AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 30.01.02  15:27

« Re: AAA

Uz jsem se k tomu sice nechtel vracet, ale... Zastavil jsem, protoze jsem byl uz doma - presneji 20 m od mista, kde normalne parkuju. Oni za mnou jeli asi pul kilaku a pak tu placacku vydelali z okynka, kdyz jsem se otocil a jel pomalicku parkovat proti jejich autu.

Byli to dva civili a proto jsem zustal v aute a jenom otevrel okynko, ve kterem mi okamzite oba ukazovali prukazky. Za dve minuty taky prijelo normalni policajtske auto, ktere po zjisteni bezproblemovosti situace vzapeti odjelo.

Zkratka nezastavit me ani nenapadlo a kdyby to nebyli polisi, tak v pohode ujedu. Bydlim u Mnichova v malem klidnem mestecku, kde se snad nestala jesta zadna vrazda ci neco podobneho - clovek se tu citi naprosto bezpecne, takze proc nezastavit? Co bych si tim dokazal?

• « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  14:43

K tomu není co dodat, tohle je myslím pěkný epitaf AAA
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  14:33

Osobne nevidim v zastavení civilnímu autu "připosranost", tu vidím spíš v nezastavení, (o: , ale i já bych asi zastavil, jelikož nezastavit znamená přidělávat si problémy, a že dělat si problémy s poldou není good idea, to víme asi všichni. Ikdyž minulej tejden se stal zázrak, jeden na mne byl tuze hodnej...a dokonce jsem dostal superslevičku za svůj nehezký čin, ale byla to sleva se slovy "však si už na to dáte taky příště pozor" jsem se jen pousmál a hrdě za kvíkotu pneu odfrčel...a už za pár dní jsem si musel říct, čeče on měl pravdu, fakt is na to dávám pozor, v podstatě to udělal moc moc dobře, že se choval slušně a rozumně a navíc udělal i to co nemusel a co taky skoro nikdo nedělá, dal mi úplně nejmenší a nejsměšnější pokutu jako u jsem kdy dostal... no ale to jsem odbočil, pardón.
    A když v roomu k AAA, tak musím dodat, že vidím jen do několika autentickejch případů, teď nemyslím ty publikovaný žvásty, ať už pravdivý či ne, ale od svejch známejch co do aut dělaj a u nich je to různý, někteří jsou happy, páč udělali u nich dobrej kauf, jiní jsou unhappy, páč udělali blbej kauf, jiní jsou vzteklý, že je namotali a prodali jim zamaskovanou sra*ku, jiní zase to maj zmáklí a zamaskovávaj sr*ky a ty jim tam vozej, páč dobře vědí, že vykoupěj cokoliv (o:, pak znám zoufalce copotřebovali rychle love a jejich káru nikdo rychle nechtěl a tak ji prodali v AAA, sice za nechutně málo, ale love hned, že j... atd.. ty nejčernější radši vytahovat nebudu....... hele už moc mluvím, ale buďte na sebe hlavně hodní..(o:
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  14:21

neřekl bych že jsem připosraný, já jenom v Německu trávím dost času na to,abych věděl jak jsou vysazení na Čechy.Něco jiného je tady teoretizovat jak by co mělo být a něco jiného je potom si to vyzkoušet. Když Tě zastaví, tak vždycky aspoň s majáčkem před čelním sklem.Já nevím jak ty, ale mě je líto těch marek za pokuty - nadělám se na ně dost, abych jenom kvůli dobrému pocitu jak jsem jim to ukázal, potm platil za úplné blbiny na autě, které najdou VŽDYCKY když budou chtít, víííííš??
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  14:05

kdyz nic neudelam (tzn. nejsem grazl) a nejaka ruka z civilniho auta na mne zacne mavat placackou, urcite nezastavim. Klidne si smudliku zastavuj kdy chces, to je prece tvoje pravo. Mozna jsi, kdyz vidis placacku, priposranej. Ale ja zastavuju cizim lidem jen kdyz zretelne poznam, ze se jedna o pilicajta. Jinak ne. Pokud by mel na sobe v aute uniformu, tak bych asi zastavil, ale jinak asi ne. Prece jen nikdy nevim, kterymu zlodeji nebo vrahovi teoreticky zastavuju ....
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  13:59

Další drsňák, co?? Tos byl naposledy v Německu na doložku nebo s pasem popsaným švabachem, že tady produkuješ takové kraviny?? Chci tě vidět, jak se s nima honíš kvůli tomu, že nemají auto popsaný metrovým písmem, už to vidím v jasných barvách. Na to, aby ti odsekli SPZ nemusíš vůbec nic,stačí že máš vzadu na autě CZ a oni jsou jenom blbě vyspaní, víc nic - a ani nemusíš nic říkat, stačí se tvářit stejně blbě jako tady psát......
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  11:24

« Re: BMW 325e

Jo to říkal taky. Někde to auto, musi byt pritomno in natura. Nekde to chtelo jen dve fotky a nekde jen penize a podpis smlouvy :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  11:18

uvidim v breznu, kdy se tam chystam. V kazdem pripade pokud neni vozidlo patricne oznaceno, zastavit nemusis. U nas jiste a v Nemecku pravdepodobne taky. Nevim nakolik maji i v Nemecku policajti potrebu se schovavat do neoznacenych aut ... a jestli jsem tvrdej jenom tady na webu a nikde jinde, to nemuzes myslim posoudit :-)))) Mam na to svuj nazor :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 30.01.02  11:11

ace2> Ovsem ne u kazde pojistovny ci kazdeho pojistovaka. Ja, kdyz jsem pojistoval starsi auto, tak ho chtel pojistovak videt. A to byl muj znamy (mozna proto :)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  11:09

He he. No asi tak nějak :o)

Spíš jsem chtěl naznačil, že lze pojistit auto i když bylo už ukradeno :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  10:36

to fija: ehmm,nechci nejak komentovat tve prispevky, ani svuj pocit o tve samolibosti a tvem mysleni, ale jen ti chci rict, ze tomu civilnimu autu by si na 100% zastavil a jeste z roztresenyma nohama.Jestli neveris, zkus zajet do nedalekeho nemecka a presvedcit se, ze tva tvrdost je jen tady na webu a nikde jinde.Hodne zdaru.HOWG
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  07:08

fija: č 901 - sympatickej příspěvek. Jenom ten Gross jednu chvíli vůbec nevěděl, že pod něj spadají dopravní inspektoráty (a to bylo v době, kdy pod něj opravdu patřily).
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  07:05

ace: Tys to nedokončil. Ještě bys měl napsat, kolik by mu ta pojišťovna vyplatila plnění, kdyby po nich chtěl náhradu za to, že mu bylo auto ukradeno. V sadím se, že pokud by to pojišťováci neuhráli na to, že tam neměl tisíce imobilizérů a bezpečnostních zámků, neměl to v zajištěným a 24 h hlídaným prostoru obehnaným 10 m vysokým plotem pod napětím 20 tis voltů a v oddělovacím příkopu neběhali krokodýli, nebo alespoň minimálně medvědi lidožrouti, tak by mu nakonec vypočítali časovou hodnotu auta tak na 8 tis, kterou by mu vyplatili po ochranné lhůtě desti let, po kterou by se čekalo, jestli se náhodou auto nenajde :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

29.01.02  19:51

« BMW 325e

Ještě k tomu BMW jak mu bylo ukradeno. Auto samozřejmě pojištěný nebylo, tak kdo by pojištoval auto z 87 rok s 240 tis Km na tacháči... a ješte s tak nezajímavou kubaturou jako je 2.7 I6.... No stejně ukradnuto. Krádež ani nehlasil, neb co z toho :-) Takhle má elespoň papíry. Takže prý si vyřídí nové SPZ a podívá se do Německa něco tam koupí hodí si na to nové SPZ a doveze domů....
    Stejně to auto s největší pravděpodobností skončilo ještě tu noc někde rozebrané na díly a ráno už bylo po vrakáčích...

Co se týče pojištění, tak si auto pokoušel pojistit druhý den po odcizení. Což o to, teoreticky a prakticky by to šlo díky liknavosti pojištoven docela bez problémů. Problém byl v pojistce. Ono totiž vám pojištovna pojistí každé auto, ale pokud je to BMW, Mercedes, Audi tak si každá pojištovna přičítá příplatek. No a pojištění na to auto nakonec vyšlo asi na 40tis Kč :((( Prý se to počítalo podle nové ceny tohoto auta. Což bylo prý v 87 nějaký 799tis, takže potom ten výpočet na 40tis. Pokud vím tak si to auto snad opravdu nechal po odcizení pojistit, ale za 1/4roku to vypovědět...

Takže pointa je taková, že když vám ukradnou auto, tak si nechat papíry a nechat si ho pojistit což opravdu jde :o)

• 00 Reagovat !

foto

29.01.02  15:35

« 2 PCR

Jsem rád, že tady až na pár spolehlivých lidí nikdo nezná moji identitu, jinak bych si podobné konstatování nikdy nedovolil, i když mobil mi pípá, když volám...)o: - myslím si, že pokud jsi opravdu bengo, tak nějaký šlapač chodníků, protože jinak bys nám tady neodkrýval zátiší tvůrčí pátrací práce. Nebo jsi taky jenom pěkný kecal, co si prostě tahá triko. A pokud jsi opravdu bengo na vyšší vývojové úrovni, tj. umíš používat telefon, podepsat se atd. pak si piš, že nejdřív si musíte udělat pořádek ve vlastních řadách. Dělám do aut dostatečně dlouho na to, abych mohl tvrdit, že největší podíl trestné činnosti související s autama mají za nehty právě příslušníci takových institucí, které by měly v tomto slzavém údolí hlídat dodržování zákonů-i když tyto mají diskutabilní kvalitu.... .Proto bych doporučoval asi toto: nemrhej drahocenným časem a telefonníma impulsama daňového poplatníka, přestaň nás poučovat, jací jsme hloupoučcí * a utíkej pátrat, si seňor???
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  14:56

jo a jeste jedna vec - skvely napad je nalepka "Stop 24". Pruser je v policajtech, kteri auta s touto nalepkou maji v nocnich hodinach (myslim 22-05) zastavovat. Jeste me za vice nez rok existence nezastavili ani jednou ...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  14:54

mozna prehnal, mozna neprehnal. Civilnimu autu bych na 99% nezastavil. Zadnou invektivu jsem myslim nepouzil, pouze fakta. Policajti se soustredi casto (bohuzel mam ten dojem a zadnej policajt nedela nic pro to, aby muj dojem zmenil) na ptakoviny a na dulezity veci serou, casto s vymluvou "nemame prostredky, nejsou lidi" a podobne.

K procentum objasnenosti vrazd a znasilneni a ostatnich - cokoliv pod 100% povazuju za spatne.

No a k celkove praci policie - moc se zasivaji (civilni auta s radarama, policajti radsi sedi v teple misto aby byli v ulicich a na ocich). Ja bych teba policistu delal rad, protoze v tom vidim jakysi smysl. Ovsem lidi, kteri to delaji, ho tam asi nevidi anebo tam vidi smysl spatny - totiz povysovani se nad ty "obycejne". Jsem na povysovani fakt citlivy a sere mne. Fandim Grossovi, protoze zpocatku v resortu udelal vitr. Ale uz se to zase usazuje a zmeny k lepsimu zacinaji prichazet vnivec. Kdyby si to, co pisu, vzala vetsina policajtu k srdci, bylo by nam vsem bezpecneji a radostneji.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 29.01.02  14:33

« Doplneni - Nemecko

fija> Jeste neco malo, jak to nekdy funguje v Nemecku: Minuly tyden ve 2 rano me stoplo civilni auto cervenou placackou, vylezli dva civili, ukazali prukazky policie a zkontrolovali mi cele auto - vsechna cisla (motor, skla, karoserie, SPZ) a papiry. Asi po patnacti minutach jenom rekli "Vsechno v poradku" a odjeli.

Nebyl jsem nastvany, protoze prave tyden predtim memu svagrovi u nas slohli A4, ale mel jsem pri prohlidce takovy divny pocit. Ale byl jsem rad, ze to vlastne delaji a hodilo by se to i u nas. Prave v techto nocnich hodinach se totiz auta kradou.

• « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 29.01.02  14:27

fija> Teda Fijo, to jsi trosku prehnal, ne? Nehlede na cetne invektivy ohledne dani, prac. doby apod. v tvem prispevku, prece se vsichni policajti nesoustredi jenom na nasilniky a vrahy (jak pises) a na ostatni delikty se nevyserou...

Prave ty vrazdy aspol, se mi zda, maji celkem dobrou procentualni objasnenost, ale jak je to s kradezi aut, kazdy vime. Proto me tesi, ze vyuzivaji i internet, protoze muze byt hodne napomocny.

Celkove k praci policie - ja bych to delat nechtel, je to nevdecna prace. Ale sakra dulezita.

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.01.02  14:14

no on se tu navážel leckdo, ale Fijo, ty ses pěkně rozjel, takhle při dnešku...
    PCR: máš pravdu, já třeba do AAA naprosto nevidím. A ani vidět nechci.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…