AAA AUTO PRAHA
« Re: De Lorean
Dnes jsem mluvil se svým kamosem z NL co ten kram mel a rikal mi ze v Holandsku jich jezdi asi 40 ks a dají se koupit v cenach od 15 000 NLG (1 DEM = 1,12 NLG) nahoru. Takze to neni zadna "rarity". Nahradni dily se na to daji sehnat jakekoliv ale jsou docela drahe. Tim neni mysleno nic z motoru nebo naprav ty jsou Renault resp. PRV chcete-li. Drahe jsou dily karoserie, narazniky, kola atd. Holt nerez je nerez. Udajne ten motor jde vyladit na 260 HP. A propos, videli jste ty kola na tom aute. Tehdy jeste moc neletely nizkoprofilove pneu a tak to auto na tech balonech vypada opravdu obludne. -
« De Lorean
Trochu jsem koukal a ma to motor Renault ovšem nějak vyvýjenej ve spolupráci s Volvem. "Bring out the beast, a Volvo (Renault) 2.85L V6." začal se vyvíjet v 79 a prodávat v 81 (6539), 82 (1126) až 83 (918). Nabarvený byly jenom tři. Kompletně celá historie spoustu věcí kolem je na: [odkaz] -
« Re: DeLorean
takze DeLorean ma motor z volva, tusim 2.9 a cca 140 koni, je to dobrej sberatelskej kousek, jen uz pri uvedeni na trh v 79! byl uz znacne zastaralej, dvere nesly otevrit,vokna vypadavaly, klimatizace skoro porad nefunkcni, nacpali do toho spoustu el. motorku aby to bylo aspon na posledni chvili prodejni, ty vzpery ktery mely udrzet tak tezky dvere byly smesny a na nejdulezitejsim trhu v USA taky neuspeli protoze se rychle rozsirili zpravy o jejich spatnem zpracovani a vubec ze je to *, par informaci muze jeste sehnat -
« Re: DeLorean
delorean byl pri me posledni navsteve za 890tisic tj nakejch 47000 DM, holt to drti jak se da, jeden muj dobrej kamarad, fanda do aut tam zacal pracovat minulej tejden na vykupu, to co mi rikal za kolik vykupujou auta to je hrozny, dle toho usuzuju ze auto tam da jen zoufalec co potrebuje honem prachy -
« Re: DeLorean
V DeLoreanu jsem jel a skutecne to neni zadna bomba, ma to motor z Renaultu 30 a tezko to udela 200km/h ale ma to zvlastni tvar, dvere jsou super a je to z nerezu. Vsechny DeLoreany jsou rok vyroby 1983 a bylo jich vyrobeno asi 4300 ks. To auto ale nema prilis vysokou cenu. Muj znamy v Holandsku ho mel (uz mu ho nekdo ukradl) a kdyz ho kupoval asi v roce 1994, tak za nej zaplatil cca 30 000 NLG (25 000 DEM). Kolik za nej chteli v AAA ? Ja bych si to osobne nekoupil, to uz radsi ojety Ferrari, takovy Mondial se da koupit za ty penize taky. -
« šejdíři
Jsou to pěkný šmejdi. Nabídl jsem jim auto. Prvni den mi za něj nabídli 270 tis. Řekl jsem, že si to rozmyslím. Ještě týž večer mi volali, že mají určitě zájem. Tak jsem tam druhý den dojel a ejhle, už mi nabýdli jen 240 tis. Kč. Takžče jsem se sebral a odjel. Paradoxně mi opět týž večer volali, že předsi jenom mají zájem se domluvit. Tak jsem tam opět dojel a řekli mi 210. tis. Kč.
Prý už to v současné době za víc neprodám. Největší sranda, ale je, že jsem řekl manželce ať tam zavolá a nabídne jim to samé auto k prodeji a ať mu ještě přidá 5 tis. km a ubere doplňky. Nabídka od AAA byla 270 tis. Kč. Od kolegů jesm se pak dozvěděl, že jsem v okolí asi 10 kohp znají a komu to udělali. -
« Re: AAA vrací peníze ?
Jeste bych dodal k tomu vraceni penez, ze zakaznikovi vrati penize a nauctuji mu castku-
jakesi pujcovne, ktere nabiha po dnech.Blizsi informace taky nevim, slysel jsem tuto informaci z jejich amplionu, kdyz jsem se tam byl minuly tyden podivat.Zajimalo by me jestli to plati i pro auta na leasing.Jinak mam duvody tomu s tim Formanem docela verit. -
« Kradené auto
Právě jsem se dozvěděl jeden neověřený drb. Jeden člověk (známý kolegy) měl formana r.v. 94. Přes noc mu ho někdo ukradl. Jelikož bydlí nedaleko AAA rozhodl se, že si půjde vybrat nový auto. A ejhle !!! Našel si tam svýho Formana !!! Zavolal policajty, ale než přijeli, bazar prý urychleně zavřel, že prý někdo nahlásil bombu. Když se tam policajti dostali - Forman nikde ! Nemám to ověřeno, ale pokusím se zjistit co nejvíc. Toto se prý stalo asi před dvěma týdny...