AAA AUTO PRAHA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Jarní výprodej
to Ace: S tím townem a chatou 's mě dostal. Mám svojí berušku strašně rád, ale kdyby mi chtěla mluvit do tohohle, tak by to neskončilo dobře. Teď mě ani nepřemlouvá, abych nekouřil, ani abych nekupoval žádnej americkej žravej vrak a ještě mi na auto půjčí bez úroku, ačkoliv se jí vůbec nelíbí Caprice ani nic podobnýho. Ale chci vidět ten podpantofel za deset let :o) -
No vzhledem k tomu, že má Prof příjmení Vejman, tak jse to vzal jako asociaci k leteckým linkám Airways což je foneticky AirVejs.
No a nebo dopadl jako jeden z nás, kterého manželka donutila prodat Town Cara... :-( Protože chtěla chatu... Takže Prof bude pan stavitel ?? -
A ja to vim, co bude prof delat. A ja vam to nereknu...
A protoze jsem slepici prdelka, tak vam to reknu ;-)
Zkuste premyslet...
Co se bude dit "velkeho"?...
No?...
Stale nic?...
Furt nic?
No predse volby! Prof jakozto jediny diskutujici
se spravne nastval a bude kandidovat do PS. Rozstipne to tam a skonci s tiim bordelem... Zeby novy ministr dopravy?
Rekni, za ktery obvod budes kandidovat?
Asi jsem se zase netrefil, co?... -
našrot: Nebo já to zkusím o 3 hodinky posunout :-) Ono to je vcelku úplně jedno. Já vůbec nemám hodinky. Přes den se řídím časem na mobilu. Říkám to tak: Když se začne rozednívat, vím, že je třeba vstávat, když mám hlad, tak jím a když už je tma, tak už je možný jít spát. Nic víc není potřeba.:-)) -
Tedy ja vas nechapu. Deti (a moje manzelka) musi
spat 8 hodin. Normalnimu cloveku by melo stacit
tak 5-6. Co na tom spanku mate? Nic se nedeje,
lezite, jooo, obcas se zdaji hezke sny (ale pst,
manzelce to nerikejte), ale stejne to vidim jako
ztratu casu.
BTW, ja chodim spat kolem 12-01 a vstavam po seste
(jak kdy, 6:10-6:20). I kdyz je pravda, ze ted
to bylo horsi (koukal jsem na hokej), tak to jsem
toho moc nenaspal (obzvlaste kdyz koncil po 02).
Ale uz je konec, tak to bude zase dobre.
BTW2: Uz sem dlouho nikdo nenapsal o tom, jak si
v AAA auto Praha koupit Mitsubishi Pajero Sport
v cene 679 tisic Kc. Zebych to sem postnul? -
"-- skrytý --" 20.02.02 22:48
Tedy, takovýhle ranní ptáče vážně neznám (spíš znám víc těch, co dodržují to pořekadlo "ranní ptáče bez lahváče vůbec nikam nedoskáče" :o) ) - já bohužel musim vstávat v půl sedmý, ale mozek se mi na složitější úkony probouzí tak kolem půl jedenácté, ale zase je fakt, že to co prof udělá ráno, tak já radši v noci - to UŽ lidi chrápou, nevolaj, nedělají bordel... Takže běžně chodím spát po 1, v krizových dobách ve 3 a v nejkrizovějších nespím, což se ovšem pak projeví tím, že pak musim spát skoro dva dny v kuse :o)) Takže ten čas stejně ztratím... To jsem ale vůl, tak ode dneška měním "režim", vstávám v 5 a spát budu chodit v 10 a hned budu mít času nazbyt :o)) Heslo dne: prof je můj ranní guru :o)) -
lenin: obvykle vstávám 4.55, o půl 6 jsem v práci. Když to dobře jde, tak v 5.50 už mohu procházet MC, poštu a pod. Do 8 prakticky stihnu spoustu věcí. Je totální klid, všichni chrápou, takže netelefonujou, nenavštěvujou tě a nic od tebe nechtějí. Často stihnu do 8 víc, než pak za celej zbytek dne. Už jsem si zvykl a nevadí mi to, ovšem ponocovat do půl noci nejde zas tak moc často :)
Na srayu ale budeš, ne? A určitě ne na kole :o)