AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

04.12.00  16:17

« AAA - pozitivni zkusenost

Ahoj lidi, tak jsem se přišel podívat do místnosti AAA a nestačím se divit kolik lidí na ně má spadeno. Já jsem si tam koupil auto po svém návratu do ČR. Obešel jsem asi XY bazarů a všude na mě koukali skrz prsty co že si dovoluji vůbec něco chtít, v Auto Esa mi dokonce jeden zaměstnanec na férovku řekl, že má jiné zákazníky ať přijdu jindy !!! Vzhledem k tomu, že jsem žil 5 let v USA jsem byl otřesen a zamířil do známých áček. Tam to bylo dost v pohodě, spousta aut a slusny ceny. Nakonec jsem si vybral Audinu A4 za 329.000,-, jezdim s ni uz pres pul roku a je to naprosto v pohode. Stejne tak i moji ostatni znami co si tam koupili auto. Nevim co proti nim mate, komu z vas co udelali a komu z vas krizi obchodni zajmy, ale podle me je to solidni firma, ktera ma na prvnim miste za cil spokojenost zakaznika. Samozrejme jde take o byznys a o jejich zisk, ale v kapitalismu vas nikdo nenuti prijimat podminky protistrany. Proste existuje jen nabidka a poptavka a mira zparovani. Nic vic.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.00  19:04

« Re: DÍKY ZA DOPORUČENÍ, PĚTSETŠEDESÁTKO.

To jsi doporucoval me a ja muzu za sebe prohlasit, ze jsou oravdu seriozni. Koupil jsem tam Audinu za 79.000,- hned na rovinu mi rekli, ze to bylo bourany (to bych zjistil, i kdyby mi to nerekli), v jakym je to stavu atd. Vsechno probehlo v poradku a ted uz mam na sebe napsanej i technicak.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.00  23:19

Ahoj vážení! Tak jsem 4.11. někomu doporučil autobazar BERD a to jsem ještě netušil, že tam opět dobře pořídím. Prodal jsem tam tento týden Peugeota 405 kombi GLTD. Za 220 000,-Kč. Rok 11/95. Na rozdíl od AAA nechali mnou navrženou cenu (i když s obavou, že jim tam auto bude dlouho stát), nikam mě netlačili ani nevnucovali jejich nabídku a nakonec bylo auto prodané za pouhý týden. Myslím, že by se personál z AAA mohl jít učit!!! Zdravím, a ještě jednou DOPORUČUJI !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.00  22:21

to - aaaautopraha - Myslím, že váš příspěvek dal odpovědět na dlouhé hádanice zde zda jsou AAA seriozní či ne. Když tedy předem víte, že podle telefonu nelze cenu seriozně určit!!! proč tedy lidi po telefonu "balamutíte" a nějakou neseriozní cenu jim tedy říkáte. Není to již první výraz hloupého "vyčuraného" chování a známka, že něco není v pořádku. tedy důkaz neserióznosti? Určitě je. Vaše reklama je skutečně lživá. Vy nenabídnete nejvyšší cenu. Stačí si u vás nechat ocenit tím telee..hrsprtn..maketem libovolné auto a pak ho udat jinde ve vnitrozemí. V AAA se možná vyplatí cenově auto koupi ale NIKDY ne prodat. Proto je ta reklama lzivá. Jste podvodnici a lháři a měli by jste se stydět (jestli to s vaší hroší povahou umíte)
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.00  13:36

« ...ještě k Auto Esa.

Jak říkám , mohu tento bazar jen doporučit. Opravdu s nimi nemám nic společného , nicméně , domnívám se , že pokud budete chtít koupit auto , máte o mnoho % větší šanci , že koupíte slušnou ojetinu , která vám dobře poslouží.Co si budeme povídat - kdokoliv se objeví v autobazaru kdekoliv na světě , je potenciální kavka. Je jasné , že než převezmou peníze , budete pro ně střed světa , později...no jistě si to dokážete představit. Znamenáte pro ně méně než vzduch a reklamace je problematická. V AE s vámi jednají myslím líp , nebudu se rozepsiovat do podrobností , ale pokud to shrnu , máte přece jen pocit že jste spíš partneři v obchodě než kavka proti dravci. Lidi jsou tam prostě slušnější - jak "operační pracovník" , který mi to auto předváděl , tak pracovník leas. spol. , tak slečna za přepážkou , která se mnou řešila dokumenty. OP samozřejmě o autě nemluvil špatně , ale zase jej nijak zbytečně nepřechvaloval , nepůsobil dojmem , že by něco skrýval. Nijak na mne ani netlačili , nesnažili se mne rozptylovat při rozhodování nebo tak. I dále se mi dostalo neuspěchané péče , trpělivosti a odpovědi na všechny mé ( někdy dost všetečné :-) ) otázky. Shrnuji - jednání všech osob , se kterými jsem tam mluvil , mi připadalo solidní minimálně FORMOU. K autu , které jsem tam koupil : jediné vady na něm , které se projevily , byl vyjetý olej (ten jsem samozřejmě v bazaru mohl těžko poznat ) a gumy , které jako zimní měly cca 3 mm vzorek , tedy vhodné na výměnu. Jinak se na uatě neprojevila žádná závada , která by žádala opravu. Jezdí dobře a jsem s ním spokojen. Mimochodem šlo o auto v cenové relaci mezi 150-200 tisíci. --- Co však můžeme považovat za důležité , že prostě to auto nebylo žádný "trojský kůŇ".---Prosím neberte toto jako reklamu , jen říkám , nežli kupovat v AAA , je AE lepší volba. Vyzkoušejte a hoďte do této rubriky svou zkušenost !
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.00  13:14

« 560ka RULEZ !!!

Skutečně , všichni zájemci o ojetá auta , nechte si poradit od tohoto maséra. Já tam nekoupil nic ale ne proto , ze jsem takovy odbornik na auta.---Nikdy bych nejednal s nikym tak evidentně neseriozním , jako jsou Áčka ! A je úplně jedno , zda je levý Denny nebo ten poslední přicmrndávač , který potají sloupává ze skla dálniční známky !!! Proklínejme všechny , kteří jim dělají obrat 100 aut týdně ! Jedině oni jsou důvodem , proč TAKOVÁ firma může prosperovat.---Nezastávám se jich ani v nejmenším , že naletěli. Je to jejich hloupost , informací si o tom bazaru měli možnost sehnat dost.Před 3i týdny jsem koupil ojetinu v Auto Esa a jsem naprosto spokojen. Jsou Vám někomu známy negativní reference na Auto Esa ? Za sebe říkám , jsou v pohodě !
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.00  10:44

nemam rad slovo "Public Relations"
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  22:42

Pro paní, nebo slečnu z PR odělení AAA.

Jak již jsem řekl, Vaše obchodní politika je pochopitelná, a ve státě, kde jsou tolerovány mnohem horší triky Vám to ještě nějakou dobu pofrčí. Že je Vaše reklama lživá, to si můžete být jistá, jelikož víte stejně dobře, jako já a mnoho dalších, že jinde se již dá koupit i prodat výhodněji stále častěji, a to z jednoho prostého důvodu. Stal se z vás takový moloch, že již nedokážete uhlídat dostatečně odbornou kvalifikaci lidí, kteří pak chybují. Nakupují nevýhodně a vy nevyděláváte. Proto si Praha není jistá s regionálními pobočkami, jejichž personál pak musí všechno telefonicky, nebo přes internet posílat k "požehnání". Proto to trvá tak dlouho a je přeci lepší vystřelit níže, než přestřelit, to dá rozum. Ale o více, než 100 %, to byste se měli malinko zamyslet, pokud už do těch reklam dáváte takové peníze. Nezapomeňte však, že mnoho molochů na svou velikost doplatilo, jelikož nedokázalo samo sebe uhlídat. Když jsem viděl, jak se Vaši hoši vrhli na vůz, který jste vykoupili, vyrabovali z něj všechno, co za něco stálo, dokonce nezapoměli ani na plyšovýho medvěda a dálniční známku, kterou jeden ďoubal ze skla a druhý hlídal, jestli nejde šéf, bylo mi trochu smutno a hned tak na to nezapomenu. Pokud byste byli to, co o sobě tvrdíte, rád u Vás prodám i nakoupím a doporučím to i všem ostatním, kteří chtějí udělat totéž. Vaše praktiky však mnoha lidem otevírají nejen oči, ale i ústa, z nichž pak vychází najevo pravá tvář Vašeho chování. Přeji Vám mnoho dalších spokojených zákazníků.

• « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  15:47

Ale zase maji "vstricne chovani" k lidem. :-) Byl jsem svedkem,kdy si tam manzelsky par sel pro rezervovany automobil(O Vectra), na ktery slozil zalohu a ouha auto bylo jiz prodane.A to prisli vcas v dohodnutem terminu.Po jejich stiznostech, se jim personal ani neomluvil a se slovy:Vzdyt si vyberete jine,mame jich spoustu,zacal nabizet jinou sunku.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  14:12

je to i muj nazor. Ale asi Darja Rollinc a Medved se Zemlou maji jiny :-)). spartá, spartá, ......... ....
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.00  13:44

Vaší firmu znám a sleduji již delší dobu, ještě od dob co sídlila v Čimicích. Mohu jen potvrdit, že od vašich začátků malého autobazaru se nic nezměnilo, akorát že teď to děláte ve velkém. A to že zákazníkům, ať prodávajícím nebo kupujícím jen neomaleně lžete. Na tom je postaven celý váš marketing. Za každou cenu zákazníka nalákat, aby přijel a nechal se od vás přesvědčit. Prodávajícího nalákáte na vyšší cenu, auto pak vykupujete za cenu o cca 20% nižší, než je hodnota tržní, zase dáváte peníze na ruku, jeho blbost. Kupujícího nalákáte na dementní inzeráty v Annonci, které se ani nesnažíte obměňovat. Tyto inzeráty obsahují auta za ceny, která jste nikdy neměli, a když ano, tak rozhodně nejsou ve vynikajícím stavu, nebouraná a "nejezdí super", možná tak vyjedou vlastní pomocí akorát z prodejny ven. Vaše kupní smlouva je protizákonná, a je to výsměch našemu právnímu řádu a zákazníkům.
    Doufám, že jsem vám dost polopaticky shrnul názor většiny lidí z této rubriky a že nás nebudete dále přesvědčovat jak vám jezdí auto z AAA super :))).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.00  08:16

« Re: AAA

Pokud nevykoupíte za cenu po telefonu, o něčem to vypovídá. Pokud podle "presumpce viny(=kazdy ridic poskodi auto") by jste nabidli tuto cenu, nikdo by se ani neobtěžoval k vam jezdit. Nevěřím, že jste ani v 1% nevykoupili vuz za cenu po telefonu. Max. pokud mel nekdo okamzitou financni tisen (napr. "dobre" rozehrany vyherni automat:o)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.00  16:05

Vážený pane,
    píši Vám jménem PR oddělení a ráda bych reagovala na Váš příspěvek.Mrzí mě, že jste s našimi službami nebyl plně spokojen.
    Nejprve bych se ráda vyjádřila k tomu, že reklama AAA je lživá. V našich inzerátech ( jak tištěných tak rádiových spotech) nabízíme nejvyšší možnou cenu. Je to opravdu nejvyšší možná cena, kterou Vám po prohlédnutí vozu můžeme nabídnout. Co se týká našeho telemarketingového oddělení - odhadní cena je přibližná - Váš vůz nikdy neviděli a Vy jakožto hrdý majitel svůj vůz patřičně přikrášlíte a neprozradíte telemarketingu všechny vady, kterých si možná ani sám nejste vědom a telemarketingové oddělení na základě vašeho popisu a technického stavu vozu, váš vůz ocení. Že potom realita, když zákazník svůj vůz přiveze,je ve většině případů jiná svědčí také o jiné ceně vozu než byla telefonicky nabízena.
    Dále bych se ráda vyjádřila k tomu, že vyřízení formalit netrvá 15 minut. V případě složitějších prověřování (nejsme si 100% jisti původem vozu a vůz prověřujeme nejenom prostřednictvím společnosti CEBIA ) se může samozřejmě stát, že se doba určená pro oceňování vozu prodlouží. Avšak v případě hladkého průběhu obchodu - ocenění vozu, sepsání smlouvy, vyplacení peněz v hotovosti skutečně udávaných 15 minut trvá.
  • 00 Reagovat !

foto

13.11.00  07:09

« DÍKY ZA DOPORUČENÍ, PĚTSETŠEDESÁTKO.

"Áčka" mají jeden jediný pozitivní vliv, a to sice pro zákazníka. Tlačí celostátně ceny vozů dolů. I když mnohde lze auto koupit ještě levněji a hlavně lepší. Všechny příběhy jsou podobné. Můj se odehrál podle stejného scénáře. Chtěl bych však jenom veřejně prohlásit, že reklama AAA lže. Za tím si stojím. Můj vůz, který jsem nakonec prodal za 220 tis. (samozřejmě ne v AAA) , chtěli také vykoupit. Schválně jsem zahlásil požadovanou cenu 260 tis. Pucflek odběhl poradit se se šéfem, který se nechal slyšet, že max 200tis. Po další dny telefon, prý kdy auto přivezu. A tady pozor! Lidé, co Vám z AAA telefonují, nemají ani páru o tom, co prodáváte, nikdy Vaše auto neviděli a ani neuvidí. Provádějí jen tzv. telemarketing, jehož cílem je hučet do zákazníka tak dlouho, až auto nakonec přiveze. Slíbí Vám hory doly (a na to každý, kdo prodává, velmi dobře slyší), přitom vůbec nevědí za co.

V čem je AAA reklama lživá? Výkup Vašeho vozu nikdy nebude trvat 15 minut, včetně všech formalit. Můj vůz okukovali hodinu, pak jej důkladně fotografovali, pak faxy do Prahy, protože šéf neví, jak to auto vypadá, nakonec nabídka ve finále činila 100 tis. Kč. Jednalo se o regionální pobočku v Hradci Králové. Slušný, mladý hoch, který byl z auta viditelně nadšen, se mi již předem omlouval, neboť i jemu bylo jasné, že kdybych na jejich nabídku přistopil, musel bych být úplný magor. Řekl jsem mu jen, že to mohl říci hned. S takovou bych k nim šel docela dělat a ušetřil bych jim spoustu času. Seděl bych za oknem a stanovoval bych výkupní ceny, aniž bych se hnul z místa. Hlavně bych neplýtval čas jejich spokojených zákazníků. Takže také: AAA vřele doporučuji, ale jako velmi cennou životní zkušenost s tím, jak se taky z lidí lámou peníze. A pokud na to máte, klidně tam auto prodejte. Lepší vrabec v hrsti, než obouchaná popelnice v garáži!

• « 00 Reagovat !

foto

04.11.00  21:59

« Re: Berd

Mám a jenom tu nejlepší. Opravdu. Auto vystaví za Vaši cenu a netlačí ji nesmyslně dolů, naopak při koupi nelení telefonovat prodávajícímu a snaží se najít řešení pro obě strany. Sám jsem tam 2 auta prodal a 2 koupil. DOPORUČUJI!
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.00  19:15

« Bez nadpisu

Přesně tak,je to pro ně jenom kšeft.Dnes jsem se dočetl v MF DNES,že za 3/4 roku jim vzrostly tržby
    o 7,5 % na 2,15 miliardy korun.Prodej vozu se zvýšil o 6% na 17 000 vozů.Čili pro koupěchtivé,kdo chce kam,pomozme mu tam.Sám jsem tam prodal auto,protože jsem potřeboval rychle hotové peníze,samozřejmě s vědomím,že jsem za něj mohl dostat jinde víc.Ale nejsem si jistý,jestli bych
    si tam chtěl auto koupit.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.00  06:52

« Re:

Sám jsem jim jedno auto prodal, protože o něj měli docela zájem. Vypadalo docela dobře (jinak nic moc). Po telefonu slíbíli 80, na místě byla jejich první nabídka 60 a nakonec jsme se dohodli na 70ti. Potom ho nabizeli za 90. Byl jsem rád, že mám peníze za 1/2h v kapse a nemusím čekat měsíc nebo dva a nakonec dostat třeba jen o 10tis víc.
    Resumé: nevozte jim naivně auta, která jsou v pořádku a nedivte se pokud vám nabídnou cenu o 30% nižší,smlouvejte a nebojte se říct ne. Uvědomte si, že je to jenom kšeft a ne žádná charita jak se občas tváří.
    U nich se prodá úplně všechno takže si při nákupu dejte hodně velký pozor. (radši jeďte jinam)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.00  09:05

« Re: AAA AUTO PRAHA - stále bojujeme proti kriminalitě!

to - rrauto - DIK.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.00  09:01

« Re: Zdáte se mi trošku zaujatý

No jestli tě v bazaru ještě nikdo nedoběh, tak bud rád a přeju ti to štesti. Ne každý však dopadne dobře. Ono totiž motor nerozebereš, čalounění ze dveří sundavat nesmíš a td. Venkovní prohlídkou a krátkým svezením kdy nesmíš ani řídit toho mnoho nepoznáš. Jestli jo tak seš genialní a budu chodit kupovat auta jenom s tebou.
    Když jsem poukazal, že nejde stahování oken, tak tvrdili, že stačí vyměnit pojistku. A když jsem doma zjistil, že tam není vůbec motor i s celým mechan. tak mě řekli, že jsem si to měl řádně prohlídnout, sundat čalounění a že se auto nekupuje jako rohlík a že to není zkrytá vada a vyhodili mě. Prostě výmluvy. Nikdo nerozebírá při nákupu auto, ale má se spolehnout na serioznost obchodníka... a ta tu právě není.
  • 00 Reagovat !

foto

24.10.00  23:26

« Bez nadpisu

No teď jeden zákazník koupil v AAA Imprezu v ceně zhruba 175000,- za 176000,-, což mě přijde přijatelné. Pak jsem zjistil, že ji vykoupili za 150000,-, což taky není úplná lichva. Tak nevím, ale spíš to je náhoda.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…