AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

30.11.01  12:18

« Bez nadpisu

co se tyce tehle amerik 50-70 leta, u my tetky v Raichu je kazdorocne setkani tehle majitelu, zakladna tam je diky velkemu rozsireni US army po nemecku velka , mam par fotek ale z hodne slabeho rocniku pac tam byly problemy s poradatelem. letos jsem musel vynechat, nejlepsi leta byly tak kolem 85-88 z teh dob moc fotek nemam ale ucastnil jsem se zas pravidelne.

neco je k videni tady [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  10:03

« Re: Starter

Znamej mi rikal, ze se jim podarilo odtamtud naky auta dovezt. Musely bejt ale z ambasady, ty ameriky, co tam jezdej, neni sance odtamtud dostat. Taky rikal, ze by to ani nebylo ono, protoze od tech 50-60 let se nedaj sehnat dily a tak se to tam kuti na koleni, jak rikal v predchozim prispevku. A podle toho to prej obcas vypada.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  09:59

No to jsem nebyl. Kousky tam museji byt paradni, takova Impala je oku lahodící potěšení. Nějaké photos by nebylo ? Jinak o tech motorech z Volhy jsem to nekde četl, díky nedostatku náhradních dílů.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  08:47

ace>Kdys' byl naposled na Kube? Ja tam byl chvili pred Pilipem [na rozdil od nej jsem nebyl hostem Fidela :-))] a z Volhy tam teda nemaj vubec nic. Tam clovece jezdej auta, ze jsem se z toho malem po... Jak americky auta nesnasim (ty "novy" hranaty, jak mas ty), tak tohle jsou koraby z 50. max. 60. let. A kdyz mi tam taxikar hrde ukazoval motor sveho Chevy Impala (asi '59) - melo to ty obrovsky krovky nad zadnimi svetly - malem se u toho udelal (ja taky). Tam teda z Volhy nebylo nic. A kdybys mu neco takovyho naznacil, asi by te na miste zabil. Jinak co tam dokazou opravit je neuveritelne - videl jsem manika sedet na chodniku pred dilnou a premotavat starter, vedle nej druhej na kolene (doslova) struzil nejaky pouzdra a v dilne se na soustruhu (ceskym) vrtel naboj kola.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  14:01

Jo to jo, ale mimo kastle je tam vsechno u Volhy :)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  10:37

To : ace2. A na Kubě jezděj ještě starší vraky.
  • 00 Reagovat !

foto

28.11.01  22:27

« Bez nadpisu

grr, tenhle příspevek je taky už po 3.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  21:10

Gerber rulez...Kolikrat mi uz vytrh trn ze zadele.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  20:39

rambo: Na co jsi potřeboval vercajk, když se ti protočil stěrač? To přece za něj vezmeš a prostě ho dáš do tý polohy, kam patří. Hrát si s kombinačkama a klíčema můžeš pozdějc :-) Takhle jsem to řešil vždycky a i několikrát, když jsem zapoměl, že mokrej sníh na skle přes noc zmrznul. Nevzpomínám si ale, že bych někdy dodatečně to ramínko znovu utahoval nebo seřizoval :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  19:00

Proto s sebou pořád nosím Ledermanma.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  18:35

Vyložil jsem z kufru dva kufry vercajku a přepravku náhradních dílů a jezdím.
    Hmm. To jsem uz jednou taky udelal. Potom mi primrzly sterace a jak jsem se je pokousel motorkem odtrhnout, tak se posunul sterac na osicce o 45 stupnu. Kdybych mel sebou pitomy kombinacky, tak to byla zalezitost 20 sekund. Takhle jsem mel zdrzeni 2 hodiny a musel si koupit cely naradi, protoze nic jineho nebylo k sehnani.
    K firme Fabory. Jejich reklamnim sloganem je, ze Ti prodaji jeden kus. A taky jo osobne ozkouseno, a ne jen to, ten jeden kus Ti jsou ochotni i objednat. Jsou opravdu drazsi nez normalni srouby, ale kdyz mechanik listuje jejich katalogem, dosahuje jisteho sstupne vzruseni-:)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  18:32

Jo zjistil, jaxe mi porouchalo to el. okno u spolujezdce tak jsem se držel rady Profa a bouchnul jsem do dveří a už zase funguje. Miluju americká auta :-)

Ono když člověk vidí v aut. záběrech z USA co za vraky ještě na silnici docela normálně jezdí, tak ty naše auta budou jezdit ještě za 150 let :o) bez větší udržby.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  18:13

Americký auta se opravujou sami - to už jsi zjistil, ne? Mně za poslední čas Mercury vytočil tak, že jsem přešel do stadia " dokud jezdí neotevřu kapotu" Vyložil jsem z kufru dva kufry vercajku a přepravku náhradních dílů a jezdím.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  16:42

ace: Nikdy zcela úplně a doufám, že se tak nestane. Zdá se mi, že zarezlej palcovej závit jde podstatně líp rozhejbat a nebo to může bejt materiálem, to nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  10:21

mimochodem kdy amíci přešli na evropskou normu (nebo ISO normu ) šroubů ?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  20:58

ace. Já těch šroubů zas tolik nespotřebuju :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  20:53

No jo je to velkoobchod. Nicméně předpokládám, že když někdo bude opravovat US auta tak si jednou nakoupí a bude mít "doživotní" zasoby. Něco se holt bude muset zaplatit, ale zase lepší než aby oprava stála na 4 matkách, které už nejsou :-)

To Prof> Acrobata si stáhni a vytiskni se ten katalog. řekl bych že to stojí mít v dílně v deskách.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  20:05

Jo,jsou to profíci,ale jejich ceny tomu taky napovídají.A dalši nepříjemnost jsou ty jejich velký baleni,myslím,že kusovky se jim moc prodávat nechtějí.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  19:39

ace: ..až na ten Acrobat. Mě to teda moc nefakčí :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  13:08

Jo to je šroubu a matek :-) by jeden neřekl kolik je různých druhů. No zjevně to jsou profící. Mají pěkně udělaný katalog.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…