AAA AUTO PRAHA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: AAA
hm, pomalu zacinas psat jak policajt - sice i policajti maji mit maturitu, ale tys mohl mit z cestiny i ctyrku, ze :-))))
No a jak tak posloucham ten tvuj ton, tak samoliby jsi dost, coz bohuzel u nas neni neobvykle ani u jinych statnich uredniku. Kolikrat si myslim, ze by kazdy statni zamestnanec mel preventivne dostat kazdy ctvrtrok presdrzku, aby si o sobe nemyslel jak je nejdulezitejsi a nedaval to okoli porad tak najevo. I policajt je * obycejnej obcan, kdyz zrovna neni v uniforme, takze manyry "vostrejch hochu" typu "kdyz nam nepujdou na ruku, nechame jim zahulit" maji jen malicko od "kdyz nam nedaji uplatek, nechame jim zahulit" ... A to se mi hnusi. Jinak PCR koukam, ze se za moje penize pekne flakas, kdyz misto patrani po pachatelich ruzne trestne cinnosti a poctive praci v terenu bloumas po ruznych forech a plytvas svym za me penize draze zaplacenym casem. Jestli ses statni zamestnanec, tak ses placenej z mejch dani (a ze jich neplatim zrovna malo), tak hled patrat po vrazich a nasilnicich (aspon v necem byste mohli mit 100% uspesnost ne ?) a nemotej se na forech, kde zjistis leda kulovy ..... -
Ano,v jistém smyslu by to mohlo být zneužití, jenže naše skupina vyšetřuje jistou oblast krádeže vozidel a kdyby si áčkaři ztěžovali nebo něco podobnýho, můj nadřízený je s přehledem odpálkuje, protože my na to právo máme. Pozemek je sice soukromý, ale určen k veřejným účelům. V jistém výkladu by se na nás mohli "*", ale myslím, že je to v jejich zájmu a oni to moc dobře vědí, obzvášť v této pro nich napjaté době. A pro toho, co se do mě navážel: buď si jistý, že s aaa už jsme měli co do činění. Ty do toho vůbec nevidíš a ani za mák nevíš, o co všechno jde a jak je to propletený. howgh. -
"-- skrytý --" 29.01.02 12:34
ad pojištění starejch krámů - sice si určíš, na jakou částku to chceš pojistit, ale pokud se něco stane, bere se v úvahu tabulková cena. No a platit 10tis za rok, abys dostal možná 30tis, to mi přijde zatracenej luxus. A nebo s tím máte někdo jinou zkušenost? Ale konkrétní! -
no CP nabizi v ramci povinneho ruceni priplatek napr. na celni sklo nebo proti ukradeni anebo proti havarii anebo proti vsemu. Vyhoda je, ze si urcis na jakou castku to pojistit, nevychazi to z ceny noveho vozu, a tudiz je to snesitelne. Odhad do 10 tKc za rok ... -
"-- skrytý --" 29.01.02 07:38
Nevím jak vy, ale já mám takový dojem, že pan Kuponová Privatizace pěkně kecá a není ani od té PCR... Nicméně mi to nepřísluší soudit, proto zareaguju jen na jeho poznámku, že by v AAA koupil auto max. do 40tis.
Já tedy ne. Nevím, k čemu by takový "auto" mohlo bejt dobrý. Vzhledem k tomu, že auto za 40tis áčkaři vykoupí tak za 15, nebude to podle mě použitelný snad ani na díly.
-
KON> toz nevim, kdyby to fakt bylo Policie CR a Kriminalni Policie, tak by PCR musel prudce zvysovat prumer IQ nasich polisu. Pac umi s Internetem :-))) Ale ani prukazka nejaky kriminalky bezduvodne nikoho neopravnuje k vyzvidani cisla podvozku jakehokoliv auta, pokud je na soukromem pozemku (coz v Ackach urcite je). Kdyby to fakt chtel nutne vedet, musel by mit (aspon doufam, ono v nasem Kocourkove si tezko bejt jistej) snad prikaz k prohlidce nebo tak neco ... a to nedostane bez duvodneho podezreni - a kde by ten duvod jako ziskal ? -
Jen blázen si v aaa koupí drahé auto!!!
Já osobně bych si tam koupil auto max. do 40tis.
Když si budu chtít koupit zánovní káru, rozhodně nepudu do áček, ale přímo k autorizovanýmu dealerovi, který kromě novejch prodává i ojetý,ale ručí za ně.Ten MB po Willisovi tam hnije už pěkně dlouho, fakt bych si koupil auto jen proto,že v něm seděl nějakej willis, chacha... Udělal jsem včera menší test, vzal jsem kolegu a šli jsme dělat test prodejců. Chvíli jsme stáli u jednoho volva, hned se začali sbíhat "kovbojové". Ptal jsem se ho, jestli mi může ukázat číslo karoserie. Chvíli na nás čučel a říkal, že teď nemá klíče a že by to trvalo déle.... Vytáhli jsme tedy průkazy (oba jsme z KP) a hned to šlo...Odběhl a přišel hned s dvěma manažery, kteří se ptali jako vo co nám jde... Ukázali nám číslo, ale byli dost rozzuřený.... Pak jsme chodili po ploše ještě asi půl hodiny, žádný kovboj k nám už nešel a z povzdálí nás sledovali nějací manažeři z okna.... -
« Re: Antikampaň?
Ježkovybačkůrky, proč se máte potřebu kopírovat furt dokola notoricky známé majly ( ten o tom Micákovi jsem dostal někdy na podzim - to je ale vůl, ten chlápek ) nebo inzeráty, co jich jsou noviny plné. To sem fakt chodí lidi, kteří nečtou papírové noviny?? A kritizovat něčí reklamní fígle - no nevím, to se na nic lepšího nezmůžem?? Připadá mi to v poslední době, jako kdyby se tady z týdne do týdne kopíroval obsah celého roomu....