AAA AUTO PRAHA
« Re: kolik?
To jo, ale je rozdíl mezi autem, který si koupíš třeba v Praze a autem v Havlíčkově Brodu. Možná je to jinak, ale auta jsou tam v mnohem lepším stavu. Dále - 10.000 neprojezdíš a i kdyby, tak třeba u ojetiny za 200.000,- to lze pořád brát jako rozumnou investici. Dobrý auta jsem taky viděl třeba v Pacéřicích u Turnova. Je tam velký výběr a za poměrně dobrý ceny. Na druhou stranu, se při takové obměně aut nedá mluvit o tom, kde mají lepší sortiment. Můj názor na koupi ojetin : myslím, že je lepší se obrátit na solidního dovozce a dohodnout se s ním na konkrétním autě. Ty co mají spoustu klientů mají také auta zálohovaná a můžou nabízet předem. Vím, že je mezi nimi spousta podvodníků (sám jsem si také jednou naběhl), ale moje současný auto jsem si nechal dovézt ze Švýcarska (auta jsou tam v nejlepším stavu, protože tam nesolí silnice a většinou se o auta svědomitě staraj). Auto bylo asi o dvacet tisíc levnější než v bazaru a v naprosto perfektním stavu. Člověk, který mi ho dovezl, mi zároveň dělá i servis a obstarává ND a příslušenství za ceny nížší než v obchodě. Zároveň mi taky zajišťuje STK a ME. Na auto mám řádnou smlouvu, fakturu a mám ověřený původ. -
« Re: kolik?
To jsem byl já. Dík. To je sice moc hezký, že musíš vybírat z více vozů, ale to je pak zralé tak na týdenní dovolenou. A nemáš jistotu, že pokud uznáš, že v 18. bazaru měli nejlepší popelnici, že tam ještě bude, když se tam po týdnu vrátíš z 35. bazaru, když jsi kromě dovolené projezdil ještě 10 000Kč v benzínu. Ony ty velké bazary mají něco do sebe. -
« Re: kolik?
To Losfricos - nějak jsem nepochopiltvůj příspěvek. AAA není jediný a už vůbec nejlepší autobazar. To, že tam maj u některých aut nízké ceny je tím, že takové vraky jinde odmítli vykoupit. Znám spoustu autobazarů, kde mají za stejné peníze auta v mnohem lepším stavu. Někdo tu udával, že se ale musí dost najezdit, než najde auto které chce. Auto přeci není čepice, a když si chci vybrat, tak se holt musím snažit a né skočit po první popelnici, co má čtyři kola a volant... -
« Re: No já sem vcelku spokojen
Asi tak nějak. K těm zaměstnancům - když už pominu, že se ze mě snažili udělat * a tvrdili mi, že cena je super, tak mi hrozně vadí, že během asi tříminutovýho rozhovoru se mnou si vyřídil asi čtyři telefonáty. Na to jsem alergický v kterémkoliv obchodě a když někdo začne během obsluhování telefonovat a neupozorní volajícího, že má zákazníka, nebo se nesnaží hovor ukončit, otáčím se a odcházím do obchodu, kde se mi bude někdo věnovat. Bohužel se spousta zákazníků chová pořád jako ovce, jak je to naučili komouši a neuvědomuje si, že zákazník je pán... -
« Re: No já sem vcelku spokojen
No Ty, jako kupujici mozna, ale prodavajici asi moc spokojen nebyl. :-)))
Me osobne se v AAA vubec nelibi. Hlavne personal (myslim ty lidi ve vykupu a prodeji - co chodi mezi auty), pripadaji mi spis jako zlodeji co koukaji, jak mi ukrast moje penize. Ale ne jako "obchodnici", proste jako nizsi trida zlodeju, co nema uroven. Prijde mi docela lito, kdyz vidim nekoho slusneho, jak ho chteji obrat a clovek nemuze nic delat.
Nedokazu to presne definovat, ale mam z lidi v AAA proste spatny pocit. Tak je to ostatne skoro ve vsech bazarech. (nejen na auta)
Navic nevim, proc by ta Felicie musela byt nutne spatna, ale jestli byla i levna, tak by to bylo dost pravdepodobne. Proc by ji nekdo prodaval levne? Protoze potrebuje rychle penize? Tak rychle, ze prijde o 20, 30 tisic? Asi jo - v tomhle pripade.
Ale vetsinou to bude: Pane to snad nemyslite vazne, nechapu jak to, ze vam jeste neupadlo kolo. Tohle auto od vas nevezmeme ani zadarmo. Zkuste to na vrakaci nebo v AAA. -
« Re: BBB
Dobrá. Abych jenom nehanil - je fajn, že veškeré dokumenty lze vyřídit na místě. Doufám, že p. Ulrich nebral všechny výtky pouze jako urážky jeho osoby, ale hlavně jako podněty, vpodstatě takovou anketu. Jestliže však někoho označí jako buznu, musí počítat s případnou reakcí. Mě by místo osočování více potěšilo to, kdyby oznámil, že při inspekci ve firmě udělal opatření ke zlepšení, aby si už tady nikdo nemusel stěžovat. Jeden známý si tam nedávno koupil Seata Ibizu a byl vcelku spokojen. Pouze cena byla o dvacet až dvacet pět tisíc vyšší než jinde. Ale to mohlo být i díky leasingové společnosti. Nevím, asi tam až pojedu okolo stavím, porozhlédnu, nechám si poradit, kouknu po cenách a poreferuju... -
« No já sem vcelku spokojen
Protože zde převažují negativní příspěvky, přispěji jedním pozitivnějším. Koupil jsem si v AAA 3-letou Feldu kombi, a vcelku spokojenost, pouze kdesi zašantročili palivové hrdlo (při výkupu tam podle minulého majitele bylo). Nejvíce oceňuji snadnost a pohodlí při uzavírání leasingu (v některých jiných autobazarech je nutno hodiny čekat, než nějaký mobilní zástupce leas.spol. připutuje na místo, navíc přes víkend ani tato možnost nefunguje). V AAA mě posadili do křesla a koukal jsem na film, než se vyřídily formality. Někteří zaměstnanci možná mají máslo na hlavě, při tom počtu zaměstnanců by byl div kdyby ne, ale např. člověk, který mi to auto předváděl byl velmi příjemný a upozornil mě na některé nedostatky, když viděl že nejsem kdovíjaký odborník. Rovněž paní v leasingové společnosti byla příjemná. Výběr aut je tu solidní (všechno asi nejsou vraky, např. já jsem ze stavem, výbavou i cenou té mé akvizice spokojen - v jiných bazarech mělo třeba adekvátní auto najeto i
o 60000 km víc). Co se týče pana Ulrycha, myslím že jeho výrazivo je rozhodně uhlazenější, než některých jeho oponentů. Howgh. Pavel -
« Re: BBB
Máš recht logine. S těma pojišťovnama taky. Známej dostal u svý stopětky babu zezadu na čílko. Byla to Škoda 105 r.v. 87. Pro klempíru práce na dvě hodiny a další dvě pro lakýru. Pojišťovna mu bez mrknutí oka proplatila 10.800,- Kč za výměnu plechů v zadní části karoserie a opravu motoru. Můj názor na povinné ručení je ten, že cena by se měla odvíjet od výkonu motoru a né od kubatury. Jsou tak bitý majitelé dieselů. Měla by taky rozhodovat váha a stáří vozidla. -
« BBB
S AAA je to jako uplne se vsim, na co je velka reklama. Tj. bezcenna vec se prodava za velke penize.
To me spis stve, ze je to tak i povinnym rucenim. Deset (nebo vic ?) procent pujde (jde) prodejcum, deset procent bude rezie pojistoven, deset procent do reklamy a dvacet procent na predrazene opravy. Pojistka by mela byt tak patnact set korun na jakekoliv auto. CP to zase utopila v predrazenych opravach (tim myslim nabourane dvere u Trabantu - oprava 20 tisic :-)
Jestlize AAA vrazi 10ky milionu do reklamy (uz i v TV), tak zakonite musi jit par tisic z kazdeho auta na ni. Plus desitky zamestnancu s platy desitky tisic atd.
Budu se sice opakovat a opakovat to co uz nekdo rekl, ale: AAA musi vykoupit auto za mimoradne nizkou cenu. A za takovou cenu jim nikdo nic jineho nez smejd neproda. Proste - co je levne, to je drahe.
A jestli v AAA nejake auto neni smejd, tak zase neni za vyhodnou cenu, ale za cenu beznou.
Jestli nekdo tvrdi neco jineho, tak jako doporucena literatura je matematika pro prvni stupen zakladni skoly. Pripadne psychologie pro vysoke. :-) -
« Re: To Ulrich
V AAA jsem osobně nebyl, ale taky tanm někdy mrku. Myslím, že jsem natolik soudný, abych poznal pikslu od auta a rozhodně tam nebudou auta jen v nejlepší kvalitě, jako tam nebudou jenom vraky. Mě se docela zamlouvá Auto-ESA na výjezdu z Jižní spojky na průmyslovou. Tam je rozhodně víc dobrých aut, než krámů. Ale prodávající teda pěkně stláčejí s cenou, viděl jsem to. Do AAA se rád podívám. A nenechte se mýlit, ulrych nebude jen nízko postavený snaživý zaměstnanec. -
« To Ulrich
A ještě něco - to, s jakou arogancí tady všem nadáváte a snažíte se z nich dělat méněcené blbce, tu jenom potvrzujete a demonstrujete vaše chování k zákazníkům. I když na druhé straně chápu, že když už jste se jednou pustil do předem prohrané diskuze, tak vám nic jiného nezbývá. Vono se říká - koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Jen aby jste se z toho chleba brzo neposral... Chudáku !!!!!!!!!!! -
« To Ulrich
... Na rozdíl od vás tu neplácám nesmysly z loajality ke své firmě. Nemám potřebu někoho bezdůvodně potápět. Za tím, v jakém stavu jsem u vás viděl auta si stojím. A rozhodně to nebylo v části čerstvě vykoupených aut. Bylo to zhruba uprostřed a konkrétně se jednalo např. o červené BMW 325, v ceně asi 125 tisíc Kč. Auto bylo zevnitř silně zaprášené, byl pootevřený popelník, plný vajglů, ve dveřích byla přivřený a přilepený drn s několika stébly....
Toto jsem viděl na vlastní oči a za tím si stojím. Bylo to někdy na přelomu února a března tohoto roku. Co se týče mého vztahu k ženám - jsem čerstvě šťastně ženatý a narozdíl od vás si nemusím léčit komplexy s impotence kýčovitými stromečky na zrcátku....Zřejmě patříte mezi pacienty, co by měli na přístrojovce nejradši blikající Betlém. Takovej ten Chánovskej tuning. -
« ulrych
vlastní * někomu voní tak ho za to nekamenujte.Možná by stálo za to uspořádat na internetu veřejné hlasování o spokojenosti či nespokojenosti, ale firma která investuje tolik do reklamy (asi jako nekmenované investiční společnosti slibující 25% a pod.) může lecos ovlivnit. Nezbývá než spolehnout se na vlastní rozum..... -
« Re: AAA si pomuze casem ...... Samo.
drahy ubohy zamestance,
mam v AAA dost kamaradu a ver mi, ze me pan R.H. **ty vis kdo to je** dost premlouval abych zustal, on totiz ne kazdy byl odejit **ale mas pravdu v tom, ze vetsinou to tak je** odesel jsme sam a myslim, ze celkem v pohode, asi se tu nebudeme hadat, to nema cenu. Ale ruku na srdce das za vsechny chlapce z vykupu ruku do ohne ?? Konec koncu zeptej se jich zda si to auto co prave prijelo mas koupit ci ne...... Sundej si ruzove bryle, je tam dost tma. *poripade navstiv toho ocniho jak jsi doporucoval*
Budeme trochu na urovni co ty na to ?
ps:
psychiatrie se pise s Y **asi to byl preklep :-)**