AAA AUTO PRAHA
« šejdíři
Jsou to pěkný šmejdi. Nabídl jsem jim auto. Prvni den mi za něj nabídli 270 tis. Řekl jsem, že si to rozmyslím. Ještě týž večer mi volali, že mají určitě zájem. Tak jsem tam druhý den dojel a ejhle, už mi nabýdli jen 240 tis. Kč. Takžče jsem se sebral a odjel. Paradoxně mi opět týž večer volali, že předsi jenom mají zájem se domluvit. Tak jsem tam opět dojel a řekli mi 210. tis. Kč.
Prý už to v současné době za víc neprodám. Největší sranda, ale je, že jsem řekl manželce ať tam zavolá a nabídne jim to samé auto k prodeji a ať mu ještě přidá 5 tis. km a ubere doplňky. Nabídka od AAA byla 270 tis. Kč. Od kolegů jesm se pak dozvěděl, že jsem v okolí asi 10 kohp znají a komu to udělali. -
« Re: AAA vrací peníze ?
Jeste bych dodal k tomu vraceni penez, ze zakaznikovi vrati penize a nauctuji mu castku-
jakesi pujcovne, ktere nabiha po dnech.Blizsi informace taky nevim, slysel jsem tuto informaci z jejich amplionu, kdyz jsem se tam byl minuly tyden podivat.Zajimalo by me jestli to plati i pro auta na leasing.Jinak mam duvody tomu s tim Formanem docela verit. -
« Kradené auto
Právě jsem se dozvěděl jeden neověřený drb. Jeden člověk (známý kolegy) měl formana r.v. 94. Přes noc mu ho někdo ukradl. Jelikož bydlí nedaleko AAA rozhodl se, že si půjde vybrat nový auto. A ejhle !!! Našel si tam svýho Formana !!! Zavolal policajty, ale než přijeli, bazar prý urychleně zavřel, že prý někdo nahlásil bombu. Když se tam policajti dostali - Forman nikde ! Nemám to ověřeno, ale pokusím se zjistit co nejvíc. Toto se prý stalo asi před dvěma týdny... -
« Re: DeLorean
Ahoj lidi, ten DeLorean je samozrejme dovezenej a v cene je i prihlaseni u nas. O DeLoreanovi je treba rict ze se vyrabel v roce 1985, ma motor Renault s vykonem 150 k, takze zadny delo. Jeho cena vyplyva z toho ze je ho vyrobeno neco pres 500 kusu, je celej z nerezu a nema zadny lak. Toho v AAA jsem videl, nikdy bych si nemyslel ze ho uvidim, V interieru neni nic moc ale mit ty prachy tak ho koupim flaknu do garaze a cekam az za nej dostanu 10x tolik. Jinak k AAA vseobecne, znam AAA uz od jeho vzniku u nas, takze reklamou moc ovlivnenej nejsem a ty zvasty proste nemuzete poslouchat. Uz to ze by za nejvetsi cenu kupovali a za nejnisi prodavali, to je samozrajme nesmysl. AAA je bazar pro ty co se chtej auta rychle zbavit a auto rychle koupit. Je tam neskutecny mnozstvi kramu a pasti ale da se tam koupit i dobry auto za dobrou cenu. Ja sem tam koupil dve vlastni auta a nemuzu si stezovat. Chce si to auto proste opravdu dukladne prohlidnout. Personal je, jak tady uz nekdo zminoval, opravdu na presdrzku. Mam tam ale vyhlidnutyho jednoho ochotnyho a za nim vzdycky chodim. Je pravda ze mimo Prahu se daj sehnat auta levnejc a lepsi, takze kdyby se mi chtelo objizdet bazary po republice a mel jsem na to cas, tak bych do Prahy do bazaru radsi ani nechodil.