FAVORIT - úplně všechno, co Vás o něm napadá
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: vyhřívání zadního skla
Pokud nejde proud do kontaktů a relé (na desce pod palubní přihrádkou) je vpořádku a cvaká, potom zkus vymontovat celou tuhle reléovou desku (je to jen tišťák, pár šroubků a konektorů) a pořádně proletuj kontakty patice toho relé (raději všech) a konektorů. Často jsou spoje patic vyklepané a nejde to vždy bezpečně rozeznat. Chce to silnější pájku (150W), hodně kalafuny a pořádně prohřát - cín se musí rozlít a spolehlivě spojit s paticí. Třeba to bude ono. -
« Re: Mlhovky
Bohužel na favoritech, který jsi uvedl není žádná příprava na mlhovky. Je nutné to komplet natahat a připojit dle schématu v příručce k tomuto vozu podle provedení LS. Já jsem to kdysi taky chtěl zkusit, ale nakonec jsem to dal radši autoelektrikářům. Potřebuješ k tomu vypínač předních mlhovek, relé, světlomety, zapojení kontrolky na přístrojovém štítu a kablík (nevím jaké barvy) a osadit ho koncovkami. -
"-- skrytý --" 30.05.01 10:35
« Hrazdička
Ahojky, nedávno jsme se tu bavili o "pukání", které způsobuje špatně nastavená hrazdička. Nějak se mi to nedaří nastavit, puká to sice míň, ale pořád to není ono. Poraďte, jak nastavit. Víc dál od dveří, nebo blíž, radši nahoru či dolu. Poraďte. Dík -
"-- skrytý --" 24.05.01 13:39
« Re: Rypnuti
Taky Facko nedam. mam ho rad. Ale, proste, zacinam mit touhy po necem jinym. Felinu i fabii bych preskocil, ty auta se mi nelibej. Asi brzo pudu do Rska. Moc mnam.
Jeste k tomu rypani. Ja nechcei porad vytahovat, ze moje auto je SportLine, je to uplne jedno a krom jineho interieru a exterieru je stejny,jako jiny fava. Ale proste, nemuzu si pomoct, kdyz se postavim vedle svyho a klasickyho fava z 89, je to ZNATELNEJ rozdil. I kdyz, furt je to favo.
Hezky muze bejt i z 89, kdyz si s nim nekdo da praci a o tom to je. Je to individualni. A pak, i favo mze jezdit slusne, dostat z nej po lehcim tunningu 56 Kw a 110 Nm neni zadnej problem. Pak je to i docela zivy. Kdyz se da rozpera mezi tlumice a trochu se to snizi, nemusi to bejt spatny svezeni... -
« Cuvacie svetla
Jedno z cuvacich svetiel mi zacalo svietit tak na 20% (druhe svieti dobre). Ked zaradim spiatocku, zacala na pristrojovke svietit kontrolka vyhrievania zadneho okna. Nemate s tym skusenosti ? Este nez sa zacnem hrabat v scheme, chcel som si dat poradit. Vdaka za info. -
Jiste vybava neodpovida mym idealnim predstavam.Musi se nechat ten skok po 92., ale stejne je to skok o proti 120 ve vsem to je dan vyvoje. Jiste ze ty prvni facka dost hnijou ale zase je to vec individualniho pristupu. Ja bych to svoje nemenil.Ale hezci vnitrek by se hodil:o) -
"-- skrytý --" 22.05.01 14:59
Taky sem nemyslel jizdni vlastnosti (jestli se to tak necha nazvat...;-). Spis mi jde o to, jak brutalne hnijou ty prvni rocniky, jak vypada interier (plechy pod okny na dverich, atd...) a sileny sedacky. Oproti tomu sou ty novejsi Facka znatelne lepsi, ne? -
"-- skrytý --" 22.05.01 13:46
ALE,,, Ja vubec nic nemam proti starejm fackum.
Co se tyka jizdnich vlastnosti, to jest samozrejmne vec kazdeho z nsa, jak mu to slape, ale co se tyka vzhledu, myslim tim tovarniho, myslim, ze starsi modely facek jsou na tom o poznani hur. Zkus se nekdy podivat na SportLina,nebo X-Lina, ci Green Lina ci tak neco. Rozdil tam je a to zasadni, co se tyka exterieru i interieru.