AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

19.04.00  11:21

« Re: AAA - klamava reklama

Kurna invalido, ty snad doma z dlouhe chvile tisknes penize, nebo delas dealera pro AAA?? Je me jedno, co se deje na zapade, ale tady me sere, ze me nekdo neco slibi po telefonu a pak primo na miste tam z tebe udelaji vola a z tvyho bezproblemovyho auta udelaji plečku do šrotu. To me celkem sere a jestli je to tobe jedno, tak me rozhodne ne a neminim podporovat takovou bandu. Je me jasny, ze kdyz chci zaplatit CASH, tak dostanu o neco min, nez je realna cena a ze bazar na tom taky musi vydelat, ale vydelat neznamena oskubat! Invalida nejsem a od statu dostanu leda tak prd.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.00  08:56

No jo invalidům se to kecá, pro ně nějakejch 30000 nic neznamená, protože je dostanou od státu, jako příspěvek na koupi auta (dostanou jednou za 5 let 100000 Kč). A to nepočítám další finanční, výhody. Těm lidem to přeju, ale ať ty peníze jen tak nevyhazujou, to mě štve. Nejhorší je to, že Invalida nemusí být invalidní a zhoršuje tak invalidům reputaci :-C
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.00  02:36

Jezismarja prestante tady uz picovat o nakych 30ti tisic, co to dneska je! Jestli prodavam 2 roky stary auto rekneme za 300 tisic a u nich dostanu o tricet min tak me to je u *! Vzdyt si uvedomte ze dostanete okamzite CASH na ruku! Kdyby ti dali treba o 100 tisic min tak drzim hubu ale takle? Prodaval jsem jim auto ktere melo hodnotu kolem 170k za 140 a oni ho prodali za 160k. Tak vo co go? Za 20k provize by me nikde na zapade auto nevzali ani do komise natoz hotove vyplatit!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  23:00

To uz jsem tu psal. Hraji taktiku, ze kdyz tam s tim prijedes tak uz jim to tam prodas za jejich cenu. Kdyby ti rekli do telefonu, kolik ti za to daji, tak by jsi vubec neprijel.
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.00  22:30

« AAA - klamava reklama

Prodavam auto - 2roky stare nebourane a jdu do AAA. Predtim volam na linku 0800 a tam me slibuji celkem realnou castku. Ale kdyz prijdu do AAA "na zivo", tak je situace uplne jina. Po projizdce autem me mistni ribizci (ňoumové) snazi presvedcit, ze auto je poskrabane, spojka je nacata, motor ma divnej zvuk a vubec vsechno je spatny. (To auto ma najeto 30 000km, je v perfektnim stavu, v autorizovanym servisu me rekli, ze na nem neni problem) Takze po obhlidce me nabidli radove o 30 000mene, nez po telefonu. Sice me na to upozornovalo asi 5 kamaradu, ale chtel jsem se presvedcit na vlastni oci. OPRAVDU JE TO TAK. AAA zvolilo cestu masivni reklamni kampane (sice je to klamava reklama - "za vase auto nikde nedostanete vic" - tak tento slogan opravdu neplati a je to mega blud! V KAZDEM JINEM BAZRU VAM DAJI ROZHODNE VIC!) Je videt, ze kdyz ma clovek penize na reklamu, tak je schopen prodat i smradlavou backoru :-) Hanba takovemu podnikani!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

12.04.00  11:22

« Nevěřte na zázraky

Byl jsem se kouknou v Áčkách, a narazil na auto co mě zajímalo. Mělo malinkou vadu. Kromě toho, že bylo asi o 15000,-- předražený. Bylo totiž po docela festový bouračce. Na cedulce za voknem stálo "Nikdy nebouráno" ale v motoru bylo vidět jak sou navařovaný oba blatníky atd. Nehledě nato, že ani z venku nelícovaly světla a plechy. Ale to je přece banalita. Místní pucflek mě přesvědčoval, že to je původní svár a ani mu nebylo divný, že barva má jinej odstín.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.00  11:07

« Re: reklama...radio zadaco ?

Ja se tam byl podivat tenhle tyden. Ne ze bych potreboval auto- radsi kupuju auto nebourany, s servisni knizkou a prodany novy v CR. Byl jsem omrknout DeVilla, Catalinu a Eldorado. Mrzelo mne, ze nemaj platny znacky(veteransky zajistime :o)Zrovna tam navazeli Caprice Coupe. Na De Loreanovi bylo videt na dverich jak ten nerez plech by vyklepavanej. Jinak vim o aute, ktery melo preklepavany cisla na motoru a majitele s tim vyhodili-ale byli tak "solidni", ze ho poslali na Argentinskou. Kde ho vykoupili. *
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.00  23:13

« Re: reklama...radio zadaco ?

ze by dochazeli cesky blbecci ? ..... kangaroos go to Ukraina ....hmmm or Poland ?
  • 00 Reagovat !

foto

06.04.00  23:11

« reklama...radio zadaco ?

bojim..bojim..takhle se nechova obchodni firma ve ktere to klape.....jinymi slovy: blbecku kterej si to neprokouknul, dostanes radio za 1500 a mi na tobe vydelame 30 litru :-) ..... pratele proboha proc jsou nejaky lidi tak naivni.

uz jsem tam par tydnu nebyl....jak to tam ted vypada ?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.00  21:05

« Re: al. M_Benz

AAA=BULL *
  • 00 Reagovat !

foto

31.03.00  17:31

« al. M_Benz

AAA very good. Hlavně v televizi, jak pořád omílaj dokola kolik maj spokojených zákazníku.
    ale tak jak v ob.judu se o těch nespokojených nezmíní, protože jich je víc, jak těch spokojených.
    Někteří jsou spokojeni, do 20 ujetých km, potom už :-(((((((((((((((((((((((((((((((
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.00  17:22

« Re: KM

Ja se taky klonim k tomu ze se tim bazar nebude zastitovat - to bys to musel chtit podepsat na papir a orazit. (Ale asi by to ti bylo stejne * platny). Ja kdyz kupoval auto v bazaru (bohuzel nebo snad bohudik v AAAckach) tak jsem se prodejce v bazaru zeptal kdo byl predchozi majitel a ten mi potom o aute rekl vic. Holt solidni jednani.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.00  16:33

podvod by to byl kdyby ti rekli ze to ma najeto min nez ve skutecnosti. to oni neudelaji a nedela to skoro zadny bazar...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.00  10:23

Ja rikam ze tohle je podvod.Bohuzel nejde dokazat.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.00  17:27

Ale oni se jisti tim, ze ti to oficielne nereknou. Oni to pretocili, ale zasadne se rika: "nevim kolik to ma najeto" - to je z pravnich duvodu. Kamarad delal kopie starych veci a vzdycky kupci rikal "jee to nevim pane jestli je to original"...
  • 00 Reagovat !

foto

25.03.00  17:20

« KM

Koupil sem auto (Felicie Combi) z AAA podle nich mnelo najeto 90000 km. Cena byla slusna.
    Po prepisu kdyz sem dostal velky technicak sem se spojil z byvalym majitelem a ten mi rekl ze kdyz daval auto do AAA tak na tachometru bylo 190000 km.
    Tomu rikam "solidni" jednani.
  • 00 Reagovat !

foto

22.03.00  09:03

« Vsem

Netankujte 30. dubna 2000 ! ! !
    Přečtěte si prosím tuto zprávu a předejte ji dále, mohla by se z ní stát geniální akce, pokud budou všichni spolupracovat!
    Toto je protestní akce proti stále stoupajícím cenám pohonných hmot!
    Neustále stoupající ceny pohonných hmot, získávají pomalu zastrašující rozměry.
    Je nejvyšší čas na reakci postižených.
    Celosvětově stoupají ceny pohonných hmot neakceptovatelným způsobem, I když jsou miliony barelů v zásobě. Nyní se rozhodli ropní producenti snížit svou produkci o dva miliony barelů denně, aby vyhnali ceny uměle nahoru.
    Všichni postižení jsou nutně vyzváni k protitahu.
    Rozhodující den je 30. dubna 2000.
    Pokud tento dne nebude nikde tankováno, nemůže si trh této skutečnosti nepovšimnout.
    Musíme si povšimnout toho, že máme moc; měli bysme ji jen použít. Dnešní moderní komunikační prostředky umožňují informovat o této akci ve velice krátké době obrovské množství lidí.
    Tankujte před, nebo po 30. dubnu 2000, ale:
    NETANKUJTE 30. DUBNA 2000 ŽÁDNÉ POHONNÉ HMOTY!!!
    Tato akce je nutná proto, aby pár miliónů lidí ukázalo ropným multimiliardářům, že se jím přejídá neustálé placení čím dál více peněz za pohonné hmoty a mají toho tak akorát po krk.
    Spolupracujte!!! Předávejte tuto zprávu dále!!! Pošlete tuto informaci svým přátelům a známým. Pomožte udělat z 30. dubna 2000 nezapomenutelný den!
    Děkuji
    ----------------------------------------… /> Originál této zprávy byl doručen z Německa, kde se plánuje úplně stejná akce ve stejný den. (a určitě nezůstane jenom u Německa...)
    ---
    Příchozí zpráva neobsahuje viry.
    Zkontrolováno antivirovým systémem AVG ([odkaz]
    Verze: 6.0.121 / Virová báze: 58 - datum vydání: 31.1.2000
    ----------------------------------------… />
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.00  18:09

« Re: Prodáno v AAA

No ano, pokud prodavas auto, ktere ma nejake "drobnosti" tak je blbost to prodavat kamaradovi nebo nekomu kdo me pak prijde rozbit hubu. Pokud to zere 1l oleje na 500 km, tak je vhodno to prodat do AAA, to jses samozrejme spokojenej. Oni to totiz nepoznaji...

A ta taktika 140 000 -> 130 000 Kc je normalni taktika, delaji to u vsech.
  • 00 Reagovat !

foto

13.03.00  18:02

« Prodáno v AAA

Tak jsem se pravě vratil z AAA v Ostravě. Prodal jsem tam Felicii combi 97 za 130000,-. Po telefonu bylo domluveno 140000,-. To si ale nestežuji. Felicie toho měla dost za sebou, nehodu, promačklou střechu od nosičů, dvojka sem tam blbnula - prostě využité aut, ve kterem jezdilo vice lidi. Jednani bylo solidni a rychle - během asi 45 minut i s projizdkou jsem odjizdel s penezi. Takze si nemam na co stezovat a AAA me nezklamalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.00  10:44

« Re: co se hádáte?

Tak víceméně souhlasím s waltherem. Ale na druhou stranu dávám za pravdu Gapovi s tím, že si to chce nechat něco málo na drobný opravy. Já třeba osobně koupil 8-letou ojetinu resp. jsem si ji dovezl ze Švýcar. Mám ji dva roky a co se týče provozních věcí, tak jsem do toho dal na opravy (nepočítám olej, olejový filtr - to je stejný jako u novýho) tak 6.000,- Kč (a to hlavně díky tomu, že můj táta je automechanik). Jasně můžu mít smůlu a natrefit na špatnou ojetinu, jako můj známej, kterej koupil Uno diesel a po 10.000 KM musel udělat generálku, a do který budu vrážet dost peněz, ale vybírám s odborníkem a zatím jsem měl kliku. Je jasný, že nový auto je nový auto. Koupi novýho já bych doporučil, ale kde na to vzít a nekrást. Možná kontaktovat človíčka, kterej tady inzeroval ty americký akcie.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…