AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  14:06

« Re: zkušenost

Porovnavas to prilis extreme - podepsat "uhozenou smlouvu", k tomu nikdo nikoho nenuti, to je vlastni blbost - znasilneni - tam jde o nasili - mas v tom zmatek u vadis priklady, ktere s lidskou hlouposti nemaj nic spolecneho. Mohl bych uvest extremni priklady prave opacne, ale nema to cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  08:54

Pokud by platilo co rikas, tak potom je zenska, kterou nekdo znasilnil, hloupa husa, ze sla kudy nemela. Clovek s vymlacenym okynkem u auta vul, ktery nechal stat auto s radiem na ulici, atd. A ze jsou lidi duverivý? To je jedine dobre. Protoze az si lidi prestanou verit a budou jako napr. StBak u me v baraku, ktery lustruje kazdeho, kdo se v nem objevi. Desetiletou holcicku povazuje za zlodejku, ktera jde obhlizet byty, aby je jeji komplicove mohli vykrast, atd., tak to bude v * uplne.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  08:07

To máš sice pravdu, ale člověk se musí především chránit sám. Smlouvu, která neodpovídá zákonu nemusím podepsat a reklamám nemusím věřit. Dnes má člověk daleko víc možností, jak si cokoliv ověřit a hlavně kupující je vždy ve výhodě - on totiž nemusí koupit. Tuto nejdůležitější výhodu však kupující skoro nepoužívají - kupujou bezhlavě, už aby v nějakém autě seděli. Prodávající je profík, ten nedočkavého kupující ihned pozná a samozřejmě mu prodá šunt a udělá to tak dokonale, že si kupující ještě libuje, jak dobře koupil. A že zákazník na svůj omyl brzo přijde?.. to prodávajícího trápit nemusí - on dobře ví jak to chodí s vymáháním práva. A že příjde o zákazníka?.. Hloupejch lidí je přeci ještě hodně.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  15:47

Jenže je rozdíl, pokud je blbost v rámci zákona nebo pokud je to vyloženě podvod (smlouvy neodpovídající obchodnímu zákoníku, klamavá reklama atd.).
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.00  07:54

To je vydělávání na lidskej blbosti - když jim k tomu, ale lidi dávaj příležitost?? přemýjšlím jak je to vlstně nehumánní, jestli hodně nebo málo. Je to trest za "blbost", kdyby zůstala blbost vždycky nepotrestaná, kvetla by všude. Spousta lidí se vlastní blbosti nepoučí, ale nějakteří snad ano. Já se taky nechal doběhnout dokonce i vlastním kamarádem. Je to podobný jako s volbama - 40 let to tady komouši kurvili a kolik lidí zase naletělo přejmenovaným komoušům na "akce čisté ruce", aby v zápětí zjistili, že do křesla ministra financí byl posazen člověk, který vytuneloval Libertu, ministerstvo zahraničí zase bejvalej estebák a ..... a co myslíte, že udělaj voliči o přístích volbách.... pudou je zase volit. Stejně to bude s AAAčkama. Dál tam lidi budou jezdit nakupovat. Takže - já ty šmejdy vůbec nehájím, ale proč jim lidi všechno z těch reklam baštěj to teda nechápu - jejich blbost.
  • 00 Reagovat !

foto

17.09.00  14:13

« zkušenost

Dostali jsme, resp. můj muž dostal e-mail od našeho kamaráda. A protože si myslím, že i cizí zkušenosti jsou užitečné, kopíruju ho sem pro všechny (bude to asi trochu dlouhé, ale stojí to za to):
    "Ahoj M.,
    doufam, ze se nenastves, kdyz ti pridam do sbirky dalsi, zcela cerstvy, pripad z AAA Auto Praha. Stal se memu kamaradovi, ktery si tam pres nase varovani byl pred tydnem koupit auto.
    Snad ani nebudu rozebirat, ze si tam vybral nejakou Felicii kombi, o niz po svem pozdejsim prichodu jeho znamy automechanik prohlasil, ze je neco s rizenim a taky ze jo - evidentne dostala ranu na predni napravu. To je u nich bezne. Tak mu potom nabidli jinou, tehoz dne privezenou Feldu, ktera se jim zdala dobra, dobry stav, malo najeto, cca za 160 tis. Vse bylo OK az do chvile, kdyz uz podepsali leasingovou smlouvu, doklady a tak. Muj bracha, ktery tam byl s nimi, jen tak cvakal s kalkulackou v mobilu a s udesem zjistil, ze pri takto navrzenych splatkach by nezaplatil 160 tis, ale 300 tis! Tak tam leteli zpet, ze to ruseji a chteli zpatky doklady a penize (ti smejdi si nechali zaplatit i STK). Dama je premluvila at chvili pockaji, ze neco zkusi a po chvili prinesla jiny rozpocet. I ten vsak znacne presahoval spravnou castku a tak to korigovala celkem 3 krat! Z puvodnich 5500Kc mesicne to najednou bylo 3500Kc na stejny pocet mesicu. To uz jim rekla, ze vic slevit nemuze, i tak ale navyseni cini asi 80 tis. To uz vzali. Na dotaz, proc jim to tak nenabidla rovnou, odpovedela, ze se prece vubec na nic neptali, se vsim souhlasili, tak proc ze by to jako delala... To je teda vrchol. Uz se vubec nedivim, ze tu firmu nemas rad, protoze to jsou opravdu gauneri na n-tou. Oskubat kazdeho hejla, ktery tam prijde a necha se. Bracha rikal, ze jim tam jeden prodejce rekl, ze denne prodaji tak 80 aut. Taky tam videl dva „burany“, kterym se auto podelalo sotva vyjeli z vrat...
    Tak to je vse, tahle historka je myslim dobrym argumentem proti posmevackum, kteri se divi tve zaujatosti vuci teto spolecnosti.
    Mej se hezky
    cau L."

• 00 Reagovat !

foto

15.09.00  21:03

« AAA - *

Čau, nechci být neslušný ale AAA jsou ty největší * co existují. Jel sem tak prodat auto Lantru z 93 pěknou s plnou výbavou, spoilery alu kola atd. Zeptaly se mě na cenu tak sem řek něco kolem 115 000 (mělo to nové pneu a tlumiče) a voni že se projedou, po 10 min jízdě a okukování - okukovali to 3 lidi mi řekli že nefunguje abs brzdy jsou špatný atd. A že budou laskaví že mi daj 70 000, nečekal sem že mi daj 115 000 ale 70 000 to je kurevský. Tak sem jim řek že jim na to seru a jel sem. V ESA (to sou taky svině - ale menší a mnohem solventnější než v AAA) mi dali 90 000 - nic moc ale lepší než v AAA. To je můj názor na AAA - K U R V Y .
    Ps: sorry za ty nadávky ale je to můj názor, do AAA už v životě nepáchnu.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.00  21:42

« Re: to subarista

Až nás bude tak 50, tak bych to spustil. Kolik myslíte, že tam tak mají v hotovosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.09.00  11:09

« Re: to subarista

Jdu do toho
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.00  19:09

« Bez nadpisu

1) No já to tady tak čtu a nestačím se divit. Jak může být 60000 lidí (nebo kolik se chválí, že mají zákazníků) takových *, že si u nich koupí naprosto cokoliv. Už jen jak tam všichni vypadají. Já tam jezdím do Feroda (ve stejné budově a mají tam vyhrazená 3 park. místa). Když jsem tam byl poprvé, tak jsem zastavil naproti. Hned se ke mě přihnal nějaký pohunek a jak mi může pomoci. Po odpovědi, že jsu do Feroda mi velice neurvale sdělil, ať si tedy zaparkuji na jejich vyhrazené místo. Na otázku proč mi odpověděl ještě jednou to samé (je jich tam přeci jen přesila a navíc vypadají jak nějaká sekta). Te´d už samozřejmě parkuji tam kde si to přejí, ale stejně se ke mě vždycky přihrnou, i když nesu lamely, destičky, atd. a jak mi můžou pomoci. Co kdybychom se tady nějak dohodli a šli je tam vybrat. 2) Já jsem vloni opravil asi 4 hav. auta a prodal, ale už to nedělám, protože na tom není možné vydělat poctivě. Buď to udělám tak, že kupec zůstane i nadále mým zákazníkem a při cenách za naše vraky na tom prodělám, nebo musím to auto prodat v noci u pumpy a rychle ujet. Nejlepší je, když si zákazník koupí auto někde jinde (naprosto vždycky má spoustu vad) a já jsem pak za hodného, když mu je opravím. 3) Ještě jednu věc. Nechal jsem si u Oskara dát číslo na přání: 0608/SUBARU. (doufám, že účastníci této debaty si číslo vyluští). V Annonci mi ho odmítli otisknout jako součást placeného inzerátu, že jim to nevezme počítač. Měl jsem dlouhý pohovor s paní, která to má nastarosti, ale nepochopila to. Tak jsem to nakonec vzdal, holt nejsme v USA.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.00  17:44

« AAA - super

Tak jsem si v AAA před rokem koupil ameriku Ford Taurus 3.0 V6 v kombíku za 65 tisíc. Dneska jsem jí tam šel prodat, mezitím jsem do oprav narval tak 30 tisíc. Ale ok. Kolik si myslíte že mi dali ? Nejlepší nabídka byla 20 tisíc, prvotní 15. Jsem *, že jsem si tam auto koupil a třikrát takovej, že jsem ho tam vůbec jel prodávat. Nedal jsem jim ho. No, byli taky za *, když si hlavní manažer prohlížel faktutu z předchozího roku za 65t a nedokázal mi vysvětlit, že za rok auto kleslo na 15 ....
    Nevěřte jim ani slovo, to co Vám poví do telefonu je naprostej nesmysl :
    AAA > tak kolik si myslíte, že by jste za auto chtěl
    MiB: tak 40-45 t
    AAA: no 45 asi ne , ale kolem té 40 to by jsme se mohli domluvit, prijedte.
    MIB : Ok, mám to přes celou Prahu, ne ze mi nekdo rekne cenu 20 t. az prijedu
    AAA: To ne, vite , mozna to bude lehce pod 40, kolem 35, ale 20 urcite ne.
    MiB : ( Ok , chci se toho zbavit, myslim si, pujdu max na 30-35)
    O hodinu pozdeji
    AAA: no ten lak, piskaji brzdy ...atd
    MiB : Je to 12 let stary auto,servisovany ...
    AAA: nejde kilmatizace atd
    MiB: ta uz nesla pred rokem , kdyz jste mi to prodavali za 65....
    AAA: no udelame Vam nabidku 15t. dobrý ?
    MiB To to radsi hodim ze skaly
    AAA: Jdu za managerem
    AAA: Tak 20 T
    MiB: Diky, ale to se nedohodneme.
    Varuji vsechny, hlavne mimoprazske, kdyz prodavate auto, podelte si cenu, ktera je realna prodejni na trhu za Vase auto a kterou Vam telefonicky potvrdi dvema a budete mit temer realnou predstavu o cene , kterou dostanente.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.00  15:24

« Re: Reklamace v bazaru :-(

Kontaktuj tedy predchoziho majitele. Bud mu budes muset dokazat, ze zavady zatajil. Nebo se tocit na tom, ze auto vykazuje nadmerne opotrebeni proti tomu, co bylo deklarovano. Jina moznost asi neni. Precti si prislusne pasaze obcanskeho zakoniku (pokud je smlouva podle nej) §585 nebo 558 nebo tak nejak ... Ale spis bych se snazil slusne dohodnout.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.00  20:37

Nevim jakou maji smlouvu o prodeji, ale co kdyby jsi zkusil zkontaktovat toho pohadkoveho dedka, a pohrozil mu soudem, pokud nebude ochoten se podilet z poloviny na nakladech, ktere byly v servise vlivem zatajenych vaznych zavad? Pri penezich urcite je, vzdyt prodal auto, o tom v jakem stavu auto taky vedel, jinak to ani nejde. Hezky penize ihned na ruku, vyuzit moment prekvapeni, zadne odklady, nez se vzpamatuje. Za pokus to stoji, nic neztratis, pak muzes zkouset bazar. Bohuzel je dnes pro normalniho obcana pravni pomoc nebo konzultace prakticky nemozna, protoze to co si ti vydridusi vezmou za hodinu, to prekona i Peugeot servis. Nahrava to pak lumpum vseho druhu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.00  17:32

Nenech se "tahat za nos", jsou to jen hloupé výmluvy, které nemají žádné právní opodstatnění. Za prodanou věc jednoznačně ručí prodávající a tím je bazar - koupil jsi ho v bazaru. S majitele ať si to vyřídějí oni jak chtějí - po tom ti nic nemusí bejt - to je jejich věc. Jestli je škoda velká - poraď se s právníkem. To by tě v obchodě zrovna tak mohli odkázat za pekařem a pekař za mlynářem a .......
  • 00 Reagovat !

foto

03.09.00  14:43

« Reklamace v bazaru :-(

Zkusil jsem vyrazit na autobazar Krs. Autoservis mi sepsal všechny závady s cenami a posudek na lumpárny: "neodpovídající elektroinstalace způsobila zničení ..., ..., ...", "zatajené závady ....".
    Majitel mi oznámil, že mi to všechno věří, ale že on je podle smlouvy jen zprostředkovatel, že mohu pouze dát k soudu předchozího majitele, ale soud by mu musel dokázat, že on o tom věděl, t.j. že by se předchozí musel přiznat. Pokud se nepřizná, tak to musím prohrát. Protože to auto bylo v r. 1997 dovezené z Německa a on s tím jezdil 1997 - 2000, tak je z toho venku, i když je nepravděpodobné, že by ty závady z Německa 3 roky vydržely. Že prý mohu dát předchozího majitele k soudu, ale om jako zkušený majitel autobazaru mi to nedoporučuje, ať prý to auto spravuju a až mi to přestane bavit, že ho můžu přes něj zase prodat. A to tenhle autobazar je vyhlášenej po celém okolí jako nejslušnější. Jak asi teprve vypadají ty neslušné. Umí mi někdo poradit, zda má smysl do toho sporu jít ?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.00  17:18

« Re: jsou to smeckari

Aha, tak s tím naprosto souhlas.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.08.00  17:02

Chtel jsem tim rici toto: v autobazarech jsou v nasi zemi obecne auta za tak nizke ceny, pri nichz neverim, ze mi za ty prachy proda nekdo neco jineho, nez vrak. Ta auta se musi nekde vzit a nova neco stala, vcetne jejich servisu. Jejich cena coby ojetin zalezi predevsim na tom, za kolik jsem ochoten to auto prodat. Potom teprve dojde na to, zda za nej nekdo ty penize da. Eurotaxem se ridi pulka evropy - tedy ta civilizovanejsi - a funguje to. Je to souhrn doporuceneho poklesu cen, vzchazejici ze statistik jednotlivych zemi. Nezrizeny pokles cen jako u nas plodi jen prodej "ekologicky recyklovanych" aut.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.00  19:38

Nezlob se, tvůj příspěvek je dlouhý, ale stejně jsem nepochopil, co tív vlastně "básník" chtěl naznačit. Auta se prodávaj za tržní cenu (chvála bohu, že už ji nikdo nediktuje) Tržní cena je definována asi tak, že je to cena za kterou je ještě někdo ochoten danou věc koupit. To mě ale neopravňuje kupujícímu "lhát". Samozřejmě řeknu, je tam ta a ta závada a proto je i právě taková cena. Nelze však do kupní smlouvy napsat závady i které tam nejsou a s kupujícím se dohodnout na tom, že jsou jenom "na oko" a cenu určit podle nějakého katalogu a bejt tak krytej kdyby ten "trouba" pak chtěl něco oprávněně reklamovat. To je neseriózní jednání a podvod. Bohužel tak se chová velká většina bazarů a velká většina kupujících se také chová jako "trouba".
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.00  08:49

Protoze v me reakci opet polovina vypadla (?), slo o to, ze autobazar jiz jako takovy subjekt neni nikde na svete serioznim mistem pro nakup vozu, nebot pracuje pouze s auty, ktera nekdo nahodne priveze. Jde o to, ze seriozni nakup lze uskutecnit pouze prostrednictvim servisu, ktery to auto zna a ktery presne vi, co v tom aute je. Pokud nekdo kupuje auto v bazaru, necht se nedivi, ze u zanovniho laku je napsano totalne zkorodovane, apod. Uz nakup sam v autobazaru je natolik riskantni, ze tyto "malickosti" jsou tak rikajic v cene. Staci porovnat ceny v bazarech a ceny u servisu. Copak fakticky nikomu neni divny, ze bych koupil novy auto v roce 1995 za 650.000,- Kc a dneska bych ho prodal za 85.000,-, kdyz jsem do neho jeste mezi tim investoval dalsich 120.000,- co se servisu a dilu tyka? To ho radeji hodim ze skaly!!! Copak jsme vazne narod idiotu, ze tyhle ceny jsou "normalni"? Preci nemusim autum rozumet a na prstech jedne ruky si spocitam, ze tady musi neco skripat! A na netu si snadno najdu hodnoty Eurotaxu pro jednotliva auta. A jestlize to samy auto u nas nekdo prodava za tretinu az polovinu ceny, nez uvadi Eurotax, tak to bude tim, ze je lidumil. Ma lidi rad a tak jim venuje auto gratis. Proc ne...
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.00  19:29

« krivaci

Jsou to krivaci!!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…