AAA AUTO PRAHA

08.03.00  14:54

« Re: Felicie

Ja ti reknu jak to dopadne. Oni si to prohlidnou a reknou ze se jim nelibi a ze maji ted Felicii moc. A nabidnou ti 110 000 Kc.

08.03.00  09:37

« Re: co se hádáte?

Je to tak, ojetina bude vždy ojetinou a člověk musí předpokládat určité finanční výdaje spojené ne jen s jejím denním provozem. Když už tady propíráte tři Áčka, byl jsem také jejich zákazníkem a musím dodat, že plně spokojeným. Je pravdou, že jsem měl kliku na auto, ale to asi nezáleží na tom kde tu ojetinu kupujete.....ne ano????

08.03.00  09:29

« Felicie

Po tom, co jsem tady o AAA precetl, jsem se rozhodl udelat taky vlastni zkusenost. Skoncil mi leasing na Felicii, tak jsem uz volal do AAA jestli ji koupi. Cena po telefonu byla 140000,-. V pondeli to tam vezu, tak jsem zvedav co me tam ceka. Budu informovat. Jinak souhlasim z predchozim prispevkem. U stareho auta je vzdycky neco na opravovani. Vzdycky je neco za neco. Levne starsi auta se budou opravovat, nove jsou zase pro vetsinu drahe.

07.03.00  22:25

« Re: co se hádáte?

Kenny, kenny jsi trochu mimo mísu. Víš kolik existuje firem a podnikatelů, kteří obměňují auta každý 3-4 rok, jednoduše proto, že jim skončil leasing??? Já vím, určitě bych ho prodal za stejné peníze jako oni (t.j. o 19.000 Kč více), nebo taky ne. Ale o to tady přece nejde. Jde o tu pohodu, že tam to auto dám a už se vůbec nemusím o nic starat. Nemusím poslouchat škemrání o ceně, nemusím se strachovat, že ten dotyčný za mnou bude jezdit s "nějakými skrytými vadami" a podobně. To mi opravdu za těch 19.000 Kč nestojí. A jestli ho prodají s větším ziskem, tak je to jenom jejich šikovnost.......... Proboha proč tady v této republice tolik lidí nedokáže pochopit, že auto je spotřební věc. A jako taková je postupně "spotřebována". Pokud chci 100% auto, tak si koupím nové. Pokud na nové nemám, musím překousnout, že to staré bude mít nějaké mouchy. Divit se, že jsi u ojetého auta musel měnit tlumiče, mi nepřipadá normální. Copak jsi nepředpokládal, že když si koupíš ojetinu, že do ní budeš muset "něco vrazit"???

07.03.00  16:25

« Re: co se hádáte?

No tak to mežný je, ale to auto by (je) v dezolatnim stavu. Vím a čem píšu, protoze jsem si tam auto kupoval a během nekolika dni mi odešel tlumic a brzdove hadicky. No prodavaji tam totalni *. Mozna ze ti s nima mas dobrou zkusenost ale ja uz bych si tam ocať auto nekoupil a ani bych ho tam neprodaval. Jamile tam nekdo auto proda tak to je znak ze to je totalni zmetek a jinak by ho neprodal a takho prodává do takových pochybných autobazarů. No jinak jsem asi vic nechtel.

23.02.00  09:02

« Re: co se hádáte?

Jenom jestli ho tam za ty penize opravdu maji. Co pisou na nejakem www je jedna vec a skutecnost druha.

23.02.00  02:13

« Re: co se hádáte?

to: Chip. Abys tomu rozuměl, připadá mi absurdní, tvrdit, že v AAA-čkách "slepujou" auta dohromady. Kdo jenom trochu rozumí ekonomice, ten ví, že by se jim to vůbec nevyplatilo. Nadruhé straně to ovšem neznamená, že ji nemohli už "slepenou" vykoupit a jako takovou ji prodávat............. Jinak můj kolega v pondělí prodal svého Escorta do AAA-ček za 180.000,-Kč (1.6 CLX červený r.v.96) a dnes ho tam nabízejí (www.aaaautopraha.cz) za 199.000,-Kč - což je marže něco málo přes 10%. Myslím si, že to je velmi slušné!

22.02.00  05:59

« vrak120

Jo znám jednoho co tam jezdí pro jen trochu pojízdný vraky 105-120. Lepí je doma pod kůlnou a prodává v okolních (mimopražských) bazarech. Má to jako koníček.

21.02.00  17:23

« co se hádáte?

Nevím proč se hádáte kvůli nějakejm slepenejm fildám.Už jsem viděl slepenej Golf s Ventem,tak nevím,proč by to nešlo.Kdyby se to nevyplatilo,tak by to asi nedělali.

21.02.00  09:59

« Re: AAA

Gapa > Huh? Hodi do kramu? No nic. Skoda casu.

20.02.00  09:50

« Re: AAA

to:PeFeL. Nemusím se ani vztekat, ani brečet, ani mlátit hlavou o stůl, ani nic jiného. Nemám to zapotřebí. Jenom mi je líto lidí, kteří bezmezně věří staré dobré agentuře JPP (jedna paní povídala) navíc když se jim to hodí do krámu.

18.02.00  09:07

« Re: Krach cen u AAA

Myslim si, jak to obvykle pro zvýšení prodeje byvá, že je to jen reklamní trik, aby přitáhli více lidí. Toto se dělá normálně, takže si myslim, že but nezlepvnili nic, nebo jen neprodejné "ležáky."

18.02.00  05:41

« Re: Krach cen u AAA

Ten odchod no... Podle těch reklam na nová místa.
    A prý to jsou australani jo?

17.02.00  14:40

« Papiry

Osobne nemam nic proti AAA, hlavne protoze jsem u nich nic nekupoval ani neprodaval a do budoucna to ani udelat nechci. Duvod je dan take praktickou zkusenosti meho blizkeho pritele. Ten strasne chtel pomerne nove auto s lacinym provozem - Felicii. I pres vsechna varovani se mu zdaly byt ceny u AAA dost presvedcivym argumentem a vyrazil nakoupit tam. Druhy den mi potom slavnostne predvedl, co si poridil. Obycejna Felda, ctyri roky stara, najeto 55 tis. km za 139 tis. Kc. Po kratkem projeti se jsme na tom aute krome pekne sjetych pneu nenasli nic spatneho, takze kamos vesele jezdil. Ale asi po tydnu ho to celkem preslo, protoze mu konecne z AAA prisly papiry. Z tech se potom dovedel, ze cele ty ctyri roky auto jezdilo po Praze jako autoskola. Teprve tesne predtim, nez ho dali do AAA, tak nechali vymontovat druhe rizeni a milemu kupujicimu o tom pochopitelne pri prodeji nic nerekli. Kamos mel potom problemy se toho auta zbavit, sice se mu to povedlo, ale s velkou ztratou. Takze upozorneni pro vsechny koupechtive v AAA, nejen mechanika s sebou, ale chtejte taky videt papiry!!!!!!

15.02.00  21:23

« Re: AAA

Ať koukám sebelíp, tak nikde ve svým příspěvku nevidim slovo "běžně". Řikám, co viděl známej. Můžeš se smát, vztekat, brečet, mlátit hlavou o stůl, atd., ale to je asi tak všechno. Prostě se to stalo... jestli se to stává dál, NIKDO netvrdí!

15.02.00  15:32

« Krach cen u AAA

Taky uz jsem zaregistroval tu novinku, ze AAA zlevnuje auta o 20%. Co to asi znamena? Muze to byt cokoliv, ale muze to byt i odchod AAA jako celku z naseho trhu, aby se pozdeji vratil pod jinym jmenem v jine podobe, jako nekolik firem, ktere budou navzajem mezi sebou prehazovat auta. Z okolniho deni ziskavam pocit, ze obcane trestanecke kolonie (Australie) jsou nejchytrejsi na svete a vsem ukazou, jak se dela byznys. Doufam, ze je brzy rozslapou klokani.

13.02.00  20:29

« Re: AAA

to: PeFeL a rychlik. Já jsem neříkal, že se to nedá udělat. rychlik si sám sobě odpověděl. Potřebuješ k tomu ten rovnací rám, pár dobře placených odborníků a spoustu spoustu času. Výsledek => celá akce je nakonec pro velkou firmu (= velké režijní náklady) naprosto nezajímavá. Takové "věci" dělají klasické české garážové firmičky, které na to mají třeba měsíc čas a výdělek 50.000 Kč jim připadá jako ohromný "vývar" (zisk). A víc se na "slepení" dvou felcek opravdu vydělat nedá, tak proč by to dělali??? Tolik vydělají na prodeji auta střední třídy bez toho aby na něj museli šáhnout!!!......Opakuji technicky možné to je, ale každý kdo uvěří té tvé pohádce, že to v AAA-čku dělají běžně, je celkem naivní.......

11.02.00  00:00

« Trzby 2.7 miliard

Uz jste to cetli, AAA prodaji tydne 500 aut a vykoupi pouhou tretinu nabizenych.Ale trzby 2.7 miliard, to se musi smeknout klobouk dolu....kdo umi ten umi

10.02.00  11:46

« Re: AAA

Gapa > Asi jsi krapet zaspal dobu...

10.02.00  08:15

« Re: AAA

Dá to mnohem méně práce, než si myslíš. Když máš rovnací rám, tak není problém. Rozhodně je to míň práce než stavět třeba zadek z novejch dílů a pasovat to na sebe, odvrtávat a bodovat. Je to ale hazard, když nemáš ten rám s měřením. V garáži se to dá taky udělat, ale pak se nesmíš divit...

10.02.00  00:00

« Re: AAA

to: PeFeL. Rozpůlit dvě auta??? Svařit??? Zakitovat??? Zalakovat??? buďto jsi se úplně zbláznil, nebo jsi poněkud mentálně zaostalý pokud jsi někomu na tenhle špek skočil. Ne, že by to nebylo technicky možné, ale máš ty vůbec představu, kolik by s tím bylo práce????? I kdyby obě ty felicie dostali zadarmo, tak se jim to nevyplatí.......Je mi tě upřímně líto......

07.02.00  21:55

« AAA

Taky přispěju svojí trochou do mlýna. :-)
    Jednoho dne jsem se rozhod, že si taky koupim auto, a protože a neboť mi nabídky z AAA přišli vcelku zajímavé, rozhod jsem se, že půjdu tam. O svůj nápad jsem se podělil s několika kamarády, abych vzápětí zcela na AAA zanevřel. Tak např. Přijede maník s bouranou feldou zepředu, pak přijede jinej, co je bouchlej zezadu. Co s takovejma autama? Prostě je rozpůlit, svařit, zakitovat, zalakovat a to tak dobře, že automechanik to bez vercajku nepozná... a dát dohromady. Je to tak, kámoš bydlí kousek od nich. Nebo si koupíte auto, o kerý bylo zájem? Až vám ho ukradnou, první kam se jděte podívat je AAA. To je zkušenost jiného. O mém rozhovoru s několika majiteli autobazarů a mechaniků snad ani mluvit nebudu. Na druhou stranu jsem slyšel o opravdu spokojenejch zákaznících. Je to tak trochu tombola. :-) Určitě existujou lepší bazary, kde se dá dobře nakoupit.

07.02.00  15:17

« Re: BAZARY

samozrejme, ze jsem mluvil o te Honde...to bylo tvoje story Atilo...:-)))

07.02.00  14:10

« Re: BAZARY

Tech 210.000 km, to byla ta Honda Accord Coupe, ne ? Na tu jsem tam koukal a ta byla uplne v *. Tlumice, motor, vsechno. Nejlepsi byl prodejce, ktery mi rikal, ze je skutecne spatna. Kdybych tam nemel sebou automechanika tak by urcite byla SUPER.

06.02.00  16:20

« Re: Fred

Skoro bych řekl, že se budem znát, ja u tří áček dělal, ted a jenom měsíc, protože taková oblbovačka na lidi jakou tam praktikujou jsem nemohl snést. Jsem vyučený automechanik a poznam dobré a špatné auto, ale to co tam se prodávbá za auto s mírnou vadou to jsem mi na učňáku rozebírali na náhradní díly. Za celý měsíc jsem prodal jen jedno auto a to se jen proto, že zákazník mě ubezpečil, že nebude žalovat mě ale AAA !! Takže Frede, Ty jedne skvělý zaměstnanče, užij si to tam a nech si s..t na hlavu, ale mě a spoustě slušnejm lidem vadilo dělat z lidí blbce. Uvědom si, že jsou to často lidi, kteří nemají moc peněz a zlákala je reklama a Ty je vlastně okrádáš. Díky!

04.02.00  20:21

« Re: BAZARY

Mno me tam fascinovalo to mnozstvi zamestnancu. Byl jsem tam v sobotu a jenom pred vykupem postavalo asi 7 "bundaru". Primo v arealu jich byla taky spousta, celkove odhaduji tak 50-70 lidi.

Jinak co muzu rici co jsem slysel od kamarada co si tam chtel koupit asi dve auta, tak to co uvadeli ze ma namotano 69000 km melo 210 000. Rozdil vykup prodej je asi 100%. Primo prede mnou tam zakaznikovi ukazovali Skodu 120 "jezdi dobre", museli startovat s vozikem (asi na po 7my)a odjeli na 3 valce. Takto skakat auto jsem videl akorat ve filmu. Koupit dobre se da, ale jenom s nekym kdo tomu rozumi a to velmi.

"-- skrytý --" 04.02.00  08:25

« Re: BAZARY

Jo i s fotkou vysmateho pana Denim Tonic. Takovy agresivni inzerat by mohl vypovidat o brzkem krachu. Nezavisle na tom ceny aut dost budou padat, alespon tech slepovanych, dovezenych a bez serv. knizky.

03.02.00  09:46

« BAZARY

Dnes vysel v MF Dnes "novy" inzerat AAA: neco ve stylu KRACH CEN.... :-) Jo, znate www.cars2000.cz?
    pekne udelane....

28.01.00  18:15

V neděli se jedeme s kamarádem podívat do třech áček. Vždycky když se chceme dobře pobavit, tak tam jedeme. Ale musím se přiznat, že někdy mi jde spíš mráz po zádech... Ale oddělení "s mírnou vadou" vážně nemá chybu! To by se hodilo spíš pro celej areál.

27.01.00  16:50

« Re: AAA

Já osobně bych spíše preferoval systém, který funguje snad všude v západni evropě a to je koupě ojetého vozu přímo od autorizovaného prodejce vozů nových. snad u každého takového prodejce jsem viděl nabídku ojetých vozů stejné značky. Navíc Vám auto ukážou ze všech stran, samozřejmostí je servisní knížka, sdělení aktuálního stavu vozu a ještě poskytnou záruku. Je ale fakt, že takový auta jsou podstatně dražší než v no-name bazarech typu AAA AUTO PRAHA. U nás takto bohužel funguje jen pár prodejců.

27.01.00  16:37

« Re: to fred

No Fred bude určitě zaměstnanec. Neznám okolo sebe nikoho, kdo by po téměř jakýchkoliv zkušenostech s Automobile Group a.s., o nich hovořil tak dobře. Stačilo mi jen, když mi tam nastartovali kulhající šestiválec a tvrdili, že ten motor jde dobře, protože on se v motorech hrabe odmalička a tak to přece musí poznat. Asi se toho ještě moc nenaučil anebo je lež součástí prodejních praktik. Kdybych ten motor tak dobře neznal, tak bych mu i snad uvěřil. Ale to se stalo asi před rokem, třeba je to už u nich trochu lepší...:)

26.01.00  13:37

« relamace od přímého majitele

Je to lepší i horší: 1)Proti velké firmě můžeš velice dobře prohrát (její právníci to zařídí!) i vyhrát (s pomocí mediií, vč. TV - Nova, tím se oni poddají a ustoupí. 2) Stejně tak to může probíhat (v jiných dimenzích samozřejmě) i u soukromého, přímého majitele, vzpomen si ale, že se stalo spousta případu, kdy člv. koupil auto od majitele, s autem byly problémy (krad., zamlčel skutečnosti s poruchami...) a ten člověk se prostě zmizel ze sveta, nebo prostě dělá všechno proto, aby ty prachy nemusel vracet. -)Může to fungovat podobně, jako že v tomto státě ještě nikdo nesplatil dluhy, i když soud vydal rozhodnutí, že pan A má panu B vrátit x korun českých.

26.01.00  12:45

« Moje zkusenosti z AAA.

Pokud davate auto na protiucet "VEZMOU VAS NA HUL" (jednani je vsak slusne).Prodalval jsem tam auto z tchanem Opel Vectra 2.0 (r.v. 91 vcetne ABS). Po predchozi dohode (ustni) slibili 90t Kc. Pote co si tchan vybral Hondu Civic (r.v. 97 + servisni knizka-vyplnena) za 260t Kc a chtel prodat Oplika na protiucet. Pri zkusebni jizde se technik dokonce podivoval proc chce prodat auto v tak dobrem stavu, ale nabidli mu cenu jen 70t Kc. Tchan byl nalopate a pristoupil Honda ho lakala.
    Honda byl zrejme dobry kup zatim jezdi bez problemu a jedinou zavadou byla praskla zarovka.
    Ja jsem koupil v AAA zvlastnost (dlouho jsem ji schanel a cena byla prizniva znacku nepisu zatim meli jen jednu)a byl jsem ochotnej akceptovat vsechny zavady (stejne bych je opravil). Na vetsinu jsem prisel hned pri predvadeci jizde. Po prostudovani smlouvy jsem se zhrozil (absolutne nemozne nic vyreklamovat), byl jsem totiz seznamen z technickym stavem vozidla (stav vsak neni nikde popsan). Vysledek byl ze jsem s autem ani dedojel domu a po cca. 10km se uvarilo (pri velmi opatrne jizde vubec totiz nebrzdilo). Rikam kdyby mi to rekli stejne bych ho koupil, akorat bych mozna si mozna vymohl jeste nejakou slevicku.
    Jinak jednani lidi v AAA je slusne, akorat davejte VELKYHO ale VELKYHO BACHA vetsine levnych aut neco je treba i vaznejsiho. Na mem aute bylo JEZDI SUPER a DOBRY STAV (realny stav - brzdy uplne v p.., praskle predni sklo, prehriva se, volnobezne otacky 2500). Dejte si POZOR nic jineho se neda rict a pokud potrebujete jezdit jdete jinam kde s vami vyplni protokol o stavu vozidla - kupoval jsem tak kdysi Favorita r.v. 93 jinde a takovy protokol meli a vse bylo OK.

26.01.00  11:37

« Prozrel jsem - dekuji

Dekuji vsem zucastnenym na tomto auditu.Koketoval jsem totiz z myslenkou, zakoupit jety vuz od AAA. Prosondoval jsem ruzne bazary tady u nas na severu Moravy a ceny se mi zdaly dost vysoke {napriklad autobazar POSTL - Dobra u Frydku mistku = FELICIA 1.3 /50KW, r.v. 1995 ! Vybava Lx /normal/ najeto kolem 60 tkm ,cervena.....145 000Kc !!!!! }. K tomu bych rad dodal ze jsem loni prodaval totoznou Felicii z roku 1995 s vybavou GLS { Konstrukt,tazne atd} a mel jsem problem se ji zbavit za nejakejch 130 tisic...no ale k veci.Jak jsem tak koukal na ceny v AAA zdalo se mi ze jsou prijatelnejsi - nizsi.Vzhledem k poctu aut, ktere prodavaji a ktre je mozno tam shlednout jsem si myslel ze si musim vybrat.Kdyz jsem ale procetl tohle auditorim, nazor jsem zmenil........musim rict /za sebe / ze tolik spatnych zkusenosti s jednim prodejcem mi staci k tomu, abych se poohledl nekde jinde.Hlavne me zarazi to co pisete o jejich jednani {viz presvedcovani o tom ze auto maji.....viz napadeni reklamujiciho....viz chybejici "brzda" atd..atd.} K cemu tedy maji ty Internetove stranky. ?!?!?! Blahove jsem myslel ze kdyz si tam neco zajimaveho najdu a treba se telefonicky dopmluvim, nepojedu tam zbytecne...jak vidim,seredne jsem se mylil.
    Dekuji tedy vsem jeste jednou za to ze mi sundali ruzove bryle, naivni nejsem / alespon doufam / ale ze je v cele veci takovej bordel...to jsem skutecne netusil.

25.01.00  16:57

« AAA-* největší

Ono je to celkem jednoduchý přivandrovat do postkomunistické ČR s relativně slušným kapitálem na dané teritorium a využít naivity lidí a prohnilého právního systému. Ale co je moc to je moc. Myslím si, že praktiky AAA si nedovolí žadný jiný bazar. Vsadím se, že až se v CŘ narovná právní systém pan Denny posune svoje aktivity třeba do Rumunska. (nebo ho někdo dřív zastřelí?) Já osobně bych preferoval koupi auta přímo od majitele. Jednak si můžu otipovat majitele, vim kde bydlí, mohu si dovolit přizvat technika, sepsat dobrou smlouvu atd..a hlavně platím cenu pro majitele a v případě vrácení auta je pan XY potenciálné vyrovnanější protivník, než gigant AAA. Tohle si zájemce u AAA nemuže dovolit. Všichni určitě dobře znáte taktiku AAA při výkupu,když po telefonu vám odsouhlasí jakousi cenu, po příjezdu se mluví už o 80% ceny, pak se 3 zacukají a je z toho 60%. Majitel je už unavený a chce mít pokoj a přistoupí. Mimochodem o autě majitele se mluví jako o ležáku, o šrotu atd. No a na druhý den auto projede AAA servisem, kde se provede kosmetický servis, případně se poohlédnou po zajímavých dílech pro jiná svá auta a šups s autem na plac za 140% prvotní ceny a cedulkou "jezdí super", "udržované", "nehavarované"... a čeká se na hlupáka. Uřčitě stojí za zmínku zkušenost mimopražských zákazníků, jež se chytnou na inzeráty, v kterých se neustále točí fotky stejných aut, kteří se po telefonu informují na vysněné auto. "ano máme pane, přijeďte si zítra" odpovědí v AAA. A tak někdo jede třeba 400km, peníze u sebe, těší se na to "jeho vysněné" a ouha auto není? "Teď se prodalo pane, ale můžeme Vám nabídnout ..... a další šrot je z placu pryč!! Kamarád říkal, že takle zbytečně jel už 2x z Olomouce, pak se nasral zavolal od brány, představil se jinak, řekl, že je ze Zlína a AAA řekli, že to auto mají a ať zítra přijede. No není to *? Když si představím, kolik lidí za svoje lehce nebo těžce vydělané peníze mají před barákem hromadu šrotu a nepřímo sponzorsky se podílejí na gigantické reklamě, která dovede do stejné situace jejích, kamarády, známé, sousedy ..... Jo kdyby Česi nebyli blbí a nekupovali podle ceny a počkali si.....

25.01.00  15:27

« Re: Jak jsem koupila, tak prodávám

I tak je to celkem slusny cislo na jeden autobazar. Kamos rikal, ze pry jsou ted prodejci nejaky ochotny. Za kazdy auto carku a kdo jich ma nejmin tak je odejit. Alespon nejaka zmena k lepsimu.

25.01.00  14:41

« Re: Jak jsem koupila, tak prodávám

propustili 160.

25.01.00  11:29

« Re: Lidska nenavist,zloba a zavist

To Fred:Nechapu co ti vadi na tom,ze se tady o tom diskutuje.Pokud sem lidi pisou vesmes spatne skusenosti tak na tom asi neco bude a timhle auditoriem se o tom ostatni dozvi.Ja mam napriklad znameho,ktery si tam koupil auto kolem 170tkc a dodnes mu ho nikdo neukradl a ani s nim nema vetsi problemy.Ovsem muj nazor po navsteve a po informacich o AAA je ten ,ze bych si tam auto stejne asi nekoupil, nebo bych byl velmi,VELMI opatrny.

25.01.00  10:19

« to fred

Hele není fred náhodou zaměstnanec AAA. To už se tady párkrát stalo. Logikou na to odpovídá.

25.01.00  09:55

« Re: Lidska nenavist,zloba a zavist

Argument, ze zavrazdeny nemel chodit tou cestou co sel - mohl si prece vybrat kudy pujde, tak co si stezuje, je opravdu excelentni. :-))) A trestni oznameni za nactiutrhani je jeste lepsi. Nastesti se vzdy zkouma obsah oznameni a ne neexistujici paragraf.

Mozna by Fredovi neskodilo, kdyby prestal myslet. Lide s nedostatkem mozkove kapacity a informaci, by to meli mit ze zakona zakazano. :-)

Tahle rubrika byla zalozena 21.7.1999 (a od zacatku se tu na AAA nadava). Media predhodila AAA jako korist vlkum nekdy pred 14 dny, nebo kdy.

Jestli je tu nekdo zblbly medii, tak je to prave Fred, ktery se paradoxne domniva, jaci jsou vsichni pitomci, co nekriticky cumi na TV a vsemu veri. Navic jeste v pozoruhodne kombinaci, kdy sam nekterym kecum veri a pouziva jako argument.

To > K: pravnik je pri vetsine transakci (jako napr. nakup v AAA) uplne k nicemu. Ze se jedna o podvod a okradeni klienta musi byt jesne kazdemu, kdo si ji precte. A spravnou smlouvu (jejiz zneni je notoricky zname - vychazi snad obcislo v kazdem motoristickem casopise a porad ve vetsine inzertnich, za petikilo vytiskne kazdy pravnik) podvodnik nikdy nepodepise (a kdyz podepise, tak ji stejne nedodrzi, takze je to vlastne burt).

25.01.00  09:17

« Kvantita vs kvalita

Já si nemyslim, že maj v AAA jenom vraky, ale člověk tam může jít koupit auto jedině 1)pokud tomu fakt rozumí, 2)s někym kdo tomu fakt rozumí, nebo 3)s právníkem. Jejich smlouvy jsou neprůstřelný a obchod založený na kvantitě bohužel na úkor kvality.

24.01.00  23:03

« Re: Lidska nenavist,zloba a zavist

no.....to mas sice pravdu, ze kdyz se ti neco nelibi AAA te urcite nebudou tlacit to koupit, i kdyz i o tom lze pochybovat, ale budiz. a ted si predstav, ze by ten Opel bez brzdice nekde havaroval, ridil by pracovnik AAA, a jeden ze zakazniku by zahynul.....v pripade auta bez brzdy je to celkem pravdepodobne. tak ti povim co by pan Denny s panem Howiem vymysleli, okamzite by rekli, ze zamestnanec mel dovolenou, ze AAA za to vubec nemuze, ze si tam pujcil auto, a ze oni jako nic. jako bych slysel ten houf ruznejch radoby pravnicky vzdelanejch holcicek co je tam obskakujou....je to pouze teorie, nic netvrdim, ale bojim se ze by to tak bylo.

TO: K jo o tech 200 lidech jsem to slysel taky, a pred tim pry 40. musim zjistit kolik prodavaji...to bude velmi zajimave cislo.

24.01.00  22:18

« Lidska nenavist,zloba a zavist

Nevim proc jsem volil tolik vet,kdyz by mohla stacit jedina.NIKDO VAM NIC NENUTI A JE JEN NA VASEM ZVAZENI ZDA SE ROZHODNETE PRO TU CI ONU VOLBU.Vsude je prece plno jinych bazaru,muzete si vyzkouset desitky aut a pokud Vas u AAA zklamali svym pristupem,tak uz tam nechodte a povezte to vsude svym znamym.To je zcela legitimni,ale ocernovat nekoho kdo se snazi na tomto poli trochu vnest svetlo a prijit s necim novym,to se mi zda trochu pritazene za vlasy.
    Jeden clovek tady dramaticky popisoval prihodu s chybejicim brzdicem.Dobre vyzkousel jste,nelibilo se,tak nekoupite.A co ma byt,vyzkousejte jine,nebo jdete jinam.Takovych prihod z ruznych bazaru jsou desitky,kdyby se vsechno melo verejne rozpitvavat na internetu...Bazar mrzi,ze jste jim neudelal kseft a napriste sve sluzby urcite zkvalitni/ma jasnou motivaci - zisk/,pokud ne tak zacne upadat.
    Urazili Vas v autobazaru,chovali se k Vam nevhodne,ba sproste???Tak uplatnete sve pravo a jdete podat treba trestni oznameni za na cti utrhani.Co Vam v tom brani?Pripadny soud vse zvazi a rozhodne.A piste si ,ze dotycny autobazar opet sve sluzby zkvalitni,nepotrebuje negativni reklamu/i kdyz v tomto pripade ho i negativni reklama,tedy neplacena hodne zviditelni/ a ten pan co psal,ze vrazi penize do antireklamy jim vlastne pomuze.
    Pouziju metaforu:Nekteri z Vas mi pripadaji jak smecka vlku,ktere nekdo oznacil korist/media/ a snazite se jakymkoliv zpusobem/pomluvou/ tuto korist dostihnout a zabit,ale jen kdyz za sebou vidite dostatecnou podporu a te je na tomto serveru jako maku...

24.01.00  17:20

« Jak jsem koupila, tak prodávám

Jestli vás to někoho potěší, tak prý prodávají "jen" 30 aut denně, propustili 200 lidí a jsou v mínusu díky obrovským nákladům. (Jak kupuju, tak prodávám)Možná zapůsobila antireklama, možná je jen velká zima, možná to ani neni pravda.

24.01.00  15:16

« to Gapa

To samy jeste jednou.I za zbozi, ktery se prodava v bazaru, prodavajici ruci!A pokud soudni znalec ohodnoti zavadu tak, jako je to v tomhle pripade, soud to uzna!

24.01.00  15:12

« Re: Trzni system:to fredl

Teda takovyhle pojeti prava je zajimavy!!!Mozna vas to prekvapi ,ale i v trznim systemu se musi dodrzovat zakony!Takze argument o tom, ze "kdyz si koupite ojety auto, ono se vam rozsype, tak co si stezujete!" je nutno odmitnout!Predstavte si, ze i prodejce v bazaru ma nejaky zakonny povinnosti!Prekvapen?Ale to snad ne...

24.01.00  11:51

« Pro pobavení

Docela sem se bavil, když jsem se jel s kamarádem podívat do AAA na Peugeota, konkrétně 205 1,9 GTI, r.v. 91 za 49.000,-. Komentářů k vozům je tu dost,takže nebudu popisovat,že mělo spojku, která by měla v tomto roce výroby být jiná atd., ale jenom bych se chtěl pozastavit nad jejich propagovaným přístupem k zákazníkovi... To že auto nenastartovalo, vyřešili dovezenou baterií na vozejku a pak jsem si raději zacpal uši a zavřel oči... křach, místo jedničky zpátečka a málem to prodejce napálil dozadu... křach, místo jedničky trojka... a už s kamarádem prodejce odskakoval na silnici a jeli se projet. To samé se opakovalo při jejich příjezdu. Myslím si, že i když nikdo neuvěří, že to jsou podvodníci, kteří si do zrcátek ukrývají náhradní klíčky, tak by ho měl i tento přístup k zákazníkovi a k nabízeným autum odradit...
    P.S.Když budete mít čas, mrkněte na [odkaz] :-)))

24.01.00  09:33

« Re: Trzni system

Tržní systém, tržní systém je něco úplně jinýho než co tady píšeš ! Samozřejmě, že každej zelinář mě bude přesvědčovat, ža ty jeho mandarinky jsou nejsladší. Dobře koupim, ale zjistim, že nejsou. Pudu tam příště ? NE ! No a o tom to je. Pokud se někdo v AAA spálí, tak asi neřekne svým známým´, který taky sháněj auto, že v AAA koupil dobrý auto, který jezdí. Já osobně jsem se účastnil koupí dvou aut v autobazarech. je samozřejmostí zdejších bazarů, že stáčej kilometry atd., ale přístup jakej je v AAA je v tom, aby se napakovali na lidech, který nerozuměj autům a spoléhaj na solventnost tohoto autobazaru. No já osobně si tam auto nekoupim.

24.01.00  08:08

« Re: AAA???

To Gapa:
    Ja jsem Auto koupil u AAA, od Toyoty melo pozadovat nahradu AAA, ne ja!A ohledne sumy 6.000,- to jsem uvedl jen jako dukaz, kvuli jake sume uz jsou na vas sprosti a napadnou Vas.....

foto Saab

Saab 24.01.00  08:07

« Re: Trzni system

to fredl: tržní systém je sice na západě normální, ale existuje tam i něco čemu se říká "Právní systém" a když tě nekdo podvede, tak si to i odnese. Jinak pokud by jsi špatné ojeté auto nereklamoval, tak to je tvoje chyba. Podle právního systému, který je i v západních zemích, to auto reklamovat můžeš. Podvod je totiž vždy podvod, ikdyž se jedná o ojeté auto. Přečti si nejdřív "Občanský zákoník".

Jinak do AAA chodí i auta v super stavu, ale otázkou je co z nich zbyde až projde jejich servisem. Pokud někdo znáte okolí tohoto autobazaru, tak zkuste zpočítat kolik tam je casin a heren.

24.01.00  03:21

« Prověřený auto bez brzdy???? v AAA klidně !!!!!!!!

Napíšu Vám, co se mi stalo s kamarádama v AAA v květnu 99. Jeli jsem se tam podívat na auta a docela se mi tam líbil Opel Kadet 2,0. Měl najeto něco pod 200 000 Km, docela ale udržovanej a tak že ať nám to jako ukáže. Jeli jsme s tím na kontrolní jízdu kousek za AAA. Chlápek to rozpálil, auto pěkně šlapalo, alo když přibrzdil, tak mu to pěkně táhlo doleva. Za chvíli to půjčil i mně a asi ve 150 jsem začal přibržďovat. To auto neskutečnym způsobem táhlo doleva. Měl jsem za to ,že to asi budou destičky a že je už hodně dlouho nikdo nekontroloval. Chlápek mi to jen potvrdil. Přijeli jsem to bazaru a že jako na rampu. Najeli jsem na rampu vysokou asi 0,6 m!!!! (trochu důmyslné) a stalo se něco nečekanýho. Při kontrole přední nápravy jsem zjistili, že na pravým předním kole není vůbuc žádnej brzdič. Prostě celej ten krám byl bůh ví kde, kotouče tam byly chudáci úplně sami a brzdová hadička byla nahoře zaslepená kapkou cínu. Maníka jsme teda slušně sjeli a poslali i celým AAA do *. A on že cena je tomu uzpůsobená a že potencionální kupec by na to byl upozorněn apod. Nevím co jsme teda tenkrát byly mi, ale * 200 x prověřený auta je sice hezký, ale jestli tam maj mechaniky, kteří nepoznaj ani, že auto nemá brzdič, tak to pak nemá vypadat, jak to vypadá. Skrátka a dobře, jsou to * mazaný. JSem docela rád, že jsem se s tím auťákem nikde nevotočili a že vůbec žijem. Nechápu, jak takový auto mohli vůbec přijmout. ALe to už je asi jiná pohádka......

24.01.00  01:49

« Re: AAA???

to: RadekG. Nazvat čep řízení "tyčkou"??? no budiž..... je pravda že 27000km je opravdu málo na to aby jsi měl s těmi čepy problémy...... pokud jde opravdu o výrobní vadu, vysvětli mi prosím tě jakou logikou tě napadlo uplatňovat nároky vyplývající z výrobních vad u AAA???...... proč své požadavky nesměřuješ na TOYOTU ČR????...... nemá snad toyota celosvětově záruku 3 roky???....... nebo je něco jinak a něco jsi nám zamlčel???...... k tvému návrhu ať si tam koupím auto, můžu poznamenat pouze jediné: Zatím to nemám zapotřebí. Raději volím cestu nového auta, kde jsem jako zákazník opravdu v jiném postavení....... pokud bych však volil cestu zakoupení nějaké ojetiny, tak zvolím takovou, aby mi ještě zbylo na její provoz a případné opravy. Pokud bych si zvolil "kočkolap" a ještě k tomu japonce, tak bych se opravou za necelých 6.000Kč ani nezabýval.....prostě jsem měl smůlu....

24.01.00  01:17

« to: roman

to: roman. Trochu jsi to s tím Baťou nepochopil. Vůbec jsem neměl na mysli, chování prodejců. Chtěl jsem tím jen naznačit, že pokud kupuješ nové zboží, je tvé právní postavení úplně jiné než když si budeš kupovat zboží použité (obnošené boty). K té právní úpravě: § 50 zákona 513/1991 Sb. (v pozd.zn) Obchodní zákoník.
    Zlehčování
    1) Zlehčováním je jednání, jímž soutěžitel uvede nebo
    rozšiřuje o poměrech, výrobcích nebo výkonech jiného soutěžitele
    nepravdivé údaje způsobilé tomuto soutěžiteli přivodit újmu.
    2) Zlehčováním je i uvedení a rozšiřování pravdivých údajů o
    poměrech, výrobcích či výkonech jiného soutěžitele, pokud jsou
    způsobilé tomuto soutěžiteli přivodit újmu.

23.01.00  22:49

Pocitani zisku?
    V TP je napsano jmeno predchoziho majitele staci mu zavolat. Vam pripada asi trzni byt vulgarni a sproste jednani??Na co jsou teda nase zakony pokud se podle nich nebudeme ridit?Nekdo Vas okrade, podvede....a Vy? To je trh, zlodeji se chovaji trzne, nakupuji levne....Udivuje me Vas postoj. To se maji lide chovat jako ovce a nechat si vse libit? Ja jsem zde nebyl, na rozdil od pracovniku AAA sprosty!

23.01.00  22:16

« Trzni system

Zdravim vsechny motoristy...
    No to je neskutecne co tady ctu!!!Tolik zavisti a vet odsouzeni po jednom odvysilani na Nove a vyjadreni par nespokojenych zakazniku AAA??Jsem opravdu zdesen.Co by jste chteli panove?Kupujete ojeta auta ,ktere Vam nikdo nenuti a je jen na Vasem zvazeni jak se rozhodnete.Muj osobni nazor je takovy,ze AAA je trnem v oku mnoha konkurencnich bazaru a bere jim ksefty,proto i ta vlna nenavisti.
    Co vam nabidnou jine bazary/mnohdy vubec nic/.AAA se alespon na tomto poli snazi nastolit nejaky standard a konkurenci poradne zatopit a zvysit si tim podil na trhu,ale to je zcela normalni i v rozvinute ekonomice zapadoevropskych trhu.Holt v kapitalismu silnejsi a schopnejsi vyhrava,smirte se s tim...Silna konkurence je zase to nejlepsi pro nas konecne spotrebitele,zkvalitnuji se sluzby a pada cena srovnatelne nabidky/bud primo,nebo dodatecnymi bonusy/.Me osobne by nikdy ani nenapadlo jit reklamovat ojete auto.Ze Vam to AAA nabizi jako dolnkovy bonus je jen jejich tah proti konkurenci,i kdyz priznavam,ze ne zcela povedeny.To,ze je na autech napsano,ze jezdi super a prodejci je vychvaluji az do nebe je taky zcela samozrejme.V obchode se saty Vam taky prodavacka bude povidat jak Vam to slusi/protoze je motivovana procenty z prodeje/ v zelenine Vas bude zelinar presvedcovat jak jsou ty jeho mandarinky sladke a bez pecek/protoze je motivovan ziskem/.Je na Vas zda uverite a koupite.V bazaru mate moznost si vse vyzkouset ,prohlednout,vzit si sebou treba tucet odborniku a potom vse zvazit a pri tom vsem Vas NIKDO NENUTI,jen se Vas snazi ovlivnit,ale zase je na Vas jak moc na jejich reci date.Kdyz se Vam potom auto po urcite dobe vysype,tak jste bud VY spatne vybirali,anebo nemate proste kliku.Nic vic,nic min...u ojeteho vozu s tim proboha musite pocitat!!
    P.S.Jeste vyzva k tomu vytecnikovi,ktery se jim pokusil pocitat zisky dle nejakych nepodlozenych informaci..PANE JSTE UBOHY...

23.01.00  10:11

« AAA

zkušenost tedy osobní nemám, ale to co jsem slyšel od přátel případně si přečetl tady mi stačí nato abych si o nich udělal obrázek (a to nikterak hezký)První dojmy z tohoto bazaru musí neznalého člověka ohromit - špičková reklama, vysoká úroveň prodeje, ale tím to končí. ostatní se podobá spíše divokému východu...... Je otázkou co si kdo nechá líbit a komu dřív rupne v bedně. Proto se opravdu nedivím přehnaným příspěvkům zde (v tom lepším případě) a magorům co jim totálně ruplo v makovici a šli někoho oddělat (v tom horším případě).

23.01.00  08:47

« AAA???

Reaguji na Gapuv prispevek, ze Axialni cep je Veci spotrebni. Nechci Gapu urazet, ale verim, ze vi co to je.(Auto, toyota paseo, najeto 27000km)
    auto nechci hanit, ale chci informovat o pristupu zamestnancu v AAA.Pokud si vsak neprectou vice nez nadpis z osmistrankoveho znaleckeho posudku, vyhrozuji Vam, a dokonce i fyzicky napadnou?A gapa se tady ohani tim, ze nesmim nikoho pomluvit, ja to zde rikam jen svym pratelum, aby si dali pozor!!! Doporucuji Gapovi at si tam auto koupi a pozna o co jde.:-)
    (Axialni cep rizeni je tycka, diky kt. muze vuz zatacet a pokud praskne zataci jen 1 kolo. Na mem voze praskla nastesti pri parkovani.)

23.01.00  01:04

« to: gapa

No nechci se vam do toho michat, ale argument, ze u Bati neprodavaji obnosene boty a proto te tam pri reklamaci nezmlatej je fakt dobrej... To tedy asi znamena, ze pri reklamaci pouziteho zbozi je fyzicke napadnuti zrejme dle tebe v poradku.
    A to s protipravnosti antireklamy se mi to take moc nezda. A internetu, ale i jine se bezne zverejnuje jmena a adresy firem, neplaticu,...to je prece zveřejnění informace, která by mohla poškodit subjekt, kterého se informace týká. Krom toho v tisku je takovych negativnich informaci vice a nikdy jsem neslysel, ze by to bylo protipravni. Ale je fakt, ze u nas je vsechno mozny...

23.01.00  00:00

« Re: RadekG

u AAA nepracuji, mám na práci něco jiného a jsem s tím celkem spokojený........... vzhledem k tomu, že také prodávám (ne auta, ale stroje), takže o těch zárukách a o tom ostatním vím své......jinak dost dobře nechápu, proč reklamovat výrobní vadu u neautorizovaného prodejce (který není v žádném právním vztahu k výrobci)?????........pokud bylo auto pravidelně servisováno u značkového (továrního) servisu, měla by být závada odstraněna v rámci tzv. kulance.......jinak ještě jsi nenapsal, o jaký vůz se jednalo a kolik měl najeto.......čepy řízení bývají obvykle považovány za spotřební materiál........k té reklamě: v naší právní úpravě je zakotveno, že zveřejnění informace, které by mohlo poškodit subjekt, kterého se informace týká, je protiprávní.....a to i v případě, že je tato informace pravdivá.......

23.01.00  00:00

« Re: RadekG

jěště detail: u Bati neprodávají obnošené boty!!!

22.01.00  22:59

AAAautopraha ?????
    Doplnuji, ohledne poruchy, kde prodavajici v bazaru"U věcí pouzitých neodpovídá za vady vzniklé jejich pouzitím nebo opotřebením" a soudni znalec konstatoval, dam si praci a napisi to cele: Na zaklade dostupneho nalezu konstatuji:
    1/Na mot. vozidle se projevila vada, kt. brani uzivani veci a vozidlo je nepojizdne.
    2/Vada spociva ve ztrate funkcnosti praveho axialniho ceu rizeni.Ve ztrate vozidlo ovladat.
    3/Pricinou ztraty funkcnosti cepu je vada, ktera vznikla v etape jeho vyroby s naslednym projevem.
    4/K rozhodnemu dni 17.05.1999 t.j. ke dni prodeje (AAA) se predmetna vada na vozidle nachazela.
    5/Z charakteru veci je evidentni, ze vada nemohla vzniknout po prodeji v etape provozni.
    6/Odstraneni vady si vyzada naklady minimalne ve vysi 5.900,-Kc
    Znalecky Posudek vypracoval:
    Josef Horky
    Soudni znalec z oboru ekonomiky, technologie motorovych vozidel, vseobecneho strojirenstvi
    c.j. 36/90-org.
    Z tohoto je jasne, ze AAAautopraha by melo uhradit naklady spojene s opravou vozu, nebot porucha se projevila po 2 mesicich od zakoupeni.
    Timto, jsem uvedl na pravou miru a je vse jasne!
    Vite co je sranda? Reklama! Tisice spokojenych zakazniku...Snad, ale jiste velke mnzstvi nespokojenych, jen ja jsem behem 30 minut u AAA potkal, nekolik lidi se stejnym problemem.

22.01.00  22:40

Ahoj Gapo
    Neurazim se, pouze jsem se prepsal (statni znalec-soudni znalec), vzdy kdyz o tom premyslim jsem trosku vytocenej.Jinak, bez ohledu zda v AAA pracujes, tak se urcite mylis, Ty si myslis, ze na pouzite veci neni zadna zaruka? To rozhodne pletes(zaruka je 6 mesicu)!!! Samozrejme neni to jak u noveho vozu. Skoda, ze nereknes Tvuj nazor na fyzicke napadeni v budove AAAAutopraha.....
    A protireklama? Ani zde jsem si nic nevymyslel a verim, ze to nekoho odradi, (jsem si jist), pokud budu rikat jen pravdu, a ta je drsna, tak me nic nezastavi..... Takze gapo zaverem, o tom zda ta zaruka plati nebo ne rozhodne soud, a fyzicke napadeni? Zmatili Te nekdy u Bati, kdyz si sel vratit boty (pokud se rozbily)? Ne to se Ti nemuze stat, ale u AAA ano, to neni pomluva.Pokud toto otisknou,( jsou deniky, ktere to rady daji na prvni stranu)Tak verim, ze prodej u AAA stoupne :-) Takze pozor!!!

22.01.00  22:39

Ahoj Gapo

22.01.00  21:57

« Re: RadekG

jo, jo, je to smutné......právní vědomí většiny našich spoluobčanů je bohužel ubohé......stejně jako tvoje Radku (bez urážky, to neměla být provokace)......pokud by jsi totiž alespoň trochu znal základní právní předpisy platné v ČR (alespoň Občanský zákoník), věděl bys že u použité věci opravdu nelze uplatňovat záruku jako u nového zboží (přesně ti popsal beranek)......možná bys taky měl vědět, že žádný "státní znalec" neexistuje, když už tak soudní znalec.......to že dáš 20.000 do protireklamy, tak to ti tady taky všichni "baští"......a kdyby tě tahle blbost přece jenom napadla, tak bys měl vědět, že je to dle našich zákonů trestné........jinak právník v rodině je dobrá věc, ale kdyby jsi s ním o tom mluvil, tak už by jsi dávno věděl, jaké máš šance........ještě drobný detail, i právník z rodiny si nechá zaplatit (pokud ne, tak nestojí za nic).....

22.01.00  12:34

Ahoj
    sal jsem tam, ze jsem pozadoval 10 000,- vc znaleckeho posudku, v rodine take jednoho pravnika mam, tak jsem vedel co mam delat, byla to porucha( dle statniho znalce), na ,kterou se vztahoval zaruka!!!!.Jsou to totalni Gauneri, oni hrajou mrtvy brouky, najenom na me, ale opravdu na vsechny staci tam jit poslouchat....Ale pozor na hubu, to, ze byli hruby, mi vadi nejvice, na 10 litru se vyseru a radeji dam dalsich 20 do inzerce proti nim. Vim, ze davaji miliony mesicne do rellamy, ale jeden 1000 ode me = - 100 000 vynalozenych od nich. Varuju naposeld NEVER MORE, nehanim ani tak auta, ikdyz jstou to vetsinou sracky nebo jsou drassi nez normalne, ale varuju pred jednanim. Kamkoli prijdu i na urad tak jsou na me slusny, vsude!!!!Ale poprvi v AAA ne. Tesim se na dobu, az tam prijede nejakej Ivan z ruska a jeho mila AK47, nedivte se, ze v americe obcas nekomu rupne v makovici, pokud tam je AAA (oni nejsou jen v cechach)tak se uz nedivim, ze to tam pokropi.....(Kropac, je nanic)

21.01.00  12:30

« Re: AAA -Nikdy Vic-AAA

A kdyz to neuznaj, dej to k soudu!

21.01.00  12:17

« Re: AAA -Nikdy Vic-AAA

Na AAA opravdu pozor!!!Maj zatracene dobry pravniky, ktery jim udelali ty kupni smlouvy a v tech je rada drsnejch vychytavek!1)Slibujou, ze do 30ti dnu vratej penize.Jenze nez vam dojdou vyrizeny papiry k autu, trva to 30 dni a ve smlouve je napsany, ze dokud nemate dokumentaci, zadny prachy vam nevratej a protoze vam do 30 dnu ty papiry neposlou, nestihnete to!!!2)Ve smlouve se pise:"Penize vratej....bla bla... ale ne v pripade pokud s tim OBE strany nevyslovili souhlas."To znamena, ze aby vam ty penize vratili, musite podepsat novou smlouvu o tom, ze souhlasite s vracenim penez a tam se i AAA musi podepsat!To nikoho samozrejme nenapadne, smlouvu neuzavre a tak mu nic nevratej!3)S tou zarukou je to jinak.Minimalni pulrocni zaruka se vztahuje na zbozi NOVE, nikoli koupene v bazaru!Samozrejme i tam ma prodavajici povinnost dat zaruku, ale je to slozitejsi.Protoze to je zbozi ne nove, tak:"U věcí pouľitých neodpovídá za vady vzniklé jejich pouľitím nebo opotřebením."A to je hlavni problem, bylo by nutny prokazat, ze o te vade vedeli a ze to auto s vedomim, ze neni v poradku, prodali!Jedine znaleckej posudek, nic jinyho nepomuze!

21.01.00  11:55

« AAA -Nikdy Vic-AAA

Cau Lidi, zacnu o sobe Jsem Vul, ktery se nechal zlakat reklamou AAA a koupil jsem si tam auto, je jedna vec jak si kdo auto prohledne a v jakem stavu ho kupuju cena vetsinou odpovida stavu, ale na kazde auto je 6 mesicni zaruka vyplivajici ze zakona.U AAA jsem koupil 2 roky stare auto po 2 mecicich jsem mel poruchu( cena opravy vc znaleckeho posudky, ktery jasne hovoril o tom, ze na vadu se stahuje zaruka, 10 000,-Kc) pote co jsem se asi napopate do dostal k pracovnikum zabyvajich se reklamacemi, tak mi rovnou rekli, aniz by vedeli o co jde, ze je to bezna zavada a zaruka se na to nevstahuje, behem jednani technik odchazel a ja se zeptal kolegu u vedlejsiho stolku zda je take chteji ofuckovat jako me. V tom na me prilitli 2 gorilli 2* 130kg *200cm a zacali mi vyhrozovat: "at si davam bacha na zdravi" pred budovou ekal muj bratr, ktereho jsem zavolal Mfounem, aby mi prisel na pomoc jakmile se me bratr zeptal co se deje zacali na nej rvat at vypadne a fyzicky ho napadli a temer doslova ho prohodili dvermi. Volali jsme policii, se slovy to je tu normalni jsme odjeli k lekari, ktery vysetril bratra a ten mel 14 denni prac neschopnost, v soucasne dobe pripravuje tresni oznameni.....Jsou to GAUNERI, ani ne ty gorilli to jsou jen figurky, ale ty proradny skunkove ze zeme klokanu, ktery si mysli, ze je to tady jak na divokym zapade, v podobnem stylu se jeden z majitelu vyjadril v Obcanskem Judu na Nove.
    Chtel jsem po nich 10 000, ale od predchozi ho majitele jsem si zjistil, ze na aute meli vice nez 25% to je docela kruty, rict, ze jsou zidi by byla urazka.....
    auta jsou tam pekny, ale to co se deje potom je taky "pekny"

21.01.00  11:54

« AAA -Nikdy Vic-Pozor at Vam nekdo neda pres hubu v kancerali

21.01.00  11:53

« AAA -Nikdy Vic-Pokud vam nevadi ze vam nekdo da pres hubu

Cau Lidi, zacnu o sobe Jsem Vul, ktery se nechal zlakat reklamou AAA a koupil jsem si tam auto, je jedna vec jak si kdo auto prohledne a v jakem stavu ho kupuju cena vetsinou odpovida stavu, ale na kazde auto je 6 mesicni zaruka vyplivajici ze zakona.U AAA jsem koupil 2 roky stare auto po 2 mecicich jsem mel poruchu( cena opravy vc znaleckeho posudky, ktery jasne hovoril o tom, ze na vadu se stahuje zaruka, 10 000,-Kc) pote co jsem se asi napopate do dostal k pracovnikum zabyvajich se reklamacemi, tak mi rovnou rekli, aniz by vedeli o co jde, ze je to bezna zavada a zaruka se na to nevstahuje, behem jednani technik odchazel a ja se zeptal kolegu u vedlejsiho stolku zda je take chteji ofuckovat jako me. V tom na me prilitli 2 gorilli 2* 130kg *200cm a zacali mi vyhrozovat: "at si davam bacha na zdravi" pred budovou ekal muj bratr, ktereho jsem zavolal Mfounem, aby mi prisel na pomoc jakmile se me bratr zeptal co se deje zacali na nej rvat at vypadne a fyzicky ho napadli a temer doslova ho prohodili dvermi. Volali jsme policii, se slovy to je tu normalni jsme odjeli k lekari, ktery vysetril bratra a ten mel 14 denni prac neschopnost, v soucasne dobe pripravuje tresni oznameni.....Jsou to GAUNERI, ani ne ty gorilli to jsou jen figurky, ale ty proradny skunkove)

21.01.00  07:12

« Re: aaa_auto_praha

Byznys je byznys, peníze nesmrdí, někdo tu reklamu musí zaplatit atd. atd.

Nejhezčí věta tady je:
    Auto bych si u nich vybral, ale nekoupil.

- V Praze jsou ceny aut o něco nižší, ale v Jihočesku nejsou vyšší a když si dáš práci s koupí ojetiny, najdeš si člověka, co chce prodat právě to, co se ti zamlouvá - a z ruky do ruky to bývá lacinější (prodávající má prachy hned...), eventuálně se to kvůli záruce nebo odpovědnosti za ukradnutí nebo kvůli nedostatku peněz (leasing, úvěr pro kupujícího) pak dá tohle konkrétní auto 'prohnat' bazarem.... To mi přijde jako nejlepší způsob koupě ojetiny. A takovýhle auto resp. jeho dosavadního majitele asi nejspíš najdeš v malým značkovým servisu - tam znaj svý zákazníky. A protože jsou malý, tak si potřebujou přivydělat a tak mívaj i bazar.... Znáte někdo lepší, běžně použitelnej způsob koupě ojetiny (než od šváry? - kterej tě případně z ruky do ruky 'natahne' ze všech nejvíc). Ale chce to práci a není to hned. Ostatně 100 nebo 200 tisíc pro svý svezení (ať potřebný nebo ne) nevydáváš každej den...

14.01.00  11:04

« aaa_auto_praha

Tak uz jsem tam taky dorazil, abych to videl na vlastni oci. Nejdrive kladne dojmy: dobre znacenni, jak se tam dostat, parkoviste pro zakazniky, prijemne prostredi, asfaltove parkoviste, umyta auta, chlapci s barvickama zamalovavaji rzi a odreniny, vozy rozdelene do sekci=>skoro jako v obchodaku. Zaporne dojmy: vsechny vozy jezdi super, nikde jsem nevidel informace o vykonu vozu, nikde na cedulkach neni napsano, kolik ma vuz najeto. Auta jsou brano podle zvlastniho metru: typ + rok vyroby = cena. Vetsina auta ma minimalne kosmetickou vadu (kterou nestacili zamalovat), auta maji velice najeto na svoji cenu pr: Astra 1.6 16V rv 96, sedan,Airbag,metaliza, najeto 186 tis, cena 180 tis Kc. To je dle meho nazoru trochu moc. Osobne bych ocekaval tak 150 tis Kc, vzhledem k poctu km.

13.01.00  23:08

« Re: Dalsi dukaz o serioznosti AAA?

Seryodnost bazaru AAA neni vtom aby upozornovala na chyby aut ale umet za dobrou cenu auto prodat jsem tet v USA a pral bych vam co tady se da prodat za vraky aut a zadna reklamace tu neegzistuje kdyz koupis tak se onej postarej sam. V AAA bazaru aspon castecne na chyby auta upozornit, tady je ani nenapadne onich se bavit chcesho tak ho kup.

12.01.00  11:27

« Re: www.aaaautopraha.cz

Po odvysilanem poradu na Nove kdo si koupi u aaa
    auto je bud sebevrah,nebo si ho dokaze dat do kupy
    sam!To je jiste bez diskuze.

12.01.00  10:52

« Re: www.aaaautopraha.cz

Asi na to při tom všem známým kšeftováni zapoměli, to se stane :-)))))))))).

11.01.00  18:34

« Re: Dalsi dukaz o serioznosti AAA?

Byl jsem u nich pred tydnem a po objeveni jednoho turbodieslu, co pry kouri, jsem mel dotaz na nejblizsiho zlutaska. Ptal jsem se, jestli je kour cerny nebo bily a asi jsem ho tak vylekal, ze rekl, ze to auto vubec neslo nastartovat a ze pujde asi na dilnu... Aby ho, chudaka uprimnyho, nevyhodili...

10.01.00  14:59

« www.aaaautopraha.cz

Ha ha ha, ani si nezaplatili za doménu :-)))
    Že by u AAA šetřili?

07.01.00  13:22

« Autobazary

Nemohu souhlasit s nazorem, ze na trhu s ojetymi vozy nelze koupit dobry auto. Mnoho prodejcu novych vozu prodava zaroven ojete vozy teze znacky, ktere vzali na protiucet. Muj znamej nedavno takhle prodal Felicii z 1996 1.6 GLX za 180 000 Kc a obratem si koupil Octavii. Jednoduse se mu vyplati jit z leasingu do leasingu. Kdyz uz kupovat auto v bazaru, tak s nekym, kdo do aut dela a uchovat si chladnou hlavu pri rozhodnuti, tj. libi se mi, ale neni OK, tak neberu. Jednou jsem koupil auto ve vesnickym autobazaru, hned mi rekli co ji bylo, ze s ni jezdil stryc ze sousedni vesnice, atd. U AAA bych si urcite vybral, ale nekoupil.

07.01.00  11:32

« Počet prodaných aut

Mluvil jsem z jedním pracovníkem od nich. Nevim jestli lhal nebo ne, ale rikal, ze prodají v pracovní den přibližně 80-100 vozů. V sobotu 150 až 180 a v neděli okolo 140 vozů. To je slušná porce ne?

06.01.00  15:01

« Re: autobazary - všechny!!! POZOR

Ja nerikam, ze se neda vubec koupit, ale v podstate neda. Dobre auto si kazdy necha a proda ho az zacne odchazet. Jestlize si chce koupit auto driv, treba nove, nebo lepsi, popr. neco jineho, tak to auto nabidne nejdriv svym pribuznym a znamym, s tim, ze je dobre a pokud neuspeje ani u jejich znamych, tak se ho teprve pokousi prodat pres inzerat, nebo v bazaru.

Muze se samozrejme stat, ze ho prodave nekdo, kdo potrebuje rychle penize, ale i tak ho bazary prodaji svym znamym. Narazit v bazaru nebo na inzerat na dobre auto je proste vetev (haluz :-) jako svina.