AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  14:09

« Re: AAA

jo to jsem se navazel ja, jestli se teda seredne nepletu ... ;-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  14:08

hm, pomalu zacinas psat jak policajt - sice i policajti maji mit maturitu, ale tys mohl mit z cestiny i ctyrku, ze :-))))
    No a jak tak posloucham ten tvuj ton, tak samoliby jsi dost, coz bohuzel u nas neni neobvykle ani u jinych statnich uredniku. Kolikrat si myslim, ze by kazdy statni zamestnanec mel preventivne dostat kazdy ctvrtrok presdrzku, aby si o sobe nemyslel jak je nejdulezitejsi a nedaval to okoli porad tak najevo. I policajt je * obycejnej obcan, kdyz zrovna neni v uniforme, takze manyry "vostrejch hochu" typu "kdyz nam nepujdou na ruku, nechame jim zahulit" maji jen malicko od "kdyz nam nedaji uplatek, nechame jim zahulit" ... A to se mi hnusi. Jinak PCR koukam, ze se za moje penize pekne flakas, kdyz misto patrani po pachatelich ruzne trestne cinnosti a poctive praci v terenu bloumas po ruznych forech a plytvas svym za me penize draze zaplacenym casem. Jestli ses statni zamestnanec, tak ses placenej z mejch dani (a ze jich neplatim zrovna malo), tak hled patrat po vrazich a nasilnicich (aspon v necem byste mohli mit 100% uspesnost ne ?) a nemotej se na forech, kde zjistis leda kulovy .....
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 29.01.02  14:06

PCR> Musim rict, ze me to tesi. Jenom houst :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  13:44

A ještě poznámka k tomu internetu. Budeš se divit,ale s internetem pracujeme dost často,nebudu rozpitvávat proč,ale je to jeden z našich zásadních zájmů. Jinak bych vlastně ani nebyl nikdy na tomto fóru.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  13:36

Ano,v jistém smyslu by to mohlo být zneužití, jenže naše skupina vyšetřuje jistou oblast krádeže vozidel a kdyby si áčkaři ztěžovali nebo něco podobnýho, můj nadřízený je s přehledem odpálkuje, protože my na to právo máme. Pozemek je sice soukromý, ale určen k veřejným účelům. V jistém výkladu by se na nás mohli "*", ale myslím, že je to v jejich zájmu a oni to moc dobře vědí, obzvášť v této pro nich napjaté době. A pro toho, co se do mě navážel: buď si jistý, že s aaa už jsme měli co do činění. Ty do toho vůbec nevidíš a ani za mák nevíš, o co všechno jde a jak je to propletený. howgh.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.01.02  12:34

ad pojištění starejch krámů - sice si určíš, na jakou částku to chceš pojistit, ale pokud se něco stane, bere se v úvahu tabulková cena. No a platit 10tis za rok, abys dostal možná 30tis, to mi přijde zatracenej luxus. A nebo s tím máte někdo jinou zkušenost? Ale konkrétní!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  11:00

no CP nabizi v ramci povinneho ruceni priplatek napr. na celni sklo nebo proti ukradeni anebo proti havarii anebo proti vsemu. Vyhoda je, ze si urcis na jakou castku to pojistit, nevychazi to z ceny noveho vozu, a tudiz je to snesitelne. Odhad do 10 tKc za rok ...
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 29.01.02  10:47

fija> Rekl bych, ze ho stopro pojistene nemel. Vis kolik by stalo rocne pojisteni na tak stare auto? To by mu mozna vyslo levneji kupovat kazdy rok podobny kus.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  10:28

to mel kamos stesti, protoze kdyby se mu ten BMW jednou pokazil, tak by mozna oprava stala vic nez to auto v Ackach :-)))) Takhle snad dostal od pojistovny aspon neco, ne (teda mel ho snad pojisteny, ze jo ?).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  09:45

Taky jsem nekde cetl,ze AAA meli v roce 1999 cisty zisk 0,v roce 2000 1,5 milionu.To je docela malo ne pri obratu 5 miliard?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.01.02  08:13

To co dělá PCR má blízko ke zneužití pravomoci veřejného činitele. Za to se mu může stát "Zneužití veřejného činitele":o)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  08:09

no kámoš tak koupil BMW 325e (2.7L) z 87 za 45 tis. V super stavu s výbavou včetně zachovalé kůže. Prostě koupě století :-) za 3 měsíce mu bylo ukradeno :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.01.02  07:38

Nevím jak vy, ale já mám takový dojem, že pan Kuponová Privatizace pěkně kecá a není ani od té PCR... Nicméně mi to nepřísluší soudit, proto zareaguju jen na jeho poznámku, že by v AAA koupil auto max. do 40tis.
    Já tedy ne. Nevím, k čemu by takový "auto" mohlo bejt dobrý. Vzhledem k tomu, že auto za 40tis áčkaři vykoupí tak za 15, nebude to podle mě použitelný snad ani na díly.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  07:27

KON> toz nevim, kdyby to fakt bylo Policie CR a Kriminalni Policie, tak by PCR musel prudce zvysovat prumer IQ nasich polisu. Pac umi s Internetem :-))) Ale ani prukazka nejaky kriminalky bezduvodne nikoho neopravnuje k vyzvidani cisla podvozku jakehokoliv auta, pokud je na soukromem pozemku (coz v Ackach urcite je). Kdyby to fakt chtel nutne vedet, musel by mit (aspon doufam, ono v nasem Kocourkove si tezko bejt jistej) snad prikaz k prohlidce nebo tak neco ... a to nedostane bez duvodneho podezreni - a kde by ten duvod jako ziskal ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.02  15:52

To bude Kuponova privatizace

Shodou okolnosti jsem tu 328 okukoval pred casem jeste kdyz byla za 829.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  14:59

fija> Kriminální policie? PCR - Policie ČR?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  14:54

hele PCR, co je to KP ? Asi sem blbej, ale napada mne snad jen "Komercni Pojistovna" a te je * do cisel podvozku jakyhokoliv auta ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  14:49

PCR: Je a nechtěl by jsi mi zjistit bývalého majitele toho stříbrného BMW co ho tam mají na rampě. 328 Coupe z 1999 za 799 tis. ?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  13:02

Jen blázen si v aaa koupí drahé auto!!!
    Já osobně bych si tam koupil auto max. do 40tis.
    Když si budu chtít koupit zánovní káru, rozhodně nepudu do áček, ale přímo k autorizovanýmu dealerovi, který kromě novejch prodává i ojetý,ale ručí za ně.Ten MB po Willisovi tam hnije už pěkně dlouho, fakt bych si koupil auto jen proto,že v něm seděl nějakej willis, chacha... Udělal jsem včera menší test, vzal jsem kolegu a šli jsme dělat test prodejců. Chvíli jsme stáli u jednoho volva, hned se začali sbíhat "kovbojové". Ptal jsem se ho, jestli mi může ukázat číslo karoserie. Chvíli na nás čučel a říkal, že teď nemá klíče a že by to trvalo déle.... Vytáhli jsme tedy průkazy (oba jsme z KP) a hned to šlo...Odběhl a přišel hned s dvěma manažery, kteří se ptali jako vo co nám jde... Ukázali nám číslo, ale byli dost rozzuřený.... Pak jsme chodili po ploše ještě asi půl hodiny, žádný kovboj k nám už nešel a z povzdálí nás sledovali nějací manažeři z okna....
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  08:31

« Re: Antikampaň?

Ježkovybačkůrky, proč se máte potřebu kopírovat furt dokola notoricky známé majly ( ten o tom Micákovi jsem dostal někdy na podzim - to je ale vůl, ten chlápek ) nebo inzeráty, co jich jsou noviny plné. To sem fakt chodí lidi, kteří nečtou papírové noviny?? A kritizovat něčí reklamní fígle - no nevím, to se na nic lepšího nezmůžem?? Připadá mi to v poslední době, jako kdyby se tady z týdne do týdne kopíroval obsah celého roomu....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…