FAVORIT - úplně všechno, co Vás o něm napadá
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
« Tuning
Ja nasel tuning z 40 nebo 50 na 62 kw za 7500 Kc, docela by me zajimalo jak to pka jede. Facko je super__________________do chvil nez zacen reznout, me prorezl kousek podlahy u ridice, presne pod dverma vedle prahu a takyvy vyztuze pod sedackou, asi 1.5 * 6 cm, ted schnim zavareni, docela dobry, doufam ze az to zvednu tohop tam nebude vic. Dotaz: Ctel bych vymenit palubku za tu novejsi cernou, postup jasej, ale na kolim muze takova palubka prijit (bazar) + vyplne dveri (jenom predek)???? -
« Re: chiptuning Fa40Kw na 49Kw
Uz dlouho jsem tak nepobavil, vis jak se takovej tuning dela, poskrabou se srouby na jednotce, prelijou barvou a da se tam samolepka tuning by...
9Kw chipem na bmm na facku ani bohovi, to leda tak nekdo musel zesilet, nebo se omylem sekl pri psani. -
« Re: Ekonomer
No neviem, pokial je mi zname tak posledne Facka pouzivali vstrekovanie "Bosch Monomotronic" a autor pise ze vstrekovanie musi byt "L-jetronic" takze to asi nepojde. Riesenie by bolo podla mna zakupit palubny pocitac do Felicie BMM (nie MPI !!!) a ten implementovat do Facka. To by podla mna slo pretoze prve Felicie (tusim do roku 1996) mali ten isty motormanagement ako posledne Facka. -
"-- skrytý --" 02.04.01 08:33
« Problémy - prosím, poraďte!
Bratránek má F136L (r. 90) - karburátor. Naneštěstí se mu pokazil v Německu, kde pracuje.
Závadu popisuje takhle: "Se studeným motorem jede asi tak 15 km, pak, jak se zahreje, zacne motor
cukat, jako by tam neslo palivo. Az potom zacne cukat víc a víc a potom úplne zdechne.
No, zkouseli jsme vycistit sítko, vyzkouset hadicku sání a více nás nenapadlo. Tezko ríct, sám nevím, jak vázné to muze být. Obávám se nejhorsího. Zbývá jeste dodat, ze pred 14 dny byl favorit na serízení motoru, dostal nové svícky, nové káblíky od rozdelovace. A 700 km ujel bez nejmensích potízí."
Odbornící poraďte! Díky. -
« Taha mi riadenie
Na Facku '92 mi taha riadenie do lava. Na co sa mam zamerat ? Kolesa som dal vyvazit, robi to stale. Mam dat premerat geometriu prednej napravy ? Na zimnych gumach (nove pneu+nove disky) mi to nerobi. Iba na letnych. Su to este tie povodne Matadory. Aaaach, poradte pleas! -
« Re: Brisk
pouzit se urcite daji,na osazeni se podivej primo na stranky Brisku.My meli Brisk Premium ve Favoritu a nemelo to vubec cenu,do tohoto auta jsou to vyhozeny penize.Tyhle svicky jsou optimalizovany hlavne pro 16V motory,kde je ten narust pry patrnejsi.V Facku jsem rozdil nepoznal...