AAA AUTO PRAHA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 16.01.02 15:40
« Bazar
Když už se to bavíte o ojetých autech - nechcete někdo koupit CarinuE, 1.6tku GLi + klima, rok 3/97, najeto 170tis. km, v naprosté v pohodě (servisní knížku má), až na spojku, která bude chtít tak za 30tis. km vyměnit a gumičky, které tlumí mlácení stabilizátorů do kastle - jsou ztvrdlé, tak to na kostkách mlátí. Jo a pak má ještě dva šťouchance na zadních blatnících z pražských parkovišť - jeden malinký na levém a jeden větší na pravém, ale jsou takové, že když jsem někomu řikal, že je to škoda, že tam jsou, tak se mě ptal: "a kde prosim tě?" Tak kdybyste měl někdo zájem, tak se ozvěte na nasrot@post.cz . Má ideální představa o ceně se pohybuje kolem 230tis. Kč -
« Re: i -dnes nepřímo o AAA:
Smudka: tak, tak. Všeobecně se ví, že AAA mají nějakou korektnost těžce na háku. Taky mám ten stejný názor. Když je někdo blbej, tak je blbej. Viz ted bytové družstvo :o) No nic, AAAčkům se musí nechat, že mají agresivní americkou politiku jak získávat zákazníka. hádal bych, že mají tlupu psychologů, kteří za těžký prachy vymýšlejí strategie. A je mi zcela jasné, že zaměstnanci, projdou výcvikem až by se jeden divil :-) Nicméně stále musím uznat, že strategie zpracovávání zákazníka je exceletní.... :) -
2Bob: cca 15 km severovýchodně od Zlína....(((o: . 2all: každý si musí rozmyslet , co podepisuje a co platí. Meditovat potom nad tím, že těch smluv je moc a není čas to číst, je akorát výstavba vlastního pomníku blbosti, která je jak známo časem i prostorem neomezená. Lidí podvedených AAA, kampeličkama, pseudobankama mi líto není a nedal bych jim ani kačku: pokud někdo dobrovolně cpe peníze do černé díry, o které je to notabene notoricky známé, je to jen a jeho svobodné rozhodnutí se všemi důsledky.Měli bysme si konečně zvyknout, že nás nikdo nevede za ruku, demokracie je taky mimo jiné schopnost rozhodovat se všemi riziky, které to přináší.......když koupím podfuk auto venku a doma na to přijdu, kdo mi co dá??? Sám jsem se rozhodl dobrovolně přistoupit na smluvně ošetřené podmínky prodávající x kupující a potvrdil jsem to svým podpisem. Pokud je to pro někoho moooc drsné, má asi smůlu - za zastánce áčkařů se nepovažuju, ale je to jednoduché - když tam budou ti lidi furt chodit jako cvičené opice, budou áčkaři jen vzkvétat. -
o tom, že se dějí v AAA "nestandardní věci" se všeobecně ví, a story o kradených autech, které najednou v AAA byla na čistých papírech. Nebo o záhadně ukradených autech, které se v AAA zakoupila. No a potom jsou tady, jasné věci v rozporu k právům spotřebitele, i když za to spíš můžou mazaně napsané smlouvy... Reklamační řád, který se skládá jen ze dvou zjevne profi zápasníků, taky není zrovna moc fér. Když nad tím přemýšlím, tak neznám nikoho komu by se povedlo něco v AAA vyreklamovat :) -
« AAA jsou šmejdi,víme to
Ahoj všeci, přečetl jsem si ten článek v reflexu a mohu potvrdit, že je to pravda. Můžu vám říct, že v současné době se prověřuje případné propojení AAA s různými úřady mafiánského charakteru. Z několika zdrojů jsou informace, že AAA je v pozadí propojena s nejrůznější mafií, která jak víme dokáže všechno zařídit, i kdyby měla podplatit třeba předsedu vlády. Ano, je to velká korupce v pozadí, která není vidět a velmi těžko se stopuje. V popředí vidíme "naleštěné panáky" Engeho a jiných známých osobností....přesně to vystihl ten článek.
Jejich drzost nezná mezí.