AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

10.01.00  14:59

« www.aaaautopraha.cz

Ha ha ha, ani si nezaplatili za doménu :-)))
    Že by u AAA šetřili?
  • 00 Reagovat !

foto

07.01.00  13:22

« Autobazary

Nemohu souhlasit s nazorem, ze na trhu s ojetymi vozy nelze koupit dobry auto. Mnoho prodejcu novych vozu prodava zaroven ojete vozy teze znacky, ktere vzali na protiucet. Muj znamej nedavno takhle prodal Felicii z 1996 1.6 GLX za 180 000 Kc a obratem si koupil Octavii. Jednoduse se mu vyplati jit z leasingu do leasingu. Kdyz uz kupovat auto v bazaru, tak s nekym, kdo do aut dela a uchovat si chladnou hlavu pri rozhodnuti, tj. libi se mi, ale neni OK, tak neberu. Jednou jsem koupil auto ve vesnickym autobazaru, hned mi rekli co ji bylo, ze s ni jezdil stryc ze sousedni vesnice, atd. U AAA bych si urcite vybral, ale nekoupil.
  • 00 Reagovat !

foto

07.01.00  11:32

« Počet prodaných aut

Mluvil jsem z jedním pracovníkem od nich. Nevim jestli lhal nebo ne, ale rikal, ze prodají v pracovní den přibližně 80-100 vozů. V sobotu 150 až 180 a v neděli okolo 140 vozů. To je slušná porce ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.00  15:01

« Re: autobazary - všechny!!! POZOR

Ja nerikam, ze se neda vubec koupit, ale v podstate neda. Dobre auto si kazdy necha a proda ho az zacne odchazet. Jestlize si chce koupit auto driv, treba nove, nebo lepsi, popr. neco jineho, tak to auto nabidne nejdriv svym pribuznym a znamym, s tim, ze je dobre a pokud neuspeje ani u jejich znamych, tak se ho teprve pokousi prodat pres inzerat, nebo v bazaru.

Muze se samozrejme stat, ze ho prodave nekdo, kdo potrebuje rychle penize, ale i tak ho bazary prodaji svym znamym. Narazit v bazaru nebo na inzerat na dobre auto je proste vetev (haluz :-) jako svina.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.01.00  14:56

« Re:

No a právě o tom si myslim, že to je. Ať se souděj dvakrát denně, stejně maj nehorázný zisky a o tom je podnikání. Většinou ty, který si vydřou nejvíc, tak vydělávaj na blbosti druhejch.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.00  14:50

Tak to je trochu uhozenej argument ze kdyby auto bylo dobre tak nikdo neprodava... Rekneme takhle, ze v CR je sance koupit starsi auto ve spickovem stavu minimalni, avsak najde se. Napr. ve Svycarsku najdes stare auta v uplnem perfektnim stavu, za a/ chovaji se knim lip jak u nas, za b/ maji silnice v lepsim stavu...
  • 00 Reagovat !

foto

06.01.00  14:12

« Bez nadpisu

Zkuste si spocitat o kolik penez v tom jejich skoropodnikani-okradani jde. Ürcite prodaji aspon 80-100 aut denne, na kazdym po odecteni nakladu (preprava, najmy, provereni, mzdy atd.) maji rekneme prumerne 15 000 Kc. To je denni zisk, NE OBRAT ALE ZISK 1,5 mil.Kč. Kolik je dni v mesici vite vsichni a tad me reknete, jestli ty penize nestoji za trochu posramocenou povest a par nespokojenych zakazniku.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.00  14:03

« Re: soud

Car papiru je jakakoliv smlouva o koupi auta!!! Jak dlouho se takovy soud potahne? Nekolik let, zvlast kdyz to bude prodavajici chytre protahovat a celkovy vysledek bude, ze kupujicimu zaplati opravu. A to v tom nejlepsim pripade. Pokud je to auto na leasing, tak je to uplne v haji. Proste smlouva - nesmlouva, to je uplne jedno.
  • 00 Reagovat !

foto

06.01.00  13:44

« soud

U soudu bys to moch vyhrát, protože 1. věc, která byla porušena byla přávé ta smlouva a oni mají o průser víc. pro jistotu se ještě porad s právníkem.
  • 00 Reagovat !

foto

06.01.00  13:20

« Lekce od AAA

Je to docela sranda s AAA. Myslim si, ze pres vsechno to blato, co tady delaj, tak maji taky svuj prinos a to, ze lidi prestanou byt najivni (teda alespon ty rozumni) a prestanou s nimi obchodovat. Je mnoho moznosti jak protahlou australskou hlavu hodit do jeho vlastniho svrabu, zacit je ignorovat, poslat je k soudu. Co na tom, ze podle smlouvy nema zakaznik prakticky zadnou obranu, kdyz smlouva odporuje nasim zakonum. Potom je to tedy jenom car papiru.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.00  12:37

Jo, to je sice pekna rada, ale co clovek podepise ve smlouve je stejne uplne jedno. Smlouva je jenom car papiru. To ani nemluvim o tom, ze kdyz uz si auto nekdo po dlouhe dobe vybere, tak kvuli tomu, ze se mu nelibi smlouva, si to hned zase nerozmysli.

Navic se dobre starsi auto vlastne ani neda koupit. Kdyby to auto bylo dobre, tak proc by ho proboha nekdo prodaval a jeste nekomu uplne cizimu? Koupit dobre starsi auto od nekoho uplne neznameho musi byt nahoda jako ...
  • 00 Reagovat !

foto

06.01.00  12:27

« autobazary - všechny!!! POZOR

Doporučuji v každém autobaz. vše zkontrolovat do nejmenších detailů, jako byste auto kupovali na ulici třeba od cikána. Reklama, dobré a velké jméno je sice dobrá věc, ale v téhle branži nemůžeš věřit nikomu... PS: 1)Přiznám se, měl jsem o nich mnohem lepší mínění!! 2)Než něco podepíšu, tak si ti musim přece přečíst, vím , že ne vždy to jde, ale to je jediná rada a způsob , jak se bránit, mino brokovnice!
  • 00 Reagovat !

foto

06.01.00  12:02

« Nabízejí více než chtějí dát

Také jsem naletěl, když jsem prodával auto. Na muj inzerát se ozval výkupčí z AAA a slíbil mi 240.000,- Po prijezdu jsem neměl možnost s ním mluvit, takže to co Vám slíbí výkupčí nic neznamená, protože potom jednáte uplně s někým jiným. Chtěli mi dát 190.000,- Když poznali, že potřebuji peníze hned, tak řekli, že se musí poradit s šefem prodeje a zase přišli s cenou o několik tisíc nižší. Tak to udělali třikrát. Nakonec mi nabídli uplně směšnou cenu. Myslím, že jejich způsob výkupu je dost pochybný a snaží se odlákat pozornost zákazníka neustálými odchody, návrhy a různým vysvětlováním zaplněnosti trhu apod. Jediné co beru za výhodu je to, že berou plnou odpovědnost za koupené vozidlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.00  10:30

« Re: AAA v televizi

Za rouskou obrovske reklamy se skryva do detailu promyslena obluda na okradeni co nejvetsiho mnozstvi lidi. Ty sou pekne naivni, kdyz verej takovy reklame. Jezdi dobre, super stav, vraceni penez...cha cha. Zaruka vraceni penez je tam asi 10 sekund - než si je prepocitaji. Ja osobne znam taky jeden bazar, kterej je asi stejne velky, ale suverene to o sobe netvrdi. Proste AAA je * a az to budou vsichni vedet, tak to tady ten australan zabali a pujde nekam do Kazachstanu zase narejzovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.00  10:14

« Re: Dalsi dukaz o serioznosti AAA?

Ale jo, už sem pár lidí od nich psalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.01.00  09:56

To nevim jestli čtou tuhle rubriku, ale mohli by sme jim dát vědět, že existuje a nechat jim možnost se vyjádřit.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.00  09:56

No jak jsem tak procházel jejich web, tak víte, jakou bych pro ně vymyslel přezdívku?
    Jezdí super
    - to totiž mají napsáno u 3 aut z 5ti.
  • 00 Reagovat !

foto

06.01.00  09:33

« Dalsi dukaz o serioznosti AAA?

AAA jsou opravdu neseriozni, pokud bych tam kupoval autak na jezdeni tak bych byl urcite velmi nespokojeny zakaznik.
    Koupil jsem dvoumistneho sportaka (jinak mam jeste jedno auto na jezdeni).
    Nechali mne svezt. Pri zkusebni jizde dlouhe cca. 5 az 7 km, jsme objevili nekolik zavad spatne brzdy (kotouce a desticky) a prilis vysoky volnobeh 3500 ot/min (v postate zavady nic hrozne vazneho).
    Kdyz jsem si auto odvazel domu, ujel jsem jen 10km a auto se uvarilo, nedojel jsem ani domu.
    Na aute pritom bylo napsano JEZDI SUPER a DOBRY STAV (to neni moc seriozni?).
    Ani jsem se auto nesnazil reklamovat - kdyby mi o tom vareni rekli auto bych zrejme stejne koupil,
    mam to auto jako konicka a drive ci pozdeji vse opravim, ale o serioznosti bazaru to moc nesvedci.
    Kupni smlouva je napsana tak, ze reklamace stejne nepada v uvahu - klidne reknou ze me na to upozornili.
    Nedokazu si predstavit co by nelal nejaky chudak, ktery neumi na aute ani poradne vymenit kolo a potrebuje jezdit.
    Neverte povidackam o testovani nevim kolika dulezitych parametru, tchan tam prodal Vectru a jen se v ni projeli a to bylo vsechno testovani bez jakychko-li zaznamu. Jeste se divili ze tak dobre auto chce prodat a pak mu dali o 20 tisic min nez slibovali.
    PS: Pro AAA urcite ctou tuto rubriku - klidne napisu vse v Aj a podepsane pro jejich vedouci at se mi pak k tomu vyjadri, kdyz jsou tak seriozni.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.01.00  08:50

« Re: AAA v televizi

Tak co tam bylo??? V hopsode nemeli televizi ;o( Diky za odp.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.00  22:09

« Re: AAA

a ještě jedna věc. když sem tam s tým kámošem byl, tak tam někdo reklamoval auto, který si tam koupil na leasing. Koupil ho prý v pátek a v úterý ho šel vrátit. Bylo mu řečeno, že ze zaplacené akontace, která byla 40.000,- mu můžou vrátit maximálně 10.000,-, protože mají takovou dohodu s leasingovkou, která si bere za odstoupení od smlouvy. Hm, to musí být docela dobrej kšeft.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…