AAA AUTO PRAHA
« Tunelin
Panove, vase diskuse je na * a vubec neni o AAA. Tak vam pripojuji neco zajimavejsiho.
Stop vraždění v tunelech!
Zastavme smrt v podzemí
Přípravný výbor iniciativy STOP TUNELÍN tímto vyzývá všechny
občany k podpoře boje proti nebezpečí, které ohrožuje nás všechny. Proti
nebezpečí, které na nás zákeřně číhá na cestách u našeho jižního
souseda. Rakousko se v posledních letech stalo nejrizikovější
oblastí Evropy.
Toto pondělí došlo na dálnici A2 k další v nekonečné řadě nehod v
rakouských tunelech. Incident si tentokrát naštěstí vyžádal pouze
zranění. Bohužel těžké. V rakouských tunelech se v posledních
letech stalo 16 vážných nehod, z toho 7 smrtelných. O život přišlo celkem
207 lidí, dalších několik set lidí bylo zraněno. Jednou z obětí
nechvalně známého střediska smrti, rakouského Kaprunu, který si vyžádal 155
mrtvých, se stala i česká lyžařská instruktorka. A my se ptáme: Jak dlouho
budeme
muset žít s tímto obrovským rizikem, které číhá za našimi hranicemi?
Na každé uprdnutí operátora ve velínu temelínské elektrárny připadá několik
milionů
eur materiálních škod způsobených požáry a srážkami v rakouských tunelech.
Na každé
odstavení temelínského reaktoru připadá několik desítek nevinných lidských
životů. Všechny závažné nehody v tunelech v Evropě se staly v Rakousku.
Rakouské tunely nejsou bezpečné a bezprostředně ohrožují bezpečnost turistů
z celého světa. Žádejme urychlené vyhlášení podpisového referenda
proti rakouským tunelům. Rakousko musí odstavit své tunely, nebo
prokázat, že jsou zcela bezpečné. Bezpečnost tunelů musí prověřit prohlídka
mezinárodních expertů. Požadujeme rovněž prověrku vlivu rakouských
tunerlů na životní prostředí EIA. Nebezpečí číhá na každého z nás.
Bojujme za svou bezpečnost. Bojujme proti tunelům. Bojujme za
podpisové referendum.
Ed Fakan
« Re: AAA
Potrefná husa se vždycky ozve a každý si najde, co jeho jest.Někteří jsou schopni se prohlásit sami za idiota a potom se s vervou pustit do přestřelky, že jo Howarde?? Jinak nikoho nesoudím a ani netoužím poznat, problémem je to, co tvrdí Oddie: můžeš se tady prohlásit za ředitele zeměkoule a nikdo s tím nic neudělá, takže fijo, když jsi tvrdý jak týden starý chleba, klidně buď, namaluj si krémem na boty agresivní maskování na xicht a nezastavuj ani stopařkám s výstřihem po kolena, ne tak policajtům ( aspoň ve svých představách nebo verbálně tady ) a ty Howarde, se nemontuj ustavičně do něčeho, co není určeno tobě, zajímavé jenom je, jak ses v tom popisu poznal(((((((o: -
Howard 31.01.02 14:56
« Re: AAA
smudla> To je hezke, ze zminujes moji neznalost a dusevni uroven, aniz bys me vubec znal, ci cokoli o me (krome par radku v teto diskuzi) vedel. Mas asi hooodne dobry odhad na lidi - jdu se zastrelit.
Zaroven to prezentujes jako svoji posledni odpoved, takze uz nemam sanci. Diky, hodne jsi mi pomohl :o) -
« Re: AAA
netvrdím, že znám fšechno, já jenom že se musím smát po tolika ujetých kilometrech po evropských dálnicích a nějaké té zkušenosti názorům, které tady občas transparentně žalují na své pisatele buďto neznalost - tedy spekulaci - nebo duševní úroveň, tímto bych rád s témátkém zastavování skončil, roomy, kde se lidi furt jenom hádaj mi nesedí)o: -
« to fija
Nemáš pravdu, mají právo tě zastavit i v civilním autě. Německé dálnice jsou útočištěm všech kriminálních živlů. Scházejí se zde zloději, překupníci drog, atd. Existuje speciální složka kriminální policie, věnující se jenom dálnicím. Takové kontroly jsem zažil mockrát, i variantu konvoje, která představuje několik civilních aut a na závěr policejní. Vyloženě zastavovaného řidiče obklíčí a v koloně vyvedou na odpočívadlo, kde policisté za spolupráce maskovaných policistů se samopaly v rukou provedou kontrolu. Ovšem musím podotknout, že vždy se chovají korektně. Přijdou, pozrdaví, legitimují se a provedou kontrolu. Někdy se zaměřují na auto samotné, někdy na převážené zboží, někdy na řidiče, někdy na drogy, atd. -
« Re: AAA
fija: Ona ta diskuze nikam nevede. Myslím si ale jedno. My čecháčci, máme tak nějak v krvi, a zvlášť po tý revoluci, že když jsme ten svobodnej národ, tak že si na nás nikdo nemá co vyskakovat. Bohužel, to někteří spoluobčané berou až příliš vážně, a snaží se to aplikovat kde jen můžou, a to i v míře, která již dávno překročila meze krajnosti. Takovej skopčák je prostě v tomto ohledu jednodušší, neboť ho napadne zdaleka míň často, že by nějaký platný předpisy nemusel dodržovat. Čecháčka to naopak napadá pořád. Osobně bych asi zastavil jakýmukoliv civilnímu autu, i kdyby žádný průkazky neměli a nebyli mi zrovna něčím na první pohled podezřelí (třeba takovou SPZ Rumunska a nebo punčochama přes hlavu) Kdo ví, jestli nemají problém a nepotřebujou jej vyřešit. A jak už to bývá, tak takovej problém s auťákem na silnici vzniká vždy zákonitě v okamžik, kdy je to nejmíň vhodný pro toho, komu vzniknul, ale i nebezpečný pro ty ostatní, který se k tomu místu blíží 120kou a nepředpokládají nic z toho, co se tam právě odehrává. To jen tak, aby řeč nestála :) -
"-- skrytý --" 30.01.02 16:42
« Bundespolizei ... WAS: AAA
V Germanii me kontrolovali me 2x. Jednou na nas na dalnici blikalo zelenobile policejni auto, tak to bylo jasne. Jednou si k nam prisli, kdyz jsme stali na parkovisti. Vysli sice z civilniho auta, ale s naprazenejma prukazkama. Prekvapilo me, ze se me ptali jestli vezu alkohol, cigarety nebo drogy. To snad cekaj kladnou odpoved??? -
« Re: AAA
no jo, tys jim zastavit CHTEL. Na tom neni nic spatnyho. Kdybych CHTEL, tak zastavim taky. Jina je ovsem, kdyz zastavit NECHCI a nuti mne k tomu civil v civilnim aute a s placackou z vokna - to bych proste nezastavil. Nevim proc bych mel zastavovat ... asi jsem divnej. Ale porad si tak nejak myslim ze slusnost a rad je to, co si Nemci v sobe vychovali a na co jsou hrdi. Tudiz i zastavovani vozidel ma mit rad a pokud ho nedodrzi, problemy delat nebudou. Mozna to je tim, ze mam nemecke predky, a tak nejak se mi to nezda spravne. A ja nespravne veci delam jen tuze nerad. Ale klidne mi reknete, ze jsem teoretickej hrdina a praktickej magor :-))) S tim ziju uz beztak dost dlouho :-))))