AAA AUTO PRAHA
« Re: Pro AlesK
To auto jsem kupoval u Ford DANKAR Ostrava. Ovšem to není vůbec podstatné. Ono totiž za ceníkové ceny u nás auta nikdo neprodává. Např. Ford má téměř celoročně různé akce při kterých docílíš slevy min. 40.000,-Kč k tomu připočti například 3 roky pojištění zdarma a máš doma minimálně dalších 45.000,-Kč. No a jelikož máme ve firmě již třetího Forda dá se o ceně diskutovat dále (ale to není podmínkou, ten můj známý kupoval teprve prvního). Celkově jsem nakonec dostal nabídku se slevou cca 120.000,-Kč. To už stojí za trochu osobního kontaktu. Na druhé straně také Škodovka nikdy neprodává za ceníkové ceny (zásadně prodává dráž). Je to dáno tím, že jěště nevyrobila žádné auto tak jak ho má v ceníku. Když budeš chtít jakékoliv auto, tak jak ho mají v ceníku, začnou ti donekonečna vysvětlovat, že každé auto, co přijde z fabriky už má zabudovaný nějaký "pack", který musíš stejně zaplatit. Co se týče těch technických parametrů té V6, tak jde vidět, že tě zajímají spíše čísla. Nemůžeš porovnávat šestiválec se čtyřválcem. Pokud jsi někdy jezdil s jakýmkoliv šestiválcem, tak bys měl vědět že chod takového motoru je daleko kultivovanější a křivka točivého momentu daleko lepší. Neb jak říká můj kamarád, na co je mi max.kroutící moment při 6500 ot., když při 2000ot. má ubohou třetinu krouťáku. A toto je zrovna případ 1.8T. Jinak nemůžeš porovnávat údaje dvou vozů z nichž jedno je cca o 300kg těžší. To je jako bys srovnával POLO s PASSATem (s trochou nadsázky). Jinak si myslím, že pokud nejsi závodník, tak musíš dřív nebo později pochopit, že tudy cesta nevede. Jediné co má dnes význam je jakýkoliv TD. Ovšem tady tě Škodovka taky hezky oškube. Že nezagumuješ jako první na křižovatce??? O to líp se budeš cítit v prvním kopečku. Jinak pokud chceš opravdu objektivní porovnání a není ti líto peněz, půjč si někde v půjčovně na pár týdnů MONDEO a potom OCTAVII. Garantuji ti, že se potom budeš hodně smát a hádej čemu. -
« Re: Pro GaPa
Kde´s to auto kupoval? Já jsem našel tento odkaz a tam píšou trošku jiné ceny. Ostatní prodejce Ford jsem ale neprocházel.
Pokud bych chtěl srovnatelný jízdní výkon jako 1.8T, odpovídá tomu jen 2.5V6 0-100 8.6 vs. 8.4 a max. 214 vs. 224. A to už je cenově trošku jinde. -
« Re: Pro AlesK
Alesi nechci zabíhat do detailů proč ne Octavia, ale dám ti dva aktuální příklady: 1.) Před půl rokem jsem řešil, jaké auto zvolit. Chtěl jsem kombíka, airbagy, ABS, klimu. To byly hlavní podmínky ostatní nebylo nutné. Výsledek = mám FORD MONDEO kombi 1.8/115k + plus navíc originál rádio, elektrony - cena 523.000,-Kč. 2.) Můj známý tento týden koupil - také FORD MONDEO kombi ovšem 1.8TD/99k. Výbava = airbagy, ABS, klima, vyhřívané čelní sklo, originál FORD rádio s CD playerem, el.okna, tažné zařízení, mobil vč.HF, elektrony a mnoho dalšího(3roky poj. zdarma) ...... to vše za cenu lehce přes 560.000,-Kč. Původně chtěl také Oktávku, teď se jen směje, dostal se s MONDEEM - se splátkou o 2.000,-Kč/měs. pod Oktávku!!! To už se nepozastavuji nad tím, že Oktávka se s MONDEEM opravdu srovnávat nedá........ Ale jinak je Oktávka opravdu cenově srovnatelné auto, ovšem jen v rámci koncernu!!! -
« aaa ???
Vazeni, chtel bych zde take pridat jednu zkusenost s autobazarem AAA Auto Praha. Nebudu se zde bavit o tom jake smejdy prodavaji, ale o necem jinem a zrejme jeste horsim a to jsou kradeze aut koupenych v tomto autobazaru. Jedna se o moji vlastni zkusenost, nikoliv vymysl ani zkusenost nekoho jineho. Jednoho dne jsem si koupil ve zminenem autobazaru svuj novy automobil. Po necelych dvou tydnech jsem ale rano prisel na misto kde jeste pred chvili stalo moje auto, ovsem jake bylo me prekvapeni, kdyz jsem zjistil ze uz tam neni. nebudu zde mluvit o prvnim soku, to je zbytecne mozna by nebylo ani tak divne ze mi ukradli auto, dneska je to na dennim poradku. Rozlousknuti cele veci vsak nastalo, kdyz se zacala cela vec resit na policii, leasingove spolecnosti (mel jsem ho na leasing) a na pojistovne IPB a po nejakych debatach mi zacali vsechny 3 instance tvrdit, ze dana vec je znama a jedna se o naprosto beznou taktiku tohoto bazaru. Zkratka nekdo v autobazaru nechava delat klice od aut, nekdo zjistuje adresy kupujicich a pak si jiste dovedete predstavit, kolik minut staci prislusne osobe, aby takove auto nasla a odvezla. Ovsem k vzhledem k poctu zamestnancu tohoto bazaru je naprosto nemozne, zjistit kde problem vznika a s timto komentarem Vas vsechny 3 instance odporouci na oznameni pojistne udalosti. Nastesti i pojistovna i leas. spolecnost reaguji znacne promptne a penize z pojistne udalosti dostavate velmi rychle, ovsem to na situaci nic nemeni a ztrata je i tak dosti velka. Zkratka vec vseobecne znama, ale malo diskutovana a temer nic se s ni neda delat. To je jenom takove male varovani pro budouci majitele aut z tohoto bazaru. Rad poskytnu jakekoliv blizsi informace na adrese pmaizner@email.cz -
« Re: Pro AlesK
Já si myslím, že to lze. (jen to asi nepatří do této rubriky, můžeme jít jinam). Obě auta mají podobné leasingové splátky, jen Škodu splatím a vyměním za novou každé tři roky, zatímco u Nisana to je až po pěti letech. A to je právě to co bych chtěl srovnat. -
« Pro AlesK
Myslím jsi, že srovnávat Octavii s Maximou nejde.
Jsou to úplně jiná auta, jiné třídy a pro jiné účely.
Pro srovnání:
Ředitel naší firmy jsi koupil před třemi lety Mazdu 626 a obchodní zástupce, ve stejné době dostal Felicii. Dnes po třech letech /oba auta přibližně 150 000 km /je bilance taková:
Mazda: výměna brzdových destiček a kotoučů
Felicie: oprava alternátoru, totalně vysypaná převodovka + výměna spojky, výměna výfuku, dodnes únik oleje.
V servise Mazdy se k tobě chovají jako bys byl jediný jejich zákazník . V servise Škodovky vysloveně otravuješ už tak otráveného opraváře.
Zdraví Pavel -
« Pro Gapa
Píšeš něco v tom smyslu, že koupě Škody je česká malost. Zkus mi tedy popsat výhody a nevýhody níže uvedeného dilema. Myslím to bez nadsázky a bez jakéhokoli se navážení do tebe. Sám takové dilema řeším, ale zatím mi lépe vychází ta Škoda.
U obou aut uvažuji, že si je pořídím s nulovou akontací, pojištění je v přibližně stejné sazbě, výpočet se liší především jinou pořizovací cenou auta. Najezdím 30tis./rok v Čechách ve vzdálenostech do 200km od bydliště.
Škoda Octavia Combi v nejlepší výbavě bez kůže a automatu stojí asi 660. Cenově nejpřístupnější auto je asi Nisan Maxima za cca 1 mil. výbavu má lepší. Obě auta budu měsíčně splácet ve stejné výši. Octavii 36 měsíců, Maximu 60. Po skončení leasingu auto ihned prodám a pořídím si nové. Díky Aleš. -
« Moje zkušenost s Áčky
Já jsem si v AAA Auto Praha koupil JEEP GRAND CHEROKEE ve verzi LIMITED po prvním majiteli za zrovna ne malé peníze , a protože se mi nechtělo do tohoto vozu vrážet tak velkou hotovost koupil jsem ho na leasing . Leasing u AAA zajišťuje firma IMP LEAS člem skupiny GE ( General electric ? ) .
Po měsíci jsem musel služebně odjet do Ruska.
Na ČR/Polských hranicích na auto ani nemrkli a pustili mě do Polska , to samé se opakovalo na Polsko/Běloruských hranicích - zase bez problémů
300 km před Moskvou mě zastavili ruští policisté na kontrolu dokladů a po konfrontaci s počítačem a databází Interpolu zjistili že můj JEEP je mezinárodně hledán jako kradený !!!!!!!!
Ukazoval jsem jim všechny možné smlouvy s AAA Auto Praha která se mnou uzavřela leasing jako zástupce IMP LEAS a která i prováděla kontrolu zda-li není vozidlo kradené před podepsáním leasingové smlouvy. (?!?)
To je ovšem nezajímalo a chtěli vozidlo zabavit a dát na policejní sklad !!!!!
Ještě že existuje taková věc jako úplatky.
Po měsíci hledání , telefonování atd jsem zjistil že za všechno může administrativní chyba na Pražské pobočce INTERPOLU , kterou naštěstí interpol ihned odstranil.
A proč to všechno říkám ? Protože jsem zaplatil 2000 Kč firmě AAA Auto praha před podepsáním leasingové smlouvy , jako úhradu nákladů spojených s prověřením vozidla zda není kradené !
A výsledkem jejich prověrky bylo že vozidlo neni a nikdy nebylo hledáno jako kradené .
Mám právo se zlobit na AAA Auto Praha ????
Mike -
« To login a spol.
Já nevím, pokud by byli všichni prodejci ojetin sebranka recidivistů, tak by se asi ojetá auta neprodávala tak, jak se prodávají. Myslím, že se snažíš problém trochu zveličovat. Nemluvím tu o AAA, ale o bazarech všeobecně. Prostě ojetinu kupuješ s určitým rizikem a buď to vyjde, nebo ne. Ale o všech vadách bys měl vědět. Jasně, pokud se ti po půl roce třeba zadře motor, tak je to tvůj pech. Ale to je právě ten risk. Ať už v AAA nebo jinde. -
« To> King a spol.
V cem je problem? Hlavne v tom, ze se s Tebou nikdo nebude bavit. Skryta vada? No a co, tak nas zalujte - chacha.
Normalni clovek, co neni schopen jit, tvrde se s autobazarem hadat, pripadne se s nima porvat a nevypada jako Rambo, co k nim v noci prijde s lukem a sipy :-))), nema sanci.
S ojetymi auty podnikaji vetsinou zlodeji a podvodnici, co na zakony kaslou. Prvni podvod je uz na hranicich na clu, potom na DI, jenom sama korupce, zlodeji a podvodnici. Proto se tolik prodavaji nove Felicie ap. Slusny clovek, co moc nerozumi autum si proste radsi koupi nove, i kdyz by radsi vetsi a lepsi ojete.
Zavistivy Cechacek :-) -
To gapa a austin: Hoši, pokud máte takovéto známé, navíc v Praze a opkolí, tak vaše reference a adrsa servisu jsou vítány na gorilla@email.cz. Dobrý servis se dnes hodí. A k AAA: Ještě jsem tam nebyl a zkušenost nemám. Ale jedna věc je jistá: pokud je někdo úspěšný, tak ho vždy záviství čecháčkové pomlouvají, ať už se živí poctivě, nebo podvodně. Aˇuž z osobních důvodů, nebo konkurenčních. Asi vás těžko nějaký majitel bazaru pošle do AAA se slovy: jeďte tam, ne ke mně, tam si vyberete spíš. Místo toho je zčerstva pomluví. Pokud chcete auto, klidně se tam vypravte. Pokud autům rozumíte, tak sami, pokud ne, vezměte s sebou znalce. Šmejd můžete koupit kdekoliv a kvalitní auto taky. AAA určitě nemá patent na šrot. Výhoda velkého výběru je nasnadě. A co se týče skrytých vad? V každém servisu usilujte o písemný výčet vad s podpisem. v případě, že vám bude prodáno zboží s vadou, o které prodávající věděl nebo vědět měl a neoznámil ji, máte právo od smlouvy odstoupit. Tolik občnský zákoník. Tak v čem je problém? Kupte si auto kdekoliv. Jen mějte oči na stopkách. -
« Pozor na autobazar AUTOBLU v Plzni
Čau lidi, sice to nesouvisí s AAA, ale snad mi to nebudete mít za zlý. Toto se mi stalo v autobazaru AUTOBLU ve Vyšehradský ulici v Plzni. Vybral jsem si auto, chtěl jsem na něj slevu kvůli špatný baterce atd. Slevu mi v pohodě dali. V pátek jsem složil zálohu, s tím , že v pondělí přijdu se zbytkem peněz. Prostě jsme byli domluvený. V pondělí jsem přišel s penězma a... auto bylo prodaný. Prý zapomněl říct kolegovi, že je auto zálohovaný. Nevím , možná. Ale spíš si myslím , že prostě přišel člověk , kterej nechtěl slevu a tak mu to prodali i když byli se mnou domluvený. To jen pro ty, kteří budou někdy něco v tom autobazaru kupovat, aby si dali bacha.
« Re: Morálka
Drahy gapo, zacinas me nutit k usmevu. a) cituji co jsi sam napsal:"Proboha, nesnažte se tahat morálku do byznysu, to je jako by jste ji tahali
do politiky!!!", cili nam rikas, ze tam proste nepatri a ja ti rikam, ze tam patri (coz neznamena ze tam v tomto okamziku je!). Jsem rad, ze jak tvrdis mas jiste zasady a ridis se jimi, to by ti uz nemuselo trvat tak dlouho, aby si pochopil, ze pravidla elementarni slusnosti patri kamkoliv. Budto se jimi ridis (nebo se o to aspon snazis) nebo ne. Rict si, tak a ted delam velky byznys, ted me moralka nezajima je sice jednoduche, ale pekne hloupe a naivni. Sam na to doplatis.
b) jak vyplyva z vyse uvedeneho, nemyslim si, ze v politice a byznysu jsou jen lide s vysokymi moralnimi kvalitami, ale povazuju to za spatny stav. Ale je to celkem pochopitelne, lide v teto oblasti jsou jen jistym vzorkem spolecnosti jako takove...
Rozumime si?
BTW dostali jsme se od toho AAA pekne daleko co? -
« Re: Morálka
To: td - asi jsi mne příliš nepochopil. Já jsem jen psal, že do "velkého" byznysu a do politiky se morálka moc netahá. To však neznamená, že já osobně jistá morální pravidla neuznávám. V některých věcech jsem až příliš zásadový. Proto také nedělám ani velký byznys ani politiku. Jestli si však myslíš, že v politice a v byznysu jsou lidé v vysokými morálními vlastnostmi, tak jsi buďto hodně naivní, nebo v lepším případě ještě hodně mladý (a to je vlastně totéž).............................. .................................... ................. To: login - "malý český človíček" to je pojem, který není třeba vysvětlovat. Každý kdo měl možnost podívat se někam do zahraničí a nějakou dobu tam žít, ví přesně co tohle znamená. Když se totiž vrátí zpátky do ČR připadá mu takový "malý český človíček" směšný až nepochopitelný. Ovšem to je na delší diskuzi. Co se týče nákupu auta u AAA, tak to nevím, nemám zkušenost. Popsal jsem jen prodej a ten byl podle mne v pořádku. Souhlasím, že některá auta by neměla mít techničák, ovšem nemyslíš, že pláčeš na nepravém hrobě???? Ten techničák tomu autu určitě nevyřizovalo AAA-čko. Dokud budou policajti na našich silnicích tyto vraky tolerovat a dokud se najdou blázni co budou ty vraky kupovat, do té doby je bude AAA-čko prodávat, to je celkem logické ne? -
« Podvodnici AAA
Ja nechapu proc vzdycky zacne nekdo do diskuze tahat "maleho ceskeho clovicka", zavist ap. Vetsinou to bude tim, ze ten clovek je sam buran. Ale to je jedno.
AAA nejsou podvodnici proto, ze vykupuji levne auta a potom je s velkou marzi prodavaji. Ale proto, ze kupujicimu nereknou co ma za zavady, ackoli to vedi. Vsechna auta jsou proste super. Staci si poslechnout, co o tom autu kupujicimu rikaji.
Sam jsem si tam chtel auto koupit, ale na vsechny zavady jsem si vzdycky prisel sam. I kdyby o tech zavadach pred tim nevedeli, tak museli po tom, co jsem je na ne upozornil. Dalsim zajemcu je ale taky zatajili. Nektera auta by ani nemela mit technicak - sjete gumy, rozbita svetla, bourane ap. Proste jsou to podvodnici. -
« Re: Business AAA
Gapo, hovorim-li o vetsich obchodech, samozrejme mam na mysli vetsi obchody pres milion nebo se teto castce blizici a za svym tvrzenim si stojim. Skutecne vim co rikam. To ale nepovazuju za buhvijak dulezite, za radove dulezitejsi povazuju tvoje tvrzeni o tom ze "nemame tahat moralku do byznysu a politiky", myslis-li to vazne je to hodne smutny a doufam, ze si jednou sam uvedomis blahovost sveho tvrzeni. Cau!