rsion="1.0" standalone="yes"?> CAS.sk {literal}

AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

29.11.99  16:14

« Lopata

Mimochodem, ktera Lopata sem nasypala fotky toho Papierwagenu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.99  16:08

« Re: De Lorean

Dnes jsem mluvil se svým kamosem z NL co ten kram mel a rikal mi ze v Holandsku jich jezdi asi 40 ks a dají se koupit v cenach od 15 000 NLG (1 DEM = 1,12 NLG) nahoru. Takze to neni zadna "rarity". Nahradni dily se na to daji sehnat jakekoliv ale jsou docela drahe. Tim neni mysleno nic z motoru nebo naprav ty jsou Renault resp. PRV chcete-li. Drahe jsou dily karoserie, narazniky, kola atd. Holt nerez je nerez. Udajne ten motor jde vyladit na 260 HP. A propos, videli jste ty kola na tom aute. Tehdy jeste moc neletely nizkoprofilove pneu a tak to auto na tech balonech vypada opravdu obludne.
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.99  15:00

« De Lorean

Trochu jsem koukal a ma to motor Renault ovšem nějak vyvýjenej ve spolupráci s Volvem. "Bring out the beast, a Volvo (Renault) 2.85L V6." začal se vyvíjet v 79 a prodávat v 81 (6539), 82 (1126) až 83 (918). Nabarvený byly jenom tři. Kompletně celá historie spoustu věcí kolem je na: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.11.99  11:05

« De Lorean - motor

motor je starej dobrej PRV. Tagze spis ten Renault
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.99  10:04

« Re: email

To teda neznam. Nejlepsi bude, kdyz se na to
    vykasles a zajedes si tam osobne.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.99  09:19

« Re: DeLorean

takze DeLorean ma motor z volva, tusim 2.9 a cca 140 koni, je to dobrej sberatelskej kousek, jen uz pri uvedeni na trh v 79! byl uz znacne zastaralej, dvere nesly otevrit,vokna vypadavaly, klimatizace skoro porad nefunkcni, nacpali do toho spoustu el. motorku aby to bylo aspon na posledni chvili prodejni, ty vzpery ktery mely udrzet tak tezky dvere byly smesny a na nejdulezitejsim trhu v USA taky neuspeli protoze se rychle rozsirili zpravy o jejich spatnem zpracovani a vubec ze je to *, par informaci muze jeste sehnat
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.99  10:02

delorean byl pri me posledni navsteve za 890tisic tj nakejch 47000 DM, holt to drti jak se da, jeden muj dobrej kamarad, fanda do aut tam zacal pracovat minulej tejden na vykupu, to co mi rikal za kolik vykupujou auta to je hrozny, dle toho usuzuju ze auto tam da jen zoufalec co potrebuje honem prachy
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.99  08:59

V DeLoreanu jsem jel a skutecne to neni zadna bomba, ma to motor z Renaultu 30 a tezko to udela 200km/h ale ma to zvlastni tvar, dvere jsou super a je to z nerezu. Vsechny DeLoreany jsou rok vyroby 1983 a bylo jich vyrobeno asi 4300 ks. To auto ale nema prilis vysokou cenu. Muj znamy v Holandsku ho mel (uz mu ho nekdo ukradl) a kdyz ho kupoval asi v roce 1994, tak za nej zaplatil cca 30 000 NLG (25 000 DEM). Kolik za nej chteli v AAA ? Ja bych si to osobne nekoupil, to uz radsi ojety Ferrari, takovy Mondial se da koupit za ty penize taky.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.99  08:49

« Re: šejdíři

Mam uplne stejnou zkusenost, nabidli mi presne tu samou castku 270 000,- a kdyz jsem tam prijel tak to nakonec bylo 240 000,-. To auto bylo pak prodano za 290 000,- jak jsem se dozvedel kdyz mi novy majitel zavolal. Jsou to sikulkove a umeji v tom chodit
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.11.99  11:14

« Re:

tak to sundali z webu a nechali tam jenom nabidku pro nas bezne smrtelniky.
  • 00 Reagovat !

foto

24.11.99  11:10

« Bez nadpisu

hmm v nedeli tam jeste byli
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.11.99  09:57

« Bonbonky

Vsimli jste si, ze uz nemaji v bazu na webu DeLoreana, Catalinu, Ferrarka. Asi si to nekdo koupil na zimni jezdeni :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  12:56

« Re: šejdíři

To víš, nějak musí lidi nalákat, jinak by byli stejný bazar, jako kazdý jiný. No oni vlastne jsou jako každý jiný, ale díky té reklamě si každý myslí, že jsou kdoví co. Já osobně jsem tam byl jednou v lednu a byl jsem zklamaný.
  • 00 Reagovat !

foto

23.11.99  11:24

« šejdíři

Jsou to pěkný šmejdi. Nabídl jsem jim auto. Prvni den mi za něj nabídli 270 tis. Řekl jsem, že si to rozmyslím. Ještě týž večer mi volali, že mají určitě zájem. Tak jsem tam druhý den dojel a ejhle, už mi nabýdli jen 240 tis. Kč. Takžče jsem se sebral a odjel. Paradoxně mi opět týž večer volali, že předsi jenom mají zájem se domluvit. Tak jsem tam opět dojel a řekli mi 210. tis. Kč.
    Prý už to v současné době za víc neprodám. Největší sranda, ale je, že jsem řekl manželce ať tam zavolá a nabídne jim to samé auto k prodeji a ať mu ještě přidá 5 tis. km a ubere doplňky. Nabídka od AAA byla 270 tis. Kč. Od kolegů jesm se pak dozvěděl, že jsem v okolí asi 10 kohp znají a komu to udělali.
  • 00 Reagovat !

foto

19.11.99  07:17

« Bez nadpisu

• « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  17:07

« Re: AAA vrací peníze ?

Jen aby to nebylo 5% denně.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  15:05

Jeste bych dodal k tomu vraceni penez, ze zakaznikovi vrati penize a nauctuji mu castku-
    jakesi pujcovne, ktere nabiha po dnech.Blizsi informace taky nevim, slysel jsem tuto informaci z jejich amplionu, kdyz jsem se tam byl minuly tyden podivat.Zajimalo by me jestli to plati i pro auta na leasing.Jinak mam duvody tomu s tim Formanem docela verit.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  14:32

To já nevim. Jak jsem koupil, tak jsem prodal...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  14:13

to by mě taky zajímalo, co v tom je za háček. Bestiasi, tohle bude na 100% drbárna.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  14:04

« Kradené auto

Právě jsem se dozvěděl jeden neověřený drb. Jeden člověk (známý kolegy) měl formana r.v. 94. Přes noc mu ho někdo ukradl. Jelikož bydlí nedaleko AAA rozhodl se, že si půjde vybrat nový auto. A ejhle !!! Našel si tam svýho Formana !!! Zavolal policajty, ale než přijeli, bazar prý urychleně zavřel, že prý někdo nahlásil bombu. Když se tam policajti dostali - Forman nikde ! Nemám to ověřeno, ale pokusím se zjistit co nejvíc. Toto se prý stalo asi před dvěma týdny...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…