AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

18.02.00  09:07

« Re: Krach cen u AAA

Myslim si, jak to obvykle pro zvýšení prodeje byvá, že je to jen reklamní trik, aby přitáhli více lidí. Toto se dělá normálně, takže si myslim, že but nezlepvnili nic, nebo jen neprodejné "ležáky."
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.00  05:41

« Re: Krach cen u AAA

Ten odchod no... Podle těch reklam na nová místa.
    A prý to jsou australani jo?
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.00  14:40

« Papiry

Osobne nemam nic proti AAA, hlavne protoze jsem u nich nic nekupoval ani neprodaval a do budoucna to ani udelat nechci. Duvod je dan take praktickou zkusenosti meho blizkeho pritele. Ten strasne chtel pomerne nove auto s lacinym provozem - Felicii. I pres vsechna varovani se mu zdaly byt ceny u AAA dost presvedcivym argumentem a vyrazil nakoupit tam. Druhy den mi potom slavnostne predvedl, co si poridil. Obycejna Felda, ctyri roky stara, najeto 55 tis. km za 139 tis. Kc. Po kratkem projeti se jsme na tom aute krome pekne sjetych pneu nenasli nic spatneho, takze kamos vesele jezdil. Ale asi po tydnu ho to celkem preslo, protoze mu konecne z AAA prisly papiry. Z tech se potom dovedel, ze cele ty ctyri roky auto jezdilo po Praze jako autoskola. Teprve tesne predtim, nez ho dali do AAA, tak nechali vymontovat druhe rizeni a milemu kupujicimu o tom pochopitelne pri prodeji nic nerekli. Kamos mel potom problemy se toho auta zbavit, sice se mu to povedlo, ale s velkou ztratou. Takze upozorneni pro vsechny koupechtive v AAA, nejen mechanika s sebou, ale chtejte taky videt papiry!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.00  21:23

« Re: AAA

Ať koukám sebelíp, tak nikde ve svým příspěvku nevidim slovo "běžně". Řikám, co viděl známej. Můžeš se smát, vztekat, brečet, mlátit hlavou o stůl, atd., ale to je asi tak všechno. Prostě se to stalo... jestli se to stává dál, NIKDO netvrdí!
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.00  15:32

« Krach cen u AAA

Taky uz jsem zaregistroval tu novinku, ze AAA zlevnuje auta o 20%. Co to asi znamena? Muze to byt cokoliv, ale muze to byt i odchod AAA jako celku z naseho trhu, aby se pozdeji vratil pod jinym jmenem v jine podobe, jako nekolik firem, ktere budou navzajem mezi sebou prehazovat auta. Z okolniho deni ziskavam pocit, ze obcane trestanecke kolonie (Australie) jsou nejchytrejsi na svete a vsem ukazou, jak se dela byznys. Doufam, ze je brzy rozslapou klokani.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.00  20:29

to: PeFeL a rychlik. Já jsem neříkal, že se to nedá udělat. rychlik si sám sobě odpověděl. Potřebuješ k tomu ten rovnací rám, pár dobře placených odborníků a spoustu spoustu času. Výsledek => celá akce je nakonec pro velkou firmu (= velké režijní náklady) naprosto nezajímavá. Takové "věci" dělají klasické české garážové firmičky, které na to mají třeba měsíc čas a výdělek 50.000 Kč jim připadá jako ohromný "vývar" (zisk). A víc se na "slepení" dvou felcek opravdu vydělat nedá, tak proč by to dělali??? Tolik vydělají na prodeji auta střední třídy bez toho aby na něj museli šáhnout!!!......Opakuji technicky možné to je, ale každý kdo uvěří té tvé pohádce, že to v AAA-čku dělají běžně, je celkem naivní.......
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.00  00:00

« Trzby 2.7 miliard

Uz jste to cetli, AAA prodaji tydne 500 aut a vykoupi pouhou tretinu nabizenych.Ale trzby 2.7 miliard, to se musi smeknout klobouk dolu....kdo umi ten umi
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.00  11:46

Gapa > Asi jsi krapet zaspal dobu...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.00  08:15

Dá to mnohem méně práce, než si myslíš. Když máš rovnací rám, tak není problém. Rozhodně je to míň práce než stavět třeba zadek z novejch dílů a pasovat to na sebe, odvrtávat a bodovat. Je to ale hazard, když nemáš ten rám s měřením. V garáži se to dá taky udělat, ale pak se nesmíš divit...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.00  00:00

to: PeFeL. Rozpůlit dvě auta??? Svařit??? Zakitovat??? Zalakovat??? buďto jsi se úplně zbláznil, nebo jsi poněkud mentálně zaostalý pokud jsi někomu na tenhle špek skočil. Ne, že by to nebylo technicky možné, ale máš ty vůbec představu, kolik by s tím bylo práce????? I kdyby obě ty felicie dostali zadarmo, tak se jim to nevyplatí.......Je mi tě upřímně líto......
  • 00 Reagovat !

foto

07.02.00  21:55

« AAA

Taky přispěju svojí trochou do mlýna. :-)
    Jednoho dne jsem se rozhod, že si taky koupim auto, a protože a neboť mi nabídky z AAA přišli vcelku zajímavé, rozhod jsem se, že půjdu tam. O svůj nápad jsem se podělil s několika kamarády, abych vzápětí zcela na AAA zanevřel. Tak např. Přijede maník s bouranou feldou zepředu, pak přijede jinej, co je bouchlej zezadu. Co s takovejma autama? Prostě je rozpůlit, svařit, zakitovat, zalakovat a to tak dobře, že automechanik to bez vercajku nepozná... a dát dohromady. Je to tak, kámoš bydlí kousek od nich. Nebo si koupíte auto, o kerý bylo zájem? Až vám ho ukradnou, první kam se jděte podívat je AAA. To je zkušenost jiného. O mém rozhovoru s několika majiteli autobazarů a mechaniků snad ani mluvit nebudu. Na druhou stranu jsem slyšel o opravdu spokojenejch zákaznících. Je to tak trochu tombola. :-) Určitě existujou lepší bazary, kde se dá dobře nakoupit.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.00  15:17

« Re: BAZARY

samozrejme, ze jsem mluvil o te Honde...to bylo tvoje story Atilo...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.00  14:10

Tech 210.000 km, to byla ta Honda Accord Coupe, ne ? Na tu jsem tam koukal a ta byla uplne v *. Tlumice, motor, vsechno. Nejlepsi byl prodejce, ktery mi rikal, ze je skutecne spatna. Kdybych tam nemel sebou automechanika tak by urcite byla SUPER.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.00  16:20

« Re: Fred

Skoro bych řekl, že se budem znát, ja u tří áček dělal, ted a jenom měsíc, protože taková oblbovačka na lidi jakou tam praktikujou jsem nemohl snést. Jsem vyučený automechanik a poznam dobré a špatné auto, ale to co tam se prodávbá za auto s mírnou vadou to jsem mi na učňáku rozebírali na náhradní díly. Za celý měsíc jsem prodal jen jedno auto a to se jen proto, že zákazník mě ubezpečil, že nebude žalovat mě ale AAA !! Takže Frede, Ty jedne skvělý zaměstnanče, užij si to tam a nech si s..t na hlavu, ale mě a spoustě slušnejm lidem vadilo dělat z lidí blbce. Uvědom si, že jsou to často lidi, kteří nemají moc peněz a zlákala je reklama a Ty je vlastně okrádáš. Díky!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.00  20:21

Mno me tam fascinovalo to mnozstvi zamestnancu. Byl jsem tam v sobotu a jenom pred vykupem postavalo asi 7 "bundaru". Primo v arealu jich byla taky spousta, celkove odhaduji tak 50-70 lidi.

Jinak co muzu rici co jsem slysel od kamarada co si tam chtel koupit asi dve auta, tak to co uvadeli ze ma namotano 69000 km melo 210 000. Rozdil vykup prodej je asi 100%. Primo prede mnou tam zakaznikovi ukazovali Skodu 120 "jezdi dobre", museli startovat s vozikem (asi na po 7my)a odjeli na 3 valce. Takto skakat auto jsem videl akorat ve filmu. Koupit dobre se da, ale jenom s nekym kdo tomu rozumi a to velmi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.00  08:25

Jo i s fotkou vysmateho pana Denim Tonic. Takovy agresivni inzerat by mohl vypovidat o brzkem krachu. Nezavisle na tom ceny aut dost budou padat, alespon tech slepovanych, dovezenych a bez serv. knizky.
  • 00 Reagovat !

foto

03.02.00  09:46

« BAZARY

Dnes vysel v MF Dnes "novy" inzerat AAA: neco ve stylu KRACH CEN.... :-) Jo, znate www.cars2000.cz?
    pekne udelane....
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.00  18:15

« Bez nadpisu

V neděli se jedeme s kamarádem podívat do třech áček. Vždycky když se chceme dobře pobavit, tak tam jedeme. Ale musím se přiznat, že někdy mi jde spíš mráz po zádech... Ale oddělení "s mírnou vadou" vážně nemá chybu! To by se hodilo spíš pro celej areál.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  16:50

Já osobně bych spíše preferoval systém, který funguje snad všude v západni evropě a to je koupě ojetého vozu přímo od autorizovaného prodejce vozů nových. snad u každého takového prodejce jsem viděl nabídku ojetých vozů stejné značky. Navíc Vám auto ukážou ze všech stran, samozřejmostí je servisní knížka, sdělení aktuálního stavu vozu a ještě poskytnou záruku. Je ale fakt, že takový auta jsou podstatně dražší než v no-name bazarech typu AAA AUTO PRAHA. U nás takto bohužel funguje jen pár prodejců.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  16:37

« Re: to fred

No Fred bude určitě zaměstnanec. Neznám okolo sebe nikoho, kdo by po téměř jakýchkoliv zkušenostech s Automobile Group a.s., o nich hovořil tak dobře. Stačilo mi jen, když mi tam nastartovali kulhající šestiválec a tvrdili, že ten motor jde dobře, protože on se v motorech hrabe odmalička a tak to přece musí poznat. Asi se toho ještě moc nenaučil anebo je lež součástí prodejních praktik. Kdybych ten motor tak dobře neznal, tak bych mu i snad uvěřil. Ale to se stalo asi před rokem, třeba je to už u nich trochu lepší...:)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…