AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

08.10.99  23:31

« Re: AAA si pomuze casem ...... Samo.

bestias
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.99  23:29

Podle tvého jména mne to mohlo i napadnout hned...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.99  23:27

Sortimentem našeho autobazaru jsou i reklamní stromečky na zrcátka.K zakoupenému vozidlu je dáváme zdarma.Jsou i s potiskem polonahých pohledných žen.Že by sis jich nevšiml,nebo tě ženy nezajímají???
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.99  23:20

« Re: vetsina aut....

Čau sta jane.už jsem na ty tvoje žvásty ani nechtěl reagovat.Ale musím.Ty tvoje kecy zněj hezky pro nespokojený lidi,ale většinou jsou zcela falešné.Vycházejme z toho,že ty píšeš fórum pro zamindrákovaný a zklamaný bejvalý zaměstnance+nespokojený zákazníky a já pro ostatní.Myslím,že moje skupina má jasnou početní převahu.Škoda jen,že ti spokojenci a klaďasové nic nepíšou.Jen možná čtou ty tvé a i jiné ryze zaujaté a překroucené na hlavu padnuté příspěvky.
    Připadá mi,že jsi dodnes nepřekousl,že jsi byl odejit z AAA a nyní se chceš těmito ostrými žalozpěvy pomstít.Je mi trochu líto,že využíváš služeb internetu jen k tomu,abys nás očernil.Netvrdím,že jsme nějaký andělský dobročinný ůstav,ale rozhodně je drtivá většina lidí spokojena.A že se nemůžeš každému zavděčit je myslím u tak velké firmy logické.100 lidí,100 povah.Nikde v republice(a možná ani ve střední Evropě) není tolik aut pohromadě na jednom autobazaru k vidění.Máme vskutku nejvýhodnější leasing.Naše vozy se tak rychle obmněňují,že co je ráno,nemusí být večer.Když jedu kolem jiných bazarů,připadám si jak na Karlově mostě.Stále ta samá auta na stejném místě,jako ty sochy.Jen jim tam chybí ti chodci(návštěvníci).Pročpak je asi u nás na bazaru od 8-20h lidu ,jako na Matějské pouti?Že by se jenom chodili dívat na těch 80% šunek?A pak se jich za červenec a srpen jen tak 4000 koupí?Něco mi říká,že asi to nebude tak zlé,jak to s těmi auty vidíš ty. Pán,co psal o špíně uvnitř vozidel trpí asi oční vadou...(promiňte,pane).Vozidla na bazaru mají lesk zvenku i zevnitř a jsou domnívám se jasně a srozumitelně popsaná.Také na to máme desítky brigádníků-čističů a pomocníků.Ano,v boční části autobazaru jsou nově příchozí vozidla,která ještě na zbavení nečistot čekají(otázka 1-2hodin) a jsou již přesto dočasně na prodej.V jejich blízkosti jśou však dostatečně velké informační cedule,upozorňující omluvně na tuto skutečnost.Tyto vozy měl zřejmě pán na mysli.A že jsou všechna auta jen plechovky s 5 kily kitu?Na to snad ani nemá cenu reagovat.Možná pán až půjde v pondělí na oční,může se rovnou stavit i na psichiatrii.Děkuji Vám předem za Vaše nepochybně kladné reakce.Sta-jane,doporučuji Ti navštívit stránky JOBS.CZ.Třeba najdeš nějaké lepší zaměstnání,kde s tebou budou spokojeni.Díky,ahoj
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.99  21:44

« vetsina aut....

Zdravim forum....
    tak ten zakopanej pes je asi nekde mezi obema extremnimi nazory...ono je hezky si zanadavat a zase chvalit to svoje do nebes, muj nazor je takovej:

vetsina aut je v AAA proto, ze jinde jsou neprodejna, jsou dost draha *vzhledem ke stavu* a to jen proto, ze na kazdym je cca 20-30 litru pridano, skutecne to auto *pokud je spatny* ma cenu tech 20-30tisic mene nez je normalni cena jinde, ale ta auta uz dlouho predtim stala nekde v bazaru za normalni cenu a nikdo je nechtel, pak si majitel rekl tak at, dostanu o 30 tisic mene ***pozor byl jsem svedkem toho kdy se celkem slusna Skoda 120 v cene cca 18-20 tisic vykoupila za 500 !!!!! + povine ruceni aby druhy den stala se zaplacenym rucenim 25.000 !!!!*** pak diky obrovske reklame prijede nejaky strejka z Kolina a milou pasticku si koupi ***oni to ti chlapci na vykupu dost dobre vedi jake kupujou sunky***. Hodne malo aut je tam proto ze majitel potreboval prachy co nejrychleji, ale ta jsou okamzite pryc **ANI NEJDOU NA BAZAR !!!!** prodaji se hnedle pro kamarady vykupcich a spol. , ale to je taky normalni, asi by to delal kazdy** s temi figly co umi TEST Driveri to neni tak husty ti kluci fakt neumi nic jineho nez tocit volantem, ***a pokud se me jako cloveka s auty nic nemaje, ptali jestli to je model z roku 91 nebo 89 tak sorry*** myslim, ze dost lidi co tam dela to taky pekne stve jakou maji povest, ale ty prachy co tam vydelaj je tam udrzej, takovej uz hold ceskej clovek je. tak bussinessu zdar a od AAA pryc.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.99  15:38

I kdyby tam obsluhovali andělé, tak tam maj stejně samý voprejskaný předražený pekáče. Já bych si tam nekoupil ani stromeček na zrcátko...
    (teda kdyby ho měli...)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.99  01:31

To: fendrych. Kecy, kecy, kecy...... Uveď fakta. Co to bylo za auto, stáří, prodejní cena a pod. Nějaký 1,7 násobek je pouze a jen nějaký koeficient. Kdybys chtěl uvedl bys přesné údaje. Jinak by sis měl doplnit znalosti o tom jak funguje spojka a jak se dá jednoduše zjistit její stav. Je na to velmi jednoduchá finta a věř tomu, že funguje dokonale a každý výkupčí od AAA ji zná.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  11:26

V AAA jsem byl několikrát, když jsem sháněl auto. První věc - klamavá reklama. V Annonci vám auto popíšou v superlativech. To je ještě normální. Čekal jsem normálně ojetý auta, ale to co si tam dovolej prodávat za jejich ceny bylo na mě trochu moc. Zajímal jsem se o formana nebo favorita. Technik mi ukázal asi pět aut, o kterých tvrdil, že jsou "super" - měli roztrhanej interiér, napůl rozebranou palubku, bylo vidět zkrz prahy, na každým autu zhruba 5 kilo kytu, přetřenýho štětkou. Ceny byly vzhledem k stavu asi o 10 - 20 % větší než v slušným bazaru. Navíc byli auta vevnitř špinavý, měli třeba ještě plnej popelník vajglů a slámu pod sedačkama. Navíc s váma jednaj jako s *, kterej autum vůbec nerozumí... Tomu já teda profesionální přístup neříkám. Ať si pan Ulrich veme falešný fousy a jde si koupit auto. Jestli je trochu soudnej, tak ty svoje oslavný fráze dementuje...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  07:35

Hele, ja sem nerekl, ze technik neni proskoleny. Jenze dulezity je, jak se projevuje realne. Krome par drobnosti me dodelal tim, ze proihlasil o spojce, ktera zabira hned u podlahy ze je uz hotova (v pytli) - pritom mela najeto tak 10000. Kdyby to melo byt tak jak tvrdil on, tak bude prece zabirat nahore. No comment.
    Radit se taky muze klidne s kym chce, pro me je dulezity, jakou cenu mi nabidne. Nabid malo - tudiz si trhnul nohou, kseft proste nebyl. Auto jsme prodali asi za 14 dnu potom za priblizne 1.7 nasobek nabidky vykupu. Prodany bylo primo zajemci.
    Takze spokojenost ......
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.99  00:00

to: fendrych. Nemůžu si pomoct, ale mám takový pocit, že ten tvůj příspěvek psal někdo hodně zamindrákovanej. Co se týče prodeje nemám s AAA zkušenosti, mám však zkušenosti z výkupem. Uvěřím ti všechno, ale, že by přejímacímu technikovi chyběla odbornost??? Ha Ha... O takovém školením jakým projdou, než mohou jednat se zákazníkem (prodávajícím) se ti ani nezdálo! Navíc ta finta s tím mobilem, odbíháním poradit se a pod. je stará jak svět. Nejde o nic jiného, než klasickou taktiku. Prostě tě chtěl podusit a asi se mu to povedlo. Jedinou chybou bylo, že jsi tu hru neprohlédl, jinak by jsi mohl hrát "podobnými kartami" a nakonec by jste mohli být spokojeni oba. Jedinou věcí co jsi zaregistroval byly kozy...., ale i to je součástí obch. strategie. Zajímalo by mě ale, kde jste nakonec to auto prodali, za kolik (či o kolik %více jste za něj dostali) a jak dlouho vám to trvalo???
  • « 00 Reagovat !

foto

05.10.99  22:51

Jo jo neni nad loajalni zamestnance, ale ono je to prejde.....mimochodem pro pana ULRICHA : co nam povis k reklamacim...no ?? to skutecne i ten odbornik zasne....ja jsem si obrázek udělal a verte, ze si to hodne rozmyslejte s nimi obchodovat, podivat se to ano ale bez penez ! jeste k p. UL muzu vedet jak dlouho pracujes pro AAA ? jenom jestli se zname nebo ne .
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.99  10:48

« AAA si pomuze casem ...... Samo.

Je hezke, ze AAA maji takoveto loajalni zamestnance. Take bych je chtel. Jenze jsou tady nektere hacky.

Predevsim, autobazar neni prodejna cerstvych rohliku. Nemyslim, ze by zamestnanci meli primo vykrikovat - "Hele, tohle auto ma utrzeny motor, to si nekupujte", ale kdyz se o to auto budu zajimat, tak by me o tom meli prinejmensim informovat.
    Jenze neinformuji a kdyz na nejakou zavadu clovek pri oblidce prijde, tak se to AAA snazi bagatelizovat a pri tom se mi snazi namluvit, ze to vlastne zadna zavada neni - ze to to auto ma snad normalne. Shaneli jsme taklhe jednou Formana a v AAA byla ta nejvetsi sunka, kterou jsme za asi 14 dni videli. Nic proti te sunce, kdyby byla za levnouse tak by to clovek i vzal, jenze oni u toho prave zatloukali zavady ostsest.

Dalsi pripad - prodavali jsme auto. Sef prohlasil at to dame do AAA, ze to bude rychle (Hle, jak maji skvely marketing....) Bohuzel, odbornost prejimaciho technika me nikterak zavratne neoslnila, spise naopak. Kdektery zak prumyslove skoly ma lepsi znalosti o autech a jejich konstrukci nezli on. Behem asi 15 minut, co jsme tam byli asi 4 krat nekam volal mobilem - ze se pry musi poradit. Pak asi 3x nekam odbehl, ze se de poradit. Nic proti tomu, ale dycky sel sam, dycky si vzal papiry a klicky sebou. Pak nabid cenu, za kterou by to vzal - no, kdybych to auto rozebral, tak dostanu vic. Musim ale uznat, ze sekretarka mela prima kozy...

• 00 Reagovat !

foto

03.10.99  15:34

« ztráty klíčů a následné odcizení vozidla

ano toto je další z nesmyslných bludů.dokonce jsme zavedli plombování klíčů a všechny klíče,které dostaneme od zákazníka ihned plombujeme ,aby ti podezíravější,co uslyší od souseda,že máme ještě jedny klíče uvěřili,že tomu tak není.OPRAVDU NENÍ!kdo tvrdí a roznáší tyto nebezpečné bludy nemá ani potuchy,jak je to s principem nákupu a prodeje vozidla v autobazaru.kdybychom přistoupili na tuto nesmyslnou hypotézu,že si necháváme klíčky od aut,pak je krademe a prodáváme,můžete nám prosím ještě poradit,jak takováto auta dál prodávat?dostaneme snad plnou moc od poškozeného,jemuž jsme auto ukradli,k převodu na DI???TO SNAD NE!tak jak to auto chcete prodat,když to nelze na DI převést na nového majitele?nebo že bychom snad poprosili člověka,kterému jsme auto dle vás ukradli,aby šel s námi na DI udělat odhlášku?ne,ne,ne.nebo snad tyto vám ukradená vozidla rozebíráme a prodáváme na náhradní díly?tak to už vůbec ne.prostě si už budeme muset zviknout na to,že stejně jako v blesku rozebírají milenky K GOTTA,i o nás budou neustále kolovat podobné nesmysly...kdo jim však věří-je mi vás všech líto
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.99  15:12

« kradená auta-prohlášení škarohlídům(nebo snad konkurenci

co se tzv.čórek,jak vy říkáte týče,tak to je jeden z největších omylů a lží,které o nás kolují.upřímně řečeno musím říci,že než jsem se stal zaměstnancem tohoto bazaru,myslel jsem si to taky.kdo to rozšiřuje tyto bludy,zda konkurence,nebo někteří závistivci z řad jednotlivců-to opravdu nevím.pravda je však jasná.když už nic jiného,tak alespoň toto bych rád uvedl na pravou míru.co se pravděpodobnosti výskytu kradených aut na bazaru týká,je to jako kdyby jste hledali stokorunové bankovky na nástupišti metra ve tři hodiny odpoledne!!!Ano,bohužel i u nás již jsme přes všechna opatření kradené auto vykoupili.když vám řeknu,že od roku 1992 jich bylo zatím 9,asi mi to nebudete věřit.v současné době činí náš obrat 4000 vozů za 2 měsíce.dejte si těch 9 vozů o které jsme přišli do kontekstu 7 let působnosti a myslím,že máme mezi všemi bazary nejčistší štít.Nuže odborník žasne,laik se diví!!!
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.99  14:51

« jeep-interpool

nepochopiljsem,proč si ten pán nestěžuje na evidenci interpolu,kde došlo k administrativní chybě?co s tím má společné AAA?že jim zaplatil 2000kč?to ale není poplatek plynoucí bazaru,ale firmě,která vozidlo lusrovala...
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.99  14:46

« VSEM

Pro všechny lidičky!!!uvědomte si prosím,že kupujete auto v autobazaru,tudíž že každé auto má nějakou svoji minulost.proto je především na každém z vás,jestli budete 10 let šetřit a koupíte si novou Škodu,nebo zvolíte ojetý vůz a stím vědomě podstoupíte i určitá rizika.já si myslím,že i přes lavinu hořkých a jedovatých výroků mnohých z vás je AAA nejlepším a nejprofesionálnějším autobazarem u nás.jen je potřeba si uvědomit,že výběr toho správného vozu z tak ohromné nabídky je jen a jen na vás!Naučte se vzít odpovědnost do svých rukou.když už kupujete auto,tak jste snad dospělí,ne?využijte zkušební jízdy,auto sami řiďte,pozorně vše prozkoumejte.soudnému člověku musí být jasné,že v každém(i v tomto)bazaru jsou špatná auta.ale rozhodně tak tam jsou i auta lepší,špičková ba i téměř nová!nemůžete chtít po prodejci,aby Vás upozorňoval na vady.sice to zní nelogicky a mnozí s tím nebudou souhlasit.ale je to tak.kdo někdy dělal v obchodě,ví o čem je řeč.nemůžete chtít po prodejci,když vás provádí po bazaru,aby řekl:toto auto si nekupujte,motor se mu za měsíc rozpadne...chtěli by jste takového zaměstnance jakožto majitel autobazaru?myslím,že nikoliv.vždy je lepší si vzít odborníka,který vám lépe poradí,protože je nezaujatý.pokud poslechnete mých rad,můžete odjet vozem na ůrovni a zařadit se tak k 30000 spokojeným zákazníkům.v opačném případě si pak můžete leda stěžovat na vlastní hloupost a ne na to,jak vás někdo napálil!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  21:56

« Re: Sta_jan::

Tak za prve musis prijet s tim ze na to nechvatas, pak musis dat cca o 10.000 vyssi cenu nez je bezna v bazarech a dost si na tom trvat, pak te zacnou masirovat dolu, musis pocitat s tim, ze dostanes cca o 15-25 tisic min nez se auto bude prodavat, ale dulezity je bej tvrdej a trochu si z nich delat legraci, pokud odjedes jim utece kseft a chlapcum na vykupu provize takze s chuti do toho. drzim palce....a pokud opravdu nepotrebujete penize hned nebo to auto neni uplnej vrak tak je lepsi ho nechat v normalnim bazaru.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:54

« Sta_jan::

To sta_jan: Prej tam jedou dobře čórky? Poraď co dělat aby tě při prodeji neoškubaly. Namazat frajerovy co to vykupuje??
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.99  20:51

« Re: Neco INSIDE AAA --platy

Asi docela nahrabano maji, videl jsem inzerat kde na misto manazera nabizeji 200 000 Kc brutto mesicne, to je slusny --- kam se hrabe prezident!! Mate nekdo zajem pracovat u podvodniku za super prachy?? Tak jim volejte na bezplatnou linku, i tu si muzou dovolit,za penize vsech napalenych!! CO VY NA TO????
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  22:14

« Neco INSIDE AAA

Tak jsem si se zajmem cetl prispevky v tomto foru...** zdravím Turbaře js & co. :-) **
    Me zkusenosti z AAA jsou ze strany zamestnance, s mnoha prispevky souhlasim a musim rici, ze vetsinou s temi kritickymi, pracoval jsem na pozici, ze ktere jsem se dostal k hodne velkemu mnozstvi informaci o firme, vim, ze bussines je bussines, ale vsechno ma svoje hranice, a i nejhorsi veci se daji delat s urcitou noblesou, to neplati o AAA mam dost zkusenosti s ojetymi auty, ale co se deje v zakulisi bazaru je prasecina, temer 80% aut vykoupenych musi do servisu **ci spise garaze ** , kde se pouzije sem tam nejaky stary dil na odfusovanou opravu, zbyla auta prosla touto kurou u predchoziho majitele.
    MOJE DOPORUCENi:
    Pozor na auta roku vyroby 1988-1993:
    normalne najeto cca 200 az 400 tisic kilometru
    ** auto se kupuje aby jezdilo, a pokud je to grazovy mazlik tak nebude v AAA **
    Cenova kategorie do cca 80 tisic vubec nebrat !!!!
    auta mezi 100-200 velmi opatrne prohlednout !
    pres 200.000 vetsinou nove vozy i tady OPATRNE!
    nekupovat AMERIKY ! nej nej nej vetsi * !!!!!
    ale z vlastni zkusenosti >
    radsi ruce pryc, maji nahrabano uz dost.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…