam uplne stejnou zkusenost, nabidli mi presne tu samou castku 270 000,- a kdyz jsem tam prijel tak to nakonec bylo 240 000,-. To auto bylo pak prodano za 290 000,- jak jsem se dozvedel kdyz mi novy majitel zavolal. Jsou to sikulkove a umeji v tom chodit

"-- skrytý --" 24.11.99  11:14

tak to sundali z webu a nechali tam jenom nabidku pro nas bezne smrtelniky.

24.11.99  11:10

hmm v nedeli tam jeste byli

"-- skrytý --" 24.11.99  09:57

« Bonbonky

Vsimli jste si, ze uz nemaji v bazu na webu DeLoreana, Catalinu, Ferrarka. Asi si to nekdo koupil na zimni jezdeni :o))

23.11.99  12:56

« Re: šejdíři

To víš, nějak musí lidi nalákat, jinak by byli stejný bazar, jako kazdý jiný. No oni vlastne jsou jako každý jiný, ale díky té reklamě si každý myslí, že jsou kdoví co. Já osobně jsem tam byl jednou v lednu a byl jsem zklamaný.

23.11.99  11:24

« šejdíři

Jsou to pěkný šmejdi. Nabídl jsem jim auto. Prvni den mi za něj nabídli 270 tis. Řekl jsem, že si to rozmyslím. Ještě týž večer mi volali, že mají určitě zájem. Tak jsem tam druhý den dojel a ejhle, už mi nabýdli jen 240 tis. Kč. Takžče jsem se sebral a odjel. Paradoxně mi opět týž večer volali, že předsi jenom mají zájem se domluvit. Tak jsem tam opět dojel a řekli mi 210. tis. Kč.
    Prý už to v současné době za víc neprodám. Největší sranda, ale je, že jsem řekl manželce ať tam zavolá a nabídne jim to samé auto k prodeji a ať mu ještě přidá 5 tis. km a ubere doplňky. Nabídka od AAA byla 270 tis. Kč. Od kolegů jesm se pak dozvěděl, že jsem v okolí asi 10 kohp znají a komu to udělali.

19.11.99  07:17

16.11.99  17:07

« Re: AAA vrací peníze ?

Jen aby to nebylo 5% denně.

16.11.99  15:05

« Re: AAA vrací peníze ?

Jeste bych dodal k tomu vraceni penez, ze zakaznikovi vrati penize a nauctuji mu castku-
    jakesi pujcovne, ktere nabiha po dnech.Blizsi informace taky nevim, slysel jsem tuto informaci z jejich amplionu, kdyz jsem se tam byl minuly tyden podivat.Zajimalo by me jestli to plati i pro auta na leasing.Jinak mam duvody tomu s tim Formanem docela verit.

16.11.99  14:32

« Re: AAA vrací peníze ?

To já nevim. Jak jsem koupil, tak jsem prodal...

16.11.99  14:13

« Re: AAA vrací peníze ?

to by mě taky zajímalo, co v tom je za háček. Bestiasi, tohle bude na 100% drbárna.

16.11.99  14:04

« Kradené auto

Právě jsem se dozvěděl jeden neověřený drb. Jeden člověk (známý kolegy) měl formana r.v. 94. Přes noc mu ho někdo ukradl. Jelikož bydlí nedaleko AAA rozhodl se, že si půjde vybrat nový auto. A ejhle !!! Našel si tam svýho Formana !!! Zavolal policajty, ale než přijeli, bazar prý urychleně zavřel, že prý někdo nahlásil bombu. Když se tam policajti dostali - Forman nikde ! Nemám to ověřeno, ale pokusím se zjistit co nejvíc. Toto se prý stalo asi před dvěma týdny...

11.11.99  18:00

« AAA vrací peníze ?

Slyšeli jste to v reklamě ? To o vracení peněz, pokud nebude zákazník spokojenej s koupeným fárem u nich. Co v tom je za háček ? nebo, že by tak změkli ?

08.11.99  09:38

« email

Neznate nekdo e-mail na AAA? Chtel jsem jim neco napsat, ale kdyz poslu neco na domenu aaaautopraha.cz tak se mi to vrati jako nedorucitelne...

04.11.99  17:55

Nevidel jsi tam nejakyho Peugeota 306td,pripadne
    VW Golfa?Cena do 220 000tis .Muj email
    www.zdenek.petratur@post.cz

03.11.99  22:21

« to petrb

tak to jsi moc pěkně a pravdivě vystihnul...

30.10.99  15:23

« Re: Marketing?

Podobně funguje Auto ESA. Jsou zatím o dost menąí, takľe do reklamy tolik nejdou, ale jsou taky dost agilní.

29.10.99  12:25

« Marketing?

Otazka: existuje u nas nejakej jinej autobazar, kterej podobnym zpusobem investuje do reklamy?
    Neco bych mu mohl nabidnout...

27.10.99  22:06

Muzu potvrdit predchozi zkusenost s A-cky. Ja tam koupil jedno sve auto po dukladne prohlidce a nemohl jsem si ztezovat. Chce si to tam ale auto moc dobre prohlednout, protoze ja mam pocit, ze A-cka vsechno vykoupi, ale taky vsechno prodaj.

27.10.99  08:19

« Re: DeLorean

Ahoj lidi, ten DeLorean je samozrejme dovezenej a v cene je i prihlaseni u nas. O DeLoreanovi je treba rict ze se vyrabel v roce 1985, ma motor Renault s vykonem 150 k, takze zadny delo. Jeho cena vyplyva z toho ze je ho vyrobeno neco pres 500 kusu, je celej z nerezu a nema zadny lak. Toho v AAA jsem videl, nikdy bych si nemyslel ze ho uvidim, V interieru neni nic moc ale mit ty prachy tak ho koupim flaknu do garaze a cekam az za nej dostanu 10x tolik. Jinak k AAA vseobecne, znam AAA uz od jeho vzniku u nas, takze reklamou moc ovlivnenej nejsem a ty zvasty proste nemuzete poslouchat. Uz to ze by za nejvetsi cenu kupovali a za nejnisi prodavali, to je samozrajme nesmysl. AAA je bazar pro ty co se chtej auta rychle zbavit a auto rychle koupit. Je tam neskutecny mnozstvi kramu a pasti ale da se tam koupit i dobry auto za dobrou cenu. Ja sem tam koupil dve vlastni auta a nemuzu si stezovat. Chce si to auto proste opravdu dukladne prohlidnout. Personal je, jak tady uz nekdo zminoval, opravdu na presdrzku. Mam tam ale vyhlidnutyho jednoho ochotnyho a za nim vzdycky chodim. Je pravda ze mimo Prahu se daj sehnat auta levnejc a lepsi, takze kdyby se mi chtelo objizdet bazary po republice a mel jsem na to cas, tak bych do Prahy do bazaru radsi ani nechodil.

"-- skrytý --" 25.10.99  16:30

« Re: DeLorean

Kontrolni otazka, kdyz uz si ho budu kupovat;o)) Ma vubec CZ doklady nebo jenom prevozni cisla?

25.10.99  11:41

« DeLorean

vcera byl za 890, vnitrek vypadal jak chlivek, mnohem vic se mi zamlouvali ty vobrovsky ameriky ze 60 let, hlavne modrej Cadillac Coupe z 63 tusim nebo 68, V8ma 7 litru, pres sest metru delky, kvalitne zrestaurovano, bejt to pred rokem tak ho mam doma.

"-- skrytý --" 25.10.99  11:28

« Re: Včera jsem tam byl....

Auto s krídlatýma dverma.Prelom 70s a 80s. Hralo taky ve filmu Navrat do budoucnosti(nebo minulosti??). Kapanek tezky(=pomaly)a ve sve dobe neprodejny. Schvalne za kolik je v ZZZ?

25.10.99  09:16

Co to je za káru?

23.10.99  20:39

« Re: Včera jsem tam byl....

Ano, skutečně tam mají DeLorean!!! Aaaaaaach! Vľivotě jsem nedoufal ľe ho někdy uvidím naľivo.

21.10.99  23:46

« Re: Včera jsem tam byl....

Tak to se tam musim vypravit!!! DeLorean jsem na vlastni oci jeste nevidel, a pochybuju ze jeste nekdy uvidim. Jen doufam ze je to original a ne nejaka po...na replika. Jinak k te cene Audi V8 - to je skoro neprodejny auto. Z jednoho prostyho duvodu - ma tak 3x az 5x drazsi provoz nez normalni auto. Napr. jeden predni brzdovej kotouc stoji 15 tisic. Koupis ho jen u Audi, druhovyroba neexistuje. A navic moc dlouho nevydrzi - a s ostatnimy dily je to podobne, vcetne spotrebky. V tehle cene se da koupit dost solidni Audi 200 (lepe vybavena 100) a to je urcite lepsi volba.

21.10.99  22:10

« Re: Včera jsem tam byl....

asi si neco odveze ale bude chudak....muj znamej tam nechal na protiucet Mondeo...celkem pekny a za 280 t. si privezl 3 roky stareho Fiata COUPE ...vetsiho vohnouta jsi v zivote nevidel ! nejen ze bylo naboreny jako blazen, ale pokud je auto za skoro 300 litru opraveny tak, ze mas tyce rizeni svareny autogenem...tak to sorry. to je nekde jinde.
    ps: vcera jsem tam taky byl, ne z vlastniho pricineni.

21.10.99  21:48

« Včera jsem tam byl....

Skejsnul jsem ta dvě hodiny a nemohl jsem se tam odsud odtrhnout. Mají tam třeba absolutní raritu jako De Lorean DMC, Jaguar Type E, Ferrari 348ts,
    Dodge Viper, Corvette 98 a další super kousky. Jako dost výhodné se mi tam jevilo AUDI V8 Quattro, které v ceně 129.000 přinese asi svému majiteli opravdu radost. Špatná mi nepřipadala ani cena za Cadillac Seville V8 (92)v ceně do dvěstě tisíc. Tolik plechu a tak málo peněz? Ale samozřejmě se tam najdou i totální sr***. Myslím, že kdo hledá v cenové hladině od 250 do 500 t.CZK tak si rozhodně něco odveze, na to dám krk....

21.10.99  06:52

« Re: kolik?

Já jen, že to vyznělo, jako kdyby ten, kdo nemá na nový auto musel jet do AAA. V dalším příspěvku jsi to už vysvětlil a já pochopil, že jsi to myslel všeobecně. Takže se už nerozčiluj a doporuč nám nějaký dobrý autobazar.

21.10.99  06:34

« Re: kolik?

Milý bestiasi!Jestliže jsi nepochopil můj příspěvek,tak na něj radši nereaguj.Rozhodně nejsem *,který si koupí první auto na které narazí.AAA je bazar,kde si jako v každém bazaru,musíš auto samozřejmě najít.

21.10.99  06:28

« Re: kolik?

Já s tebou musím souhlasit.A rozhodně jsem nepsal,že AAA je nejlepší bazar.Samozřejmě,že existují lepší bazary,jako již zmiňovaný bazar v Paceřicích u Turnova.

20.10.99  19:56

« nízké ceny

Podle mně rozsáhlá reklama způsobí to, že lidi mají o AAA lepší představu, než vlastně je ("...vykoupíme na nejvyšší možnou cenu..."). Je fakt, že každý se tolik nesnaží, aby prodal co nejlépe, viz např. běžný člověk, který autům příliš nerozumí, ale chce prodat a koupit jiné. Pro něj je to jednoduché: AAA zná z reklamy a je první bazar, na který si vzpomene, má tel. linku zdarma a když tam zajede s autem, může za "chvíli" odjet s hotovými penězmi, nebo si tam vybrat jiné auto, které by mu mělo více vyhovovat, třeba i na leasing.
    Kdo autům rozumí a trochu vidí do systému, zvolí jinou cestu.

20.10.99  12:21

« Re: kolik?

To jo, ale je rozdíl mezi autem, který si koupíš třeba v Praze a autem v Havlíčkově Brodu. Možná je to jinak, ale auta jsou tam v mnohem lepším stavu. Dále - 10.000 neprojezdíš a i kdyby, tak třeba u ojetiny za 200.000,- to lze pořád brát jako rozumnou investici. Dobrý auta jsem taky viděl třeba v Pacéřicích u Turnova. Je tam velký výběr a za poměrně dobrý ceny. Na druhou stranu, se při takové obměně aut nedá mluvit o tom, kde mají lepší sortiment. Můj názor na koupi ojetin : myslím, že je lepší se obrátit na solidního dovozce a dohodnout se s ním na konkrétním autě. Ty co mají spoustu klientů mají také auta zálohovaná a můžou nabízet předem. Vím, že je mezi nimi spousta podvodníků (sám jsem si také jednou naběhl), ale moje současný auto jsem si nechal dovézt ze Švýcarska (auta jsou tam v nejlepším stavu, protože tam nesolí silnice a většinou se o auta svědomitě staraj). Auto bylo asi o dvacet tisíc levnější než v bazaru a v naprosto perfektním stavu. Člověk, který mi ho dovezl, mi zároveň dělá i servis a obstarává ND a příslušenství za ceny nížší než v obchodě. Zároveň mi taky zajišťuje STK a ME. Na auto mám řádnou smlouvu, fakturu a mám ověřený původ.

20.10.99  11:44

« Re: kolik?

To jsem byl já. Dík. To je sice moc hezký, že musíš vybírat z více vozů, ale to je pak zralé tak na týdenní dovolenou. A nemáš jistotu, že pokud uznáš, že v 18. bazaru měli nejlepší popelnici, že tam ještě bude, když se tam po týdnu vrátíš z 35. bazaru, když jsi kromě dovolené projezdil ještě 10 000Kč v benzínu. Ony ty velké bazary mají něco do sebe.

20.10.99  11:26

« Re: kolik?

To Losfricos - nějak jsem nepochopiltvůj příspěvek. AAA není jediný a už vůbec nejlepší autobazar. To, že tam maj u některých aut nízké ceny je tím, že takové vraky jinde odmítli vykoupit. Znám spoustu autobazarů, kde mají za stejné peníze auta v mnohem lepším stavu. Někdo tu udával, že se ale musí dost najezdit, než najde auto které chce. Auto přeci není čepice, a když si chci vybrat, tak se holt musím snažit a né skočit po první popelnici, co má čtyři kola a volant...

20.10.99  10:45

« kolik?

Myslím si,že AAA nám urychluje koupi vozu dost velkým způsobem.Kolik z vás si může koupit nové auto?Já ne.Proto jsem rád,že bazar jako je AAA u nás je.

19.10.99  14:35

« Re: No já sem vcelku spokojen

Asi tak nějak. K těm zaměstnancům - když už pominu, že se ze mě snažili udělat * a tvrdili mi, že cena je super, tak mi hrozně vadí, že během asi tříminutovýho rozhovoru se mnou si vyřídil asi čtyři telefonáty. Na to jsem alergický v kterémkoliv obchodě a když někdo začne během obsluhování telefonovat a neupozorní volajícího, že má zákazníka, nebo se nesnaží hovor ukončit, otáčím se a odcházím do obchodu, kde se mi bude někdo věnovat. Bohužel se spousta zákazníků chová pořád jako ovce, jak je to naučili komouši a neuvědomuje si, že zákazník je pán...

19.10.99  13:48

« Re: No já sem vcelku spokojen

No Ty, jako kupujici mozna, ale prodavajici asi moc spokojen nebyl. :-)))

Me osobne se v AAA vubec nelibi. Hlavne personal (myslim ty lidi ve vykupu a prodeji - co chodi mezi auty), pripadaji mi spis jako zlodeji co koukaji, jak mi ukrast moje penize. Ale ne jako "obchodnici", proste jako nizsi trida zlodeju, co nema uroven. Prijde mi docela lito, kdyz vidim nekoho slusneho, jak ho chteji obrat a clovek nemuze nic delat.

Nedokazu to presne definovat, ale mam z lidi v AAA proste spatny pocit. Tak je to ostatne skoro ve vsech bazarech. (nejen na auta)

Navic nevim, proc by ta Felicie musela byt nutne spatna, ale jestli byla i levna, tak by to bylo dost pravdepodobne. Proc by ji nekdo prodaval levne? Protoze potrebuje rychle penize? Tak rychle, ze prijde o 20, 30 tisic? Asi jo - v tomhle pripade.

Ale vetsinou to bude: Pane to snad nemyslite vazne, nechapu jak to, ze vam jeste neupadlo kolo. Tohle auto od vas nevezmeme ani zadarmo. Zkuste to na vrakaci nebo v AAA.

19.10.99  12:47

« Re: BBB

Největší problém masovosti a kvantity je kvalita. Tyto dvě věci je obtížné udržet na vyském niveau. Ale hloupé je, že naopak ani bazary nenabízí kvalitu o nic lepší.

19.10.99  12:14

« Re: BBB

Dobrá. Abych jenom nehanil - je fajn, že veškeré dokumenty lze vyřídit na místě. Doufám, že p. Ulrich nebral všechny výtky pouze jako urážky jeho osoby, ale hlavně jako podněty, vpodstatě takovou anketu. Jestliže však někoho označí jako buznu, musí počítat s případnou reakcí. Mě by místo osočování více potěšilo to, kdyby oznámil, že při inspekci ve firmě udělal opatření ke zlepšení, aby si už tady nikdo nemusel stěžovat. Jeden známý si tam nedávno koupil Seata Ibizu a byl vcelku spokojen. Pouze cena byla o dvacet až dvacet pět tisíc vyšší než jinde. Ale to mohlo být i díky leasingové společnosti. Nevím, asi tam až pojedu okolo stavím, porozhlédnu, nechám si poradit, kouknu po cenách a poreferuju...

19.10.99  11:59

« Re: BBB

Nejde ani tak o to, že ty lepší auta stojí v AAA stejně, jako jinde, ale o to, že (teoreticky) nemusíš navštívit 15 bazarů, aby sis vybral káru.