AAA AUTO PRAHA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Re:
Já se tak těšil, že to UBL nějak pěkně peprně, po svým okomentuje, a on to sem jen tupě překopíroval. No tos mě, UBL, zklamal. Já se těšil na "prasata s rudýma ksichtama ověšený zlatejma řetězama" a ty tady jen opakuješ to, co jsme navíc všichni už několikrát četli :-)))). -
« Re: Z 2. strany
u nas v ulici bydli jeden nejmenovany hokejista, co delal reklamu Ackarum. Neverili byste, jakou potom jezdil sunkou, byla to audina 80, rekl bych tak od pohledu z venku po 3 total havariich. :-))) docela jsem si udelal obrazek o tom, co tam prodavaji, kdyz tohle davaji za "odmenu" :-))))) -
Roman: Tak to bych se hádal. AAA se snaží vykupovat za ceny, který se blížej cenám vrakovišť. Lecjakej šrotista by možná dal to samý, ovšem problém u nich bejvá s permanentním nedostatkem hotovosti. Jenom pro zajímavost: AAA měla v loni obrat 2,1 mld Kč. To už je solidní pračka :-) -
To je asi jediná výhoda AAA - vezmou tam úplně všechno za jakousi tabulkovou cenu, která je sice v případě normálního auta nesmyslně nízká, ale prodáváte-li totální vrak, kterej je jenom trochu šikovně maskovanej, můžete na tom i vydělat :o). Kámoš u nich zpeněžil i auto, který údajně nechtěli ani ve šrotcaru :o)..... -
« AAA - opravdu zloději
V létě jsem potřeboval celkem rychle peníze a tak jsem jim tam nechal škodu Felicii FUN 1.6 (pick-up, polokabrio), která vycházela podle tabulek na 200tKč (byla jak nová, najeto 30tkm, absolutně bez vad). Po telefonu mi nabídli 160tKč a když jsem tam přijel, tak to bylo něco mezi 140-150tKč. Auto mělo velice slušnou výbavu - centrál, alarm s imobilizérem, el. okna, sportovní volat a plno dalších doplnků. Na to jsem jim řekl že NE, ale protože jsem prachy potřeboval, tak jsem všechno co šlo oddělal a potom rozprodal zvlášt. Druhý den jsem tam přijel znovu a "konečná" cena i bez toho co jsem odělal byla 145tKč. Ochotný usměvavý blbeček mi řekl, že si to můžu v klidu rozmyslet a stavit se třeba i později. Tak jsem se teda stavil o dvě hodiny později, blbeček znovu telefonoval do Prahy, ale protože jsem to tam nenechal hned, tak "investor" v Praze už nabídl jenom 140tKč - přitom sami nabízeli čas na rozmyšlenou :-(. Prachy jsem ale potřeboval... To auto se na jejich stránkách na internetu nikdy neobjevilo a to tvrdili, že bude velký problém ho prodat a proto ta nízká cena.
Takže pokud vykoupí opravdu šlušné auto, tak to se v prodeji vůbec neobjeví. V těch svojich bazarech prodávají jenommopravdové šunky. Jednou jsem se tam byl podívat a velice mě pobavily auta postavené bokem, které byly "za sníženou cenu s malou vadou" - to by snad nevzali ani na vrakoviště! Jestli by se tam dalo něco vybrat, tak snad jenom něco z těch dražších, ale i ty nevypadaly kdovíjak extra.
To co oni předvádějí už není podnikání, to je ZLODĚJNA!! -
« To: Tappaja
To: Tappaja
Dostal jsi ode me mail ? Nejak mi prestal asi fungovat mail. Tedy tvari se ze funguje ale uz 3 dny jsem nic nedostal. Tak bud nikomu nestojim za to aby mi napsal par radek :))))))), nebo to ma souvislost s virama co ted koluji. Par jsem jich dostal, ale infikoavan jsem nebyl, neb mam zaplatu na IE
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!