AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

26.01.00  13:37

« relamace od přímého majitele

Je to lepší i horší: 1)Proti velké firmě můžeš velice dobře prohrát (její právníci to zařídí!) i vyhrát (s pomocí mediií, vč. TV - Nova, tím se oni poddají a ustoupí. 2) Stejně tak to může probíhat (v jiných dimenzích samozřejmě) i u soukromého, přímého majitele, vzpomen si ale, že se stalo spousta případu, kdy člv. koupil auto od majitele, s autem byly problémy (krad., zamlčel skutečnosti s poruchami...) a ten člověk se prostě zmizel ze sveta, nebo prostě dělá všechno proto, aby ty prachy nemusel vracet. -)Může to fungovat podobně, jako že v tomto státě ještě nikdo nesplatil dluhy, i když soud vydal rozhodnutí, že pan A má panu B vrátit x korun českých.
  • 00 Reagovat !

foto

26.01.00  12:45

« Moje zkusenosti z AAA.

Pokud davate auto na protiucet "VEZMOU VAS NA HUL" (jednani je vsak slusne).Prodalval jsem tam auto z tchanem Opel Vectra 2.0 (r.v. 91 vcetne ABS). Po predchozi dohode (ustni) slibili 90t Kc. Pote co si tchan vybral Hondu Civic (r.v. 97 + servisni knizka-vyplnena) za 260t Kc a chtel prodat Oplika na protiucet. Pri zkusebni jizde se technik dokonce podivoval proc chce prodat auto v tak dobrem stavu, ale nabidli mu cenu jen 70t Kc. Tchan byl nalopate a pristoupil Honda ho lakala.
    Honda byl zrejme dobry kup zatim jezdi bez problemu a jedinou zavadou byla praskla zarovka.
    Ja jsem koupil v AAA zvlastnost (dlouho jsem ji schanel a cena byla prizniva znacku nepisu zatim meli jen jednu)a byl jsem ochotnej akceptovat vsechny zavady (stejne bych je opravil). Na vetsinu jsem prisel hned pri predvadeci jizde. Po prostudovani smlouvy jsem se zhrozil (absolutne nemozne nic vyreklamovat), byl jsem totiz seznamen z technickym stavem vozidla (stav vsak neni nikde popsan). Vysledek byl ze jsem s autem ani dedojel domu a po cca. 10km se uvarilo (pri velmi opatrne jizde vubec totiz nebrzdilo). Rikam kdyby mi to rekli stejne bych ho koupil, akorat bych mozna si mozna vymohl jeste nejakou slevicku.
    Jinak jednani lidi v AAA je slusne, akorat davejte VELKYHO ale VELKYHO BACHA vetsine levnych aut neco je treba i vaznejsiho. Na mem aute bylo JEZDI SUPER a DOBRY STAV (realny stav - brzdy uplne v p.., praskle predni sklo, prehriva se, volnobezne otacky 2500). Dejte si POZOR nic jineho se neda rict a pokud potrebujete jezdit jdete jinam kde s vami vyplni protokol o stavu vozidla - kupoval jsem tak kdysi Favorita r.v. 93 jinde a takovy protokol meli a vse bylo OK.
  • 00 Reagovat !

foto

26.01.00  11:37

« Prozrel jsem - dekuji

Dekuji vsem zucastnenym na tomto auditu.Koketoval jsem totiz z myslenkou, zakoupit jety vuz od AAA. Prosondoval jsem ruzne bazary tady u nas na severu Moravy a ceny se mi zdaly dost vysoke {napriklad autobazar POSTL - Dobra u Frydku mistku = FELICIA 1.3 /50KW, r.v. 1995 ! Vybava Lx /normal/ najeto kolem 60 tkm ,cervena.....145 000Kc !!!!! }. K tomu bych rad dodal ze jsem loni prodaval totoznou Felicii z roku 1995 s vybavou GLS { Konstrukt,tazne atd} a mel jsem problem se ji zbavit za nejakejch 130 tisic...no ale k veci.Jak jsem tak koukal na ceny v AAA zdalo se mi ze jsou prijatelnejsi - nizsi.Vzhledem k poctu aut, ktere prodavaji a ktre je mozno tam shlednout jsem si myslel ze si musim vybrat.Kdyz jsem ale procetl tohle auditorim, nazor jsem zmenil........musim rict /za sebe / ze tolik spatnych zkusenosti s jednim prodejcem mi staci k tomu, abych se poohledl nekde jinde.Hlavne me zarazi to co pisete o jejich jednani {viz presvedcovani o tom ze auto maji.....viz napadeni reklamujiciho....viz chybejici "brzda" atd..atd.} K cemu tedy maji ty Internetove stranky. ?!?!?! Blahove jsem myslel ze kdyz si tam neco zajimaveho najdu a treba se telefonicky dopmluvim, nepojedu tam zbytecne...jak vidim,seredne jsem se mylil.
    Dekuji tedy vsem jeste jednou za to ze mi sundali ruzove bryle, naivni nejsem / alespon doufam / ale ze je v cele veci takovej bordel...to jsem skutecne netusil.
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.00  16:57

« AAA-* největší

Ono je to celkem jednoduchý přivandrovat do postkomunistické ČR s relativně slušným kapitálem na dané teritorium a využít naivity lidí a prohnilého právního systému. Ale co je moc to je moc. Myslím si, že praktiky AAA si nedovolí žadný jiný bazar. Vsadím se, že až se v CŘ narovná právní systém pan Denny posune svoje aktivity třeba do Rumunska. (nebo ho někdo dřív zastřelí?) Já osobně bych preferoval koupi auta přímo od majitele. Jednak si můžu otipovat majitele, vim kde bydlí, mohu si dovolit přizvat technika, sepsat dobrou smlouvu atd..a hlavně platím cenu pro majitele a v případě vrácení auta je pan XY potenciálné vyrovnanější protivník, než gigant AAA. Tohle si zájemce u AAA nemuže dovolit. Všichni určitě dobře znáte taktiku AAA při výkupu,když po telefonu vám odsouhlasí jakousi cenu, po příjezdu se mluví už o 80% ceny, pak se 3 zacukají a je z toho 60%. Majitel je už unavený a chce mít pokoj a přistoupí. Mimochodem o autě majitele se mluví jako o ležáku, o šrotu atd. No a na druhý den auto projede AAA servisem, kde se provede kosmetický servis, případně se poohlédnou po zajímavých dílech pro jiná svá auta a šups s autem na plac za 140% prvotní ceny a cedulkou "jezdí super", "udržované", "nehavarované"... a čeká se na hlupáka. Uřčitě stojí za zmínku zkušenost mimopražských zákazníků, jež se chytnou na inzeráty, v kterých se neustále točí fotky stejných aut, kteří se po telefonu informují na vysněné auto. "ano máme pane, přijeďte si zítra" odpovědí v AAA. A tak někdo jede třeba 400km, peníze u sebe, těší se na to "jeho vysněné" a ouha auto není? "Teď se prodalo pane, ale můžeme Vám nabídnout ..... a další šrot je z placu pryč!! Kamarád říkal, že takle zbytečně jel už 2x z Olomouce, pak se nasral zavolal od brány, představil se jinak, řekl, že je ze Zlína a AAA řekli, že to auto mají a ať zítra přijede. No není to *? Když si představím, kolik lidí za svoje lehce nebo těžce vydělané peníze mají před barákem hromadu šrotu a nepřímo sponzorsky se podílejí na gigantické reklamě, která dovede do stejné situace jejích, kamarády, známé, sousedy ..... Jo kdyby Česi nebyli blbí a nekupovali podle ceny a počkali si.....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.00  15:27

« Re: Jak jsem koupila, tak prodávám

I tak je to celkem slusny cislo na jeden autobazar. Kamos rikal, ze pry jsou ted prodejci nejaky ochotny. Za kazdy auto carku a kdo jich ma nejmin tak je odejit. Alespon nejaka zmena k lepsimu.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.00  14:41

« Re: Jak jsem koupila, tak prodávám

propustili 160.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.00  11:29

« Re: Lidska nenavist,zloba a zavist

To Fred:Nechapu co ti vadi na tom,ze se tady o tom diskutuje.Pokud sem lidi pisou vesmes spatne skusenosti tak na tom asi neco bude a timhle auditoriem se o tom ostatni dozvi.Ja mam napriklad znameho,ktery si tam koupil auto kolem 170tkc a dodnes mu ho nikdo neukradl a ani s nim nema vetsi problemy.Ovsem muj nazor po navsteve a po informacich o AAA je ten ,ze bych si tam auto stejne asi nekoupil, nebo bych byl velmi,VELMI opatrny.
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.00  10:19

« to fred

Hele není fred náhodou zaměstnanec AAA. To už se tady párkrát stalo. Logikou na to odpovídá.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.00  09:55

Argument, ze zavrazdeny nemel chodit tou cestou co sel - mohl si prece vybrat kudy pujde, tak co si stezuje, je opravdu excelentni. :-))) A trestni oznameni za nactiutrhani je jeste lepsi. Nastesti se vzdy zkouma obsah oznameni a ne neexistujici paragraf.

Mozna by Fredovi neskodilo, kdyby prestal myslet. Lide s nedostatkem mozkove kapacity a informaci, by to meli mit ze zakona zakazano. :-)

Tahle rubrika byla zalozena 21.7.1999 (a od zacatku se tu na AAA nadava). Media predhodila AAA jako korist vlkum nekdy pred 14 dny, nebo kdy.

Jestli je tu nekdo zblbly medii, tak je to prave Fred, ktery se paradoxne domniva, jaci jsou vsichni pitomci, co nekriticky cumi na TV a vsemu veri. Navic jeste v pozoruhodne kombinaci, kdy sam nekterym kecum veri a pouziva jako argument.

To > K: pravnik je pri vetsine transakci (jako napr. nakup v AAA) uplne k nicemu. Ze se jedna o podvod a okradeni klienta musi byt jesne kazdemu, kdo si ji precte. A spravnou smlouvu (jejiz zneni je notoricky zname - vychazi snad obcislo v kazdem motoristickem casopise a porad ve vetsine inzertnich, za petikilo vytiskne kazdy pravnik) podvodnik nikdy nepodepise (a kdyz podepise, tak ji stejne nedodrzi, takze je to vlastne burt).
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.00  09:17

« Kvantita vs kvalita

Já si nemyslim, že maj v AAA jenom vraky, ale člověk tam může jít koupit auto jedině 1)pokud tomu fakt rozumí, 2)s někym kdo tomu fakt rozumí, nebo 3)s právníkem. Jejich smlouvy jsou neprůstřelný a obchod založený na kvantitě bohužel na úkor kvality.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  23:03

no.....to mas sice pravdu, ze kdyz se ti neco nelibi AAA te urcite nebudou tlacit to koupit, i kdyz i o tom lze pochybovat, ale budiz. a ted si predstav, ze by ten Opel bez brzdice nekde havaroval, ridil by pracovnik AAA, a jeden ze zakazniku by zahynul.....v pripade auta bez brzdy je to celkem pravdepodobne. tak ti povim co by pan Denny s panem Howiem vymysleli, okamzite by rekli, ze zamestnanec mel dovolenou, ze AAA za to vubec nemuze, ze si tam pujcil auto, a ze oni jako nic. jako bych slysel ten houf ruznejch radoby pravnicky vzdelanejch holcicek co je tam obskakujou....je to pouze teorie, nic netvrdim, ale bojim se ze by to tak bylo.

TO: K jo o tech 200 lidech jsem to slysel taky, a pred tim pry 40. musim zjistit kolik prodavaji...to bude velmi zajimave cislo.
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.00  22:18

« Lidska nenavist,zloba a zavist

Nevim proc jsem volil tolik vet,kdyz by mohla stacit jedina.NIKDO VAM NIC NENUTI A JE JEN NA VASEM ZVAZENI ZDA SE ROZHODNETE PRO TU CI ONU VOLBU.Vsude je prece plno jinych bazaru,muzete si vyzkouset desitky aut a pokud Vas u AAA zklamali svym pristupem,tak uz tam nechodte a povezte to vsude svym znamym.To je zcela legitimni,ale ocernovat nekoho kdo se snazi na tomto poli trochu vnest svetlo a prijit s necim novym,to se mi zda trochu pritazene za vlasy.
    Jeden clovek tady dramaticky popisoval prihodu s chybejicim brzdicem.Dobre vyzkousel jste,nelibilo se,tak nekoupite.A co ma byt,vyzkousejte jine,nebo jdete jinam.Takovych prihod z ruznych bazaru jsou desitky,kdyby se vsechno melo verejne rozpitvavat na internetu...Bazar mrzi,ze jste jim neudelal kseft a napriste sve sluzby urcite zkvalitni/ma jasnou motivaci - zisk/,pokud ne tak zacne upadat.
    Urazili Vas v autobazaru,chovali se k Vam nevhodne,ba sproste???Tak uplatnete sve pravo a jdete podat treba trestni oznameni za na cti utrhani.Co Vam v tom brani?Pripadny soud vse zvazi a rozhodne.A piste si ,ze dotycny autobazar opet sve sluzby zkvalitni,nepotrebuje negativni reklamu/i kdyz v tomto pripade ho i negativni reklama,tedy neplacena hodne zviditelni/ a ten pan co psal,ze vrazi penize do antireklamy jim vlastne pomuze.
    Pouziju metaforu:Nekteri z Vas mi pripadaji jak smecka vlku,ktere nekdo oznacil korist/media/ a snazite se jakymkoliv zpusobem/pomluvou/ tuto korist dostihnout a zabit,ale jen kdyz za sebou vidite dostatecnou podporu a te je na tomto serveru jako maku...
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.00  17:20

« Jak jsem koupila, tak prodávám

Jestli vás to někoho potěší, tak prý prodávají "jen" 30 aut denně, propustili 200 lidí a jsou v mínusu díky obrovským nákladům. (Jak kupuju, tak prodávám)Možná zapůsobila antireklama, možná je jen velká zima, možná to ani neni pravda.
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.00  15:16

« to Gapa

To samy jeste jednou.I za zbozi, ktery se prodava v bazaru, prodavajici ruci!A pokud soudni znalec ohodnoti zavadu tak, jako je to v tomhle pripade, soud to uzna!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  15:12

« Re: Trzni system:to fredl

Teda takovyhle pojeti prava je zajimavy!!!Mozna vas to prekvapi ,ale i v trznim systemu se musi dodrzovat zakony!Takze argument o tom, ze "kdyz si koupite ojety auto, ono se vam rozsype, tak co si stezujete!" je nutno odmitnout!Predstavte si, ze i prodejce v bazaru ma nejaky zakonny povinnosti!Prekvapen?Ale to snad ne...
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.00  11:51

« Pro pobavení

Docela sem se bavil, když jsem se jel s kamarádem podívat do AAA na Peugeota, konkrétně 205 1,9 GTI, r.v. 91 za 49.000,-. Komentářů k vozům je tu dost,takže nebudu popisovat,že mělo spojku, která by měla v tomto roce výroby být jiná atd., ale jenom bych se chtěl pozastavit nad jejich propagovaným přístupem k zákazníkovi... To že auto nenastartovalo, vyřešili dovezenou baterií na vozejku a pak jsem si raději zacpal uši a zavřel oči... křach, místo jedničky zpátečka a málem to prodejce napálil dozadu... křach, místo jedničky trojka... a už s kamarádem prodejce odskakoval na silnici a jeli se projet. To samé se opakovalo při jejich příjezdu. Myslím si, že i když nikdo neuvěří, že to jsou podvodníci, kteří si do zrcátek ukrývají náhradní klíčky, tak by ho měl i tento přístup k zákazníkovi a k nabízeným autum odradit...
    P.S.Když budete mít čas, mrkněte na [odkaz] :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  09:33

« Re: Trzni system

Tržní systém, tržní systém je něco úplně jinýho než co tady píšeš ! Samozřejmě, že každej zelinář mě bude přesvědčovat, ža ty jeho mandarinky jsou nejsladší. Dobře koupim, ale zjistim, že nejsou. Pudu tam příště ? NE ! No a o tom to je. Pokud se někdo v AAA spálí, tak asi neřekne svým známým´, který taky sháněj auto, že v AAA koupil dobrý auto, který jezdí. Já osobně jsem se účastnil koupí dvou aut v autobazarech. je samozřejmostí zdejších bazarů, že stáčej kilometry atd., ale přístup jakej je v AAA je v tom, aby se napakovali na lidech, který nerozuměj autům a spoléhaj na solventnost tohoto autobazaru. No já osobně si tam auto nekoupim.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  08:08

« Re: AAA???

To Gapa:
    Ja jsem Auto koupil u AAA, od Toyoty melo pozadovat nahradu AAA, ne ja!A ohledne sumy 6.000,- to jsem uvedl jen jako dukaz, kvuli jake sume uz jsou na vas sprosti a napadnou Vas.....
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 24.01.00  08:07

« Re: Trzni system

to fredl: tržní systém je sice na západě normální, ale existuje tam i něco čemu se říká "Právní systém" a když tě nekdo podvede, tak si to i odnese. Jinak pokud by jsi špatné ojeté auto nereklamoval, tak to je tvoje chyba. Podle právního systému, který je i v západních zemích, to auto reklamovat můžeš. Podvod je totiž vždy podvod, ikdyž se jedná o ojeté auto. Přečti si nejdřív "Občanský zákoník".

Jinak do AAA chodí i auta v super stavu, ale otázkou je co z nich zbyde až projde jejich servisem. Pokud někdo znáte okolí tohoto autobazaru, tak zkuste zpočítat kolik tam je casin a heren.
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.00  03:21

« Prověřený auto bez brzdy???? v AAA klidně !!!!!!!!

Napíšu Vám, co se mi stalo s kamarádama v AAA v květnu 99. Jeli jsem se tam podívat na auta a docela se mi tam líbil Opel Kadet 2,0. Měl najeto něco pod 200 000 Km, docela ale udržovanej a tak že ať nám to jako ukáže. Jeli jsme s tím na kontrolní jízdu kousek za AAA. Chlápek to rozpálil, auto pěkně šlapalo, alo když přibrzdil, tak mu to pěkně táhlo doleva. Za chvíli to půjčil i mně a asi ve 150 jsem začal přibržďovat. To auto neskutečnym způsobem táhlo doleva. Měl jsem za to ,že to asi budou destičky a že je už hodně dlouho nikdo nekontroloval. Chlápek mi to jen potvrdil. Přijeli jsem to bazaru a že jako na rampu. Najeli jsem na rampu vysokou asi 0,6 m!!!! (trochu důmyslné) a stalo se něco nečekanýho. Při kontrole přední nápravy jsem zjistili, že na pravým předním kole není vůbuc žádnej brzdič. Prostě celej ten krám byl bůh ví kde, kotouče tam byly chudáci úplně sami a brzdová hadička byla nahoře zaslepená kapkou cínu. Maníka jsme teda slušně sjeli a poslali i celým AAA do *. A on že cena je tomu uzpůsobená a že potencionální kupec by na to byl upozorněn apod. Nevím co jsme teda tenkrát byly mi, ale * 200 x prověřený auta je sice hezký, ale jestli tam maj mechaniky, kteří nepoznaj ani, že auto nemá brzdič, tak to pak nemá vypadat, jak to vypadá. Skrátka a dobře, jsou to * mazaný. JSem docela rád, že jsem se s tím auťákem nikde nevotočili a že vůbec žijem. Nechápu, jak takový auto mohli vůbec přijmout. ALe to už je asi jiná pohádka......
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…