AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

25.01.00  14:41

« Re: Jak jsem koupila, tak prodávám

propustili 160.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.00  11:29

« Re: Lidska nenavist,zloba a zavist

To Fred:Nechapu co ti vadi na tom,ze se tady o tom diskutuje.Pokud sem lidi pisou vesmes spatne skusenosti tak na tom asi neco bude a timhle auditoriem se o tom ostatni dozvi.Ja mam napriklad znameho,ktery si tam koupil auto kolem 170tkc a dodnes mu ho nikdo neukradl a ani s nim nema vetsi problemy.Ovsem muj nazor po navsteve a po informacich o AAA je ten ,ze bych si tam auto stejne asi nekoupil, nebo bych byl velmi,VELMI opatrny.
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.00  10:19

« to fred

Hele není fred náhodou zaměstnanec AAA. To už se tady párkrát stalo. Logikou na to odpovídá.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.00  09:55

Argument, ze zavrazdeny nemel chodit tou cestou co sel - mohl si prece vybrat kudy pujde, tak co si stezuje, je opravdu excelentni. :-))) A trestni oznameni za nactiutrhani je jeste lepsi. Nastesti se vzdy zkouma obsah oznameni a ne neexistujici paragraf.

Mozna by Fredovi neskodilo, kdyby prestal myslet. Lide s nedostatkem mozkove kapacity a informaci, by to meli mit ze zakona zakazano. :-)

Tahle rubrika byla zalozena 21.7.1999 (a od zacatku se tu na AAA nadava). Media predhodila AAA jako korist vlkum nekdy pred 14 dny, nebo kdy.

Jestli je tu nekdo zblbly medii, tak je to prave Fred, ktery se paradoxne domniva, jaci jsou vsichni pitomci, co nekriticky cumi na TV a vsemu veri. Navic jeste v pozoruhodne kombinaci, kdy sam nekterym kecum veri a pouziva jako argument.

To > K: pravnik je pri vetsine transakci (jako napr. nakup v AAA) uplne k nicemu. Ze se jedna o podvod a okradeni klienta musi byt jesne kazdemu, kdo si ji precte. A spravnou smlouvu (jejiz zneni je notoricky zname - vychazi snad obcislo v kazdem motoristickem casopise a porad ve vetsine inzertnich, za petikilo vytiskne kazdy pravnik) podvodnik nikdy nepodepise (a kdyz podepise, tak ji stejne nedodrzi, takze je to vlastne burt).
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.00  09:17

« Kvantita vs kvalita

Já si nemyslim, že maj v AAA jenom vraky, ale člověk tam může jít koupit auto jedině 1)pokud tomu fakt rozumí, 2)s někym kdo tomu fakt rozumí, nebo 3)s právníkem. Jejich smlouvy jsou neprůstřelný a obchod založený na kvantitě bohužel na úkor kvality.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  23:03

no.....to mas sice pravdu, ze kdyz se ti neco nelibi AAA te urcite nebudou tlacit to koupit, i kdyz i o tom lze pochybovat, ale budiz. a ted si predstav, ze by ten Opel bez brzdice nekde havaroval, ridil by pracovnik AAA, a jeden ze zakazniku by zahynul.....v pripade auta bez brzdy je to celkem pravdepodobne. tak ti povim co by pan Denny s panem Howiem vymysleli, okamzite by rekli, ze zamestnanec mel dovolenou, ze AAA za to vubec nemuze, ze si tam pujcil auto, a ze oni jako nic. jako bych slysel ten houf ruznejch radoby pravnicky vzdelanejch holcicek co je tam obskakujou....je to pouze teorie, nic netvrdim, ale bojim se ze by to tak bylo.

TO: K jo o tech 200 lidech jsem to slysel taky, a pred tim pry 40. musim zjistit kolik prodavaji...to bude velmi zajimave cislo.
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.00  22:18

« Lidska nenavist,zloba a zavist

Nevim proc jsem volil tolik vet,kdyz by mohla stacit jedina.NIKDO VAM NIC NENUTI A JE JEN NA VASEM ZVAZENI ZDA SE ROZHODNETE PRO TU CI ONU VOLBU.Vsude je prece plno jinych bazaru,muzete si vyzkouset desitky aut a pokud Vas u AAA zklamali svym pristupem,tak uz tam nechodte a povezte to vsude svym znamym.To je zcela legitimni,ale ocernovat nekoho kdo se snazi na tomto poli trochu vnest svetlo a prijit s necim novym,to se mi zda trochu pritazene za vlasy.
    Jeden clovek tady dramaticky popisoval prihodu s chybejicim brzdicem.Dobre vyzkousel jste,nelibilo se,tak nekoupite.A co ma byt,vyzkousejte jine,nebo jdete jinam.Takovych prihod z ruznych bazaru jsou desitky,kdyby se vsechno melo verejne rozpitvavat na internetu...Bazar mrzi,ze jste jim neudelal kseft a napriste sve sluzby urcite zkvalitni/ma jasnou motivaci - zisk/,pokud ne tak zacne upadat.
    Urazili Vas v autobazaru,chovali se k Vam nevhodne,ba sproste???Tak uplatnete sve pravo a jdete podat treba trestni oznameni za na cti utrhani.Co Vam v tom brani?Pripadny soud vse zvazi a rozhodne.A piste si ,ze dotycny autobazar opet sve sluzby zkvalitni,nepotrebuje negativni reklamu/i kdyz v tomto pripade ho i negativni reklama,tedy neplacena hodne zviditelni/ a ten pan co psal,ze vrazi penize do antireklamy jim vlastne pomuze.
    Pouziju metaforu:Nekteri z Vas mi pripadaji jak smecka vlku,ktere nekdo oznacil korist/media/ a snazite se jakymkoliv zpusobem/pomluvou/ tuto korist dostihnout a zabit,ale jen kdyz za sebou vidite dostatecnou podporu a te je na tomto serveru jako maku...
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.00  17:20

« Jak jsem koupila, tak prodávám

Jestli vás to někoho potěší, tak prý prodávají "jen" 30 aut denně, propustili 200 lidí a jsou v mínusu díky obrovským nákladům. (Jak kupuju, tak prodávám)Možná zapůsobila antireklama, možná je jen velká zima, možná to ani neni pravda.
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.00  15:16

« to Gapa

To samy jeste jednou.I za zbozi, ktery se prodava v bazaru, prodavajici ruci!A pokud soudni znalec ohodnoti zavadu tak, jako je to v tomhle pripade, soud to uzna!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  15:12

« Re: Trzni system:to fredl

Teda takovyhle pojeti prava je zajimavy!!!Mozna vas to prekvapi ,ale i v trznim systemu se musi dodrzovat zakony!Takze argument o tom, ze "kdyz si koupite ojety auto, ono se vam rozsype, tak co si stezujete!" je nutno odmitnout!Predstavte si, ze i prodejce v bazaru ma nejaky zakonny povinnosti!Prekvapen?Ale to snad ne...
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.00  11:51

« Pro pobavení

Docela sem se bavil, když jsem se jel s kamarádem podívat do AAA na Peugeota, konkrétně 205 1,9 GTI, r.v. 91 za 49.000,-. Komentářů k vozům je tu dost,takže nebudu popisovat,že mělo spojku, která by měla v tomto roce výroby být jiná atd., ale jenom bych se chtěl pozastavit nad jejich propagovaným přístupem k zákazníkovi... To že auto nenastartovalo, vyřešili dovezenou baterií na vozejku a pak jsem si raději zacpal uši a zavřel oči... křach, místo jedničky zpátečka a málem to prodejce napálil dozadu... křach, místo jedničky trojka... a už s kamarádem prodejce odskakoval na silnici a jeli se projet. To samé se opakovalo při jejich příjezdu. Myslím si, že i když nikdo neuvěří, že to jsou podvodníci, kteří si do zrcátek ukrývají náhradní klíčky, tak by ho měl i tento přístup k zákazníkovi a k nabízeným autum odradit...
    P.S.Když budete mít čas, mrkněte na [odkaz] :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  09:33

« Re: Trzni system

Tržní systém, tržní systém je něco úplně jinýho než co tady píšeš ! Samozřejmě, že každej zelinář mě bude přesvědčovat, ža ty jeho mandarinky jsou nejsladší. Dobře koupim, ale zjistim, že nejsou. Pudu tam příště ? NE ! No a o tom to je. Pokud se někdo v AAA spálí, tak asi neřekne svým známým´, který taky sháněj auto, že v AAA koupil dobrý auto, který jezdí. Já osobně jsem se účastnil koupí dvou aut v autobazarech. je samozřejmostí zdejších bazarů, že stáčej kilometry atd., ale přístup jakej je v AAA je v tom, aby se napakovali na lidech, který nerozuměj autům a spoléhaj na solventnost tohoto autobazaru. No já osobně si tam auto nekoupim.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  08:08

« Re: AAA???

To Gapa:
    Ja jsem Auto koupil u AAA, od Toyoty melo pozadovat nahradu AAA, ne ja!A ohledne sumy 6.000,- to jsem uvedl jen jako dukaz, kvuli jake sume uz jsou na vas sprosti a napadnou Vas.....
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 24.01.00  08:07

to fredl: tržní systém je sice na západě normální, ale existuje tam i něco čemu se říká "Právní systém" a když tě nekdo podvede, tak si to i odnese. Jinak pokud by jsi špatné ojeté auto nereklamoval, tak to je tvoje chyba. Podle právního systému, který je i v západních zemích, to auto reklamovat můžeš. Podvod je totiž vždy podvod, ikdyž se jedná o ojeté auto. Přečti si nejdřív "Občanský zákoník".

Jinak do AAA chodí i auta v super stavu, ale otázkou je co z nich zbyde až projde jejich servisem. Pokud někdo znáte okolí tohoto autobazaru, tak zkuste zpočítat kolik tam je casin a heren.
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.00  03:21

« Prověřený auto bez brzdy???? v AAA klidně !!!!!!!!

Napíšu Vám, co se mi stalo s kamarádama v AAA v květnu 99. Jeli jsem se tam podívat na auta a docela se mi tam líbil Opel Kadet 2,0. Měl najeto něco pod 200 000 Km, docela ale udržovanej a tak že ať nám to jako ukáže. Jeli jsme s tím na kontrolní jízdu kousek za AAA. Chlápek to rozpálil, auto pěkně šlapalo, alo když přibrzdil, tak mu to pěkně táhlo doleva. Za chvíli to půjčil i mně a asi ve 150 jsem začal přibržďovat. To auto neskutečnym způsobem táhlo doleva. Měl jsem za to ,že to asi budou destičky a že je už hodně dlouho nikdo nekontroloval. Chlápek mi to jen potvrdil. Přijeli jsem to bazaru a že jako na rampu. Najeli jsem na rampu vysokou asi 0,6 m!!!! (trochu důmyslné) a stalo se něco nečekanýho. Při kontrole přední nápravy jsem zjistili, že na pravým předním kole není vůbuc žádnej brzdič. Prostě celej ten krám byl bůh ví kde, kotouče tam byly chudáci úplně sami a brzdová hadička byla nahoře zaslepená kapkou cínu. Maníka jsme teda slušně sjeli a poslali i celým AAA do *. A on že cena je tomu uzpůsobená a že potencionální kupec by na to byl upozorněn apod. Nevím co jsme teda tenkrát byly mi, ale * 200 x prověřený auta je sice hezký, ale jestli tam maj mechaniky, kteří nepoznaj ani, že auto nemá brzdič, tak to pak nemá vypadat, jak to vypadá. Skrátka a dobře, jsou to * mazaný. JSem docela rád, že jsem se s tím auťákem nikde nevotočili a že vůbec žijem. Nechápu, jak takový auto mohli vůbec přijmout. ALe to už je asi jiná pohádka......
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  01:49

« Re: AAA???

to: RadekG. Nazvat čep řízení "tyčkou"??? no budiž..... je pravda že 27000km je opravdu málo na to aby jsi měl s těmi čepy problémy...... pokud jde opravdu o výrobní vadu, vysvětli mi prosím tě jakou logikou tě napadlo uplatňovat nároky vyplývající z výrobních vad u AAA???...... proč své požadavky nesměřuješ na TOYOTU ČR????...... nemá snad toyota celosvětově záruku 3 roky???....... nebo je něco jinak a něco jsi nám zamlčel???...... k tvému návrhu ať si tam koupím auto, můžu poznamenat pouze jediné: Zatím to nemám zapotřebí. Raději volím cestu nového auta, kde jsem jako zákazník opravdu v jiném postavení....... pokud bych však volil cestu zakoupení nějaké ojetiny, tak zvolím takovou, aby mi ještě zbylo na její provoz a případné opravy. Pokud bych si zvolil "kočkolap" a ještě k tomu japonce, tak bych se opravou za necelých 6.000Kč ani nezabýval.....prostě jsem měl smůlu....
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  01:17

« to: roman

to: roman. Trochu jsi to s tím Baťou nepochopil. Vůbec jsem neměl na mysli, chování prodejců. Chtěl jsem tím jen naznačit, že pokud kupuješ nové zboží, je tvé právní postavení úplně jiné než když si budeš kupovat zboží použité (obnošené boty). K té právní úpravě: § 50 zákona 513/1991 Sb. (v pozd.zn) Obchodní zákoník.
    Zlehčování
    1) Zlehčováním je jednání, jímž soutěžitel uvede nebo
    rozšiřuje o poměrech, výrobcích nebo výkonech jiného soutěžitele
    nepravdivé údaje způsobilé tomuto soutěžiteli přivodit újmu.
    2) Zlehčováním je i uvedení a rozšiřování pravdivých údajů o
    poměrech, výrobcích či výkonech jiného soutěžitele, pokud jsou
    způsobilé tomuto soutěžiteli přivodit újmu.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.00  22:49

Pocitani zisku?
    V TP je napsano jmeno predchoziho majitele staci mu zavolat. Vam pripada asi trzni byt vulgarni a sproste jednani??Na co jsou teda nase zakony pokud se podle nich nebudeme ridit?Nekdo Vas okrade, podvede....a Vy? To je trh, zlodeji se chovaji trzne, nakupuji levne....Udivuje me Vas postoj. To se maji lide chovat jako ovce a nechat si vse libit? Ja jsem zde nebyl, na rozdil od pracovniku AAA sprosty!
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.00  22:16

« Trzni system

Zdravim vsechny motoristy...
    No to je neskutecne co tady ctu!!!Tolik zavisti a vet odsouzeni po jednom odvysilani na Nove a vyjadreni par nespokojenych zakazniku AAA??Jsem opravdu zdesen.Co by jste chteli panove?Kupujete ojeta auta ,ktere Vam nikdo nenuti a je jen na Vasem zvazeni jak se rozhodnete.Muj osobni nazor je takovy,ze AAA je trnem v oku mnoha konkurencnich bazaru a bere jim ksefty,proto i ta vlna nenavisti.
    Co vam nabidnou jine bazary/mnohdy vubec nic/.AAA se alespon na tomto poli snazi nastolit nejaky standard a konkurenci poradne zatopit a zvysit si tim podil na trhu,ale to je zcela normalni i v rozvinute ekonomice zapadoevropskych trhu.Holt v kapitalismu silnejsi a schopnejsi vyhrava,smirte se s tim...Silna konkurence je zase to nejlepsi pro nas konecne spotrebitele,zkvalitnuji se sluzby a pada cena srovnatelne nabidky/bud primo,nebo dodatecnymi bonusy/.Me osobne by nikdy ani nenapadlo jit reklamovat ojete auto.Ze Vam to AAA nabizi jako dolnkovy bonus je jen jejich tah proti konkurenci,i kdyz priznavam,ze ne zcela povedeny.To,ze je na autech napsano,ze jezdi super a prodejci je vychvaluji az do nebe je taky zcela samozrejme.V obchode se saty Vam taky prodavacka bude povidat jak Vam to slusi/protoze je motivovana procenty z prodeje/ v zelenine Vas bude zelinar presvedcovat jak jsou ty jeho mandarinky sladke a bez pecek/protoze je motivovan ziskem/.Je na Vas zda uverite a koupite.V bazaru mate moznost si vse vyzkouset ,prohlednout,vzit si sebou treba tucet odborniku a potom vse zvazit a pri tom vsem Vas NIKDO NENUTI,jen se Vas snazi ovlivnit,ale zase je na Vas jak moc na jejich reci date.Kdyz se Vam potom auto po urcite dobe vysype,tak jste bud VY spatne vybirali,anebo nemate proste kliku.Nic vic,nic min...u ojeteho vozu s tim proboha musite pocitat!!
    P.S.Jeste vyzva k tomu vytecnikovi,ktery se jim pokusil pocitat zisky dle nejakych nepodlozenych informaci..PANE JSTE UBOHY...
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.00  10:11

« AAA

zkušenost tedy osobní nemám, ale to co jsem slyšel od přátel případně si přečetl tady mi stačí nato abych si o nich udělal obrázek (a to nikterak hezký)První dojmy z tohoto bazaru musí neznalého člověka ohromit - špičková reklama, vysoká úroveň prodeje, ale tím to končí. ostatní se podobá spíše divokému východu...... Je otázkou co si kdo nechá líbit a komu dřív rupne v bedně. Proto se opravdu nedivím přehnaným příspěvkům zde (v tom lepším případě) a magorům co jim totálně ruplo v makovici a šli někoho oddělat (v tom horším případě).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…