AAA AUTO PRAHA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« AAA stale znova
Zkuste se zamyslet nad fungovanim autobazaru,vžít se do role bazarnika-majitele.Je to podnikani jako kazde jine.Levne nakoupis a prodas tak draze jak jen ti to poptavka a konkurence dovoli.
Pokud ze zdejsich prispevku vyskrtnu zavist a vlastni neschopnost nekterych prispivajicich vybrat si vhodny vuz a schopnost trochu riskovat(nebot co jineho to je kupovat ojety vuz,nez risk), tak me vychazi,ze to s ackami nebude vzhledem k jejich konkurenci tak spatne. -
« AAA v TV
Vcera byl na Poslu (kabelový - metropolitní program) pan Pánek. Je to v AAA vedoucí nákupu či co. Na dotaz reportéra, na co si mají dát pozor nakupující v autobazarech, odpověděl tento velmi sebejistý manager: "Hlavně na původ vozidla, to u nás je všechno ověřené(!!!). Potom by si potencionální kupci měli vzít auto do značkového servisu, kde nezávislý, "no snad nezávislý" servisman auto prohlédne." Tak tohle ze sebe vypotil pan P. Zkuste ale v AAA navrhnout, že si auto vezmete do servisu. A uvidíte, co vám řeknou... -
« Re: Jak housky na krámě
TO DANULA: tak napr. bazar Euromobilex, ked som s bratrankom kupoval jazdene mitsubishi GT3000 za 350.000 Sk tak nam pracovnik dokonca sam ponukol, ze sa mozeme zviest - nutne ale podotknut, ze bratranek tam uz 3 tyzdne behaval a vybavoval znizenie ceny, takze ho tam uz poznaly. ale i celkovy pristup bazaru urobil velmi dobry dojem, zabezpecili aj STK (sice vozy s tromi diamantami nejamu nikdy velke problemy s STK), auto poumyvali, vsetko vysvetlili, dokonca _trvali_ na tom, aby sme si zmluvu _obaja_ dobre precitali :-) proste - poctivi ludia este existuju -
« Re: Jak housky na krámě
Pokud by mě nenechali řídit, tak si to auto nevezmu. Přeci ho kupuju já a ne ten kdo sedí u volantu !!! Například autobazar v Kolíně (u Modrého Bodu) tě nechá řídit a ani s tebou nikdo z toho autobazaru nejede. A kousek za horníma Počernicema, kde si moje sígra koupila P 306 ji taky nechali svézt a řídila. -
« Jak housky na krámě
Jak housky na krámě to prodávaj v AAA. Sháněl jsem vůz 2-3 roky starý málo najeto atd. Nalákán reklamou jsem zajel do AAA. Auta buď starý nebo silně bouraný, nebo drahý. Přesto z 500 aut bych si tak 4 az 5 vybral. Jaky byl vsak muj udiv kdyz jsem prosel cely bazar a chtel se vratit k tem 5 vybranym. Za tech 20 minut byly 3 z tech peti prodany, a jedno zamluveny. Tak jsem pozoroval jak lidi nakupuji - prijde rodinka, koukne na barvu, koukne na cenu necha se svezt a za 10 min. kupuje!!! Nekteri ani neotevreli kapotu motoru!!! V tomhle bazaru to funguje asi takhle: Jezismarja Máňo tenhle auťák je hezkej tak ho hned berem než nás předběhne ten chlap v modrý bundě!!. Tak jsem se na lo vykašlal. Behem mesice objezdil cca 25-30 bazaru, najel mnoho km, ale vysledek stoji za to. Mam bezva auto stredni tridy 2 roky stary, najel jsem uz 5 tisic bez jedineho problemu a prumer spotreby na tech 5 tisic je 6,1 L/100 km. Radim Vam: Vybirejte peclive, prolezte cele auto dukladne, svezte se v nem (musite ridit vy), poslechnete si motor, vyzkousejte ho radne zatizit atd. Koupe na rychlo jako v AAA se nevyplati!!! -
« Jezdí SUPER, SUPER stav atp.
Velmi oblíbené hodnocení kvality nabízených ojetých vozů jak AAA tak i v jiných "vychcaných" autobazarech. Nevím jaké zkušenosti máte vy, ale mě se zdá, že jak na nějakém autě vidím napsáno " * SUPER * ", tak je to v 90 % nějaká vochcávačka. A neplatí to jenom pro AAA i když u nich jsou (alespoň podle nich) auta jenom super, lepší (lepší super) a nejlepší (super suprů). -
« !!! Okradli a zmlátili zákazníka. !!!
Jezdím pravidelně do firmy Canon, která síslí přímo vedle AAA auto Praha. Jednou jsem odjížděl z Canonu a na chodníku se válel asi 50 letý pán, kterému tekla krev z nosu a pusy. Okamžitě jsem ho naložil a vezl do nemocnice. Cestou mi povídal, jak přijel před týdnem z Brna, složil zálohu 50 tis. Kč za automobil a když přijel po týdnu, tak už zálohované auto nebylo a oni mu řekli že si má vybrat jiné. On chtěl vrátit zálohu a bránil se příjmovým pokladním dokladem. Tak mu ho sebrali a rozbily mu hubu. Zbyly mu jen oči pro pláč. A zase jim to prošlo * !!! -
« Re: Jak se nenapálit
Ty jsi mě špatně pochopil (ale bohužel já o špatně napsal).Já myslel koupi auta v bazaru kromě AAA. Já jsem jenom reagoval na příspěvěk před tim, kde IJON psal, že by si v žádném autobazaru auto nekoupil. Já souhlasím s názory,m že AAA jsou zloději a *. Existují však bazary, kde se dá slušné auto vybrat. -
« Re: Kradene auto v autobazaru
To Sketch: je to jako se vším ostatním v této banánové republice - když soudy nefungují, těžko něco vysoudíš. Právo se uplatňuje pouze proti slabým. Mimochodem, teď jsem koukal na AAA na internetu, auta jsou buď "dobrý", "velmi dobrý" nebo "výborný" stav a jezdí "výborně" případně "super". Prostě skvost vedle skvostu, nekupte to. Jenom tam není, kolik mají najeto. -
« Jak se nenapálit
Získat dobré ojeté auto je asi tak jednoduché, jako získat peníze bez práce. Přesto, po svých zatím 6 zkušenostech mohu tvrdit: Nikdy nekupovat auto v bazaru a od automechanika. Smůla je, že po geniálním zákazu dovozu starších aut odpadla nejlepší možnost - auto si nechat dovézt od solidního obchodníka. Z těch mých 6 aut bylo jedno z bazaru. Nepočítám-li shnilou kastli, nebylo, pravda, tak úplně nejhorší. Přesto jsem byl rád, když jsem ho rychle prodal. Golf II GTD od automechanika byla ta nejhorší šunka. Tu jsem pak prodal policajtovi (z vedlejšího okresu, pochopitelně). Zatím moje poslední a nejlepší auto mám asi rok. Je to P309D, r.v. 89, dovezená přímo z Holandska. Ten chlapík mi kromě certifikátů, že auto není kradené, dal i půl roku záruku. Nemluvě o tom, že auto kompletně přihlásil atd. O té záruce jsem si myslel svoje. Když mi ale cca po půl roce odešel startér, skutečně mi zařídil zdarma kompletní repasi. Zkuste to u nějakého bazaru. Mimochodem - s chlapíkem jsem se zkontaktoval naslepo přes inzerát, není to můj známý a navíc bydlí na druhém konci republiky. Bohužel, dnes už získat podobně auto z mé cenové kategorie do 100 tis. není možné. -
« Re: Kradene auto v autobazaru
Nejsem si presne jistej, jak pochodis u velkeho autobazaru se spoustou goril. Faktem je, ze kdyz Policii nekdo ohlasi, ze je tohle konretni auto kradene a na hranicich nebo pri jine kontrole te "odhali", tak ti ho proste zabavi bez nahrady. Pak ti nezbyva nic jineho, nez dojet domu vlakem ci stopem a zajit do tveho oblibeneho autobazaru a doufat, ze tam bude nejaka "slabsi" gorila a ze se zamestnanci zrovna dnes dobre vyspali. Urcite nebudou nadseni tim, ze ti maji vyplatit par desitek tisic. Budou se ohanet tim, ze to proverili v databazi Cebia nebo Ministerstva vnitra a hlavne budou hledat nejakou zaminku, jak ti tve penize nedat. Napr. ze jsi nedonesl zadne potvrzeni od Policie o tom, ze je auto kradene a tak. Uprimne receno, nedokazu si predstavit, ze bys ty penize mohl dostat zpet. Nezbyva nic jineho, nez prevence a snazit se vyhnout takove neprijemnosti predem. Lepsi vrazit par tisic do opravy ojeteho auta, nez ho mit zabavene bez nahrady... si myslim...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!