FAVORIT - úplně všechno, co Vás o něm napadá
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: vrzání zadní nápravy
Jestli ti to dela pri zapnutem motoru, tak to muze byt vyfukem - je pootoceny a dostava se do styku se zadni napravou. Mam ten samej problem, utahuju to jak trotl a furt se to protaci... koupil jsem i novy prouzek se sroubem na spojeni predniho a zadniho dilu vyfuku a furt se to protaci... -
« Re: PROBLEMY S ELEKTRIKOU???
motor zdecha na volnobeh protoze nejde napajeni k elektromagnet. ventilu odpojovace behu na prazdno na karbecu. Jednou se mi stalo presne tohle, s tim ze jedine co svitilo v cele kare byly svetla. Je to tim ze tistak na kterem ksou pojistky relatka atd je nekvalitni a casem se spoje uvolni. je treba to cely rozebrat, tistak vytahnout a propajet zespodu vsechny spoje. preju hodne zabavy. -
« PROBLEMY S ELEKTRIKOU???
Nemali ste dakdo podobny problem? Z nicoho ni c mi pocas jazdy na Fa92 prestali ist kontrolky na pristrojovke.. nesli smerovky a motor neustale zhasinal ..teda nedrzal volnobeh ... asi po desiatich minutach mi kontrolky nabehli ale motor stale zdochina ... trosku som prezeral schemu a zamyslam sa nad tym ci nemoze byt vadne relatko v poistkovom panely (D) ... ??? -
« Re: Striska 5.dveri
Co jsem tak cetl na Netu:
okolo sroubu to opravdu rezne (a brutalne), navic to nedrzi (mala hloubka zasroubovani - jen sirka plechu)
na nejakem serveru firmy, co dela spoilery jsem cetl, ze se to lepi nejakym spec. lepidlem. Pokud bude zajem, tak to dohledam (mail na me: RTO@welcome.to)
-
« Vibrácie pri cúvaní
Potrebujem poradit predtým než navštívim nejaký servis. Mám Formana r.v. 93. Pri cúvaní pri rozbiehaní teda pri púštaní spojky rezonuje od vibrácií motora celé auto. Pomôže len neúplne zošlapnutie spojky a viac plynu. Úplná hrôza to je pri cúvaní do kopca.I pri ustálenej rýchlosti pri cúvaní to auto rezonuje od vibrácii. Pri rozbiehaní dopredu to nie je až tak výrazné, kedže hneď radím dvojku. Spojka čo sa týka záberu funguje podľa mňa celkom dobre. V čom to môže byť.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!