Kdo z Vás ujel nejvíc km na jeden zátah ?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

04.06.99  12:22

« Re: 2000 km

To znám, jednou sem jel do Amsterodamu taky 16 hodin. Vyjel sem pozdě, v Německu sem chytil ątaum a bylo. Za 4 hodiny jsem ujel 20 km. Jinak rekord je Amsterodam - Praha za 7:55 z centra do centra. Kdyby bylo víc peněz na benzín, tak by to ąlo i rychlejc :)
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.99  02:27

« Škodovka

V létě z dovolené: trasa Žilina-Kadaň (cca 600 km). Vyrazili jsem asi v 9 hod ráno a v 8 hod večer jsme byli v Kadani (hodinové bloudění po Praze-bylo to má premiéra). To vše ve Š120.
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.99  18:55

« 2000 km

Asi 2000 km Brno-Praha-Amsterodam - pul dne pauza - Praha-Brno, cesta tam 12 hodin, cesta zpet 16 hodin. V protismeru v Nemecku byly samy kamiony (jel jsem o pulnoci) a 300 km me pri jizde v jednom zuzenem pruhu oslnovaly... Kdyz jsem se chtel podivat jak jedu rychle, nebyl jsem schopen cca 1 minutu rozeznat otackomer od rychlomeru, tak jsem na 5 minut zastavil a pokracoval dal (musel jsem)...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.99  12:48

« Re:

Ujel jsem 1500 km během 26 hodin na cestě Olomouc-Mnichov-Olomouc , těľko říct, jestli to bylo s odpočinkem, protoľe za ten chození 11 hodin po městě nepočítám.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.99  07:49

« Bez nadpisu

Takhle v zimě (únor) po vlastech českých asi 950 km, ale protože jsem vyjel v poledne, tak většinu cesty v noci, někdy i v mlze a to ještě po dálnici asi jenom 300km ... i když mám relativně dost pohodlný auto (Nissan Maxima), druhý den jsem prospal ... mlha a noc, ještě drobně mrholilo a hledat v mapě cestu to je prostě lahůdka :)))
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.99  07:34

« Bez nadpisu

Ja sice nemam na jeden zatah najeto vic jak 800km, ale pred dvema lety jsem byl nucen najet v prubehu tydne ve Felicii kombi kazdy den 600 - 800km po obycejnych cestach na morave. Zastavek bylo sice behem dne tak 12 - 15, ale zadna nemela vic jak 5 minut. Po tomhle tydnu jsem byl strasne rad, kdyz jsem doma o vikendu presedlal na starickou Jawu 250 a jen tak pro zabavu se projel.
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.99  00:00

« Dovolene

Nejdelsi streku jsem jel feldou 1.6 z Vieste v Italii do Prahy. Je to asi 1550 km. Rano jsme vyjeli v 9 hod a v Praze jsme byli v 6 rano. Celkem asi 21 hodin, 3 x zastavka a 1 hod na jidlo a odpocinek, jinak sem tam 10-20 min pouze na protazeni a na zachod. Jel jsem s vytlucenym sklem u pravych zadnich dveri, zalepenymi jenom igelitem. To byl horor, pri 130 se nedalo poslouchat ani radio. Horsi mozna byl ale vylet z Numany do Rima. Je to sice jen 300 km tam a 300 zpet po dalnicich, ale ten Rim, to je hruza. Rano jsme vyjizdeli o pul paty a z Rima zpatky v 9 vecer. Tech 300 km zpatky jsem jel 6,5 hodiny, stavel jsem na kazdym odpocivadle a 2 hod jsem proste musel prospat. Takze pouceni - nezalezi ani tak na vzdalenosti jako na okamzite kondici. Nema cenu se zbytecne prepinat, za volantem usne clovek raz dva. Caute.
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.99  14:44

« A naopak

Mám i jiné zkušenosti. Párkrát jsem měl cestu se svým šéfem s Omegou M3V6. Třeba Praha - Ostrava - Dubnice - Praha. Večer jsem pak už doma byl taky "načatej" ale pouze od sezení jinak žádnej bolehlav apod....Druhej den jsem byl zdravej člověk. Prostě s takovou Omegou není žádný hrdinství dělat dlouhé štreky.
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.99  14:35

« záleží na více faktorech

Máte pravdu, že záleží víc na tom jak dlouho jedu, než kolik jsem ujel. Už jsem popisoval mojí jednu cestu s Formanem. S tímto kostitřasem jsem jedou s kolegou "udělali" Londýn - Praha.
    Vyjeli jsme z Londýna ve 4 ráno a v 10 večer dorazili domů. Cestou jsme stavěli akorát na záchod u pump a parkrát přestávka na jídlo. Řízení jsme si rozdělili tak napůl, takže jeden mohl aspoń chvilku odpočívat. Ve finále po celkem hladkém průběhu nás celníci (pochopitelně už český ) řádně vydusili, čekali jsme 2 hodiny než nás pustili do čech. Druhej den jsem musel být už ráno v práci a to bylo něco - chodil jsem jak mátoha a v hlavě pořád slyšel řev motoru z toho sráče.

• 00 Reagovat !

foto

02.06.99  11:21

« Michalovce - CB

Vyse uvedena trasa s dvema zajizdkami, cca 950 km za 15 hodin, F. Panda 903 ccm. ani pozde vecer jsem se necitil unaveny, ale druhy den se mnou nic nebylo.
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.99  10:05

« Bez nadpisu

Kilometry už jsi nepamatuji, zkusím to zpočítat v mapě. Bylo to Praha - Brusel - Paříž. Úplně v pohodě, asi díky accordu s klimou. Na nervy byla jen 25ti kilometrová "ucpávka neboli štau" v Německu, kde se jelo cca 5 km/h nebo vůbec.
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.99  16:16

« Dovolena v Chorvatsku

Loni sem jel z dovoleny z Chorvatska do Prahy na jeden zatah a to s Formanem. Vyrazil sem v 10.00 a v 2.00 sem byl na chalupe 100 km od Prahy. Suma sumarum neco pres 1100 km. Ale po tydnu dovolene sem teda rozhodne nebyl nijak znicenej. Kdo trochu pamatuje jaky * byla auta driv, vam rozhodne potvrdi, ze dnesnim autem ujet 1200 km neni zadna hruza.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.99  14:45

« Re: Jedna paní povídala

Asi 1800 km za 36 hodin. Bylo v tom i 300 km v totální mlze v noci po dálnici, průměrná rychlost kolem 50km/h. Samozřejmě s přestávkama. Jinak v kuse asi nejvíc 1300 aľ 1400 (několikrát). Jinak mám známou, která jezdí kaľdejch 14 dní na Makarskou do Jugoąky za rodičema na víkend... Kdyľ sem se jí ptal na to kolik má najeto, tak říkala něco kolem 600 000.
    Ono ani tak nezáleľí na počtu kilometrů, spíą jako na době strávené za volantem. Já mám limit tak někde kolem 16 - 18 hodin, pak ztrácím koncetraci a začíná to bejt nebezpečný.
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.99  14:37

« Bez nadpisu

Ono nejde ani o to kolik kiláků se v kuse ujede ,ale jak dlouho se jede. Já jsem asi před třemi lety jel z Chorvatska (od Splitu). Kámoš si usmyslel, že to zkusíme vnitrozemím. Nakonec jsme jeli 23 hodin v kuse asi se čtyřmi 10-ti minutovejma přestávkama - šichta jak kráva. Druhej den jsem byl jak nakopnutej.
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.99  14:30

« Bez nadpisu

Každých 14 dní 900 km Brno-Zurych v pohodě. Vono taky záleží jakým autem jedeš. Jednou jsem byl jenom na otočku, 2 hodiny pausa a nazpátek.
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.99  14:19

« Re

caute.kazde leto Kosice-Barcelona asi 2000-2200km podla trasy,prestavky na jedlo a zachod samozrejme.Tento rok to bude s Polom 16v.zatial najmensie auto na tuto trasu,hehe.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.99  11:45

1300km několikrát(Havířov-Charleroi), pouze s přestávkami na záchod a jednou půlhodinovou na jídlo. Jelikož to bylo po dálnici, tak to není zas tak hrozné. Ale minulý rok jsem jel 1350km a z toho 700 po cestách necestách v Itálii mimo dálnice a byl jsem z toho našrot ještě 2 dny. Ještě že jsem se mohl válet jenom na pláži......... Tento rok mě to čeká zas, ale bude to zpestřeno jízdou na mašině :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.06.99  11:20

Můj rekord je Č.K.-H.K. přes Prahu a okamľitě zpět - cca 600 km. Ujel jsem to za necelejch 8,5 hodiny pouze s přestávkama na záchod a jednou 20 minut na oběd. Se sluľební Felicií, taky mi nebylo večer do zpěvu, ale druhej den to bylo dobrý. Jel bych zas, abych nemusel sedět v práci.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.99  11:15

Ja sem ujel na jeden zatah taky asi 800 km, ale s prestavkama, ale nijak zrasenej sem z toho nebyl.Nutno dodat, ze Formanem to teda nebylo.
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.99  11:10

« Jedna paní povídala

Tohle téma mě napadlo po rozhovoru s jedním člověkem, který mě krmil, že prý běžně ujede 1100 km na jeden zátah pouze s přestávkou na záchod a na jídlo a že je po tom druhý den ÚPLNĚ V POHODĚ (nejedná se truckera, ty jsou trénovaní až běda). Můj "rekord" na jeden zátah je cca. 700 km (přestávka pouze na záchod a jedl jsem v autě) a léčil jsem se z toho cca. 4 dny. Byl jsem docela dobře rozhašenej a rozklepanej, ptostě totálně na šrot.
    (bylo horko a já to odjel služebním FORMANEM !!!).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…