AAA AUTO PRAHA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: jsou to smeckari
To jsi teda dost ojedinělý.... já jsem těch bazarů obešel už hozkou řádku, hledal jsem dobrej auťák, klidně i dražší, ale dobrej.... a nesehnal jsem....a všude lhali. Nechali toho až když zjistili, že o autech něco vím. Ale nejdřív bylo každý auto apsolutně v super stavu, nebouraný...a motor....to je pane motor sice má už 200 tisíc, ale tam není co by se porouchalo. A prodali by vlastní mámu kdyby se autu trochu podobala. Takže jestli je někde poctivej majitel autobazaru. Dej vědět o kterej bazar se jedná a já se pokusím ještě jednou dát bazarům důvěru. Zatím mám zkušenost tu, že úplně ve všech bazarech totálně lžou a poznáte to už podle toho jak do smlouvy pro jistotu napíšou, že je tam špatný úplně všechno a mimo jiné vám oznámí, že to ale není pravda, že se to dělá aby se chránili a vůbec jim nedochází, že je to už důkaz lhaní, obcházení zákona a důkaz apsolutní neserióznosti. Podle mě by to mělo automaticky znamena zákaz činnosti. Zrušit živnost takovým *. Buť vím co prodávám a ručím za to, nebo to nevím a pak tomu nerozumím a nemám nárok tuto činnost provozovat. -
« jsou to smeckari
ja sam mam autobazar a vim celkem dobre,jak to chodi. Ja mam jednu zasadu - nelhat. Kdyz prodavam nejakou karu, tak tam na ferovku pisu,co tomu je. Samozrejme se nelze vyhnout nejakym skrytym vadam, ktere neobjevi ani moji mechanici.
Kdyz vidim ty smeckare z AAA, kde ja na kazdym srotu napis "jezdi super" a podobne kidy. Bohuzel AAA znicila dokonale konkurenci a jen diky tomu, ze maj spoustu milionu na reklamu,tak je jim hej. Kdyby za mnou stal taky australskej miliardar,taky by mi bylo hej.
Za celych 5 let existence myho bazu jsem nemel jedinej soudni spor. Kdyz zakaznik prijel,ze se mu neco po....... a byla to skryta vada, tak jsem mu to zdarma opravil. jestlize ne,tak to samozrejme zaplatil. Smeckari z AAA rikaji,ze o nicem nevi a ze si to udelal sam a brani se urputile. Neni divu,ze uz maj na krku nekolik soudu. Jsou sami proti sobe,protoze maj dost penez na to,aby delali opravy.
no comment
-
« jezdí super
Kolega z práce zakoupil v AAA samozřejmě super jezdící fiestu (starší model) za 49000Kč.Když ji s problémy dovezl domů, zjištil že v autě chybí např. taková maličkost jako je vzduchový filtr.Asi by to s ním nejelo vůbec.Po roce zoufalé snahy o udržení toho sráče v provozu se spotřebou asi 14 l ho do AAA odvezl zpátky.Našli si ho v počítači, otyvali jako zoufalce kterej to stejně jinde neudá a vykoupily ho po velkým smlouvání za 18000. Jinak moje osobní zkušenost:
P 205 D v bazaru udáno 75000km - skutečnost cca300000,motor držel ale jinak se na tom autě sralo všechno možný. Po týhle zkušenosti další nákup přes inzerát - R 19 D r.v.92 po lehký bouračce, ale za rozumnej peníz a po 7000 co sem s ním najel naprostá spokojenost -
« ¨FUJ_* !
auta v aaa - cedulka jezdí super,hahaha,byl jsem svědkem,jak 2 auta s touto cedulkou nešlo ani natočit. jedna felicie naskočila asi po 5 minutách a hned se vyvalil černej hustej čoud a strašně to kuckalo. felda 1.3 je sice *, ale ta cedule....
jinak no comment,občas se tam objeví opravdu dobrá auta v dobrým staavu,ale málokdy.
........end
-
« AAA
Jen pro vaši informaci, můj bejvalej spolužák přes AAA prodává kradený auta. Prostě tam přijede, dá ho do dílny a za tejden stojí auto na place s naprosto čistou historií a cedulkou OVĚŘENO!
Mimochodem jeden z těch prodejců na úrovni se mi snažil prodat bouraný auto s tím, že nikdy bouraný nebylo, skvělej stav atd. a když jsem ho upozornil, že je bouraný a jestli mi může otevřít kastli, tak řek, že musí pro klíčky a příštích 25 minut se neukázal. Dýl sem čekat nevydržel.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!