AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

19.12.01  10:23

« AAA

Krom toho k AAA nemám v podstatě co dodat, jsou to vesměs prasata, znám pár lidí, kteří se tam pěkně spálili. AAA ? Nebrat.
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.01  10:09

« !?

Děkuji za okomentovani a vaše připomínky, bohužel neroluji = nečtu všechny příspěvky od začátku ...

Prof:Nazýváš mně prasetem s rudým ksichtem ověšeným zlatejma řetězama ??? Tak přesně takový jsem a dobře Vám tak pane Profe ! UBL.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  18:37

« Re: Re:

Já se tak těšil, že to UBL nějak pěkně peprně, po svým okomentuje, a on to sem jen tupě překopíroval. No tos mě, UBL, zklamal. Já se těšil na "prasata s rudýma ksichtama ověšený zlatejma řetězama" a ty tady jen opakuješ to, co jsme navíc všichni už několikrát četli :-)))).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.12.01  17:19

« Re:

UBL jen potvrdil svoji roli na tomhle serveru - roli naprosteho blba.
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.01  15:07

« Bez nadpisu

Ach jo tak už je to tady asi 6x .... Staci srolovat dolu... chlapi, chlapi, chlapi...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  00:00

« Re: Z 2. strany

u nas v ulici bydli jeden nejmenovany hokejista, co delal reklamu Ackarum. Neverili byste, jakou potom jezdil sunkou, byla to audina 80, rekl bych tak od pohledu z venku po 3 total havariich. :-))) docela jsem si udelal obrazek o tom, co tam prodavaji, kdyz tohle davaji za "odmenu" :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  17:30

Roman: Tak to bych se hádal. AAA se snaží vykupovat za ceny, který se blížej cenám vrakovišť. Lecjakej šrotista by možná dal to samý, ovšem problém u nich bejvá s permanentním nedostatkem hotovosti. Jenom pro zajímavost: AAA měla v loni obrat 2,1 mld Kč. To už je solidní pračka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  14:13

To je asi jediná výhoda AAA - vezmou tam úplně všechno za jakousi tabulkovou cenu, která je sice v případě normálního auta nesmyslně nízká, ale prodáváte-li totální vrak, kterej je jenom trochu šikovně maskovanej, můžete na tom i vydělat :o). Kámoš u nich zpeněžil i auto, který údajně nechtěli ani ve šrotcaru :o).....
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  17:34

« Re:

Tam to vůbec nechtěli vzít!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.01  18:09

« Re:

To jsou drsny prispevky!
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.01  13:47

« Bez nadpisu

hmm, a že jsi to nedal do Auto Esa ?
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.01  10:59

« AAA - opravdu zloději

V létě jsem potřeboval celkem rychle peníze a tak jsem jim tam nechal škodu Felicii FUN 1.6 (pick-up, polokabrio), která vycházela podle tabulek na 200tKč (byla jak nová, najeto 30tkm, absolutně bez vad). Po telefonu mi nabídli 160tKč a když jsem tam přijel, tak to bylo něco mezi 140-150tKč. Auto mělo velice slušnou výbavu - centrál, alarm s imobilizérem, el. okna, sportovní volat a plno dalších doplnků. Na to jsem jim řekl že NE, ale protože jsem prachy potřeboval, tak jsem všechno co šlo oddělal a potom rozprodal zvlášt. Druhý den jsem tam přijel znovu a "konečná" cena i bez toho co jsem odělal byla 145tKč. Ochotný usměvavý blbeček mi řekl, že si to můžu v klidu rozmyslet a stavit se třeba i později. Tak jsem se teda stavil o dvě hodiny později, blbeček znovu telefonoval do Prahy, ale protože jsem to tam nenechal hned, tak "investor" v Praze už nabídl jenom 140tKč - přitom sami nabízeli čas na rozmyšlenou :-(. Prachy jsem ale potřeboval... To auto se na jejich stránkách na internetu nikdy neobjevilo a to tvrdili, že bude velký problém ho prodat a proto ta nízká cena.
    Takže pokud vykoupí opravdu šlušné auto, tak to se v prodeji vůbec neobjeví. V těch svojich bazarech prodávají jenommopravdové šunky. Jednou jsem se tam byl podívat a velice mě pobavily auta postavené bokem, které byly "za sníženou cenu s malou vadou" - to by snad nevzali ani na vrakoviště! Jestli by se tam dalo něco vybrat, tak snad jenom něco z těch dražších, ale i ty nevypadaly kdovíjak extra.
    To co oni předvádějí už není podnikání, to je ZLODĚJNA!!
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.01  15:22

« Bez nadpisu

Ty vole, už to sem nedavejte. Když byl blbej a koupil tam auto co neřadí tak at se nediví... Spíš nějaké vesele historky...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.01  17:21

« Re: To: Tappaja

Můj favorit z těch fotek je teda Buick Super 1958 2D HT modrý, lépe řečeno modrochromovaný, či chromovanomodrý :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.01  17:08

j nadherná.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.01  11:12

jestli myslite z tech mejch stranek tak ten cernej chevy s cervenym vnitrkem je impala
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  20:39

No jo vlastně Pontiac :-) Jinak by jedna Catalina byla k mání 1959 za 90 tis (před renovací)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  20:06

Mejla sem dostal, odepisoval sem. Zejtra po obede by to bylo idealni. Catalina je od Pontiacu.Jinak super fotky.
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.01  14:11

« To: Tappaja

To: Tappaja

Dostal jsi ode me mail ? Nejak mi prestal asi fungovat mail. Tedy tvari se ze funguje ale uz 3 dny jsem nic nedostal. Tak bud nikomu nestojim za to aby mi napsal par radek :))))))), nebo to ma souvislost s virama co ted koluji. Par jsem jich dostal, ale infikoavan jsem nebyl, neb mam zaplatu na IE
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  12:33

« Re:

Ach můj Bože. Ten černý Chevrolet ten je !!!! Jo ! Co je to zač ? To je Catalina ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…