AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

02.04.02  18:17

« Re: Proč?

souhlas, mam auto z bazaru od znackoveho prodejce o 120 kKc min i s rocni zarukou (coz je mimochodem) standardni zarucni doba. Jsem happy a cena byla spickova
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  14:54

« Re: Proč?

Bazar ano, ale já věřím jen bazarům u prověřených značkových servisů, kde si nějakou levárnu nemůžou dovolit, protože by přišli o licenci.
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.02  21:04

« Proč?

Fakt nedokážu pochopit proč by si měl rozumě uvažující člověk kupovat auto zrovna z bazaru. Ať už se bazar jmenuje XY. To už opravdu raději obvolám pár inzerátů z Annonce a auto si prohlídnu. V bazaru bude to samý (většinou v horší kvalitě) za mnohem vyšší cenu. Jen trochu seriozní člověk by totiž nějaký vrak jednomu zákazníkovi ani nepředvedl. Navíc je zde i záruka na později objevené závady. Ono je tiž silný rozdíl jednat s organizací, nebo s bývalým majitelem. Možná ty lidi táhne jednodušší papírování - ale za jakou cenu?
  • 00 Reagovat !

foto

21.03.02  14:10

« AAA

Mrknul sem na www.extra-auto.cz a sem v šoku. Ty SPZ Extra na těch vracích jsou fakt trapný (to by si určitě někdo dal jako reklamu). Na tohle opravdu v této zavšivené zemi nejsou nějaký zákony? Větší ubohost sem už dlouho neviděl.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.02  12:23

« To jsou ty zapadni mravy ...

To je ta zapadni kultura podnikani, kterou bychom mame pry meli prevzit od EU ... No, * Denny nas pekne skoli, jen co je pravda.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.02  09:01

« Re: Tohle se ted ke mne dostalo,

Prohlášení má ORIGINAL E. A. na webu. Další lahůdkou je, že Moxon umístil sídlo NEoriginálu na Kutnohorskou ulici.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.02  21:36

« Re: Tohle se ted ke mne dostalo,

Jo jo, taky si vsimnete , ze logotyp je uplne jiny , i typ pouzityho fontu v reklame na Auto bazar Extra-auto. Ale s tou paní Pánkovou to fakt přešvihli ... ale kdo ví, třeba áčkařům Pánek taky pěkně zavařil . Podle mne musel velmi dobře vědět, co se za "operace" s kárama a dokladama v áčkách děje, a tak tohle osočování a nekalá reklama je jen vchol ledovce. Podle mne si Pánek i tohle v poklidu nechá líbit, protoze bojovat s áčkama je v jeho případě doslova o život. takže jediným výsledkem bude možná reklama ve příště-středečním vydání, že Extra auto originál se distancuje od extra-auto neoriginál.
  • 00 Reagovat !

foto

20.03.02  17:07

« Tohle se ted ke mne dostalo,

Zdroj sice nemam ale mozna to trosku meni situaci. Kazdopadne ten sedmickovej bawor byl fakt zbedovanej, uz ho maj o 16 tisic levneji nez za kolik zacinal, a porad to neni finalni cena,to ma kupce tak za 45t, cloveka co to bude chtit na dily nebo s tim udelat nejakou pojistovnu :)))

Spolecnost EXTRA AUTO, s.r.o. nema nic spolecneho s inzeraty a s fotografiemi havarovanych vozu znejicich na jmeno Autobazar Extra-Auto. Spolecnost EXTRA AUTO, s.r.o. vznikla k 1.3. 2001 a do konce roku prodala 1120 vozu (ani jeden havarovany). Proto se stala trnem v oku nejvetsimu a nejprofesionalnejsimu autobazaru. Jejich snaha poskodit spolecnost EXTRA AUTO, s.r.o. dosla tak daleko, ze byla zalozena firma Autobazar Extra-Auto, jejimz jednatelem je Corin Moxon, synovec majitele autobazaru AAA AUTO PRAHA Anthony Dennyho. Firma Autobazar Extra-Auto potom inzeruje nakup a prodej totalne havarovanych vozu, aby snadnou zamenou poskodila dobre jmeno spolecnosti EXTRA AUTO, s.r.o
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.02  15:19

« Re: jen mala odbocka ale s ackama to taky souvisi

Ja ani ty nevidíme pod pokličku. ALE podle mne si nemůže dovolit, aby jméno EXTRA AUTO bylo spojovaný s nákup-prodejem vraků. To by ho poslalo ke dnu. Přece se snaží vybudovat
    """""""""seriozní"""""""(prosím brát jako ironii) autobazar na způsob Aček, zatím bez thymolinových úsměvů naleštěných panáků(="osobností").
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.02  13:49

podle ceho vime vlastne ze EXTRA bouracky dohromady neplaca, protoze to rek jejich mluvci ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.02  13:35

Vždycky ty klamavý reklamy byly v Annonci (co pamatuju říjen 2001). Ale POZOR! Dnes v MF Dnes v příloze Auto-Moto, kam si vylévá srdíčko Kužel a spol. na straně E/3 je inzerát velmi nápadně podobný těm z Annonce:
    Autobazar EXTRA AUTO s.r.o.
    Fotka rozstřelený káry s SPZ EXTRA.
    Pod tím: Výkup a prodej havarovaných vozů i bez dokladů. Opravujeme levně a rychle.
    A ted se podržte: Volejte pí. Pánkovou :o) 0800/121111, Kutnohorská ....Pha 10.

To si myslím, že je už na trestní oznámení, ale v redakci inzerce budou mít uvedené smyšlené údaje o zadavateli. "Dennyho parťáci" začínají přitvrzovat ve svých praktikách.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.02  11:26

To je fakt, to mne nenapadlo ze by pana A.D. mohlo * jak se Panek osamostatnil, nicmene ja proste jak sem videl tu sedmu bawora tak sem si zacal delat jiny souvislosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.02  11:24

To se ti nepovedlo, koukni do justice.cz a uvidíš, že Auto Extra je vymázlá z rejstříku. Kdo by tam cpal klamavou reklamu, když ne Ačka?
    To nic ale nemění na tom, že Pánek v Ačkách se lecčemu naučil a nebavilo ho dřít na Dennyho a spol., tak se osamostnil.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.02  09:03

Dle vyjádření firmy Extra-auto ty inzeráty o výkupu bouraček zadává ten "největší a nejúspěšnější autobazar", aby takto firmu Extra-auto očernil a nekale se tak zbavil konkurence... Co je na tom pravdy nevím, a ani mě to nějak moc nezajímá. Pokud ale skutečně chceš vědět, jak to je, zjistíš to jednoduše: zavolej do Extra-auto a nabídni jim bourané auto. Kdyžtak sem pak napiš, jak jsi dopadl...
  • 00 Reagovat !

foto

19.03.02  22:53

« jen mala odbocka ale s ackama to taky souvisi

V ackach kdysi pracoval nejakej pan Panek. V dobe svy nejvetsi slavy byl sefem vykupu a pod timhle titulem taky vystupoval v stredecni priloze mlady fronty kde ho brali jako velkyho odbornika na recenze ojetych aut. Tam pravidelne vyzvracel naucene univerzalni vety, ktere se vicemene nahodne stridaly. Vety typu: Vozy starsiho data vyroby jsou nachylne na unik chladici kapaliny / oleje/ brzdove kapaliny (nehodici se skrtnete :)) plus takove perly ze k 99% aut nahodili ze ma spatne ucinnou rucni brzdu, no proste serie clanku co nic nikomu neda, vo *. Kdo si chce vybrat auto a nezna, tak ho to odradi od vsech aut. Kdo se vyzna tak se zasmeje (nechci se pasovat do role nejakyho experta ale mam-li auto XX a jsem prihlasenej na maillistu o autech XX kde je dost lidi co maj znalosti autorizovaneho servisu a vlastni tez XX a odpovi na kazdy dotaz, a vim ze nikdo z tehto cca sto lidi nema a nikdy nemel zadne vazne problemy s tim co v clanku oznacuji jako vazne tak si myslim svy)

Kazdopadne k veci, ten pan Panek se nejak s AAA rozkmotril (nevim proc a je mi to putna). Ted vlastni bazary EXTRA-Auto. (www.extraauto.cz, teletext na prime atd) Jeden bazar na Budejovicky, druhej v Mecholupech. Svoji nevtiravou reklamou nam rika jak je moc a moc mocovej a ferovej clovek co prodava super auta, jakoby z toho znelo ze takovej hnuj co se deje v ackach se u nej nedeje. Tohle je primo ze stranek extraauto Cena je nejdůleľitějąím hlediskem při výběru auta vůbec. Nevěříte? Porovnejte naąe ceny s cenami naąich konkurentů. Ceny jsou niľąí i při dodrľení vysokého standardu kvality - orientujeme se hlavně na nehavarované vozy, prodané nové v ČR, s nízkým počtem ujetých kilometrů a servisní historií.

Tahle sama firma ma ovsem v annoncich a podobne inzeraty ze vykupuje bouracky s notama, i kdyz (a v obou bazarech jsem byl ctyrikrat behem trech mesicu) sem zadnou bouracku nevidel.

Povazujte mne za zaujatyho nebo blazna, ale pan Panek se v Ackach hodne naucil :))) modri uz vedi, zvlast kdyz si pamatuji jak Acka zacinaly v bohnicich v tom esicku :))

jinak v extraauto sem byl naposledy pred 14ti dny kouknout se internetem naladenej na 730 bawora (sice ted shanim 735ku ale 730 bych mozna taky snes)
    no naladili mne na rok 91 tusim, nebo 90 to ted uz nevim, bez tisicovky za 70tacu coz mi prisla prijatelna cena.

no k autu jsem se dostal na pet metru, a uz jsem videl pomuchlanej plech pod naraznikem, prohnily blatniky (Coz u E32ek neni normalni) kapotu jaksi sejdrem, na ty velky haubne to je hezky videt, urvanej odstrikovac svetel na narazniku na jedne strane. Nedalo mi to abych k ty bide ze zoufalosti dosel, vnitrek jak po valce, no nejsem zas takovej expert ale na rok 91 nebo 90 mi tam chybel volic S/E/M u prevodovky tak sem se votocil a sel pryc.

• 00 Reagovat !

foto

19.03.02  17:58

« Kupni smlouva AAA

Mate nekdo kupni smlouvu o koupi auta v AAA? Ja jeste tu"cest" nemel....Kdyby ji nekdo mohl poslat pres E-Mail, bylo by to to nejlepsi.
    speedpost@atlas.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.02  20:20

« Re: Jarní výprodej

ace: Tohle už není ta komplet digitální. Jinak jsem zapoměl na Wranglera 1990. Ono, ace, ty víš o co se jedná. Já jsem totiž tímhle řešil tu svoji pohledávku. A myslím, že je lepší se stát na čas dlužníkem, než být vlastníkem nedobytný pohledávky, ne? Nebo je tady ještě jedno řešení. Kdyby tě napadlo, kdo by mi půjčil půl melounu jen tak, tak mi dej vědět :).
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.02  19:48

Je ty prodáváš Vettu ? Je to s digitálním displejem ? Rád bych jí koupil, ale nemám co ? No to je ono, peníze. Takže nechceš s ní dorazit na sraz, uděláš mi maximální potěšení když mě svezeš ... Víš jak jsem ujetej na digitální disleje... :)

Town Car byl prodanej do Ovy ? No já jsem do Ovy posílal promo akci na Town Cara (máme tam sídlo firmy) Tak, že by to fakt zabralo ?? Napsal jsem A4 jak je to auto dobrý, abych mu pomohl s prodejem... Tak ted musím vypátrat kdo si to koupil... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.02  18:40

Doufám, že mi do srazu něco zbyde :-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.02  18:39

Vyjmenuju to jen stručně: Caprice 1989, Ramcharcher 1985, LandRover 1982, F350 PowerStroke 7,3TD 1995, GMC 6000 1986, Corvette 1990. Dále doklady Buick 1947, Galant 2,3TD 1987. Pokud někdo něco chce, tak dotazy na privbox@seznam.cz. První a poslední jmenovaný auto se mi chce prodat ze všeho nejmíň :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…