AAA AUTO PRAHA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Prohlášení :o)
Prověřený a vyzkoušený ty auta jsou víc, než dokonale všemi, co s nima kdy jezdili, to je pravda. Zjištěný závady však nejsou odstraněné, ale vyhodnocené a podle toho je také automobil zařazen do příslušné kategorie. Chtěl jsem říct, že je zařazen vždy do té poslední kategorie. Alespoň já jsem se tam ještě s jiným zařazením nesetkal. Ve všech jiných bazarech tomu však není jinak. To zařazení se samozřejmě dozvídáte až těsně před podpisem :-). Přitom je to tak jednoduchý: Chceš? Ber! Nechceš? Neber! Čau! Přitom podle současných zákonů to takto jednoznačně a přitom oficiálně ani udělat nelze. -
Ono by stačilo a by AAA investvali do nějakých 3 ramp, aby si zákoš mohl auto auto prohlídnout i ze spoda. To by odhalilo, pár dalších věcí. A hned by bylo o pár zákazníků více, neb ted jsou mezi lidma takové pocity, že auto z AAA je bud 100% bourané, nebo je v takovém stavu, že přežije maximálně cestu domů. Naštěstí tým psychologů vždy dokáže vymyslet baliček lákadel a postupů jak nahnat ovce do ohrady. Protože těm lidem se jinak říct nedá. -
no myslim, ze se MFDnes do AAA neobula, napsala pribehy par lidi a napsala i stanovisko AAA. MAs pravdu v tom, ze ve smlouve jsou klauzule, kde se AAA zbavuje vsech povinnosti atd. Ale mne napada, jestli je vubec mozne, aby ti predvadeci technik predvedl auto, rekl: to auto je ve vybornem stavu, podivejte se, jak dobre jede, nebylo bourane a pritom ve smlouve je napsano akorat, ze auto je v kategorii C, hodnotici auta spise jako spatne nez dobre, vyzadujici okamzitou opravu motoru, prevodovky a brzd, atd. Neni to klamava reklama ? Pochybuji o tom, ze ve smlouve bude nejaky konkretni vycet zavad. -
pánové, pozor: výkupní cena je vždy odlišná od ceny prodejní a áčka v ničem nelžou, stačí si pozorně přečíst, co podepisuju!!!!!!To, jak se MF Dnes obula do áček je sice hezké, ale nevidím za tím nic jiného, než laciný pokus o zvýšení prodejnosti.Můžete mně ukamenovat, ale ve včerejší MF má Hrabovský pravdu:...máme stále víc zákazníků..... .Pouze zákazník může rozhodnout, jestli budu úspěšný nebo ne.Navíc ta reklama prověřených aut lživá není, protože ty auta jsou opravdu prověřená: áčkaři velmi dobře vědí, proč tam prodáváte auto- je v takovém stavu nebo má tak bohatou minulost, že za vyšší cenu to prostě nejste schopni prodat.Pokud si zákazník POŘÁDNĚ přečte smlouvu, odhalí tam nejen detailní popis VŠECH závad, ale i prohlášení, že se de-fakto vzdává všech práv.Stačí jeden autogram a je to. -
uz jsem taky do MFdnes napsal otazku, proc se nepokusili auto s touto skrytou vadou reklamovat, kdyz maji diky spotrebitelskym testum velke zkusenosti s reklamacemi a primo spolupracuji s sefem nakupu Pankem :-). Mohl by to byt zajimavy name pro reportaz, vyhozeni redaktori MFdnes z AAA pri neuznane reklamaci. -
Jo, souhlasím, že Felicie je tak trochu *, nicméně opravdu záleží pouze na předchozím majiteli,jak se k tomu autu choval. Známý má Forda 25 let starého, který je v lepším stavu než ty nové feldy!!! je to jen o údržbě!!! a pokud to auto je v pr..., ti mechanici nebo výkupčí v AAA to moc dobře vědí a navenek ho udělají tak, že je super!!! umejou motor,auto a vůbec z něj udělaj na první pohled krasavce a to,že se to auto pochopitelně za týden vysere už je nezajímá, protože kupující podepsal, že bazar za vady neručí!!!! to auto vykoupí třeba za 40 a prodaj po důkladným faceliftingu za 80! je to trochu chyba toho kupujícího, protože většinou nečte, co podepisuje, když vedle do něj hučí navoněná krasavice s velkým výstřihem:-)))
jouda je ten, co si de koupit auto a nevyzná se v tom. Já kdybych se v autech nevyznal, beru s sebou známýho automechanika, který mi to prohlídne,nechal bych si najet na rampu atd. Vím,že by se strašně xichtili a nechtělo by se jim do toho, ale jinak to nejde. -
lorda: Máš pravdu, že mnoho lidí je hloupých. A právě toho zneužívá AAA, který těm lidem tvrdí právě to, že to sousedovo auto za 700 u nich lze dostat za to kilo ve stejným, ne li lepším a "zaručeně prověřeným" stavu. Hloupí a věci neznalí lidé tomu prostě uvěří a nediv se, že jsou nespokojení, když zjistí, že je někdo podvedl. Všiml sis, kolik lidí věřilo svýho času "vzbouřeným hrdinným odborářům" v ČT jejich žvásty? Stejný je to s AAA. Pokud nejsi placeným zachraňovačem pověsti a skupovačem Reflexu, tak na tebe taky dojde, ato mi věř. Celej problém je v tom, že AAA nikdo ještě nežaloval za lživou reklamu, jelikož v tomto bordelu lze jen těžko takové věci prokazovat. Všichni vědí, že Denny lže, jako každej politik a spoléhá přitom opět na hloupost lidí, kteří mu to zase budou baštit do okamžiku, až je natáhne. Nic se ovšem dít nebude, AAA pojede dál, možná na chvíli malinko změní některý manýry a zůstane tím, čím je. Ono gaunerů, jako AAA je tady spousta, akorát že se tak nezviditelňujou. -
"-- skrytý --" 18.01.02 09:06
lorda: to je pěkná kravina.
1. 12 let starý vůz může tyto podmínky splnit. Ale je nutné jej vybírat podle stavu, ne jen podle ceny, reklamy a stupně naleštěnosti.
2. že je u Felicie možnost problémů velmi malá, tak s tím nesouhlasím už vůbec. Felicie je jen převlečenej Favorit, ze všemi problémy, co z toho vyplývají - mizerná životnost 1,3 motoru, koroze... Jediná výhoda Felicie je, že lze občas koupit velmi málo jetý garážovaný exemplář, se kterým opravdu moc problémů nebude. Ale zkus koupit Felicii po firmě, třeba namaskovanou a se stočeným tacho, a uvidíš. -
oddie: redaktoři psali, že auto kupují se záměrem ekonomického provozu. A tady si myslím, že 12 let starý vůz nemůže tyto požadavky splnit. Souhlasím s tebou, že třeba atmosférický diesel starý 15 let může být v lepším stavu než tříletý TDI. Lidi, kteří chtěj ekonomický vůz za 100 až 150 tis. korun, by si měli koupit raději Felicii. Tam je možnost problémů velmi malá a ne kupovat něco s automatem apod. -
"-- skrytý --" 18.01.02 08:06
lorda: co máš proti 12-ti letému dieselu? Mám doma i starší - aktuálně 16 a 17-ti letý diesel (shodou okolností Peugeoty) a jsou naprosto v pohodě. Ono záleží na tom, jak se k tomu motoru kdo choval. Znám starší motory ve výborném stavu, a taky už jsem viděl tříletý TD zcela na sračky...
Problém toho P405TD, co koupila MF v áčkách byl, že ten motor byl prostě v p.... Takové auto by nemělo vůbec jít do prodeje, leda na díly s upozorněním, že motor je dobrý akorát do sběru. Ale ten bazar věděl moc dobře, v jakém je ten motor stavu, a dokonce tu závadu ještě nějak zamaskovali, když si ti redaktoři všimli, že teče kapalina kolem víčka. No, jsem velice rád, že MF koupila právě tohle auto, aspoň můžu na ten článek odkazovat všechny, co se mě chodí ptát, jestli mají koupit auto v áčkách, když je to tam přeci nejlevnější a nejlepší. -
Ještě jsem zapomněl na jednu důležitou věc:vždycky se do áček dá zavézt auto, které už normálně není prodejné, myslím že to je hlavně zdroj všech problémů, lidi se tam prostě zbavují reálně neopravitelného šrotu......podle řečí kamarádů z místních autosalonů se tam prodávájí auta z výkupů, pod které se značkový autosalon už nemůže z jakýkochkoli důvodů podepsat.... -
Já mám s áčky dobré zkušenosti, kupoval jsem i prodával a bylo to v pohodě. Četl jsem články ve frontě i v reflexu a nevím co si mám o některých kupujících myslet. Kupovat auto s tří litrovým motorem a plnou výbavou za 90 000 Kč ? Nebo redakce mf koupí diesla 12 roků starého a potom se strašně diví. Myslím si, že za většinou stížností se skrývá hloupost lidí, kteří si myslí, že když soused si koupí nové auto za 700 000 Kč a oni to stejné, ale ojeté za 100 000 Kč, tak na tom budou stejně. -
Nechápu!? Tohle snad nemůže myslet Denny vážně, nebo si myslí že už si můžou opravdu dělat co chtějí?Připomínat vyhrané reklamační soudy je výsměch všem co u nich naletěli.Vzít si smlouvu domů k prostudování?Nechtějte vědět,co by vám na to řekli.Ale jak už bylo řečeno, dokud tam budou lidi chodit, dotud je budou okrádat.300 reklamací snad ani nestojí za to komentovat :-))) -
Mě to spíš připadá, že majitel je tak mimo o dění. Že se tam dějí věci o kterých nemá tušení. Bud je tak blbej, že si řeže větev sám pod sebou. Což se mi zdá divný, tak blbej snad není. Otazkou je co tam provadějí vyšší managerové. Jako směšné se mi zdá že mají 330 reklamcí ročně :-) To je ani ne jeden člověk denně, a když jede člověk kolem tak je v reklamačním oddělení pořád plno :-) Tyhle vyložené lži vyvrací zbytky náznaku dobrého obchodu :o) Taky by mě zajímal jestli ten mail co je uveden na home page AAA je fakt jeho. Bych to hádal na marketingové a PR oddělení....