AAA AUTO PRAHA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Prohlášení :o)
oddie: redaktoři psali, že auto kupují se záměrem ekonomického provozu. A tady si myslím, že 12 let starý vůz nemůže tyto požadavky splnit. Souhlasím s tebou, že třeba atmosférický diesel starý 15 let může být v lepším stavu než tříletý TDI. Lidi, kteří chtěj ekonomický vůz za 100 až 150 tis. korun, by si měli koupit raději Felicii. Tam je možnost problémů velmi malá a ne kupovat něco s automatem apod. -
"-- skrytý --" 18.01.02 08:06
lorda: co máš proti 12-ti letému dieselu? Mám doma i starší - aktuálně 16 a 17-ti letý diesel (shodou okolností Peugeoty) a jsou naprosto v pohodě. Ono záleží na tom, jak se k tomu motoru kdo choval. Znám starší motory ve výborném stavu, a taky už jsem viděl tříletý TD zcela na sračky...
Problém toho P405TD, co koupila MF v áčkách byl, že ten motor byl prostě v p.... Takové auto by nemělo vůbec jít do prodeje, leda na díly s upozorněním, že motor je dobrý akorát do sběru. Ale ten bazar věděl moc dobře, v jakém je ten motor stavu, a dokonce tu závadu ještě nějak zamaskovali, když si ti redaktoři všimli, že teče kapalina kolem víčka. No, jsem velice rád, že MF koupila právě tohle auto, aspoň můžu na ten článek odkazovat všechny, co se mě chodí ptát, jestli mají koupit auto v áčkách, když je to tam přeci nejlevnější a nejlepší. -
Ještě jsem zapomněl na jednu důležitou věc:vždycky se do áček dá zavézt auto, které už normálně není prodejné, myslím že to je hlavně zdroj všech problémů, lidi se tam prostě zbavují reálně neopravitelného šrotu......podle řečí kamarádů z místních autosalonů se tam prodávájí auta z výkupů, pod které se značkový autosalon už nemůže z jakýkochkoli důvodů podepsat.... -
Já mám s áčky dobré zkušenosti, kupoval jsem i prodával a bylo to v pohodě. Četl jsem články ve frontě i v reflexu a nevím co si mám o některých kupujících myslet. Kupovat auto s tří litrovým motorem a plnou výbavou za 90 000 Kč ? Nebo redakce mf koupí diesla 12 roků starého a potom se strašně diví. Myslím si, že za většinou stížností se skrývá hloupost lidí, kteří si myslí, že když soused si koupí nové auto za 700 000 Kč a oni to stejné, ale ojeté za 100 000 Kč, tak na tom budou stejně. -
Nechápu!? Tohle snad nemůže myslet Denny vážně, nebo si myslí že už si můžou opravdu dělat co chtějí?Připomínat vyhrané reklamační soudy je výsměch všem co u nich naletěli.Vzít si smlouvu domů k prostudování?Nechtějte vědět,co by vám na to řekli.Ale jak už bylo řečeno, dokud tam budou lidi chodit, dotud je budou okrádat.300 reklamací snad ani nestojí za to komentovat :-))) -
Mě to spíš připadá, že majitel je tak mimo o dění. Že se tam dějí věci o kterých nemá tušení. Bud je tak blbej, že si řeže větev sám pod sebou. Což se mi zdá divný, tak blbej snad není. Otazkou je co tam provadějí vyšší managerové. Jako směšné se mi zdá že mají 330 reklamcí ročně :-) To je ani ne jeden člověk denně, a když jede člověk kolem tak je v reklamačním oddělení pořád plno :-) Tyhle vyložené lži vyvrací zbytky náznaku dobrého obchodu :o) Taky by mě zajímal jestli ten mail co je uveden na home page AAA je fakt jeho. Bych to hádal na marketingové a PR oddělení.... -
"-- skrytý --" 16.01.02 15:40
« Bazar
Když už se to bavíte o ojetých autech - nechcete někdo koupit CarinuE, 1.6tku GLi + klima, rok 3/97, najeto 170tis. km, v naprosté v pohodě (servisní knížku má), až na spojku, která bude chtít tak za 30tis. km vyměnit a gumičky, které tlumí mlácení stabilizátorů do kastle - jsou ztvrdlé, tak to na kostkách mlátí. Jo a pak má ještě dva šťouchance na zadních blatnících z pražských parkovišť - jeden malinký na levém a jeden větší na pravém, ale jsou takové, že když jsem někomu řikal, že je to škoda, že tam jsou, tak se mě ptal: "a kde prosim tě?" Tak kdybyste měl někdo zájem, tak se ozvěte na nasrot@post.cz . Má ideální představa o ceně se pohybuje kolem 230tis. Kč -
« Re: i -dnes nepřímo o AAA:
Smudka: tak, tak. Všeobecně se ví, že AAA mají nějakou korektnost těžce na háku. Taky mám ten stejný názor. Když je někdo blbej, tak je blbej. Viz ted bytové družstvo :o) No nic, AAAčkům se musí nechat, že mají agresivní americkou politiku jak získávat zákazníka. hádal bych, že mají tlupu psychologů, kteří za těžký prachy vymýšlejí strategie. A je mi zcela jasné, že zaměstnanci, projdou výcvikem až by se jeden divil :-) Nicméně stále musím uznat, že strategie zpracovávání zákazníka je exceletní.... :)
1. 12 let starý vůz může tyto podmínky splnit. Ale je nutné jej vybírat podle stavu, ne jen podle ceny, reklamy a stupně naleštěnosti.
2. že je u Felicie možnost problémů velmi malá, tak s tím nesouhlasím už vůbec. Felicie je jen převlečenej Favorit, ze všemi problémy, co z toho vyplývají - mizerná životnost 1,3 motoru, koroze... Jediná výhoda Felicie je, že lze občas koupit velmi málo jetý garážovaný exemplář, se kterým opravdu moc problémů nebude. Ale zkus koupit Felicii po firmě, třeba namaskovanou a se stočeným tacho, a uvidíš.