Kdo z Vás ujel nejvíc km na jeden zátah ?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

24.06.99  15:49

« Re: Re:

Nic proti 2000 Km ale nevěřím těm 200 KM/hod a už vůbec ne ve fiatu Croma ,ta jistě 200 jede , ale sedet v ni pri teto rychlosti tak dlouho je nadliské možnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  14:53

« Re: To doktor

Volvista: jeątě nikdy mě nechytli poliąi v noci. Jen automatický radary na rampách nad dálnicí, ale nikdy mě nic nepřiąlo (z Německa). A k tý průměrný rychlosti 150 km/h: Vídeň-Praha po půlnoci za 2:08 v autě který jelo max 180 (starej dobrej Citroen CX GTi). Z Brna do Prahy jsem potkal jen dvě auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  12:00

Chvili jsem tady nebyl, koukam, ze tomu moc neverite. Kdybych nebyl spolujezdec a nekdo mi
    to vypravel, tak bych byl taky na pochybach...
    Ta vzdalenost je opravdu cca 1950km, jeli jsme tam na zacatku kvetna, pres noc, na hranicich zdrzeni jen na minutu. V noci v kvetnu jsou rakousky a italsky dalnice uplne prazdny a muzes si to mastit kolik chces, je to napor na oci, ale zvyknout se da... vzdyt rikam, ze jsem toho kolegu obdivoval. A prekvapil me i ten Fiat, opravdu bez problemu vydrzel jet nekolik hodin rychlosti kolem 210km/h, kratkodobe az 240km/h, samozrejme podle tachometru. Toshi, spocitej si prumernou rychlost, nikdo netvrdi, ze ridil 15 hodin dvoustovkou, to bys dojel nekam do Turecka (3000 km)... :-DDD
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.99  09:34

« Re: To Taxi

Říkal, že řídil jeho kolega. Třeba mu špatně rozuměl, když mu říkal ujetou vzdálenost. Asi to bylo 950 km.
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.99  20:13

« To Taxi

Nejak sem si nevsim, ze by byla v Evrope dalnice, merici 1 950 km...:))) A BTW chtel bych videt toho cloveka, co dokaze ridit 15 hodin 200 km rychlosti...DDD Smesne....;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.99  18:35

To urcite ne. V Rakousku by te chytli nekolikrat na radar, pote cekas na prechodu, a dale: nejedes porad po dalnici. Udelat rychlost s libovolnym autem (natoz Fiatem) pres 150 km/h na dlouhe trase je *absolutni* blabol.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.99  10:42

a proc se ti to zda jako blabol, mozny to je, kdyz to zenes po dalnici
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.99  21:42

« To doktor

No, a ted nam povykladej, jak to bylo doopravdy...:DDD
    Protoze 1950 km za 15 (ci 13 hodin) je absolutni blabol...:DDD
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.99  16:58

« Bez nadpisu

Wartburgem 311 - 700km (bez problémů - hodina přestávka tam). Do tisíce kilometrů se to dá normálně vydržet. Ve škole toho člověk naseděl...
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.99  17:42

« Záleží na rychlosti

Myslím, že záleží na rychlosti (a tím i pohodlí), kterou jedete.
    Jezdím tak 1x měsíčně trasy 1000-1500 Km tam a zpátky. Normálně, když přejíždím Německo z Francie do Čech, jsem na českých hranicích hodně vyflusaný a musím odpočívat a dát si Redbulla.
    Jednou jsem měl ve Francii poruchu a mastil jsem přes Německo 80 km/h. Trvalo to sice 11 hodin, ale vůbec jsem nebyl unavený a bez přestávky dojel do Prahy.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.99  20:21

« Re:

S dobrym autem, mimo letni sezonu a v noci se
    daji ujet velke vzdalenosti. Vlastni zkusenost
    na trase Trutnov -> Lecce (krasne mesto v jizni Italii, asi 40km od Brindisi), je to asi 1950km. Cesta tam za 15 hodin, 24 hodin na miste a zpatky za cca 13 hodin, se zastavkami jen u benzinek. Povozem byl Fiat Croma 2.0ie Turbo, stala rychlost hodne pres 200km/h skoro celou cestu...
    .. na vysvetlenou, ja tim ridicem nebyl, ridil kolega, ktery ma par let do duchodu, musel jsem smeknout pred jeho reflexy a zkusenostmi... to auto jsem od nej pozdeji koupil..
  • 00 Reagovat !

foto

10.06.99  05:52

« Bez nadpisu

1 200 mil, Long Island , NY - Orlando , FL zastavky jen na bezin...Samozrejme totez zpet..:) Jiz nikdy vice...:)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.06.99  12:39

« Re: 50km

No, jezdím skoro každý týden svou 100km trasu na kole a je to celkem pohoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.99  18:07

« Re: 50km

Ja udelal za den Praha-Rokytnice nad Jizerou-Praha taky na kole.Pravda, taky jsem si nemohl sednout.
  • 00 Reagovat !

foto

08.06.99  15:52

« 50km

Jednou jsem jel Ostrava - Chuchelna - Ostrava na kole a 2 dny jsem pak nemohl chodit.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.99  12:22

« Re: 2000 km

To znám, jednou sem jel do Amsterodamu taky 16 hodin. Vyjel sem pozdě, v Německu sem chytil ątaum a bylo. Za 4 hodiny jsem ujel 20 km. Jinak rekord je Amsterodam - Praha za 7:55 z centra do centra. Kdyby bylo víc peněz na benzín, tak by to ąlo i rychlejc :)
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.99  02:27

« Škodovka

V létě z dovolené: trasa Žilina-Kadaň (cca 600 km). Vyrazili jsem asi v 9 hod ráno a v 8 hod večer jsme byli v Kadani (hodinové bloudění po Praze-bylo to má premiéra). To vše ve Š120.
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.99  18:55

« 2000 km

Asi 2000 km Brno-Praha-Amsterodam - pul dne pauza - Praha-Brno, cesta tam 12 hodin, cesta zpet 16 hodin. V protismeru v Nemecku byly samy kamiony (jel jsem o pulnoci) a 300 km me pri jizde v jednom zuzenem pruhu oslnovaly... Kdyz jsem se chtel podivat jak jedu rychle, nebyl jsem schopen cca 1 minutu rozeznat otackomer od rychlomeru, tak jsem na 5 minut zastavil a pokracoval dal (musel jsem)...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.99  12:48

« Re:

Ujel jsem 1500 km během 26 hodin na cestě Olomouc-Mnichov-Olomouc , těľko říct, jestli to bylo s odpočinkem, protoľe za ten chození 11 hodin po městě nepočítám.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.99  07:49

« Bez nadpisu

Takhle v zimě (únor) po vlastech českých asi 950 km, ale protože jsem vyjel v poledne, tak většinu cesty v noci, někdy i v mlze a to ještě po dálnici asi jenom 300km ... i když mám relativně dost pohodlný auto (Nissan Maxima), druhý den jsem prospal ... mlha a noc, ještě drobně mrholilo a hledat v mapě cestu to je prostě lahůdka :)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…