FAVORIT - úplně všechno, co Vás o něm napadá
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: vymena tesnenia pod hlavou
Hlava se musí sundat ze zcela vychladlého motoru. Pokud byla použita chladící kap. Fridex (a podobná svinstva) je třeba počítat s vyžranými místy v hlavě. V lepším případě to půjde zarovnat mírným snížením hlavy v horším případě bude muset být jiná hlava. -
« Bez nadpisu
Nez to zase padne do archivu, tak jsem chtel dat vedet, ze jsem nasel pravdepodobne favoritecke vicko z nadrze ( r.v. > 92 ), ktere je tmave modre prelakovano. Zrejme nekdo tankoval v Karvine, nebo v Ceskem Tesine benzin, vicko odlozil za spojler a casem jej ztratil. Na 75% je to vicko z favorita - je v nem mala fabka a je nalakovane - venkovni pouziti. Takze kdyby neco ( nahoda je blbec ), sak vite co. -
« tlumic?
potreboval bych poradit, kde je zavada - oteckovi se zacaly ozyvat hodne divne zvuky z rizeni. Zvednul jsem to na hever, a leve predni kolo zustalo na zemi, ikdyz jsem to vysrouboval az nahoru - kde je chyba? Utrzeny tlumic? po vymontovani se zda normalni a tlumi, ale kolo visi i po zandani noveho vesele dal. Kdyby mel zlomenou poloosu, tak by to asi vubec nejelo.... -
« CMT
mate nekdo zkusenost s firmou CMT? teda krome tebe Vici, s panem Z.CH. jsem mel moznost se poznat pracovne a jevi se mi jako clovek ktery tomu rozumi a i po lidske strance je to s nim OK. Jen me zajima jestli nekdo nemel nejakej kikx s nebo naopak jeslti panuje spokojenost s jeho praci CMT. -
« Re: Nekupuj
Kuouj stoji to cca 700 Kc ... a oplati sa to .. mas istotu ze vsetky spoje su o.k . a nie ze niektory si zle preletovala .. jak mne sa to stalo ... .. odkedy soim vymenil za novu je to vsetko O.K cca pol roka .. 5 000 km ...
po preletovani starej sa mi aj tak furt brutalne prehrievali nietore rele a privodovy kabel + k baterke ... -
« Nekupuj
Mé fáčko r.v. 1989 jsem dal synovi, proletoval jsem to (spoje i vodivé dráhy) cca před 10 lety, kdy docházelo k náhodně záhadným problémům typu: zapnul jsem ventilátor a přestaly fungovat stěrače a blinkry :-))), v servisu si s tím nevěděli rady. Do teď se nevyskytnul žádnej problém s elektrikou, fáčko vesele jezdí a záhady jsou pryč.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!