FAVORIT - úplně všechno, co Vás o něm napadá
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Re: Pískámí při 80 - 100 Km/h
tatík má to samé, ale je to Forman r.v.96 ComfortLine a hvizdá to u dveří u řidiče přesně v místě, jako kdyby nebylo dovřené okénko - těsnění,sklo i guma jsou vpořádku - už nevím, kam bych se mrknul. Tam to ale hvizda kdykoli nad 100km/h :c(( -
« Pískámí při 80 - 100 Km/h
Zdravím všechny.
Pořídil jsem si Favorita r.v. 92. Při rychlosti 80 - 100 Km/h je slyšet (řekl bych, že od pravé přední strany) hvízdání jako meluzína. Kamarád má na svém Favoritu úplně to samé. Nevíte někdo, co tento zvuk způsobuje a jestli je způsoben prouděním vzduchu nebo je mechanického původu? Případně jak ho odstranit.
Díky -
« Re: Aditiva
Nedavno o tom psal Otakar Zenkl v nejakym tisku.Rikal, ze moderni oleje jiz potrebna aditiva obsahuji.Tvrdil,ze o tech aditivech je mozno uvazovat pouze u favoritu a starsich felicii a to jen pri jizde na kratke vzdalenosti.Jinak to prej nema vyznam.Myslim si totez. -
-
« Ukradli vám autorádio????
Ukradli Vám autorádio ? Nehodláte nadále sponzorovat naše snědé spoluobčany? Tyto otázky jsem vyřešil takto: postavil jsem si zesilovač podle AR 3/99 s IO TDA7384A. Jako zdroj signálu používám wolkmena. Hifisté namítnou nic moc ,ale pro nenáročného posluchače stačí. Parametry zesilovače 4*25 W,velikost 10*10*3 cm. Tato velikost se dá dobře zabudovat do palubovky a viditelný je jen drát a konektor. Přístroj se dá postavit i na unidesce. Cena zesilovače 400 kč. -
« centrální zámek na F136
Současné mrazy - 5 stupňů mne donutily nasedat do mého auta neustále pátými dveřmi. Pokud vás přitom někdo sleduje, tak vás to přestane bavit. Zrovna před chvíií jsem dodělal centrál na straně řidiče. Tato úprava trvala asi 5 hodin při venkovní teplotě -6 stuňů. Jestli se chceš o tom pobavit, piš na romi@cmail.cz. Je třeba se vyvarovat určitých chyb. -
« Re: Zatekanie do motorového priestoru
Možná, bdyby jste zkusil při zavřené ( i otevřené ) kapotě např. konvou lít opatrně vodu kolem těch žlabů u předního skla a díval se kudy ty potůčky tečou. Tak by se to třebas dalo zjistit. Ale nejdříve si vytáhněte akumulátor a zakryjte elektriku, aby to bylo bezpečné. -
« Zatekanie do motorového priestoru
Pred časom som si odhlučnil protihlukovou izolaciou od firmy Mikra môjho Formana. Paráda. Teraz som však zistil že mi zateká do motorového priestoru a celá izolácia je namoknutá. Tak som to musel všetko vyhodiť čo ma štve že znova počujem ten "šijací stroj". Poradte co sa s tým dá robiť. Pomôže dať tesnenie okolo celého žliabku alebo niečo iné? Môže zatekať okolo predného skla do tohto priestoru alebo čím to je?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!