AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

18.08.00  07:45

« Bez nadpisu

Tak tak danula, jinak je asi Pavel_Sladek rozcilen tim, ze mu za vypiplanou P205 nabidli v AAA asi strasne malo. Je to tak ?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.00  21:16

« Re: jsou to smeckari

To jsi teda dost ojedinělý.... já jsem těch bazarů obešel už hozkou řádku, hledal jsem dobrej auťák, klidně i dražší, ale dobrej.... a nesehnal jsem....a všude lhali. Nechali toho až když zjistili, že o autech něco vím. Ale nejdřív bylo každý auto apsolutně v super stavu, nebouraný...a motor....to je pane motor sice má už 200 tisíc, ale tam není co by se porouchalo. A prodali by vlastní mámu kdyby se autu trochu podobala. Takže jestli je někde poctivej majitel autobazaru. Dej vědět o kterej bazar se jedná a já se pokusím ještě jednou dát bazarům důvěru. Zatím mám zkušenost tu, že úplně ve všech bazarech totálně lžou a poznáte to už podle toho jak do smlouvy pro jistotu napíšou, že je tam špatný úplně všechno a mimo jiné vám oznámí, že to ale není pravda, že se to dělá aby se chránili a vůbec jim nedochází, že je to už důkaz lhaní, obcházení zákona a důkaz apsolutní neserióznosti. Podle mě by to mělo automaticky znamena zákaz činnosti. Zrušit živnost takovým *. Buť vím co prodávám a ručím za to, nebo to nevím a pak tomu nerozumím a nemám nárok tuto činnost provozovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.00  21:02

« Re: Zajdu tam

Musíš navodit dojem vážného zájemce - musej si myslet, že už už koupíš. Chce to být trochu herec.... proč ne.... oni taky oblbujou... co jim to takhle vracet.
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.00  09:36

« AAA

Sem vcelku slušnej člověk...ale musim si ulevit... po zkušenostechs nima - sou to největší * na světě!!!
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.00  09:13

« Zajdu tam

U nás v OL otevřelo AAA pobočku, tak tam brzy zajdu omrknout inzerující superjezící vozy, abych se přesvědčil na vlastní oči. Pokud ovšem budu schopen hodnotit, na pohled může totiž i šrot po předprodejní pedikúře vypadat vcelku dobře.
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.00  11:18

« jsou to smeckari

ja sam mam autobazar a vim celkem dobre,jak to chodi. Ja mam jednu zasadu - nelhat. Kdyz prodavam nejakou karu, tak tam na ferovku pisu,co tomu je. Samozrejme se nelze vyhnout nejakym skrytym vadam, ktere neobjevi ani moji mechanici.
    Kdyz vidim ty smeckare z AAA, kde ja na kazdym srotu napis "jezdi super" a podobne kidy. Bohuzel AAA znicila dokonale konkurenci a jen diky tomu, ze maj spoustu milionu na reklamu,tak je jim hej. Kdyby za mnou stal taky australskej miliardar,taky by mi bylo hej.
    Za celych 5 let existence myho bazu jsem nemel jedinej soudni spor. Kdyz zakaznik prijel,ze se mu neco po....... a byla to skryta vada, tak jsem mu to zdarma opravil. jestlize ne,tak to samozrejme zaplatil. Smeckari z AAA rikaji,ze o nicem nevi a ze si to udelal sam a brani se urputile. Neni divu,ze uz maj na krku nekolik soudu. Jsou sami proti sobe,protoze maj dost penez na to,aby delali opravy.
    no comment
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.00  12:48

« Gabra

Co to bylo prosimte za znacku auta ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.08.00  19:45

« divné

Ujel jsem dvacet tisíc, spotřeba pod 5l jezdí tak jak má a je z AAA. Jo ale bylo v kategorii pod 50tis. Kč. A investice zatím (18měsíců) cca 5tis. Měl jsem asi kliku.
  • 00 Reagovat !

foto

12.08.00  19:11

« Kvalitka

Docela často sleduji tuhle stránku a chci napsat co mě docela pobavilo.
    Nedávno jsem při cestě na dálnici viděla, jak odtahovali firemní auto s obrovským logem AAA Auto Praha. Myslím, že to mluví za vše ...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.00  14:27

« Re: jezdí super

Ja taky jedine pres inzerat. Mam jen obavu, aby tvuj kolega nyni vsude jak nekteri jini nevykrikoval, ze Fordy jsou nejvetsi srace ...
  • 00 Reagovat !

foto

10.08.00  13:44

« jezdí super

Kolega z práce zakoupil v AAA samozřejmě super jezdící fiestu (starší model) za 49000Kč.Když ji s problémy dovezl domů, zjištil že v autě chybí např. taková maličkost jako je vzduchový filtr.Asi by to s ním nejelo vůbec.Po roce zoufalé snahy o udržení toho sráče v provozu se spotřebou asi 14 l ho do AAA odvezl zpátky.Našli si ho v počítači, otyvali jako zoufalce kterej to stejně jinde neudá a vykoupily ho po velkým smlouvání za 18000. Jinak moje osobní zkušenost:
    P 205 D v bazaru udáno 75000km - skutečnost cca300000,motor držel ale jinak se na tom autě sralo všechno možný. Po týhle zkušenosti další nákup přes inzerát - R 19 D r.v.92 po lehký bouračce, ale za rozumnej peníz a po 7000 co sem s ním najel naprostá spokojenost
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.00  08:17

« Bez nadpisu

Spise uz je skoda slov. Dokonce ani ten s tou hvezdickou se jich tu nezastane.
  • 00 Reagovat !

foto

08.08.00  21:12

« ha...sem už nikdo nepíše...

...že by se AAAči tak rychle polepšili.
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.00  12:16

« ¨FUJ_* !

auta v aaa - cedulka jezdí super,hahaha,byl jsem svědkem,jak 2 auta s touto cedulkou nešlo ani natočit. jedna felicie naskočila asi po 5 minutách a hned se vyvalil černej hustej čoud a strašně to kuckalo. felda 1.3 je sice *, ale ta cedule....
    jinak no comment,občas se tam objeví opravdu dobrá auta v dobrým staavu,ale málokdy.
    ........end
  • 00 Reagovat !

foto

29.07.00  11:28

« AAA

To výš velká reklama.Ne každý auto je tam * a ty co koupili dobré tak to ospěvují.
  • 00 Reagovat !

foto

29.07.00  11:24

« Zvyseni prodeje?

Muzete mi nekdo rict jak je to mozne, ze ti c... prodavaji porad vic aut? Sam vim ze tam prodavaji same schity. Prodal jsem jim mazdu ani nepoznal ze byla bourana a ze nefunguje klima! jejich slova: super auto!
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.00  09:21

« AAA

Sou to č.....
    Joe: Nazdar!!! Dobry dobry uz me stvalo bydlet za rohem u tech smeckaru AAA tak sem se odstehoval jinam :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.00  23:30

« Re: AAA

Pavle...CUS DRAKU jak je v Cimicich ?? Pepa PE**fakt, jeste ze jsem odtamtud pryc**

• 00 Reagovat !

foto

26.07.00  12:24

« AAA

Jen pro vaši informaci, můj bejvalej spolužák přes AAA prodává kradený auta. Prostě tam přijede, dá ho do dílny a za tejden stojí auto na place s naprosto čistou historií a cedulkou OVĚŘENO!
    Mimochodem jeden z těch prodejců na úrovni se mi snažil prodat bouraný auto s tím, že nikdy bouraný nebylo, skvělej stav atd. a když jsem ho upozornil, že je bouraný a jestli mi může otevřít kastli, tak řek, že musí pro klíčky a příštích 25 minut se neukázal. Dýl sem čekat nevydržel.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.00  10:55

« Re: AAA

No, kdyby tu byl Kamil*, tak by AAA chvalil, jak cyp. Vyskoleni prodejci na urovni,... Zkratka zakon trhu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…