AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

19.06.00  14:56

« Re: Byl jsem vždy naivní

prijit, videt, rozmyslet se. Vyzkouset vse, od svetel, po blbe stahovani oken. Zjistit jestli lze klicem vse odemknout, vyzkouset chovani vozu v kazde rychlosti, ktery bazar tohle a vse ostatni umozni ? V bazaru nam reknou ber nebo nech byt, vzdy se nekdo nachyta.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.00  10:02

No právě... myslím, že mnoho lidí "chytili"
    právě na první dobrej dojem. Že to tam maj
    na úrovni, to je snad samozřejmost, ale serióznost
    se pozná jinak. Například kupní smlouva o které jsem již psal. Já se takto doběhl v jiném bazaru.
    AAA nemohu posoudit. Když jsem šel reklamovat, že ve dveřích vůbec neni motorek pro stahování oken, tak mě odbyli, že jsem si ty dveře měl prohlédnout. No řekněte v kterém bazaru vám dovolí
    rozebrat auto.... Nikde, ale pak se tímto přesně hájej. Ten obchodní zákon je tak dost blbej a ještě ho majitelé bazarů účinně obcházej ve svůj prospěch díky hlouposti kupujících.

• 00 Reagovat !

foto

19.06.00  09:59

« Sierra

No ja jsem svoji prvni Sierru taky koupil v bazaru {i kdyz ne AAA, ale je dosti medializovany v lokalnim tisku - Teplice a okoli) a mela v cudu cidlo na klapce a obuty kola kazdy jiny (13ky - 1x155, 2x165, 1x175) ruzny vzorky. To vsechno jsem pri koupi nezjistil.
    Druhou jsem koupil od chlapa, co to privezl z CH. Jedina oprava byl tekouci brzdovy valec, ktery jsem nechal vymenit (mel jsem nahradni) coz jsem vedel uz pri koupi a stalo to 500. Zatim nalitano 8000km bez problemu. Tot vse.
    (Nepocitam olej, remen apd.)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.00  09:43

Rada je dobra, clovek je ochoten koupit za drazsi peniz opravdu proverene auto. Problem je v tom, ze tyto auta proste nejsou. Aspon ja mam tyto zkusenosti. Byl jsem 2 mesice v databazi potencionalnich kupcu Bravy s poptavkou na jakykoliv typ, r.v. > 98, tmava barva, do 50000 km a proste nejsou. Podobne to dopadlo i v prodejne Skoda u Octavky. V teto prodejne sice ojete auta meli, aly byly zabaveny Policii CR, kvuli dluhum majitelu vuci bankam .... Asi jim banky nebo policie zaplatila parkovne ...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.00  21:33

« to kamil

Na první pohled to možná vypadá dobře, ale zkus si tam koupit auto ? A zkus ho potom reklamovat ?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.00  19:32

Ja se domnivam,ze neduhy,ktere plynou z nakupu ojetych vozu jsou stejne ve vsech bazarech.Jen u Acek je to vice videt,protoze jsou poradne medializovane.Dnes jsem zavital do Prahy,tak jsem se tam na hodku otocil.Muj dojem:Pekny,velky,cisty bazar.Ceny vozu jsou skutecne niz nez u jinych bazarniku.Co se tyce stavu aut,tak na prvni pohled na me pusobila skoro vsechny auta velmi dobre.Stale jsem videl jak po parkovisti behaji zamestnanci a kazde auto radne lesti.Kdyz jsem se na neco zeptal,tak mi velice ochotne vuz otevreli,rekli k nemu maximum a nabidli zkusebni jizdu.
    Celkove mam z toho dobry pocit,takze nevim co stale mate.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.00  21:31

Reklamovat nelze nic ani v bazaru, kterej ještě nezrušili. Staci si přečist smlouvu. Vědomě podepišete, že lak je odřenej, motor prosakuje,
    převodovka prosakuje, kastle je zrezlá a spoustu dalších vážných závad i kdyby to bylo auto dva roky starý a v stoprocentně perfektním stavu. "Podepiš nebo nekupuj".
    Takto se kreje a obchází tím obchodní zákon takřka každý autobazar.
    Nikomu vůbec nevadí, že je to důkaz naprosté
    neserióznosti obchodníka a kupuje a kupuje
    a potom se diví. Můžou si za to kupující sami.
    Kdyby každý kupující nekoupil dokud prodávající
    neřekne poctivě skutečný stav věci a nedá to
    na papír, obchodovalo by se poctivěji. Jenže holt
    českej člověk.... nadával na komouše v putice, ale
    na prvního máje hurá tleskat do průvodu... nepřipadá vám to podobný?????
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.00  10:34

Myslim, ze rada je velmi prosta: ojetinu koupit u znackoveho dealera, ktery ji treba prodal jako novou a servisoval. Vykaslat se na bazary s oplocenym plackem bez servisu. U nas takovej bazar zrusili behem jedny noci. Sem zvedavej, kam ted chodej ty lidi na reklamaci atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.00  01:13

« Re: Bazar x inzerat

Mfilipe to co zde pises se mi prihodilo neco podobneho i kdyz s jinym vozem. Koupil jsem Forda Sierru 2.0 na LPG za 50000,- byl to rok vyroby 82, ale netknuta kastle - auto proslo kompletni prestavbou r.93. Pervektni lak, motor nezral ani kapku oleje, spotreba kolem 7-9l coz na dvoulitr je supr. Po roce jsem ho chtel prodat a pred prodejem jsem ho jeste dal do perfektniho stavu (desticky, kapaliny, filtry, serizeni) kdyz jsem ho ukazal v AAAckach tak mi rekli ze mi za to daj tak 20kKc coz se mi pochopitelne zdalo dost malo vzhledem k tomu ze to auto jezdilo za 9l LPG. Nakonec jsem ho dal do normalniho bazaru za 45000,- , majitel bazaru tvrdil ze za tu cenu to tam dlouho nevydrzi a mel pravdu za 14 dni auto bylo pryc. Kdyz jsem mu rekl anabazi s AAAckama tak mi taky potvrdil ze me chteli dost natahnout protoze oni vykupujou auta podle roku a typu a celkem je nezajima v jakym je auto stavu.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  11:56

Tak to je, kamaradi jsou nekdy nejvetsi ku.vy.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  10:23

Tohle ja presne chapu, choval bych se asi stejne. Proto si zadny ojetiny nekupuju. Dost blby jem kdyz nekdo nema na novy, pak nedokazu poradit.
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.00  09:51

« Byl jsem vždy naivní

Vážení přátelé napíšu vám jak jsem kupoval auto přes bazar a od známého a jak mě vždy napálili.
    Byl jsem dokonalý idiot, možná se mnoho lidí poučí, možná se jich mnoho i pozná.
    Před několika lety jsem koupil Fiata Tipo 1.7
    v autobazaru Chrudim.
    (dnes už vím, že Fiati Tipo byly a jsou nejhorší, nejnepovedenějí a dílensky nejvíc odfláknutá auta, jaká se sem kdy dovážela. stará "komunistická" škodovka neměla takouvou snůšku problémů jako tento Fiat.)
    Seznam závad by se nevešel na několik stránek.
    Běhal jsem od jedné dílny do druhé, auto bylo víc v opravnách než na silnici. Nejhorší dílna autorizovaná opravna Fiatu v Litomyšli mi to auto víc rozštelovala než opravila. Tyto auta mají trvalý problém s řazením, el. ovládání oken.
    Startovaní motoru v chladnjších období....
    Nemá cenu rozvádět, Nastrkal jsem do něho skoro 50 tisíc a oddychl jsem si až když jsem ho prodal.
    Slíbil jsem si, že už nekoupím auto v bazaru. Chrudimský bazar totiž mnoho zjevných závad sprostě zatajil a při pokusu reklamovat to, mě jednoduše vyhodili s tím, že přes jejich právníky neprojdu. Řekli mě, že jsem si to měl řádně prohlédnout. Tím zřejmě mysleli, rozebrat motor,
    zjisti, že pohon čerpadla je o jeden zub přetočen a, že je špatná geometrie a nelze ji seřídit pro velké opotřebení čepů td.
    Koupil jsem si potom auto od dobrého známého, protože jsem si říkal, "cizej člověk vás obere", známej (dnes již příbuznej) by to neudělal.
    Z těchto důvodů jsem si nedával patřičný pozor.
    Dopadl jsem ještě hůř, známej mě napálil daleko víc než tenkrát Chrudimský bazar. Teprve po čase
    jsem zjistil, že auto bylo bourané, anatérsky přelakované (lak se začal loupat), že bylo zatajeno značné ojetí (přetočení tachometru asi o 200 tisíc).
    Odborná oprava laku stála 25 tisíc, turbo, které vlivem značného ojetí odešlo, stálo 30 tisíc.
    a tak dále.
    Člověk zůstává nepoučen a příště udělá další chybu.
    Asi budu chodit pěšky, nebo mě někdo poradí jak se nenapálit, když na nové auto nemám. Dan.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.06.00  09:41

« Re: MFilip and kamil*

Sve prispevky k Brave pisu hlavne do rubriky Fiat Brava. Jinak je super. Ma najeto 151000, stala mne krome benzinu zatim 3000 ( cidlo ABS, termostat ), coz vzhledem k poctu km je super.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.00  14:48

« MFilip and kamil*

Ja si myslim, ze s Fiatem a VW je to stejny problem, jako s tim, jestli koupit Eurotel nebo Paegas. Je fakt, ze VW maji lepsi antikorozni ochranu. Ale mladsi Fiaty (Croma, Bravo, Punto...) maji taky leccos na evropske urovni. Starsi vozy (Regata, Uno) jsou opravdu mene kvalitni, tam bych hodne vahal.
    Zalezi podle mne na stavu konkretniho auta, cili to poradne pohlidnout a vlezt si pod to a tak. Ceny nahradnich dilu jsou pro VW i FIAT jedny z nejnizsich, takze oboje beru jako dobrou koupi. Hlavne se musi povest najit dobry kousek (auto).
    Hodne stesti s Fiatem Filipe a pochlub se, jak ti jezdi...
  • 00 Reagovat !

foto

08.06.00  07:43

« OTP - Peugeot 205

Sháním papíry na Peugeot 205 - benzín. Poraďte kde hledat...
    davkako@email.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.00  16:35

« fiat&VW

To mate tak kazdemu vyhovuje neco jineho , ja bych zase nekoupil zebrinak od VW , je to znacka kterou si radeji drzim od tela
  • 00 Reagovat !

foto

06.06.00  16:19

« AAA

Ja kdyz jdu kupovat auto do bazaru, a nemusi to byt zrovna AAA, jdu tam s tim, ze si auto dam do poradku. Tzn., ze pocitam s problemy.

Nekdy se v AAA narazi na bezva koupi, a i kdyz pak na aute nejake zavady naleznete, tak to za ty penize stoji.

Ale opravdu kvalitni ojetinu, ktera by slouzila bez vedsich problemu nekolik desitek kilometru, jsem v AAA jeste nevidel (a nezazil).

Mejte se.
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.00  22:57

« AAA je velmi neseriozní firma

Popíšu kroky:
    1. Prodal jsem auto na základě dohody za cenu 60.000 Kč s tím, že další auto, které bude taktéž vykoupeno AAA za cenu 130.000,- Kč já odkoupím za 160.000,- .
    2. Za dva dny v AAA Praha stálo moje prodané auto na place za 95.000. Auto, které jsem měl rezervováno na jméno mělo cenu 195.000, přesto, že jsme se dohodli na jiných podmínkách.
    3. Tímto mě AAA obral nejen o slevněnou cenu za prodej prvního vozu, ale ještě si na autě, jehož prodej jsem jim osobně dojednal, během jednoho dne narazil 65.000,- Kč. Při nákupu auta ovšem tvrdili, že auto nemělo větší cenu než uvedených 130.000,- Kč.
    Zkrátka jsou to darebáci a neseriozní firma.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.00  22:29

« Re: To:MFilip

Tak s tim nesouhlasim. Nejen VW muze delat dobry auta. A testy F Bravo/Brava ukazuji, ze auta jsou to fakt dobry. Jediny, cemu bych neveril uplne stoprocentne je preciznost prace italskych delniku, technologie je urcite dobra. Ja bych Fiata po dobrych zkusenostech, jaky s nim mam, klidne rad koupil.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.00  00:00

« To:MFilip

S tim fiatem jsi neudelal zrovna spravny krok.Jsou to velmi spatna a nekvalitni auta.Drzim Ti palce,aby Ti to chvili jezdilo.Spis se toho zbav co nejrychleji a kup neco od VW.Ver mi,po case budes litovat,ze jsi sel do fiata.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…