AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  13:02

« Re: Par drobnosti

login chce jen rict, ze vsecko je zlodejina, jde jen o to, ze jedna je "vetsi" druha "mensi". Ja si naopak s chuti prectu loginovy nazory, nerikam, ze s nima vzdy souhlasim, ale umi to poadat takovym zazracnym zpusobem, se kterym jsem se jeste nesetkal. Bude to asi hodne zajimavy clovek. Klasik. Pis dal...
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.01  12:01

« Dodge Viper - AAA

Uz jste videli fotky VIPERu se samolepkou AAA Auto Praha ? Ne ? Tak se kouknete na [odkaz] Skodolibost je hrozna vlastnost. :-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  11:49

To Login-> Vůbec tě nechápu. Zlodějina je fér jednání a lhaní(podvod) ne? Sakra, co to tu meleš. Zlodějina je stejně společensky nebezpečná jako podvod. Existence poptávky po kradeným zboží není společenským ospravedlněním zloděje. Víš, jak se společnost chrání před nežádoucím jednáním? Víš, proč žijeme ve státě, proč máme zákony, proč nevládne anarchie? Trest zasluhuje ten, kdo poruší zákon. Jestli to je krádež, nebo podvod je jedno. Podvodné jednání je vcelku slušně popsáno v občanském i obch. zákoníku. Když někdo kupuje kradenou věc, je to pouze morální prohřešek. Nehledě na to, že nese riziko a mnohdy o původu té věci nic neví. To ale zákonem nezakážeš, protože to technicky nejde. Nakonec tě prosím , nezveřejňuj tady už takový hovadiny.............
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  09:29

Acka jsou luza a verbez uz sama o sobe. Tim myslim to jejich podvodne smeleni, podvodne leasingy, lzi v reklame, lzi o stavu konkretniho auta, vyrizovani reklamaci, atd. To, ze smeli s kradenymi auty a auta svych klientu pak dodatecne kradou bych povazoval za vcelku fer jednani :-), protoze to je evidentni zlodejina a konkretni riziko, ze za to pujde nekdo sedet.

Me se spis prici to ochcavani lidi - proste kdyz mi nekdo vymlati okynko, ukradne rezervu a naradi, tak je to slusne jednani, ale kdyz nekdo prijde, ze si chce tu rezervu s naradim pujcit a za rohem se raduje, jaky jsem *, ze jsem mu na to skocil a ani mi nemusel rozmlacovat to okynko, tak to je svinarna. Jestli mi rozumite. V prvnim pripade ho u toho muzu chytit, rozbit mu hubu, nekdo ho uvidi, zavola benga, atd. V druhem pripade nemuzu nic a on se mi bude jen smat, jaky je on chytrak a jaky ja vul. To neni moje duverivost, to je slusnost a snaha nekomu pomoct. Stejne tak klienti Acek nejsou naivni a duverivi * (jak tu, ze zacatku, plno pitomcu prohlasovalo), ale proste normalni slusni lide, kteri nepredpokladaji, ze je nekdo chce okrast. Jenze kdyz je nekdo petkrat okrade (kampelicky, banky, stat...), tak pak jdou a taky ten kram nekomu streli, ne vsichni samozrejme. To je jako s kradezemi autoradii - je to takovy vymenny obchod. Lide si za uplatu, pres zprostredkovatele (zlodeje), mezi sebou vymenuji radia, kdyby je nekupovali, tak by nebyl duvod je krast. Tj. kradou se, protoze je poptavka.

Ale k Ackam a Kooperative. No, nevim, nevim. Pojistovny si vedou evidenci o puvodu auta? Tj. klient vyplnuje, ze ho koupil v tom a tom konkretnim bazaru? To se mi moc nezda, ale mozne to je.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  07:14

« Re: Jo ještě něco

No nevím, hochu, ale to je potom podle tebe 60% národa padlýho na palici, protože nemá na to, aby za půl roku vyhodili do luftu 100 litrů u 400 tisícovýho krámu. Pokud si to spočítáš, tak koupím-li si na každýho půl roku ojetou popelnici za padesát tisíc, tak za rok oproti tobě namísto vyhozenejch 100 litrů minimálně 50 tisíc šetřím, jelikož svojí popelnici prodám každého půl roku za polovinu nákupní ceny. Podle tebe jsem navíc padlej na hlavu a zralej na psychiatra? Pokud řídíš naše státní hospodářství, tak to s tím byznysem nepřeháněj, abychom měli v budoucnu alespoň co jíst.:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  00:00

To je výtečná komedie! Kultura prodeje, etika... fakt se bavím astěhuji se do Mozambiku :)
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.01  00:00

« Jo ještě něco

Musím se svěřit - auta z bazaru mi tak zanechutila motorismus, že raději chodím pěšky a sedím 15 hodin denně nad byznysem, abych vydělal na nové. Alespoň něco pozitviního, než se chtít projíždět a vrážet do toho prachy jako do kanálu. A ještě rada - před koupí auta staršího 4-5 let na leasing si zajděte k psychiatrovi!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.01  15:22

Bohužel v kooperative ten chlapik co znam je šef jakyhosi dohlizeciho oddeleni na platby klientu atd. Takze tohle si tam rikaj jen mezi sebou a me to rek, kdyz jsem schanel auto a nadaval pred nim na Acka. Obavam se, ze Kooperativa to nezverejni, protoze by z toho jiste koukala zaloba atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.01  14:05

Rozumný lidi tohle ví, snad, ale i tak se najde spousta těch, co neví, která bije. Věřím každému slovu, cos napsal. Je to banda zlodějů a podvodníků. Oni lžou už v reklamě když říkají, že mají nejvyšší nákupní ceny a nejnižší prodejní - no asi to podnikání dělají z lásky k lidem. Ale vážně. Tvůj údaj od Kooperativy je velmi velmi zajímavý. TO BY CHTĚLO ZVEŘEJNIT, ale kdo by to dělal, asi nikdo ze zdravim rozumem. Myslím, že jedinej, kdo by tuhle statistiku mohl publikovat bez následků na zdraví by byla právě Kooperativa, spolu s dalšími pojišťovnami. Pomohli by tím lidem, udělali by si tím dobrou pověst solidní pojišťovny a mohli by z toho mít i fin. výhody. Neznáš tam někoho?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.01  11:27

« Re: AAA - Auto ESA dohodnuté ceny

taky mi za Formana v maximalni vybave nabizeli 85 tKC. Prodal jsem jej za 110 tKc pres inzerat a maijitel mi co 2 mesice vola s nadsenim, jak dobre a za jak dobrou cenu nakoupil.
  • 00 Reagovat !

foto

28.03.01  08:42

« AAA - Auto ESA dohodnuté ceny

Potřeboval jsem prodat rychle auto,zkusil jsem zajet do Auto ESA kolib by mi dali,přišel nějaký technik koukl na auto jenom zvenku , ani nenakoukl dovnitř a odešel,za chvíli přišel s tím že mi dají 120tis kč,řekl jsem že je to málo a odjel.
    Pak jsem zkusi AAA ,tam si auto prohlídli,pučili velký TP,zatímco jeden technik kontroloval TP, druhý se semnou svezl.Když jsme s vrátili technik s TP přišel s tím kolik bych chtěl za auto dostat.Řekl jsem 140tis kč a on že mi dají jen 120tis kč,tak jsem odjel.Potom jsem zkusil annonci s cenou 150tis a za pár dní se lidi ozvali tak jsem to hned prodal(za 150tis kč),a nový majitel je nad míru spokojen jak dobře koupil.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.01  12:06

je to banda.
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.01  10:38

« Par drobnosti

Takze vazeni ja se Vam k tomu taky trochu vyjadrim z osobnich zkusenosti.

1) Muj spoluzak z ekonomky se chvili zivil tim, ze krad auta a vozil je k prodeji hadejte kam? No fungovalo to tak, ze privez auto, rovnou ho zavez do dilny a za 2 dny stalo na place s cistejma notama. Potom dostal 30% z prodejni ceny.

2) Mozna tusite, ze pojistovny si delaj statistiky kradenosti. Jen par cisel: Obvykly prumer kradenosti aut z bazaru je 3-5%. Auto ESA ma 7,4% a AAA maji, ted se drzte 27,5%. Tohle jsou pul roku stara cisla z Kooperativy.

Osobni zkusenost. Kdyz jsem kupoval auto, tak jsem se tam byl podivat. U Audiny 80 bourany na cumak, kdy tam byl jinej chladic, nelicovaly svetla a bylo to tak krasne krivy, ze nesel otevrit kufr a otevirali to soubovakem bylo napsano "Nikdy neoubrano" a prodejce me velice usluzne presvedcoval o tomtez.

4) Jedna znama pracovala 3 roky u AAA a kdyz odchazela, z vlastni vule, tak ji velmi netaktne naznacili, ze jestli zkusi rikat neco o tom, co tam mohla zjistit, tak at pocita s tim, ze jeji pritel, ktery tam dela prijde o praci a ji by se mohlo treba stat neco s brzdama na aute. No nic. Je to prece solidni firma a podnika v ramci ceskych zakonu.
    Jeste jedna drobnost, kdyz jsem pozadal o moznost, vzit to auto do servisu na prohlidku, tak mi rovnou vysvetlili, ze pokud chci auto kontrolovat, tak at jdu kupovat jinam.
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.01  08:43

« znovu

Nejak to tu zamrzlo
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.01  08:10

« Re: Auto z bazaru

to Cabadaj:Tak dej vědět, až to budeš vědět. Viděl jsem taky firemního Accorda, shodou okolností stejnej ročník, kterej měl nalítaných 440 000 km a kromě spotřebních věcí měl všechno původní a zcela OK. Bral míň oleje, než úplně nový Passaty a Vectry, který se místo nich nakoupili.
  • 00 Reagovat !

foto

18.01.01  14:41

« http://www.webpark.cz/pechan/prodejnistranka.cz

Budu v dubnu prodávat VW Polo 1.4, budu kupovat jiný auto a potřebuju peníze na akontaci. Tak sem se stavil v AAA, abych si udělal představu o ceně, kolik za něj dostanu. Zjistil sem, že rozdíl mezi výkupní cenou a prodejní je propastný. Cca 1/3 ceny prodejní. Nechci se bavit o tom, jestli to je moc, nebo málo, to se nedá říct, prostě podnikají a dokud tam buduo lidi kupovat auta, podnikat budou. Na zisk mají právo. A podnikaví jsou, jen co je pravda. Když sem tam byl poprvé, řekli, že dostanu 115 tis. hned na ruku. Před nedávnem už mi nabídli 139 tis. Holt každej musí vědět, co za kolik, jinak nás natáhnou. Někomu se to zdá nefér, někomu v pořádku. Ale tak to chodí. Já chci ale zkusit prodat to auto přímo, tak se ten zisk, co by na tom měli dá rozdělit mezi mě(jako prodejce), ale také část zbyde na kupce (nechci cenu šponovat k nebesům). Tak kdo chce, ať se koukne na [odkaz] Nebudete litovat!! Jsou tam i foto...
  • 00 Reagovat !

foto

16.01.01  19:46

« Auto z bazaru

To prof : zdravím. Šlo o Accorda 94. Zatím nevím o co šlo , dosud je ( od 3.1. ) v Motole a nezdá se , že tam by nějak pospíchali...takže poreferuji , až jej přivezu zpět a dozvím se , oč šlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.01  07:33

« Re: ESA

to mfilip: ahoj mfilipe, jenom bych chtěl říct, že když zjistím, že auto má jinej lak, jdu od něj a už vůbec se nezajímám, jaký má destičky, protože to je obvykle u takovýho auta to poslední, na co bych si měl dávat pozor. Jinak je pravda, že po 30 tis km by jim bejt nic nemělo, pokud ovšem nejsou úplně fialový kotouče a majitel se nedomníval, že spolu s plynem musí šlapat ještě na ten prostřední pedál, jinak mu to pojede moc rychle :-).

to Cabadaj: radši sám už nikdy nic v bazarech nekupuj. Většina bazarů za to nemůže, že jim tam podnikavci vozej mršiny. Co to bylo za auto, co u něj odešlo, kde jsi ho koupil a kolik stálo? Neodpovídej, na co nechceš.

• 00 Reagovat !

foto

06.01.01  11:20

« AAA

AAA sú fušeri čo predávajú vačšinou vraky,ktoré jazdia chvílu po predvedení a potom sa poserú.Na západe by ich ludia bojkotovali tak,že by ich autobazar išiel do *.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.01.01  08:58

« Re: Já mám smíšený názor

Ja jsem se taky jednou nechal svezt v AAA. Probihalo to takto: AR 75 TS, podpaleny ventil. Stala tam, a jak je u teto znacky obvykle, nikdo si ji nevsiml alespon 3 dny. Teplota vzduchu kolem 10ˇC. Prisel "mistr", nahodil auto tak, ze jej vytocil do 6000/min, vybidl mne, at vlezu dovnitr a jel. Pres obrubnik si to auto pekne skocilo a stesti, ze ten uplne studenej motor mel na 7000/min omezovac a dal to nejde. Bylo mi v ty chvili lito, ze to auto neumi mluvit nebo jeste neco vic. Takovymu * bych nepujcil ani kolecko, natoz auto. A tak me tehdy napadlo, ze ten podpaleny ventil pri nakupu mozna vubec podpoaleny nebyl. Pri predstave, co takovyhle hovada s tema autama vyvadeji, mne jima hruza! A stejne tam budou lidi porad auta kupovat a reklamovat a nadavat...a kupovat, reklamovat, nadavat...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…