AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  17:05

« Re: Bazar

mfdnes.newtonit.cz. Search "AAA" - 12 clanku o AAA za posledni tyden. Sice je potreba se zaregistrovat, ale pocteni je to zajimavy.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.02  16:03

Hmm, tak to je blbý.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  15:59

« Re: i -dnes nepřímo o AAA:

Jo už jsem to četl je tam asi 5 dlouhých článků o AAA auto Praha :-) Docela dost hustý :)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  15:15

Hmm, tak mi to tu nejak orizlo. Ale kazdopadne dneska vysel clanek v MF o zkusenostech lidi s AAA.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  15:13

Tohle vyslo v dnesni MF:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  07:52

Prošla mi teďka 1.8 Carina kombík rv. 96 se stejným stavem tacho za 170.000,- a byl jsem rád, že se vůbec prodala......jinak ještě k AAA: dělají jenom to, co je jim dovoleno.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  20:19

« AAA home web

tak už je založená home stránka AAA:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.02  15:40

« Bazar

Když už se to bavíte o ojetých autech - nechcete někdo koupit CarinuE, 1.6tku GLi + klima, rok 3/97, najeto 170tis. km, v naprosté v pohodě (servisní knížku má), až na spojku, která bude chtít tak za 30tis. km vyměnit a gumičky, které tlumí mlácení stabilizátorů do kastle - jsou ztvrdlé, tak to na kostkách mlátí. Jo a pak má ještě dva šťouchance na zadních blatnících z pražských parkovišť - jeden malinký na levém a jeden větší na pravém, ale jsou takové, že když jsem někomu řikal, že je to škoda, že tam jsou, tak se mě ptal: "a kde prosim tě?" Tak kdybyste měl někdo zájem, tak se ozvěte na nasrot@post.cz . Má ideální představa o ceně se pohybuje kolem 230tis. Kč
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.02  15:34

Ovšem nejhorší na tom je, že americký management - ne, jsme v ČR, tak "americké vedení a řízení" :o) - v USA je úplně jiné, než u nás...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  09:43

Smudka: tak, tak. Všeobecně se ví, že AAA mají nějakou korektnost těžce na háku. Taky mám ten stejný názor. Když je někdo blbej, tak je blbej. Viz ted bytové družstvo :o) No nic, AAAčkům se musí nechat, že mají agresivní americkou politiku jak získávat zákazníka. hádal bych, že mají tlupu psychologů, kteří za těžký prachy vymýšlejí strategie. A je mi zcela jasné, že zaměstnanci, projdou výcvikem až by se jeden divil :-) Nicméně stále musím uznat, že strategie zpracovávání zákazníka je exceletní.... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  09:29

« Další počtení o AAA:

• « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  14:59

2Bob: cca 15 km severovýchodně od Zlína....(((o: . 2all: každý si musí rozmyslet , co podepisuje a co platí. Meditovat potom nad tím, že těch smluv je moc a není čas to číst, je akorát výstavba vlastního pomníku blbosti, která je jak známo časem i prostorem neomezená. Lidí podvedených AAA, kampeličkama, pseudobankama mi líto není a nedal bych jim ani kačku: pokud někdo dobrovolně cpe peníze do černé díry, o které je to notabene notoricky známé, je to jen a jeho svobodné rozhodnutí se všemi důsledky.Měli bysme si konečně zvyknout, že nás nikdo nevede za ruku, demokracie je taky mimo jiné schopnost rozhodovat se všemi riziky, které to přináší.......když koupím podfuk auto venku a doma na to přijdu, kdo mi co dá??? Sám jsem se rozhodl dobrovolně přistoupit na smluvně ošetřené podmínky prodávající x kupující a potvrdil jsem to svým podpisem. Pokud je to pro někoho moooc drsné, má asi smůlu - za zastánce áčkařů se nepovažuju, ale je to jednoduché - když tam budou ti lidi furt chodit jako cvičené opice, budou áčkaři jen vzkvétat.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  14:34

Mozna budu moct za nekolik let podat zpravu o reklamaci.Kamos se s nima soudi,ale pri rychlosti nasi justice lze konec tezko odhadnout.A vysledek uz vubec ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  14:21

o tom, že se dějí v AAA "nestandardní věci" se všeobecně ví, a story o kradených autech, které najednou v AAA byla na čistých papírech. Nebo o záhadně ukradených autech, které se v AAA zakoupila. No a potom jsou tady, jasné věci v rozporu k právům spotřebitele, i když za to spíš můžou mazaně napsané smlouvy... Reklamační řád, který se skládá jen ze dvou zjevne profi zápasníků, taky není zrovna moc fér. Když nad tím přemýšlím, tak neznám nikoho komu by se povedlo něco v AAA vyreklamovat :)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  12:49

smudla: Zadverice... kdepak to je... uf, az za Brnem?, to je uz skoro v Rusku :-) (omlouvam se timto slovenskym bratrim :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  12:39

« AAA jsou šmejdi,víme to

Ahoj všeci, přečetl jsem si ten článek v reflexu a mohu potvrdit, že je to pravda. Můžu vám říct, že v současné době se prověřuje případné propojení AAA s různými úřady mafiánského charakteru. Z několika zdrojů jsou informace, že AAA je v pozadí propojena s nejrůznější mafií, která jak víme dokáže všechno zařídit, i kdyby měla podplatit třeba předsedu vlády. Ano, je to velká korupce v pozadí, která není vidět a velmi těžko se stopuje. V popředí vidíme "naleštěné panáky" Engeho a jiných známých osobností....přesně to vystihl ten článek.
    Jejich drzost nezná mezí.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  21:46

[odkaz]
    Tak toto je fakt sila.... Nemam slov kua.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  15:53

www.vlnap.cz/kazan/mb-car - momentálně ve výstavbě
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  15:07

« Re: Ale s tim skupovanim Reflexu dobra akce, ne?

Ten Hrabovský je snad univerzální tiskový mluvčí. Pro většinu lidí však působí dost nevěrohodně, protože každou chvilku mluví za někoho jiného (Škoda, Tabák, Čedok, Lufthansa, AAA ...)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  14:28

« Specialitka

Jo jo Chtěl bych sehnat jednu specialitku. Chrysler New Yorker do 92 (hranaty) nebo Chrysler Imperial do 92. Popřípadě La Baron Convertible (cabrio) s digitální přístrojovkou.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…