AAA AUTO PRAHA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: DeLorean
Ahoj lidi, ten DeLorean je samozrejme dovezenej a v cene je i prihlaseni u nas. O DeLoreanovi je treba rict ze se vyrabel v roce 1985, ma motor Renault s vykonem 150 k, takze zadny delo. Jeho cena vyplyva z toho ze je ho vyrobeno neco pres 500 kusu, je celej z nerezu a nema zadny lak. Toho v AAA jsem videl, nikdy bych si nemyslel ze ho uvidim, V interieru neni nic moc ale mit ty prachy tak ho koupim flaknu do garaze a cekam az za nej dostanu 10x tolik. Jinak k AAA vseobecne, znam AAA uz od jeho vzniku u nas, takze reklamou moc ovlivnenej nejsem a ty zvasty proste nemuzete poslouchat. Uz to ze by za nejvetsi cenu kupovali a za nejnisi prodavali, to je samozrajme nesmysl. AAA je bazar pro ty co se chtej auta rychle zbavit a auto rychle koupit. Je tam neskutecny mnozstvi kramu a pasti ale da se tam koupit i dobry auto za dobrou cenu. Ja sem tam koupil dve vlastni auta a nemuzu si stezovat. Chce si to auto proste opravdu dukladne prohlidnout. Personal je, jak tady uz nekdo zminoval, opravdu na presdrzku. Mam tam ale vyhlidnutyho jednoho ochotnyho a za nim vzdycky chodim. Je pravda ze mimo Prahu se daj sehnat auta levnejc a lepsi, takze kdyby se mi chtelo objizdet bazary po republice a mel jsem na to cas, tak bych do Prahy do bazaru radsi ani nechodil. -
« Re: Včera jsem tam byl....
Tak to se tam musim vypravit!!! DeLorean jsem na vlastni oci jeste nevidel, a pochybuju ze jeste nekdy uvidim. Jen doufam ze je to original a ne nejaka po...na replika. Jinak k te cene Audi V8 - to je skoro neprodejny auto. Z jednoho prostyho duvodu - ma tak 3x az 5x drazsi provoz nez normalni auto. Napr. jeden predni brzdovej kotouc stoji 15 tisic. Koupis ho jen u Audi, druhovyroba neexistuje. A navic moc dlouho nevydrzi - a s ostatnimy dily je to podobne, vcetne spotrebky. V tehle cene se da koupit dost solidni Audi 200 (lepe vybavena 100) a to je urcite lepsi volba. -
« Re: Včera jsem tam byl....
asi si neco odveze ale bude chudak....muj znamej tam nechal na protiucet Mondeo...celkem pekny a za 280 t. si privezl 3 roky stareho Fiata COUPE ...vetsiho vohnouta jsi v zivote nevidel ! nejen ze bylo naboreny jako blazen, ale pokud je auto za skoro 300 litru opraveny tak, ze mas tyce rizeni svareny autogenem...tak to sorry. to je nekde jinde.
ps: vcera jsem tam taky byl, ne z vlastniho pricineni. -
« Včera jsem tam byl....
Skejsnul jsem ta dvě hodiny a nemohl jsem se tam odsud odtrhnout. Mají tam třeba absolutní raritu jako De Lorean DMC, Jaguar Type E, Ferrari 348ts,
Dodge Viper, Corvette 98 a další super kousky. Jako dost výhodné se mi tam jevilo AUDI V8 Quattro, které v ceně 129.000 přinese asi svému majiteli opravdu radost. Špatná mi nepřipadala ani cena za Cadillac Seville V8 (92)v ceně do dvěstě tisíc. Tolik plechu a tak málo peněz? Ale samozřejmě se tam najdou i totální sr***. Myslím, že kdo hledá v cenové hladině od 250 do 500 t.CZK tak si rozhodně něco odveze, na to dám krk....
-
« nízké ceny
Podle mně rozsáhlá reklama způsobí to, že lidi mají o AAA lepší představu, než vlastně je ("...vykoupíme na nejvyšší možnou cenu..."). Je fakt, že každý se tolik nesnaží, aby prodal co nejlépe, viz např. běžný člověk, který autům příliš nerozumí, ale chce prodat a koupit jiné. Pro něj je to jednoduché: AAA zná z reklamy a je první bazar, na který si vzpomene, má tel. linku zdarma a když tam zajede s autem, může za "chvíli" odjet s hotovými penězmi, nebo si tam vybrat jiné auto, které by mu mělo více vyhovovat, třeba i na leasing.
Kdo autům rozumí a trochu vidí do systému, zvolí jinou cestu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!