FAVORIT - úplně všechno, co Vás o něm napadá
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
« Re: Ojazdený Forman
Je možné pretočiť tachometer smerom naspäť, t.j. odratávať km ? Nedávno som menil rozvodovú reťaz, tesnenie pod hlavou tiež, bolo torchu rozožraté od pôvodnej náplne Fridexu - strácala sa kvapalina a tlakoval sa systém.Preto časom odišlo i vodné čerpadlo. Koľko Vám asi vydržalo púvodné tesnenie a rozvodová reťaz? Stále sa snažím zistiť skutočne najazdené km. -
« schanim rozdelovac
kamos ma totalne vyjebanej rozdelovac - Favo r.'89. Nemate nekdo nejakej volnej ? Novej stoji 2000 a to je trochu moc ... na vrakaci ho mivaj za 500 ale ten tam zrovna zadnej nemaj ... pokud byste ho nekdo kolem toho petikila prodavali, tak se mu prosim ozvete ... DIKY! (0603/781681) -
« Re: Ojazdený Forman
U těhle motorů uvádí výrobce max. spotřebu oleje 0,3 l na 1000 km. Já osobně u 136 po 110 tis. olej nemusím nijak dolévat. T.j. mezi pravidelnými výměnami po 10 tis. Obecně řečeno pokud vím tak tyhle motory, na rozdíl od motorů 100-120, olej nežerou. Pokud jde o pneu MP8 tak myslím, že jde o OR34. Ty mám na autě od 50 tis. T.j. přes 60 tis. km a ještě něco na nich bez problémů najedu. Jak to vypadá tak to tvoje auto má minimálně "trochu" přetočený tachometr a asi taky něco pamatuje. Čau! -
« Ojazdený Forman
Pred časom som kúpil ojazdený Forman r.v.93. Na poč. km mal údaj 89 tis. km. Kedže som zistil ako ľahko sa dá odpijiť náhon tachometra pochybujem či ma naozaj iba toľko km najazdených. K tomu ma vedie i údaj v servisnej knižke, kde prvý majiteľ (podnikateľ-auto na lizing)najazdil za prveho pol roka 30.000 km a ďalej už na servisné prehliadky nechodil. Rezerva pneu je z roku 94.Teraz sú na ňom pneu z roku 97. Poradte mi podľa čoho sa dá približne zistiť, koľko km má auto najazdené. Koľko km asi vydržali prvé pneumatiky (MP8)