FAVORIT - úplně všechno, co Vás o něm napadá
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: Nízká TEPLOTA F136L - Rok 90
spis vymen teplomer nebo se ti zasekava rucicka v budicich ... ja bych to videl, ze teplotu mas dobrou .. no muzes zkusit dat pred chladic papir a uvidis, jestli to zustane stejny, tak je jasny, ze ti to blbe ukazuje :-) Kazdej teplomer u Favorita ukazuje jinak - ja mam treba standardni teplotu pred cervenym polem - proste ty rucicky sou vyjebany :). -
« Re: Problemy po GO
no ony to taky nemusi "rachtat" ventily, ten zvuk muze byt taky treba klepani - moc velky predstih. havne pokud je ta hlava snizena a tim je dosazeno vetsiho kompresniho pomeru. zkus zkontrolovat kolik je na rozdelovaci predstihu a pripadne "trochu " ubrat... -
« Problemy po GO
Zdravim, mam nasledujici problem. Nechal jsem udelat GO motoru - vybrus, novy pisty, opravena klika, opravena a snizena hlava. Motor je 135 karburátor prestavenej na plyn. Po oprave mi to nejede a zjistil jsem ze mam ruzne komprese ve valcich. Dalsi priznak je, ze pri spravne serizenych ventilech mi rachtaj na benzin az do 2500 otacek. Na plyn nejsou slyset. Mam takove podezreni na hlavu, ale nevim to jiste. Da se nejak zjistit, ze netesnost zpusobuje hlava, nebo valce? Nebo cim jinym by to mohlo byt? Lze pouzit hlavu z 50kW Felicie a jak se od sebe lisi? Jak ji poznam? Predem dekuji msa@centrum.cz -
« Nízká TEPLOTA F136L - Rok 90
Mám problém s příliš nízkou teplotou motoru.
Jel jsem asi 100 Km a ručička teploměru šla maximálně na čtvrtinu dráhy ( do bílého pole se vůbec nedostane ).
Vyměnil jsem termostat, ale je to stejné.
Kde ještě může být problém?
P.S. Termostat se vkládá kloboučkem k vyrovnávací nadržce ? -
« HLava
doma mam jednu hlavu Na fava nebo felicii uplne novou a zajimalo by me jestli je a jak poznam ze to je ta 50kW? Ma tam zlutou zancku skoda. A jeden velkej nalitek u posledniho pistu. este to vypada ze to ma vetsi kanaly. nenuzu porovnat rikal to kamarad od oka :-)). Vy te nekdo jak se to paznava? dik Karbi -
« Re: tunning
Tech 62kw nabizi Bervid, je to ale karbec F 135 nebo F 136. Co vsechno se tam musi jeste dat pryc, ja jsem slysel ze prijdu o katalizator, jenze na ute mam nalepku s2, takze nevim jestli to muzu nechat udelat nebo ne, co na to pak technicka a emise, jak si vubec takovej motor rozumi s LPG???? -
« Re: teplota
Tak jsem zjistil ze mam vadny termospinac. Nechce se mi ale vypoustet kapalina tak budu dela elektronicke spinani ze stavebnice na strankach [odkaz] jen mi nepiste ze to se nada pouzit tu teplotu si upravim na vyzsi rozsach,to rele ale bude treba na vyzsi prout tech 3A je malo, moc dloho by nevydrzelo motor bere 5.5A ,neco podobneho maji rele na vyzsi proud v GM . -
« Cukani motoru BMM
Jeto normalni kdyz motor se vstrikovanim pri nezatizenem motoru pri vyzsich otackach zhruba nad 1500ot pocukava, spis jako by trhne a jde slyset jemne takove bafnuti (nevim ale ci to je s vufuku nebo se sani),svicky jsou nove.Pri jizde ale nic takoveho nepozoruji.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Nevi nekdo kolik stoji Lamdasonda na Fa.