AAA AUTO PRAHA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 20.02.02 22:48
« Re: Jarní výprodej
Tedy, takovýhle ranní ptáče vážně neznám (spíš znám víc těch, co dodržují to pořekadlo "ranní ptáče bez lahváče vůbec nikam nedoskáče" :o) ) - já bohužel musim vstávat v půl sedmý, ale mozek se mi na složitější úkony probouzí tak kolem půl jedenácté, ale zase je fakt, že to co prof udělá ráno, tak já radši v noci - to UŽ lidi chrápou, nevolaj, nedělají bordel... Takže běžně chodím spát po 1, v krizových dobách ve 3 a v nejkrizovějších nespím, což se ovšem pak projeví tím, že pak musim spát skoro dva dny v kuse :o)) Takže ten čas stejně ztratím... To jsem ale vůl, tak ode dneška měním "režim", vstávám v 5 a spát budu chodit v 10 a hned budu mít času nazbyt :o)) Heslo dne: prof je můj ranní guru :o)) -
« Re: Jarní výprodej
lenin: obvykle vstávám 4.55, o půl 6 jsem v práci. Když to dobře jde, tak v 5.50 už mohu procházet MC, poštu a pod. Do 8 prakticky stihnu spoustu věcí. Je totální klid, všichni chrápou, takže netelefonujou, nenavštěvujou tě a nic od tebe nechtějí. Často stihnu do 8 víc, než pak za celej zbytek dne. Už jsem si zvykl a nevadí mi to, ovšem ponocovat do půl noci nejde zas tak moc často :)
posun maji ;-)