FAVORIT - úplně všechno, co Vás o něm napadá
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« pazvuky
Z druhé ruky jsem vloni koupil F r.v. 1993. Vše řádně udržováno, bez koroze, najeto 45 litrů. Vše fungovalo bez závad, pouze po nějaké době jsem promazal panty dveří, protože mimo dveří řidiče tyto nebyly téměř používány a byly vcelku zarezlé, vrzaly. Od této doby jsem na nerovné vozovce zjišťoval různé praskání, jakoby zvláštní pnutí karoserie. Po dlouhém sledování, radění se a zkoumáních jsem zjistil, že zvuky vydávají právě ty namazané panty, u nichž čepy díky olejem odstraněné korozi zmenšily svůj průměr a vzniklá vůle se postarala o popisované pazvuky. Po výměně čepů dveřních pantů je závada odstraněna. -
« cukani
Nazdar chytry hlavy - mam pro vas problemek na rozlusteni - urcite na to prijdete. Kamos ma favo'89 LPG. Jezdilo to dobre az v posledni dobe se to proste cuka, pokud se z toho potrebuje dostat vykon. Vymenil uz rozdelovac, palec, viko rozdelovace, kabely, svicky. Nechal seridit predstih, plyn (lpg). Musi to bejt proste necim okolo zapalovani, ale fakt uz netusime cim. I krabicku elektr. ovladani zap. uz sme vymenili. Jednou sem mu pucil prave moje viko rozd. i s kabelama a najednou mu to litalo jak drak, jenze ted sem mu to pucil znova a nepomohlo to. Uz nas fakt nic nenapada - mozna jeste takovy detaily jako snimaci civka v rozdelovaci (vede stinene do el. zapal.) ... fakt uz nevime ... nenapada nekoho z vas neco? DIKY! -
« Re: Kúrenie s Felicie
Vyser se na topeni z felicie. Taky mi na Formanu po 4 letech zacal ventil tect, koupil jsem za 150 Kc novy, protoze tesneni neslo koupit zvlast, a zacalo to tect taky, i kdyz jsem vse dukladne vymenil. Pak jsem koupil vodeodolny silikonovy tmel za 60 Kc, nanesl vrstvu na stycne plochy a od te doby uz 2 roky je naprosty klid.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!