FAVORIT - úplně všechno, co Vás o něm napadá
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA - naše značka
-
"-- skrytý --" 01.12.10 10:39
« benzínová pumpa
?sos prosim te vcera jsem jel po jancu a ok a kdyz jsem jel domu najednou rucicka benzinu byla nahore jako kdyz je plna nadrz a kdyz jsem prijel domu tak to chciplo a sel nastartovat a chcip nastartoal a chcip a ted uz nejde nastarovat a ani do filtru nejde benzin dnes rucicka zase dole jinak jsme vcera beno za 300 jsme tam dali? -
Ronault. 03.02.10 21:07
« Re: Nesvití přední světla
Favorit má easy obvody, takže problémy jsou podle mě jednoduché. Podle toho, co píšeš, bych problém viděl spíše někde v pojistkách a v nejhorším v pojistkové desce, ale vzhledem k tomu, že máš předfaceliftový model, který s pojistkovou deskou neměl tolik potíže, tak si překontroluj pojistky. -
"-- skrytý --" 22.08.08 00:32
« Forman ´93 - neobvyklý hluk?
Zdravím, jsem hrdým vlastníkem Formana Silver Line z roku 1993 a mám takový problém, při jízdě se občas ozve hodně silný, nepopsatelný hluk, velmi pravděpodobně se ozývá od alternátoru nebo od něčeho, co je na tom samém řemenu. Není to pískání z prokluzu, připomíná mi to dření, snad ložiska, ale kamarád mechanik ten řemen sundal a prej je tam všechno víceméně v pořádku. Nevíte někdo co by to mohlo být? -
"-- skrytý --" 26.06.06 18:17
« Bez nadpisu
to zednar:
Já teda osobně ne....
nějak jsem to opomněl asi se mě ta skleroza začíná vracet >:D
Škoda, že nemáš feldu, fábku, či oktávku, protože škodovka teď má nějakou akci na tohle automatický rozsvěcení světel...
A my chudáci favoriťáci si to asi budeme muset udělat sami nebo nezapomínat a namáhat se..... :o -
« Re: Re:
Tak nějak si druhovýrobu představuju taky, běžně jsou k dostání polské a čínské díly, na favorita není problém sehnat prakticky cokoliv, hodně toho je na vrakovištích a hodně i v obchodech, já nevím jeslti to není reklama, ale vím, že u nás tohle má mimo další prodejce třeba společnost Auto Kelly ( u nich jsem kupoval blatníky a vrchy podběhu, na kterých jsou ty baltníky přišroubované, baltník přijde asi na sedm stovek a ten plech asi na tři, je to orientační, ale pro představu stačí.. Dávej si ale bacha, pořádně si díly prohlídni, není problém koupit blatník o centimetr kratší než má být a to je pak trošku problém.