AAA AUTO PRAHA
No to s tou Amerikou je naprostá pitomost. Byl jsem v několika bazarech v San Franciscu (Kalifornie). Podobné je jen to, že tam byl vždy nějaký hodně dotěrný obchodník (ale většinou přímo majitel), který ta auta vychvaloval. Když poznal, že jim rozumíte, tak se vždy zklidnil. Jinak auta v bazarech v USA vypadají úplně jinak, než u nás. 10 let staré auto tam vypadá jak 4 roky staré u nás (a nebo 15 let stará škodovka nějakého letního svátečního jezdce). Ale hlavně tam obchod funguje tak, že si auto můžete klidně vybrat přes internet, třeba ho i zaplatit a máte jistotu, že to co jste si o něm přečetli, je naprostá pravda. Představte si něco takového u nás. -
« Auto ESA
No tak já tam byl jednou , ještě když měli ten menší a také v tom větším , který je mimochodem v pěkné pr... a autem tam zajedeš dost s obtížemi. Auta se mi zdály o ničem a nevypadaly ani moc dobře. Nevypadaly však , že by měly např. přetočené tachometry. V tom novém je taky pěkných pár plešatých hlav , také leváků ve sportovních soupravičkách...ale možná to byli zákazníci. Ale vlastně větší informace taky nemám. Co takhle založit novou rubriku na téma Autobazary ??? -
« Kampelicky
Ja jenom k tem Kampelickam a zkrachovalym bankam. To neni najivita lidi, co tam dali penize. Kdyby se statni penize neprelevaly jinam pres banky, tak by se prislo na podobny figl. System je nasledujici - statni penize (danovych poplatniku) se poslou tam, kam je potreba. Za to by nam ale asi poplatnici rozbili hubu, tak to udelame jako pres banky (banka zkrachuje a stat to zaplati - podivejte, jaci jsou lide idioti, ze tam davaji penize). S najivitou lidi to nema nic spolecneho. Najivni je ten, kdo se domniva, ze nekdo tuneluje banky. :-) -
« Re: nikdo nikoho nenutí
S tou Austrálií je to trefa, protože majitelé jsou australani. Taky se podle toho chovaj. Souhlasím, že jejich obchodní strategie je dokonalá, ale naprosto neodpovídá našim zákonům, natož nějaké etice. Nikdo nikoho k prodeji donutit opravdu nemůže, ale naivního člověka, kterej autu nerozumí, lze přesvědčit vždy. Lidi si za blbost můžou sami. Když si někdo koupí auto v AAA nebo např. uloží peníze do kapeliček, tak ať se pak nediví. Horší je to, že se pak takovejm rádoby kvalitním obchodníkům v naší banánové republice daří. -
« nikdo nikoho nenutí
...plně souhlasím s Kamilem - AAA jsou skutečně profesionální bazar na vysoké úrovni - jeďte se vážení podívat do bazarů do Ameriky, nebo Austrálie - to že autobazary mají pověst bastardů a zlodějů je pravda, ale ke koupi Vás v AAA nikdo nenutí! A víte proč jsou dobří? Protože umějí prodávat! Tak nezáviďte a nenadávejte, je to prostě jenom bazar - ale sakra dobrej! Jejich obchodní strategie je perfektní - jinak by si ani nemohli takový veliký bazar dovolit!!!(s tolika lidmi a s tolika službami!)
« Re: AAA stale znova
V AAA jsem byl několikrát, a to již před několika lety, když sídlili ještě v Čimicích a tato rubrika ani server ještě neexistoval. Za tu dobu se situace změnila jen tím, že aut tam maj na výběr víc a tím pádem akorát víc okrádaj naivní lidi.
Jinak je to furt stejné, v inzerátech nabízej za ceny auta, která nikdy neměli nebo jsou to naprosté vraky většinou shnilé nebo po bouračce(podle nich jezdí super), čili lžou, aby nalákali lidi. Jejich pracovníci jsou pak školený na to aby prodali, či vykoupili za každou cenu. Kupní smlouva a záruka je výsměch obchodnímu zákoníku.
Jestli tohle je seriózní autobazar, tak já jsem čínskej bůh srandy. -
« Re: AAA stale znova
Hoďte na něj síť !!! Vyzývám tímto Kamila , aby si vybral celoživotní úspory a šel si koupit auto do AAA. Pěje chválu , rád bych viděl jak by se tvářil kdyby s tím koupeným autem ani nedojel domů... určítě by ale byl štastnej , protože rádio by snad hrálo. Zajímalo by mne , jak jsi výkonný obchodník ??? Jsi naivní trumpeta , z informací třeba jen na Auto.cz si KAŽDÝ SOUDNÝ člověk může o tom bazaru udělat pěkný a výstižný obrázek. Jak se jich ty tele můžeš zastávat , když sis tam nic nekoupil ??? Jak můžeš být unešenej rádiem zdarma , když jako obchodník bys měl vědět že takové věci vždy krejou levotu anebo hodně nadsazenou cenu ??? A viděls to rádio ??? Ne kamaráde není to SONY ale neznačkové rádio které na sobě má nápis AAA ! Do auta s takovým rádiem bych nevlezl už z principu !!! KAMIL A AAA - jeden velkej rozdíl - oni jsou vycytralí a on je tak blbej ,až hrůza !!! -
« Re: AAA stale znova
to kamil: lenze podstata trznej ekonomiky nie je v tom, ze budem o tovare zamerne (!!!) uvadzat totalne nepravdy, vies kamil, on neexistuje len obchodnik, existuje tiez poctivy obchodnik a obchodnik-gauner, ak sa prirovnavas k obchodnikom ako AAA, vyber si, do ktorej skupiny patris. -
« Re: AAA stale znova
Kamile*, tak koupil si uz nekdy auto v bazaru ? Jako obchodnik bys mel vedet, ze pokud zakaznikovi zatajis dulezitou skutecnost jako v AAA (napr. auto bylo havarovano ), tak porusujes minimalne obcansky zakonnik, protoze uvadis zakaznika v omyl. U AAA to proste delaji bezotysne, napr. reklamace auta v AAA v Cernych ovcich. Jestli se chces jako obchodnik prirovnavat k obchodnikum z AAA, tak vic uz jako obchodnik u mne klesnout nemuzes. P.S. Neuc slepici hrabat = nevykladej alespon mi, ze bych mel pochopit podstatu trzni ekonomiky a veci s tim souvisejici. -
« Re: AAA stale znova
Kamile sorry, ale seš vůl, protože se na to koukáš jen z jedné strany. Víš vůbec jestli mluvil aspoň částečnou pravdu, když ti tam básnil o nějakém autě. Mzslím, že spoustu věcí zatajil a nebo ti dokonale lhal. Když mluvíš o té záruce, tak podle několika příspěvků na této diskuzoi a i odvysílaném příspěvku na TV mi ta záruka přijde jako výsměch. A to povinný ručení ? Nezapomeň, že to auto ho stejně musí mít zaplacený. Pokud ne, tak by neměli v AAA techničák ani SPZ. -
« Re: AAA stale znova
Prdlajs placena reklama. Kamil* je proste trouba. Viz. kde vam daji k autu radio. Kdyz budu prodavat rohlik za padesat korun, tak k nemu dam zdarma klidne ctvrtku masla. :-) S tim, ze prodejci v AAA autum vubec nerozumi, jsem se spatne vyjadril. Samozrejme, ze po dvouhodinovem skoleni o tom, co je to auto je prumerne inteligentni jedinec chytrejsi, nez 90% populace a muze machrovat. Napr. na Kamila*, ktery vi o autech totalni prd.
A ke zvedaku. Co vim, tak zajedou na rampu, buhvi, jestli tam Kamil* vubec nekdy byl. Nehlede na to, ze pokud neni v aute dira, tak zase - 90% lidi nepozna, ze je shnily. A prave na to v AAA spolehaji - ze zakaznika nejak obelzou, resp. ze se nejaka ryba chyti i na ten nejvetsi vrak. -
« Re: AAA stale znova
Pred dvema tydny jsem to ,,strasne,, AAA navstivil.Moje zavery:Ochotni prodavaci,pokud jsem se na neco zeptal,tak o danem aute vedeli vetsinou uplne vsechno,neni pravda,ze se v autech nevyznaji,opak je pravdou.Celou dobu vyhraval mistni rozhlas a upozornoval na zdejsi vyhodne nabidky.Bazar byl pekny,velky,cisty,prodavaci meli uhledne stejnokroje a byli velmi vstricni.
Samozrejme,ze se snazi pouzivat ruzne obchodni triky a nenapadne argumentovat a vyzdvihovat kvalitu prohlizeneho auta,ale proc proboha ne?Vzdyt v tom je kouzlo obchodu,vytvorit v zakaznikovi pocit,ze kupuje lepsi vec,nez ve skutecnosti je a probudit v nem chtic.Sam jsem jsem obchodnik a delam to prave tak.Nevidim na tom nic spatneho je prece na svobodne mysli kazdeho zakaznika,zda se rozhodne pro me,nebo pro konkurenci.
Nikdo Te nenuti k letme prohlidce a hned kupuj.Muzes si v klidku auto prohlednout,otestovat,dokonce s tebou zajedou na zvedak.Takto jsem mel moznost si projet tri auta a ten clovek se mnou stravil bezmala dve hodiny.A to jsem nechtel nic kupovat,jen jsem se tak tvaril.Okolo stale chodili manici s lestenkou a makali az se z nich kourilo,jen aby nabizene zbozi vypadalo co mozna nejlepe.
Pane Boze lidi!! uz to pochopte.Uvaha a rozmysl nad tim za co utratite sve penize a kde je jen a jen na vasem osobnim zvazeni.Pokud si koupite zbozi v bazaru,ci zastavarne,tak neuvidite zaruku ani z vlaku.Acka pokud vim,tak zaruku nabizeji,sice spornou,ale presto.Ktery bazar Vam taky zaplati povinne ruceni a da radio ke kazdemu vozu zdarma??
Takze lide bdete,deset let po prevratu by jste uz snad mohli pochopit podstatu trzni ekonomiky a veci s tim souvisejici. -
« Re: AAA stale znova
To je sice pravda, ze jde o to levne koupit a draho prodat. AAA urcite neprodava ty vraky schvalne, ale za ty vykupni ceny jim nikdo nic jineho nez vrak proste neda. Oni autum vubec nerozumi (umyslne) a jestlize se chce nekdo zbavit totalniho *, ktery se chystal hodit ze skaly, tak jde tam - oni ho klidne vezmou (kus jako kus). Acka jsou proste takove odbytiste pro ruzne sejdire, zlodeje a podvodniky, pripadne lidi s total * autem, ktereho se nemuzou zbavit. Ono ani neni potreba rozumet autum, kazdy trchu soudnejsi clovek vidi, ze jsou to podvodnici uz podle jejich chovani.
Zkratka - Filozofie AAA je nasledujici: Naberou se prodejci, jejichz jedinou odbornou kvalifikaci je, ze nerozumi autum. Nakupuji se auta, bez ohledu na stav a cena se stanovuje vyhradne podle r.v. popr. vybavy. Prodejce se zakaznikem pokud mozno nediskutuje o technickem stavu auta (ani nemuze - vi prd), ale porad jenom tvrdi, ze je levne, dobre, jezdi sqele, pripadne, ze oprava bude stat par korun (tj. lze). V pripade, ze jde clovek dodatecne neco reklamovat, tak ho vyhodi, ackoliv slibuji, ze lze auto do 30ti dnu vratit.