AAA AUTO PRAHA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

01.02.02  16:21

« Re: Tunelin

Tak, tak! STOP TUNELŮM u kolenovrtů!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.02  16:19

« Re: Tunelin

Po dlouhé době normální vlastenecký přízpěvek.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.02  15:56

« Tunelin

Panove, vase diskuse je na * a vubec neni o AAA. Tak vam pripojuji neco zajimavejsiho.
    Stop vraždění v tunelech!
    Zastavme smrt v podzemí
    Přípravný výbor iniciativy STOP TUNELÍN tímto vyzývá všechny
    občany k podpoře boje proti nebezpečí, které ohrožuje nás všechny. Proti
    nebezpečí, které na nás zákeřně číhá na cestách u našeho jižního
    souseda. Rakousko se v posledních letech stalo nejrizikovější
    oblastí Evropy.
    Toto pondělí došlo na dálnici A2 k další v nekonečné řadě nehod v
    rakouských tunelech. Incident si tentokrát naštěstí vyžádal pouze
    zranění. Bohužel těžké. V rakouských tunelech se v posledních
    letech stalo 16 vážných nehod, z toho 7 smrtelných. O život přišlo celkem
    207 lidí, dalších několik set lidí bylo zraněno. Jednou z obětí
    nechvalně známého střediska smrti, rakouského Kaprunu, který si vyžádal 155
    mrtvých, se stala i česká lyžařská instruktorka. A my se ptáme: Jak dlouho
    budeme
    muset žít s tímto obrovským rizikem, které číhá za našimi hranicemi?
    Na každé uprdnutí operátora ve velínu temelínské elektrárny připadá několik
    milionů
    eur materiálních škod způsobených požáry a srážkami v rakouských tunelech.
    Na každé
    odstavení temelínského reaktoru připadá několik desítek nevinných lidských
    životů. Všechny závažné nehody v tunelech v Evropě se staly v Rakousku.
    Rakouské tunely nejsou bezpečné a bezprostředně ohrožují bezpečnost turistů
    z celého světa. Žádejme urychlené vyhlášení podpisového referenda
    proti rakouským tunelům. Rakousko musí odstavit své tunely, nebo
    prokázat, že jsou zcela bezpečné. Bezpečnost tunelů musí prověřit prohlídka
    mezinárodních expertů. Požadujeme rovněž prověrku vlivu rakouských
    tunerlů na životní prostředí EIA. Nebezpečí číhá na každého z nás.
    Bojujme za svou bezpečnost. Bojujme proti tunelům. Bojujme za
    podpisové referendum.
    Ed Fakan
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.02  11:07

« Re: AAA

jstli te to uklidni smudliku, tak stoparkam ani stoparum nezastavuju uz davno. Pokud jedu v aute sam, coz byva 90% cest ...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.02  08:26

Potrefná husa se vždycky ozve a každý si najde, co jeho jest.Někteří jsou schopni se prohlásit sami za idiota a potom se s vervou pustit do přestřelky, že jo Howarde?? Jinak nikoho nesoudím a ani netoužím poznat, problémem je to, co tvrdí Oddie: můžeš se tady prohlásit za ředitele zeměkoule a nikdo s tím nic neudělá, takže fijo, když jsi tvrdý jak týden starý chleba, klidně buď, namaluj si krémem na boty agresivní maskování na xicht a nezastavuj ani stopařkám s výstřihem po kolena, ne tak policajtům ( aspoň ve svých představách nebo verbálně tady ) a ty Howarde, se nemontuj ustavičně do něčeho, co není určeno tobě, zajímavé jenom je, jak ses v tom popisu poznal(((((((o:
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.02  07:30

Howard> to psal smudlik mi. Nebud tak vztahovacnej a nech mi, co moje jest :-))) To ja jsem tady ten nezkuseny dusevni ubozacek :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

31.01.02  19:25

« Německo

Jo tom státě stále žije duch hejtmana z Kopníku.Víte že tam velice dobře funguje to,co my známe jako Pomocnou stráž VB?
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 31.01.02  14:56

smudla> To je hezke, ze zminujes moji neznalost a dusevni uroven, aniz bys me vubec znal, ci cokoli o me (krome par radku v teto diskuzi) vedel. Mas asi hooodne dobry odhad na lidi - jdu se zastrelit.

Zaroven to prezentujes jako svoji posledni odpoved, takze uz nemam sanci. Diky, hodne jsi mi pomohl :o)

• « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  14:49

ale jasne smudliku, vis, nejhorsi je neznalost UMOCNENA moji dusevni (pod)urovni :-)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  14:11

« Re: to fija

moc se koukas na Kobru 11 :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  14:09

netvrdím, že znám fšechno, já jenom že se musím smát po tolika ujetých kilometrech po evropských dálnicích a nějaké té zkušenosti názorům, které tady občas transparentně žalují na své pisatele buďto neznalost - tedy spekulaci - nebo duševní úroveň, tímto bych rád s témátkém zastavování skončil, roomy, kde se lidi furt jenom hádaj mi nesedí)o:
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  18:58

« Re: to fija

tak to abych se radeji nechal v Nemecku vozit soferem :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  18:57

vidis smudliku, presne to mam v umyslu. Ted jen abys mne zvolil :-))) A moje neznalost, pokud te to utesi, mne neomlouva ...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  17:55

« to fija

Nemáš pravdu, mají právo tě zastavit i v civilním autě. Německé dálnice jsou útočištěm všech kriminálních živlů. Scházejí se zde zloději, překupníci drog, atd. Existuje speciální složka kriminální policie, věnující se jenom dálnicím. Takové kontroly jsem zažil mockrát, i variantu konvoje, která představuje několik civilních aut a na závěr policejní. Vyloženě zastavovaného řidiče obklíčí a v koloně vyvedou na odpočívadlo, kde policisté za spolupráce maskovaných policistů se samopaly v rukou provedou kontrolu. Ovšem musím podotknout, že vždy se chovají korektně. Přijdou, pozrdaví, legitimují se a provedou kontrolu. Někdy se zaměřují na auto samotné, někdy na převážené zboží, někdy na řidiče, někdy na drogy, atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  17:51

fija: Ona ta diskuze nikam nevede. Myslím si ale jedno. My čecháčci, máme tak nějak v krvi, a zvlášť po tý revoluci, že když jsme ten svobodnej národ, tak že si na nás nikdo nemá co vyskakovat. Bohužel, to někteří spoluobčané berou až příliš vážně, a snaží se to aplikovat kde jen můžou, a to i v míře, která již dávno překročila meze krajnosti. Takovej skopčák je prostě v tomto ohledu jednodušší, neboť ho napadne zdaleka míň často, že by nějaký platný předpisy nemusel dodržovat. Čecháčka to naopak napadá pořád. Osobně bych asi zastavil jakýmukoliv civilnímu autu, i kdyby žádný průkazky neměli a nebyli mi zrovna něčím na první pohled podezřelí (třeba takovou SPZ Rumunska a nebo punčochama přes hlavu) Kdo ví, jestli nemají problém a nepotřebujou jej vyřešit. A jak už to bývá, tak takovej problém s auťákem na silnici vzniká vždy zákonitě v okamžik, kdy je to nejmíň vhodný pro toho, komu vzniknul, ale i nebezpečný pro ty ostatní, který se k tomu místu blíží 120kou a nepředpokládají nic z toho, co se tam právě odehrává. To jen tak, aby řeč nestála :)
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 30.01.02  16:57

smudla> 1. Furt o tom nemelu, ja jenom zamlel a domleli ostatni

2. Nemecke predpisy neznam, protoze jsem je nestudoval a nemam chut ani cas je studovat

3. Takze ty znas veskere predpisy perfektne, jo? Tak to mas muj obdiv, ale nemyslim si, ze je to pravda...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.02  16:42

« Bundespolizei ... WAS: AAA

V Germanii me kontrolovali me 2x. Jednou na nas na dalnici blikalo zelenobile policejni auto, tak to bylo jasne. Jednou si k nam prisli, kdyz jsme stali na parkovisti. Vysli sice z civilniho auta, ale s naprazenejma prukazkama. Prekvapilo me, ze se me ptali jestli vezu alkohol, cigarety nebo drogy. To snad cekaj kladnou odpoved???
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  16:34

Zajímavý je, že ses přiznal k neznalosti předpisů, ale furt o tom meleš, ty bys mohl jít do parlamentu, tam je takových už větší a stále se úspěšně se zvětšující sbírka....
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 30.01.02  16:09

fija> Sice uz mam nemecky ridicak, ale neznam nemecke predpisy. Mozna, ze je tady mozne zastavovat auta pouze placackou z okna, co ja vim. A pridelavat si problemy se mi opravdu nechce.

Jinak s tebou souhlasim.

• « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  16:07

no jo, tys jim zastavit CHTEL. Na tom neni nic spatnyho. Kdybych CHTEL, tak zastavim taky. Jina je ovsem, kdyz zastavit NECHCI a nuti mne k tomu civil v civilnim aute a s placackou z vokna - to bych proste nezastavil. Nevim proc bych mel zastavovat ... asi jsem divnej. Ale porad si tak nejak myslim ze slusnost a rad je to, co si Nemci v sobe vychovali a na co jsou hrdi. Tudiz i zastavovani vozidel ma mit rad a pokud ho nedodrzi, problemy delat nebudou. Mozna to je tim, ze mam nemecke predky, a tak nejak se mi to nezda spravne. A ja nespravne veci delam jen tuze nerad. Ale klidne mi reknete, ze jsem teoretickej hrdina a praktickej magor :-))) S tim ziju uz beztak dost dlouho :-))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…